login |

Jerry O’Connell Budapesten

2011. 03. 25. 15:11 - Írta: Bruzsy

30 hozzászólás | kategória: insider, magyar hírek, , , , ,

Az AXN már harmadszorra kedveskedett az újságíróknak és a szerencsés rajongóknak, hiszen  A.J. Buckley és Matthew Fox után idén a The Defenders és a Sliders sztárját, Jerry O’Connell-t hívta el Budapestre, aki igent mondott a felkérésre, tegnap pedig meg is érkezett Magyarországra. Egy sajtótájékoztató után pedig boldogan állt az újságírók kérdései elé, vidáman sztorizgatva, mesélve az életéről.

De előtte néhány fontosabb infó. Az AXN sajtótájékoztatóján kiderült néhány új hír és premierinfó a csatornáról, lássuk előbb ezeket.

  • Áprilisban érkezik a csatornára két vadonatúj sorozat, alig pár hónappal az amerikai premier után, hiszen mind a Criminal Minds spinoffját, a Suspect Behaviort, mint a Being Human amerikai feldolgozását bemutatják. Előbbi a Gyilkos elmék: Alapos gyanú, utóbbi pedig a Being Human: Emberbőrben magyar címmel.
  • Ezen kívül áprilisban érkezik az eredeti Gyilkos elmék legújabb, hatodik évadja is.
  • Nyáron pedig az AXN nézői is elbúcsúzhatnak a Ments meg stábjától, hiszen a csatorna is leadja a sorozat utolsó szezonját, mégpedig nem is akárhogy: a magyar nézők már az amerikai premier másnapján, szinkronosan láthatják Tommy Gavin legújabb kalandjait.

És akkor most térjünk rá Jerry O’Connell-re, amelyről képekkel tűzdelt beszámolómat a kép alatt, a tovább után találhatjátok.

255 Jerry O'Connell Bp

Kezdjük azzal, hogy Jerry rendesen felkészült belőlünk, hiszen a “szia” és a “köszönöm” alapszavakon kívül a “Borsodi” és az “Ászok” sörmárkák is nagyon mentek neki. Elmondása szerint amúgy különösképpen kötődik a magyarokhoz, és már régóta szeretett volna Budapestre látogatni: egyetemista korában ugyanis még profi vívónak készült, és az ottani edzője a magyar származású Éltes Csaba volt, aki több olimpiai bajnok vívócsapat edzője volt. Emellett egyik legjobb gyerekkori barátja is magyar származású volt, Robbie Kovács, aki később a színészpályája kezdetén is sokat támogatta. És bár mindig is úgy gondolta, hogy vívóbajnokként fog majd egyszer ellátogatni Budapestre, végül színészként sikerült neki. És mindennek a tetejébe még az első barátnője is magyar volt, úgyhogy elmondta, akármerre fordul, olyan mintha minden második sarkon belé vagy valamelyik unokatestvérébe botlana.

Viszonylag sokat beszélt a legújabb sorozatának, a The Defenders-nek (Jog/Ászok) a forgatásáról. Jim Belushival hihetetlen atmoszférában dolgozhat, hiszen partnere mestere az improvizációnak és így állandóan remek hangulatot tud teremteni. És bár a sorozat profiljából adódóan kevés ideje volt pihenésre, mégse okozott neki gondot a sok jogi szöveg megértése, hiszen két évvel ezelőtt ő maga is beiratkozott egy jogi egyetemre.

134 Jerry O'Connell Bp

Ehhez egy vicces anekdotát fűzött, ugyanis az egyetemen volt egy több héten át tartó feladatuk, amely során egy fiktív jogi esetet kellett eljátszaniuk hallgatótársaival: egy kutyaharapás volt az ügy középpontjában, és ő az áldozat egyik védőügyvédje volt a játékban. Heteken keresztül remekül ment neki a munka, hiszen a színész szakma alapjaiban nem sokban különbözik az ügyvédkedéstől: sok ember előtt kell magabiztosan beszélni és elhitetni mindenkivel, hogy amit hallanak, az úgy van. Aztán az utolsó tárgyalási napon már annyira belemelegedett, hogy a bírót alakító professzor megrótta, hogy bizony túljátszotta a szerepét. Ez ugyan a forduló elvesztésébe került, de kiváló tanulópénz volt O’Connellnek, hogy egy évvel később, amikor a The Defenders pilotját forgatták, odafigyeljen a manírjaira. Ráadásul a jogi szövegek megtanulása se okoz így gondot neki, sőt, ő szokott segíteni Jim Belushinak egy-egy kifejezés megértésében.

257 Jerry O'Connell Bp

Egyébként elég sokban különbözik az általa megformált Pete karakterétől: míg a képernyőn egy nagymenő playboy-t alakít, aki minden héten más nővel fekszik le, addig a valós életben büszke férj és családapa, két ikerlánnyal, és viccesen hozzátette, hogy a szexből se jut neki annyi, mint alteregójának. Amúgy mondataiból lejön, hogy hihetetlenül imádja a családját, gyerekeivel megpróbál minél több időt tölteni, annyira, hogy már betéve tudja a Hamupipőke, a Szépség és a Szörnyeteg és A kis hableány dalbetéteit – utóbbiból egy kis rögtönzött előadást is tartott.

Emellett szó volt még arról, hogy nagyon jó a kapcsolata a Sliders készítőivel, és nem lenne ellenére, ha egyszer esetleg egy feldolgozásban vagy remake-ben cameózhatna. S bár évek óta hallani pletykákat arról, hogy a Sliders esetleg a mozivásznon térhet vissza, ő nem hiszi, hogy ebből bármi is meg fog történni. Szóval addig is az évente megrendezett Comic Conon találkozik csak a rajongókkal – akiket egyszerre tisztel és fél is tőlük, hiszen egy sci-fi találkozón gyakran megeshet, hogy egy folyosón szembekerül egy ijesztő Darth Vaderrel, aki az erő segítségével kéri rajta számon a sorozat végét.

114 Jerry O'Connell Bp

O’Connell amúgy két napot tölt Budapesten, mára béreltek neki egy 1974-es Ford Mustang Cabriót, amivel maga fogja körbejárni a város nevezetességeit, szóval csak vigyázva lépjen ki az ember az utcákra. Este pedig elmegy a magyar-holland focimérkőzésre, bár nagy dilemmába került, hiszen a felesége holland. De azt megígérte, hogy narancssárga mezben garantáltan nem fog mutatkozni, sőt, azt is kilátásba helyezte, hogy ha nem árulja el senki a nejének, még egy magyar felszerelést is beszerez – szegénynek ugyanis elveszett a csomagja a repülőtéren és nincs mibe öltöznie. Az biztos, hogy akárhová megy, az AXN kamerái folyamatosan veszik, még azzal is viccelődött, hogy tuti egy új reality sorozat készül Jerry Budapesten címmel.

A lényeg: egy hihetetlen arccal találkozhatott az, aki ott lehetett az AXN sajtótájékoztatóján – bevallom, én se hittem volna, hogy ilyen jól fogom érezni magam. Remek stílusa van, élvezettel beszél a legapróbb szerepeiről, még gyerekkori reklámszerepléseiről is, ő az a híres színész, akiben tipikusan nem csalódik az ember az első élő találkozáskor.

Pacsi az AXN-nek, hogy a remek hagyományt folytatva idén is elhozott nekünk valakit, és hogy ez a valaki Jerry O’Connell volt. Reméljük jövőre is folytatódik a jó szokásuk.

30 hozzászólás Ne habozz!

tessedik - 2011. 03. 25. 15:34

Basszus, csak egy színész, nem a jóisten. Get a life or get killed.

Bruzsy - 2011. 03. 25. 15:36

basszus, ez egy poszt egy sorozatRAJONGÓKnak szóló blogon, nem a Philosophy Weekly egy cikkének kivonata. get a life, don’t comment.

tessedik - 2011. 03. 25. 15:46

no comment az, nem don’t ;)

monana - 2011. 03. 25. 15:48

Én irigykedek.

Bea - 2011. 03. 25. 16:07

tessedik: Most komolyan, minek kattintottál egyáltalán a továbbra és írtál bejegyzést, és még nézed is, mit válaszolnak, ha téged nem érdekel?
Nem néztem sokáig a Sliderst, de engem érdekelt ez a kis beszámoló, és köszi érte! :)

I Empire - 2011. 03. 25. 16:16

pacsi AXN innen is!

kiskiraly - 2011. 03. 25. 16:21

Ha lenne majd egy videóösszeállítás az AXN-en vagy bárhol (ezek szerint forogtak a tvkamerák is), majd jelezzétek már! Thx.

egrileányka - 2011. 03. 25. 16:26

Köszi az élvezetes beszámolót, öröm volt olvasni. :) ÉS tegyük hozzá, egy picit tényleg irigylésre méltó. ;)

Orso-borso - 2011. 03. 25. 16:30

Jó arcnak tűnik. Habár a Sliderst nem néztem, de most azért irigykedek. :D

greggavin - 2011. 03. 25. 16:49

Az Axn ,,istenkirály” státuszba emelkedet most nálam a Ments meg miatt. Örök hálám érte.

Shai - 2011. 03. 25. 17:02

“no comment az, nem don’t ;)”

jol irta hogy don’t, neked irta hogy ne kommenteljel inkabb, ha csak ilyen postokra vagy kepes.

pancakespeedy - 2011. 03. 25. 17:07

@kiskiraly
Azt mondták, majd lesz :) http://j.mp/eANJ5z

kockaftc - 2011. 03. 25. 17:12

Csorikám megakarta nézni a Magyar-Holland meccset de nem kapót rá jegyet mert elfogytak a Vip belépők. Én biztos szorítottam volna neki egy széket.

eunhae - 2011. 03. 25. 17:20

hmm.. kellemeset csalódtam bruzsyban, azt hittem berakja a cikk végére azt a kedves kis közös képüket… úgy látszik elég volt h twitteren dicsekedett vele

Neton - 2011. 03. 25. 18:02

Kár, h kihagytam. :((

Desmond Wallace - 2011. 03. 25. 18:20

Remek beszámoló lett. Köszi!
Nem csalódtam Zsenikémben.:)
Egy Sliders filmet azért megnéznék. Emlékszem, már tíz éve is arról pletykáltak, hogy lesz majd film a sorozatból.

Az AXN meg tartsa meg a jó szokását!

sam - 2011. 03. 25. 18:45

Egy pacsi az AXN-nek és egy pacsi Bruzsynak :-)
A The Defendersbe random belenézek, szerintem a harmadik ismétlésre minden részt látni fogok, de letölteni nem fogom.

Viszont a Sliders gyerekkori kedvenc volt.

Bence - 2011. 03. 25. 18:55

Hát ez a Being Human: Emberbőrben elég gyér cím lett. :S Magyarhangokról van vmi infó?

szeandi - 2011. 03. 25. 19:54
Johny Bravo - 2011. 03. 25. 19:57

varjuk a videot az axn-tol.. bruzsy te nem vettel fel semmit? :)

Bruzsy - 2011. 03. 25. 20:28

nem lehetett, elmondták, h Jerry sajtósainak a kérésére ne nagyon filmezzünk. a nőklapja is a one-on-one interjún filmezett, az a nagy sajtóorgánumoknak jár.

kiskiraly - 2011. 03. 25. 21:03

Ilyenkor sixx jut eszembe, amikor a fotelpatkányokban értekezett arról, hogy a személyes Matthew Fox interjúra három ismert sorozatos sajtóorgánumot hívtak meg: Kiskegyed, Blikk és a Népszabadság.

Bruzsy - 2011. 03. 25. 21:05

most sixx kapott személyeset :)

kiskiraly - 2011. 03. 25. 21:09

akkor majd meglessük az eredményt.

Connor - 2011. 03. 26. 02:13

Szegény Selmeczi Roland! Biztos szívesen találkozott volna Jerry-vel….
Számomra egybeforrt a hangja O’Connell-el!

Eltiron - 2011. 03. 26. 09:39

Ezt a pasit nagyon szeretem, a Sliders első két évadja örök kedvenc. Volt néhány keményen B-kategóriás film, amit csak miatta néztem meg. Szimpatikus, kedves srác, kár, hogy nem láthattam élőben.

Gevin - 2011. 03. 27. 11:05

AXN nagy király, a Rescue me miatt meg nem lehetünk elég hálásak, még ha csak rohadt kevesen is nézzük itthon.

clark - 2011. 03. 27. 11:21

köszi a cikket,jó volt.
eddig is kedveltem Jerryt így még szimpibb lett!
lehet majd újranézem a sliderst meg egy két filmjét is:D

Apafej - 2011. 03. 27. 17:39

olyan a szája, mint aki folyton vigyorog :)

ememese - 2011. 03. 28. 22:33

Nagyon jó lett a post! Köszi érte! :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz