login |

The Hard Times of RJ Berger: kezdett a 2. évad

2011. 03. 29. 14:43 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: kritika,

– Man, the bus really did a number on your face, girl!
– My face is the same…

Hol is hagytuk abba? Ott, hogy az RJ Berger baromi jól indult, de a szezon végére teljesen céltalan és humortalan lett, béna fináléval. Szerintem, naná, ki más szerint – szerencsére kommentben voltak többen, akik az ellentáborba tartoztak. A 2×01-ben pedig azt kell mondanom, hogy bár RJ Berger szerszáma ismét nem játszik szerepet (marketingkampó volt, na!), de legalább olyanra sikeredett a rész, ami után azt mondom, hogy esetleg megnézném a folytatást is.

RJ Berger - 2x01-a

Az egész 1. évad lehetett volna hasonló, mint a mostani start, ami nem volt roppant erős, de egy kellemes 6/10-et azért megajánlanék neki, azzal a kitétellel, hogy akik nincsenek oda Lily-ért, azok Godzilla-módban végképp überidegesítőnek fogják találni. Vagy nem. Részemről elfér a sorozatba, kell egy jó ellenpólus, bár az előzetesben látott irány nem igazán tetszett az ő karakteréről.

Kimondom: el kell takarítani az animációs betéteket. Lehet, hogy csak azért gondolom így, mert nem rajongok a rajzolt sorozatokért, de nem találom túl érdekfeszítőnek az itteni random szegmenseket. És azt is kimondom, hogy bár egypoénos volt a szülőduó, de mégiscsak nagy hiba volt velük azt tenni, amit, mert az RJ Berger-t eddig is felnőttek tartották el jó poénokkal: a szexmániás apu és anyu, plusz a mocsadék edző.

RJ Berger - 2x01-b

A második évad nem kezdődött rosszul, pedig csak a klasszikus klisék kaptak helyet benne, s remélem, hogy a fizikális szenvedést mutató poénok mellé nemsokára visszatér a toaletthumor teljes eszköztára is, mert az RJ Berger akkor volt a legjobb, amikor tapló volt és gusztustalan, azaz kellőképp kényelmetlen néznivaló. De persze az is lehet, hogy a nézők megtartása érdekében kissé közönségbarátabbá próbálják tenni.

5 hozzászólás Ne habozz!

Castor - 2011. 03. 29. 15:40

A leggusztustalanabb poén a 2X01-be RJ haja volt.

d3jam - 2011. 03. 29. 16:59

Ja, az a haj nem a legjobb.
A legnagyobbakat Miles beszólásain röhögtem.
“Look, you can’t worry about Lily.
She’s more machine now than man.” :D

Waldi - 2011. 03. 29. 18:36

Hat Jersey Shore Vinnyre kivancsi leszek :D

brajenkutya - 2011. 04. 24. 09:42

A Jersey Shore Vinnys rész a legjobb, nagyon állat a srác :D Kedvenc :D

dorkaa - 2011. 05. 07. 21:21

imádom ezt a sorozatot:D Miles nagyon nagy arc:D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz