login |

Pilot: Workaholics

2011. 04. 14. 18:05 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

A Comedy Central ismét megpróbálkozik egy élőszereplős komédiasorozattal, ahelyett, hogy a Secret Girlfriend-et támasztanák fel inkább. Mindegy, a sajgó sebet kötözzük be, és lássuk, hogy a kábeles adón futó munkafüggők mit takar.

wa-pilot

Három srácot, akik baromira nem munkafüggők. Gondoltad volna? Ez alapján a munkahelyhez köthető baromságokról lesz szó, ahogy a jóbarátok minden nehézséget lenyomnak. A pilotban például egy drogtesztet kell megúszniuk, hiszen előző nap pöttyet betéptek. Az egyikőjüknek volt terve, de az egymás szívatásával feldobott percekben bizony megsemmisült a “tiszta vizelet” nevű segédeszköze, így más megoldást kell keresniük, miközben a drogtesztelő csávó folyamatosan zaklatja őket.

Nem tudom, milyen lett a második rész, pont ma nézhető már, de az első alapján ez bizony egy füves komédiát sugall. Ha nem is minden rész a drogról szól majd, a szellemiségének maradását tippelem. Akinek bejön a How High, a Harold and Kumar és mondjuk a Dude, Where’s My Car?, főleg ez utóbbi, annak mindenképp érdemes belenézni. Bár Office Space is lehetne a végeredmény, de ahhoz nincs sok köze.

Egy szóval összefoglalva idióta a sorozat. Nem ez fogja reformálni a sitcomok folyamát, viszont a sok párkapcsolatos móka között, hisz idén az volt a sláger a szitkomok között, kellemes felüdülés ez az alánevetések nélküli 20 perc.

Ha pontoznom kéne, vagyis hát kell, akkor a pilotra egy 7/10-et adnék. Simán elképzelhető, hogy a Workaholics csak a szeretem-utálom csoportokba fog beesni, de ha véletlen az előbbibe kerül nálad, akkor te is végignézed azt a kevés részt, amiből az első évad áll.

5 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2011. 04. 14. 17:47

idióta. de nagyon. és korrekt volt.

és szó szerint pisi-kaki humor. illetve nem, nem kell megijedni, csak elég sok benne a pisi (ld. vizeletteszt) és a kaki (egy hülye poén) is.

minase - 2011. 04. 14. 22:02

vártam már, hogy hátha lesz írás és akkor így meg is mentettél a nézéstől. báár egy unalmas hétvégén talán. secret girlfriendet másodszorra juttatod eszembe ma és tényleg fájó seb:(

fm! - 2011. 04. 14. 22:36

Abszolút nézhető a sorozat, nekem legalább 8/10 volt az első rész.

witche - 2011. 06. 13. 01:12

Finálé volt – a srácok hozták a formájukat :) Igen, igazán idióta a sorozat, de kellemes, amolyan feelgood+sick érzést ad. Megéri végignézni ezt a néhány részt, mivel a játékidő nagyon gyorsan elröpül, pedig az események csak úgy rajzanak, csakúgy mint a poénok ;) néha azt se tudod, hogy merre mennyi, hány óra, nem magyarázza túl a dolgokat, de mégis minden epizód kerek egészet alkot :D

cyberfuker85 - 2011. 09. 19. 20:21

9/10 owned. végre egy új szín a palettán mindenkinek csak ajánlani tudom

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz