login |

Hírszerda

2011. 03. 16. 10:51 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek

 • Sor került az új Comedy Central roast-ra, az áldozat Donald Trump volt.
 • Geoff Johns jelezte, hogy nem kell aggódnia a Sandman híveinek, most már ő dolgozik Neil Gaiman művének sorozatosításán.
 • Képek (itt is) a Charlie’s Angels pilot forgatásáról. Itt pedig a Wonder Woman-ből, plusz a logó.
 • Még nem hivatalos a hír, de a Deadline szerint az Netflix elnevezésű vezető amerikai filmstream-oldal szerezte meg a House of Cards című sorozatot, amelynek pilotját David Fincher forgatja Kevin Spacey főszereplésével. Állítólag dúlt a licit és a Netflix az HBO-t és az AMC-t ütötte ki azzal, hogy 2 évadot kért a sorozatból, ami 4-6 millió dollár licenc áron több mint 100 milliós befektetés. Kíváncsian várjuk.
 • The Brink címmel készít természetfölötti drámát a Starz, Gore Verbinski közreműködésével. Író: Stephen Susco. A sztori J.C. Hutching könyvén, a Personal Effect: Dark Art-on alapulna és egy pszichiáterről szólna, aki egy sorozatgyilkossággal vádolt ember életét és elméjét térképezi fel, aki azt állítja, ártatlan, csak előre látta a gyilkosságokat.
 • A Chuck-évadzáró címe Chuck vs. The Cliffhanger lesz
 • Az NBC berendelte a 2011/12-es évadra is a Last Call with Carson Daly-t, aminek ez lesz a 11. évadja. (Ez a csatorna éjjel fél kettőkor kezdődő talkshow-ja, ami Leno és Jimmy Fallon után jön.)
 • Vendégszereplők: Brendan Hines – Castle, Aimi Ballard – NCIS (több rész), Neil Jackson – White Collar, Frank Grillo – Breakout Kings, Gina Gallego – Grey’s Anatomy
 • A sorozatok után a CMT, azaz a Country Music Tv elkezd saját filmeket készíteni. Az első kettő főszerepeiben Ricvk Schroeder, Laura Bell Bundy és LeAnn Rimes.
 • A Superjail! a 10 részes 3. évaddal 04.03-án tér vissza az Adult Swim-re.
 • Snooki részt fog venni a Wrestlemania XXVII-en április elején.
 • Az A&E újabb dokureality-t készít a függőkről, Relapse címmel, amiben pár szakértő segít az éppen aktuális visszaesőnek. 5 rész, start 04.04-én.
 • A TvLand be fogja rendelni Fran Drescher szitkomját sorozatnak. A címe Happily Divorced, amiben a főhősnő ismét randizni kezd, mert rájön, hogy a férje meleg. (Egyébként számomra a világ nyolcadik csodája, hogy a The Nanny-t van, aki viccesnek tartja. Lehet, hogy anno kellett volna látnom, de mai szemmel…)
 • A WE berendelte a Joan & Melissa: Joan Knows Best 2. évadját. 10 rész, start januárban.
 • A készítő szerint nem lesz több Real Housewives-spinoff.
 • Interjú: Elaine  Frontain Bryant (a Storage Wars készítője), Laura Vandervoort (Lisa – V)
 • Pilot-szereposztás: Frances Conroy – Bad Mom (ABC), David James Elliott – Good Christian Bitches (ABC), Will Kemp – Grace (ABC), Brett Cullen, Jonathan Scarfe – Hallelujah (ABC), Lombardo Boyar – Little in Common (FOX), Robert Knepper – Reconstruction (NBC – eddig The Crossing címen volt), Madeline Stowe, Henry Czerny – Revenge (ABC), Phoebe Tonkin – Secret Circle (CW), Luis Chavez – S.I.L.A. (NBC), Maulik Pancholy – cím nélküli Whitney Cummings szitkom (NBC)

9 hozzászólás Ne habozz!

DM - 2011. 03. 16. 11:23

whoaaa Fincher és Spacey együtt!

Bruzsy - 2011. 03. 16. 11:28

Tegnap komolyan kidumáltuk a Netflix-ügyet Twitteren, mert iszonyatosan nagy hír, átrendezheti az egész sorozatipart, ha bejön, de ugyanakkor nagyon veszélyes is.

Egyrészt a 26 rész hihetetlenül felesleges kockázat, megértem, hogy csak így tudtak az HBO-ra és az AMC-re rálicitálni, de akkor is, ez nagyon komoly befektetést jelent. És semmi se garantálja a minőséget és a sikert, hiába vannak ekkora nevek.

A másik, amit te nem is írtál a hírben, hogy a gyártó nem más, mint az MRC, akik hát finoman is mondva nem jeleskedtek eddig sorozatkészítésben – még élénken él bennem a CW vasárnap vagy a hónapokig dobozokban tologatott Surviving Suburbia.

Harmadrészt nem csak az MRC tapasztalatlan, hanem Fincher és Spacey is elsősorozatos. A tehetségüket elvitatni nem lehet, Spacey még nem is akkora akadály, mert tényleg profin eljátszik mindent és mindenkit, ha egy jó rendezőt kap maga mellé. És hiába Fincheré a pilot, nulla tévés tapasztalattal ő szintén nagy kockázat. Pláne, hogy producerként se túlságosan tapasztalt, még a filmes világban se.

Ehhez jön az, hogy a pilot írását egy teljesen ismeretlen, szintén elsősorozatos íróra bízták, aki lehet, hogy tehetséges, lehet, hogy egy jó alapanyagból kell dolgoznia, de akkor se ugyanaz, mint aki már évek óta tudja, hogyan kell sorozatot írni – mert hiába, ez nagyon messze van a filmvászontól. A színháztól meg végképp, és Beau Willimon inkább ott jeleskedett eddig.

És akkor ugye az üzleti modelljéről nem beszéltünk még. Nem tűnik nagy költségvetésűnek ugyan egy politikai thriller, de azért csak nagy neveket kell kifizetni, újdonsága miatt a marketingre is egy kisebb vagyont kell költeni, és persze a Netflix is szeretne keresni valamit. Rengeteg pénzt bele tudnak ölni a jelenlegi bevételeikből, de nagyon keményen kell dolgozni, új hirdetőket keresni, hogy megtérüljön – és ráadásul az ilyen dolgokról még nem is beszéltünk, hogy akkor ez a sorozat most jelölhető-e az Emmy-n és Golden Globe-on, vagy sem.

Ezek a kontrák. Viszont ha bejön, akkor egy akkora átrajzolódás lesz a sorozattérképen a következő években, amire senki se számított, és aminek köszönhetően a prémium kábelcsatornák (főleg a frissen indult Starz) felköthetik a gatyát.

kiskiraly - 2011. 03. 16. 13:28

Nanny szerintem sem nagy szám. Viszont szerintem elég jól sikerült a szinkronhangokat eltalálni (mivel az Fran eredeti hangja nagyon irritáló).
Amiért szerintem érdekes lehet, hogy egy különc átlagember (tehát nézőtől sem nagyon különböző) bekerül a gazdagékhoz dadának és próbálja saját maga megérteni a gazdagék világát.

Réta - 2011. 03. 16. 17:22

Szerintem a Nanny avagy a Dadus igenis jó sorozat volt. Az alaphelyzet eleve érdekes volt és nekem nagyon bejött a humor és a romantikus szál is. Amíg csak egy-egy random részt láttam belőle, nem állt össze olyan szépen a történet, mint darálás közben, ahogy szinte a szemem láttára nőttek meg a gyerekek. Úgy tudom, hogy kint is nézett volt, csak Fran Dreschner betegsége miatt kellett kaszálni. Örülök, hogy meggyógyult és ismét láthatom őt egy sorozatban.

winnie - 2011. 03. 16. 17:24

elhiszem, hogy jó volt, sokan emlegetik, meg örültek annak, amikor ismételni kezdték, de nálam nem egyszerűen “nem jó”, hanem a negatív skála legeslegvégén van, az “ép ésszel fel nem fogható” szinten:)

The Nanny - 2011. 03. 16. 19:08

“Egyébként számomra a világ nyolcadik csodája, hogy a The Nanny-t van, aki viccesnek tartja.”

Jelentem, én imádom. :D A könyve is megvan, amit a betegségéről írt, ugyanaz a pazar stílus, amiért a sorozat nekem number one sitcom.

De a Donald kacsa hangú (ezt ő is mondja magáról) színésznő nevét tessék javítani, nem Dreschner, csak Drescher, n nélkül.

winnie - 2011. 03. 16. 19:40

ehh, köszi, és nem is foghatom arra, hogy elírtam. rosszul tudtam.

Lewis92 - 2011. 03. 16. 20:25

A Nanny komolyan mondom hogy az egyik legjobb sitcom amit valaha láttam! Főként Fran miatt és naná hogy Ms. Babcock és az inas beszólásai miatt :D Fenomenális.

fran - 2011. 03. 17. 10:31

A dadus eleje jó volt, de onnantól hogy összejöttek számomra hiteltelenné vált.
Ami miatt tetszett, hogy ebben a sorozatban láttam egyedül a zsidókat önmaguk által kikaríkirozva, felnagyítva a velük kapcsolatos összes előítéletet. Talán egyedül itt nevették ki magukat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz