login |

Mr. Sunshine: ennyi?

2011. 04. 09. 16:34 - Írta: human

18 hozzászólás | kategória: 2010/11 finálék, kritika,

Bár a sorozatból 13 részt gyártottak, de elvileg az eddig leadott 9 volt a kapott esélye Amerikában. Mivel a nézettség nem szárnyalt, így ki tudja, hogy a folytatást mikor kapjuk meg. Talán Kanadából, ott lehet, nem nyáron égetik ki. Majd kiderül.

sunsh1

Sajnos azt lehet elmondani, hogy a sorozat sem szárnyalt. Idővel magára talált, de ez még mindig nem elég arra, hogy bárhova beírja magát. Ennek ellenére 3 óra kellemes elütésére bőven jó. Vannak mélypontjai, de olyasmi is akad, amivel ezt tudja ellensúlyozni. Kivéve amikor a “szerelmi háromszög”-et helyezik a középpontba ennek minden negatív kliséjével. Mi jut eszedbe, ha a komédia és a szerelmi háromszög kombót hallod? Na az lesz itt is, egy gagyi félreértéssel felvezetve.

sunsh2

Úgy tűnik, hogy az utolsó leadott részre már ők is érezték, hogy kell ide még egy nő, így érkezhetett Lizzy Caplan. Hát innen még jobban érdekelt volna a folytatás, egyrészt mert őt bírom, másrészt mert akkor végre más irányt vehetnének a magánélet vonalon is. Konkrétan jobbat. Szegény csaj a Party Down után ismét rossz helyre választott.

Ha nagyon pontoznom kéne, akkor 6/10-et tudnék csak adni az egészre eddig, de egy percet sem bánok túlzottan.

18 hozzászólás Ne habozz!

Conquistador - 2011. 04. 09. 17:30

7-es részig láttam egyelőre, de én sem bántam semmit. talán a pilot volt kicsit csalódás, de azt be tudom annak, hogy az ember nem tudta mire számítson. Utána nagyon kellemes szórakozást nyújtott a saját, megteremtett, szarkazm stílusával, aminek generálója Perry. És hozzá remek ‘segítőket’ is találtak.

w - 2011. 04. 09. 18:20

Én 4 rész után feladtam, már a 2.nál úgy voltam h ez nem vicces de mivel egy rakat kedvenc sorozatszínész van benne néztem tovább -a 4.ig. Ott már ők sem tudták ellensúlyozni azt, hogy ez a legkevésbé sem vicces – koncepciótlan, egymásra vagdosott, félhumorosnak is nehezen nevezhető gegek 18 percben.

Dr. Atom - 2011. 04. 09. 18:20

A pilot rémes volt, a 2. rész dettó, a 3. egész jó volt, utána pedig beállt egy (nagyon) gyenge közepesre.

Legalábbis szerintem. Néztem, de messze ez volt a legkevésbé várt sorozat a heti programban.

ldavid - 2011. 04. 09. 18:24

tetszett, kivéve a főnökasszonyt, ő általában inkább idegesítő, mint vicces

Danika - 2011. 04. 09. 19:01

Nekem az első rész kicsit csalódás volt. Perry miatt nézi úgyis mindenki….:D Ő meg hozza a formáját, szokás szerint.
Szívesen elnézném így hetente.
BÁr ha nem perry játszana benne, akkor nem hiszem, hogy túl sok embert érdekelne….

MissLobyt - 2011. 04. 09. 19:02

Tudtam, hogy ez lesz, de akkor is… a szívem szakad meg.

.tnm - 2011. 04. 09. 20:09

Lizzy Caplan maradt volna? Nem csak epizód szerep volt?

.nmn - 2011. 04. 09. 20:52

“de elvileg az eddig leadott 9 volt a kapott esélye Amerikában”

wtf ez a mondat?

paranoid android - 2011. 04. 09. 20:55

Lehetett volna jobb, sokkal jobb, mégis sajnálni fogom. Főleg Matthew Perry miatt, akinek imádom a humorát; minden megmozdulása, arckifejezése aranyat ér. De kábé ennyit tudott nyújtani a sorozat, az ő karaktere remek volt, mondhatnónk az ő szokásos figurája, viszont a többiek (néhány kivétellel, pl.: a főnök fia, titkárnő), unalmasak voltak, csaknem nulla humorforrással.
Egyébként többször eszembe jutott közben, hogy Perry-nek inkább valami dramedy-t kéne csinálnia, szerintem sokkal jobban állna neki.

Donnie - 2011. 04. 09. 21:08

.tnm: valóban csak vendégszerep volt, egy részre ugrott be. Mivel Matthew Perry a barátja, az is kézenfekvő, hogy miért vállalta a szereplést.

szendroib - 2011. 04. 09. 21:11

Nekem nagyon kellemes 20 perceket nyújtott, egyik részre sem mondanám, hogy unalmas lett volna, és szerettem a karaktereket is. Nekem nagyon hiányozni fog a sorozat. Bár igaz, most volt pár elég jó induló sorozat amit nézhetek helyette (pl: Chaos, bár a 2. rész már nem volt olyan jó, de azért remélem ez csak ideiglenes:), aztán Camelot, Game of thrones, Breaking in). Szóval bár hiányozni fog ha vége, de lesz helyette más.

winnie - 2011. 04. 09. 21:34

nem tudom, hogy érdemes-e beírnom, de talán ennek hatására mindenki beírja minden kritikához az ő status reportját:) szóval 3 rész után kaszáltam, de nagyon, mint ahogy írtam, nem volt bejövős és vicces, bezzeg a párkapcsolatos midseason bénázásokat nézem ezerrel:) ő, ott a felső képen legalább izgalmas karakter volt. allison janney meg mellényúlt, mert lehet, hogy ha marad a shameless-ben, akkor egyrészt több éves állása lett volna, másrészt ősszel egy emmy-díja.

human - 2011. 04. 10. 02:04

ami miért jó? Mármint komolyan, aki nem nézte végig az a finálénál max pozitív véleményeket keres max, nem pedig kvázi offtopikol, szerintem. Eléggé el tudja rejteni a tényleg végignézők kommentjét. Nyilván nem itt, de esetleg itt is páran arra kíváncsiak, hogy kommentelők közül aki végignézte, nem arra, akik vele együtt lelőtték 3. résznél (főleg, hogy a harmadikról még írás is volt:)

Flanker - 2011. 04. 10. 11:51

human: akkor ez most mennyire “hivatalos”, hogy nem lesz több rész május végéig az ABC-n?
Én mind a 9 részt végignéztem. Nem tökéletes, 6,5-7-s átlagra lőném be. Nálam pont a főnökasszony az egyik legjobb karakter, tőle jönnek a legjobb poénok.
A nézettségét látva idéznék a Hamis a Babából: “nem nyert” Amit a magam részéről sajnálok, de hát ez van. Nekem nem volt kidobott idő.

Eddy21 - 2011. 04. 10. 12:04

Érthető a kasza, mert egyszerűen nem volt jó. Perry nálam a Studio60-ban hozta a legjobb karaktert, valahogy jól áll neki az ÍRÓ szerepkör. Még a Jóbarátokban is azokat a részeket bírtam, amikor valami lecsúszott képregényírót játszott.
Aki igazán jó szerepben akarja látni az nézze meg a Fapofa című filmben vagy a Birds of Americában. Mindkettőben nagyon jó.

montanosz - 2011. 04. 10. 12:11

én már kaszáltam, nem mintha nem lett volna jó,de nem tudom, visszaemlékezni egy jelentere sem tudok, olyan volt mint a vattacukor,jött ment

clark - 2011. 04. 10. 12:43

szerintem meg jó volt,jobb mint a legtöbb most új sitcom kivéve a raising hope és outsorced-et.

eddig a 8.részig láttam a hetire még nem volt időm.
sajnálnám ha nem folytatnák!birom perryt,egész jó karakterek,vicces is.

talán pont a pilot volt a leggyengébb rész,de a többi ott volt.

Paya - 2011. 04. 10. 20:06

Az az igazság, hogy Perry-vel akarták az egészet eladni, miközben sajnos azzal nem foglalkoztak, hogy önmagában egyszer se működött a szarkasztikus humora. Nézzétek meg a Jóbarátokat, kell hozzá az az infantilizmus amit Joey hozott. Nem hiába külön nem megy a két szereplőnek, miközben mindkettő lényegében ugyanazt a karaktert játssza az új sorozatában. Oké-oké nem volt 100%-ig Chandler, mert próbálták egy kicsit magabiztosabbá és csajozósabbá tenni, de egyszerűen ahhoz nem illik ez a szarkasztikus humor.

Az egész csapat meg, tényleg olyan érzése volt az embernek, hogy Perry és komédia és már mindenki benne is akart lenni. Én végig néztem, és még tetszett is az egész show, de az ABC blokkjában szerdán közelében nincs ez egyik sitcomnak se. Igen, még a Better with you is kellemesebb. Mindig sorba néztem az adott blokkot (Middle-BWY-Modern Family-Mr.S) és egyre többször nem is volt kedvem megnézni. Már amikor volt egyáltalán a többi. Egyre többször rádöbbenek, hogy ha valamit eltolnak midseasonre annak ellenére, hogy az marketing szempontból durván eladható, az azt jelenti, hogy nem sikerült jól. Most komolyan mennyivel jobban illett volna a Cougar Town-nal együtt egy profilba, mint így azt váltva. Az ABC-nél nem véletlenül választották a BWY-t helyette.

Jó tudom, eléggé negatív voltam, de én akartam szeretni ezt a sorozatot, és lehet ez volt a baj, mert így a sok minden között elment. Egy tisztes iparos munka volt és mikor a gyújtogatós-psziho lány került picit a középpontba, voltak kifejezetten jó pillanatai, amiken fetrengeni lehetett. Vagy Hurley, vagy a párduc ruhás fószer aki heti 4 órában van felvéve mégis mindennap bent van. Ők viccesek voltak, miközben a főkarakterek nem, és Perry is csak hellyel-közzel. De legalább találhat magának másik sorozatot, ahol vicces lesz. Csak kérve kérem a sok-sok producert, ne ő legyen a lead. Vagy legalább ne ő egyedül.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz