login |

Jus In Bello 2 – Supernatural Convention, Róma – írta Jade

2011. 04. 29. 17:00 - Írta: vendegblogger

43 hozzászólás | kategória: találkozó,

Igen, ott voltam Rómában, más magyar rajongókkal együtt. Tavaly Cat tollából a barcelonai Rising Con-ról olvashattunk beszámolót a Junkie-n, de én most szeretném máshonnan megközelíteni ezt az egész rajongói találkozósdit, nem a pénz oldaláról.

JIB Con 2011

Igen, nagyon drága volt, ugyanúgy, mint tavaly, sőt, mondhatnám még drágább is. De ez most igazán nem lényeges. A hangsúly legyen azon, hogy ott voltunk és találkozhattunk kedvenc sorozatunk sztárjaival, akik természetesen ugyanolyan emberek mint mi. Testközelből tapasztalhattuk meg őket, kaphattunk belőlük egy kis darabot.

Jensen Ackles, Jared Padalecki és Misha Collins mellett még ott volt Mark Sheppard (Crowley), Richard Speight Jr. (Trickster), Robert Benedict (Chuck), Chad Lindberg (Ash) és Sebastian Roché (Baltazar) is. Az igazi rajongóknak ezek a nevek magát a Kánaánt jelentik. Sőt még Genevieve Padaleckihez (Ruby 2.0) is volt szerencsénk, hiszen szombaton ő volt a meglepetés vendég. Ha már elkísérte a férjét Rómába, akkor miért ne találkozzon a rajongókkal? A tovább mögött folytatom a beszámolómat.

A Jus in Bello három napos rendezvény, elég sűrű programmal. Amint megérkeztünk Rómába a barátaimmal, rögtön azon kaptuk magunkat, hogy elkezdődnek az események. A többfajta jegyből, nekünk Demon Pass-unk volt, ami annyit tett, hogy a nagy teremben ahol a panelek folytak, foglalt helyünk volt, bemehettünk mindenhová, és az Angel Pass után nekünk volt a legmagasabb prioritásunk.

Hogy miről is van szó? A szervezők azt találták ki, hogy Angel, Demon, Sinner és Hunter Pass-okra osztják az ott lévőket. Természetesen amilyen jegyet vettél abba a csoportba tartoztál. Minél olcsóbb volt a jegyed annál kevesebb dologhoz volt jogosultságod. A legolcsóbb Hunter Pass-szal ott lévők csak a folyosón lehettek és egy külön nekik fenntartott teremben nézhették a paneleket, beszélgetéseket a kivetítőn. (Nem volt ez sem olyan rossz, ahogy gondolná az ember, simán megérte, főleg, hogy a színészek folyamatosan a folyosón járkáltak, vagy a liftben is lencse végre kaphatták őket.)

JIB Con 2011 (2)

De térjünk vissza az első napra. Mondhatnám úgy is, hogy Jared Padalecki napjához. Neki és néhány szerencsés rajongónak a szervezők délelőttre külön programot szerveztek Rómában, egy amolyan La Dolce Vita-túrát, ahol Jareddel együtt sétálgattak a város legdrágább negyedében, vásárolgattak és ebédeltek. S míg a szerencsések egyik fele Sam Winchesterrel volt, addig másik Castiellel és a többi szereplővel a Roman Holiday-en múlatta az időt, s bejárták Róma nevezetességeit.

Sajnos mi nem vettünk részt egyik rendezvényen sem. S bár ezt sajnáltuk, kárpótolt az aznap délután, mert maga a rendezvényi is elkezdődött. Egyik pillanatban Jared Padalecki jött velem szemben a folyosón, természetesen testőrök kíséretében, igaz egyszer sem volt rájuk szükség, de hát a Warner inkább óvatos. A másik pillanatban pedig Robert Benedict előtt álltam és éppen a nevemet betűztem neki az aláírásnál, s utána azon kaptam magam, hogy Mark Sheppard kérdezget arról, hogy a fényképen, amit vittem, hogy aláírja, miért is van egy sokkal fényesebb csík, mint maga a kép.

Erre a kérdésre azóta sem tudom a választ. S míg Crowley aláírt, addig azon járt az agyam, azon kívül, hogy valószínűleg a nyomtató rossz volt és minden képen ott a csík, hogy hihetetlen, de itt vagyok. A kedvenc sorozatom az Odaát és most itt állok és amerre csak nézek a szereplőket látom. Ez egy igazi rajongónak maga a Mennyország. És a péntek csak a kezdet volt.

JIB Con 2011 (1)

Szombat reggel a barátaimmal a folyosón álltunk, vártuk az igazi megnyitó ceremóniát, majd hirtelen, csak úgy a semmiből megpillantottuk Jensen Acklest, amint a pihenőbe ment a többi színészhez. Hozzá kellett szokni ahhoz, hogy akármerre is néztem a kedvenceim mindenhol. De hát ezért vagyunk itt. Nem? Élvezzük ki minden percét. És ezt meg is tettük.

Írhatnék most arról, hogy a paneleken miről is volt szó és arról is hogy a 7. évadról mélyen hallgatott az összes szereplő, ha rákérdeztek a rajongók, akkor is. Így nem lehet tudni, hogy mi lesz a folytatásban, bár Jensen Ackles finoman arra utalt, mikor a kérdés felmerült, hogy a CW csatorna bolond lenne, ha nem hosszabbítja meg a sorozatot (azóta már ez is megtörtént), de konkrét egyértelmű válaszokat nem kaptunk. De úgy gondolom, hogy most nem a paneleken elhangzottak a lényegesek. Azt mindenki elolvashatja a neten vagy megnézheti valamelyik videó feltöltő portálon, inkább a személyes tapasztalatoknál, érzéseknél maradnék.

JIB Con 2011 (3)

Mondjuk annál, hogy a rajongók valóban egy nagy családot alkottak, s míg sorban álltunk aláírásért vagy éppen fotózáshoz készülődtünk, beszélhettünk más országbeli fanatikusokkal, akiknek ugyanúgy csillogott a szeme, s akárhány éves is volt az illető (mert az egészen kisbabától az idősebbekig találkoztunk SupNatosokkal), ugyanolyan nagy hévvel mesélte el az élményeit, amik itt érték, mint mi.

Azt, hogy a megszokott Jared és/vagy Jensenes folyosós összefutásokon kívül például egyik magyar barátunk péntek este együtt koktélozhatott a főszereplőkkel az Angel Pass-osoknak tartott partin. Vagy, hogy Jaredtől kaptam egy nagy ölelést, de az aláírásánál, a paneljén elsütött poénja miatt, mikor egy magyar rajongó megkérdezte, volt-e már Magyarországon, a válasza az volt, hogy “nem köszi nem vagyok éhes, se szomjas” (Hungary/hungry), finoman szólva is kikértük magunknak, hogy nem vagyunk éhesek – szerencsétlen Sam legalább ezerszer elnézést kért emiatt és még puszikat is kaptunk tőle, hogy megbocsássunk. (Talán megbocsátunk, de kapsz egy mínusz pontot ezért, Jared! A magyar zászlót, ami volt nálunk, nekiadtuk, hogy örökre emlékezzen arra, hogy ne viccelődjön ezzel:)

JIB Con 2011 (5)

Vagy, hogy Jensen Ackles szereti az Unicumot és péntek este közösen kóstolták meg ezt a hungarikumot Jareddel, akinek szintén bejött az ital, s felcsillant a szeme amikor egy barátomtól ezt kapta ajándékba. Vagy, hogy Jensen Ackles nem is Dean Winchester, egyáltalán nem hasonlít rá az életben. És nem tudni miért, de ha mellette van az ember úgy érzi, hogy Jensen elolvad, akár egy cukorbaba, ha hozzáér. Ez fura… Érdekes volt, hogy míg Jared és Misha igazi haverként viselkedik a rajongókkal, addig Jensen valahogy ezt hozza ki az emberből.

Az is kiderült számunkra hogy Sebastian Roché imádta az egész felhajtást, ami körülötte volt. Fürdött a népszerűségben, szerette a rajongókat, s folyamatosan a folyosón lebzselt Richarddal együtt, s persze tette fel a Twitterére a képeket, ahogyan Chad is, aki rejtélyes okokból folyamatosan látogatta férfi mosdót. Mark pedig igazi úriember volt.

JIB Con 2011 (6)

Enyhén szólva sem volt olcsó ez a három nap (az árakról, és, hogy miért kell fizetni, Cat tavaly posztjában és a kommentek között elég sokat volt szó), nekem mindent megért. Életem egyik nagy élménye volt. Mindennel együtt: a sorban állással, az izgulással, azzal, hogy láthattam a kedvenceimet, beszélhettem velük, testközelben érezhettem azokat akiket a tévében látok már évek óta. Mindenkinek át kell élnie egyszer egy ilyet. Mindegy hogy milyen sorozat vagy színész a kedvence. Mert jó rajongani.

Májusban például 2 Supernatural-találkozó lesz még Európában, de nyáron rendeznek továbbiakat, más sorozatokkal is – Lupi itt kommentben azt írta, hogy a The Vampire Diaries-es BloodyNight Con-ra megy Barcelonába.

43 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2011. 04. 29. 17:12

majd még ma írok egy posztot általánosságban az efféle rendezvényekről, az időpontokat összegyűjteni, s hátha segíthetünk abban, hogy összeverődjön egy társaság ide vagy oda:) ld. páran a castle-kibeszélőből nemsokára utaznak.

Gergely - 2011. 04. 29. 18:09

Olvasni is élmény volt. Gratulálok! Most nagyon sokan irigyelnek. Például én is…. :))

LnB - 2011. 04. 29. 18:27

Átolvastam ezt is, és a régebbi postot, na én sorozatrajongó vagyok, mondjuk Supernatural-t nem nézem de rengeteg mást igen. De komolyan elgondolkodtam, hogy mikor/hova mennék el ilyesfajta találkozókra. Sokszor említed hogy ők is emberek, igen ők is de ehez nem kell elutazni Rómába több száz euróért :) Ne értsetek félre megértem, hogy mekkora élmény ez, és a motiváltságot is megértem, csak engem személy szerint ha ennyi pénzt ölnék egy találkozóba az inkább valamilyen sportolóval, vagy valami komoly teljesítményt elért emberrel képzelem el nem pedig színészekkel. Nem tudom biztosan de úgy gondolom lányok vagytok, és így érthető is ez a rajongás. De most mire ezeket leírtam leszűkítettem a kört akikkel én is szívesen találkoznék, mindenekelött persze TBBT, ez egyértelmű. Velük nagyon szívesen elbeszélgetnék. Misfits, és Fringe stáb. DE! inkább személyesen, amire nyilvánvalóan a hozzánk hasonlóaknak semmi esélye sajnos. De ti legalább íly módon találkoztatok velük :)

LnB - 2011. 04. 29. 18:28

Ui: azért megmutatom a barátnőmnek ezt a cikket, ő biztos máshogy fog vélekedni mint én :D

winnie - 2011. 04. 29. 18:34

van egy olyan érzésem, hogy fiúk is voltak bőven:) és szerintem az ilyen találkozókon nem csak a színészek adják meg a bukéját a dolognak, hanem a közönség, a közösség. sántít a párhuzam, de valamennyire érvényes: amikor haverommal kiutaztunk 98-ban a francia focivébére, nem nagyon törődtünk, hogy nem csak nagy meccset látunk (nigéria-bulgária vagy usa-irán vagy skócia-marokkó), mert a hangulat magával ragadott minket a sok focirajongó között.

(hasonló volt a helyzet ősszel, amikor végre kijutottam essenbe, a SPIEL-re, egy monstre társasjátékos találkozóra/vásárra. részemről most cél a comic con san diegóban. azt át kéne élni:)

DeadMan - 2011. 04. 29. 18:43

Biztos nagy élmény lehet egy ilyen találkozó, de őszintén szólva én sem adnék ki pénzt rá (én meg adok pénzt ki egy rakás más olyasmire, amire mások mondanák, hogy semmiképp).
És én még valahogy úgy is vagyok, hogy igazából nincs szükségem senki autogramjára, e nélkül is el tudom ismerni színészi tehetségét az illetőnek.
Szóval röviden összefoglalva ezeket a típusú rajongói találkozókat nem nekem találták ki, de nem is akarok senkit lebeszélni róla.

cat - 2011. 04. 29. 18:47

Nagyon jó beszámoló :) Biztos szuper con volt, ahogy utánaolvasgattam, jobbnak is tűnt, mint a tavalyi barcelonai. Eleve nagyon komoly, hogy olyan rendezvényeket szerveznek, amin iszogatni, meg várost nézni lehet a szereplőkkel…

LuPuS - 2011. 04. 29. 19:17

egy újabb év egy újabb nagyszerű beszámoló. Ezek azok a pillanatok amikor tényleg lehet látni, hogy ők is emberek és van életük( + egy kis promóció is )

Gratulálok!

Réta - 2011. 04. 29. 19:44

Irigyellek benneteket az élményért. Nagyon örülnék annak, ha előre jeleznétek ezeket az eseményeket, hátha többen kijutnának.

Dohi - 2011. 04. 29. 19:48

ne mar, ruby 2.0-nak vannak rajongoi?

Vero - 2011. 04. 29. 19:56

Esetleg a pontos árakat nem árulnátok el a rendezvényről?

Hogy mennyibe került ez a pass, amivel ti voltatok, és hogy még miért és mennyit kellett fizetni.

Amúgy köszi a beszámolót, nagyon irigyellek, de megértelek, én a kedvenc külföldi együtteseim miatt szoktam Európában utazgatni és a koncert utáni/előtti beszélgetés, ölelés stb mindennel felér…

winnie - 2011. 04. 29. 20:07

amíg nincs konkrét válasz, a másik posztnál vannak linkek ehhez a rendezvényhez, ott árak is akadnak elvileg.

Eyesis - 2011. 04. 29. 20:27

Sziasztok,

Én is ott voltam, hiszen menyasszonyom kísértem :) Persze én is szeretem a Supernatural-t szóval nekem is tetszett, hogy személyesen találkozhattam a főszereplőkkel, és pár mondatot beszélgethettem is velük.

Aztán, mikor megnéztünk egy újabb epizódot, valamiért egészen más volt. Nem tudom elmondani miért, de tényleg más volt.

A “sértegetés”-hez azért azt hozzáfűzném, hogy Ti azt kérdeztétek Tőle, hogy volt-e már éhesen :) legalábbis én hángrinak hallottam, nem pedig hángörinek :)

Amúgy Róma tényleg drága, de Hunter jegyekkel(100euro) is tök élvezetes volt a con. Igaz, hogy a várakozást és a sorban állást én nem éltem meg ilyen pozitívan, mint Ti :) És mivel látom menyasszonyomon, hogy mennyire örült annak a fényképnek Jensennel, na az is mind a 80 euroját megérte :)

Misha meg adott egy pacsit :)

Köszi a cikket, jó volt visszaemlékezni erre a Római vakációra :)

Eyesis - 2011. 04. 29. 20:29

winnie: egyszer a comic-ra mi is ki szeretnénk jutni :) Te idén tervezed? Ugye nem? :)

winnie - 2011. 04. 29. 20:30

nem, idén biztos nem. ha egyedül megyek, akkor legközelebb jövőre (vagyis el kell kezdeni nemsokára a szervezést:), ha családdal, akkor 2014-15 körül

Jade - 2011. 04. 29. 20:32

Köszönöm, hogy feltettétek ezt a kis beszámolót! És köszönöm azoknak akik elolvasták! :)
Rengeteg fiú is volt nem csak lányok! szóval vegyes volt a rajongói társaság! És igazi kis család volt a rajongótábor! :)
A színészek pedig láthatóan jól érezték magukat :)
Ruby 2.0-nal pár rajongója akadt csak, csak lézengtek az aláírásánál. Pedig Jensen mellett üldögélt, de senki sem ment oda hozzá, aztán egyszer csak megjelent Jared és mellé telepedet, talán azt gondolta ,hogy így népszerűsíti, de akkor sem nagyon mentek oda a feleségéhez. Inkább azt vettem észre, hogy Genevieve nem igazán rajongó centrikus, vagy nem is tudom… (szerintem borzalmas volt Ruby 2.0 -kén, Katie az örök Ruby)

Az árak, 3 napra:
Angel Pass: 390 Euro
Demon Pass: 300 Euro
Sinner Pass: 190 Euro
Hunter Pass: 100 Euro

Ha jól emlékszem, lehet pár euros eltérés

Jade - 2011. 04. 29. 20:38

@Eyesis: sziaaaa! :) lehet :) Vagy az volt hogy Jared akarta máshogy hallani és elsütötte a poént :) Szakállas vicc.
itt a videó róla 2:24-től:

http://www.youtube.com/watch?v=QzsqtJonoSQ

Eyesis - 2011. 04. 29. 20:39
Tatala - 2011. 04. 29. 20:56

“ne mar, ruby 2.0-nak vannak rajongoi?”

Ja, pl. én:)

Engem mondjuk a színészeken kívül jobban lázba hozna az a Chevy Impala, amiben autókáznak :D

enn - 2011. 04. 29. 21:13

Ilyen beszámolókat olvasva nagyon elkap a vágy, hogy elmenjek egy ilyen conra, de sajnos ennyi pénzt nem tudok rájuk szánni, akármennyire is szeretem a sorozatot és a színészeket is. Nagy élmény lehetett, csak irigyelni tudlak. :)

uran - 2011. 04. 29. 21:13

Na a rengeteg fiúhoz azért annyit hozzáfűznék, hogy én olyan 40re saccolnám a kb 7-800-as látogatószámból :) de ez mondjuk több volt annál, mint vártam ^^

összeszámoltam hazaérkezés után, olyan 210k huf volt az egész cucc, bár mi már szerda este megérkeztünk és kedd reggel jöttünk haza, hogy városnézésre is jusson idő. ebben benne van repjegy, szállás (nem a Hiltonban!), hunter pass és 2 photoop. szerintem minden fillért megért :D (bár apám majd szívbajt kapott amikor meghallotta ^^)

comic con nekem is nagy álom, de nem mostanában lesz annyi pénzem :/ de azt elhatároztuk a csajokkal, hogy körbejárjuk Európát mindenféle conokra :D

(hali, Eyesis! :D Szilvi vagyok, a Marveles táskás lány XD)

cat - 2011. 04. 29. 21:32

Eyesis, winnie: mi idén terveztünk páran CC-re menni, nem jött össze sajnos. A jegyeket csak online lehetett megvenni, nov. és febr. között 3-4x indították el a jegyeladást, le is halt le az egész rendszerük minden alkalommal, ötödszörre pedig az összes elfogyott kb. másfél óra alatt, úgy, hogy én az 5 lépcsős rendszer második lépcsőjéig sem jutottam el ezalatt. Ennyit a világszínvonalú Comic Con szervezéséről…

Bocs, tudom, hogy ez utt off, de még mindig, hónapok után is dühöngök miatta.

DeadMan - 2011. 04. 29. 21:32

Hmmm…ettől még mi fiúk is szerethetjük a sorozatot, maximum annyira nem hoz minket lázba, hogy a szinészek előtt csápoljunk, és autogramot kérjünk a mellkasunkra:)

Az a 40 csávó is gondolom a barátnőjét kísérte. Azért valljuk be, gyakorlatilag teljesen férfiszereplőkből áll a stáb, egy ilyen rendezvény értelemszerűen elsősorban a lány rajongókat vonzza.

Plusz ez már csak saját vélemény, de én nem is szeretek túlzottan “rajongani” semmiért, az objektivitás utolsó cseppjeit is hajlamos elveszteni az ember, és az sosem jó dolog.

kria - 2011. 04. 29. 21:34

oh de irigyellek most én is akarok menni ilyen rendezvényre!!:)
kár hogy magyarországon nincs ilyen pedig issmerek pár embert akik jönnénekés szerintem a közelünkben lévő külföldiek is jönnének én akaron magyaro-ra ilyet !!!:)

BobaFett - 2011. 04. 29. 21:35

Durvák ezek az árák amiket mondtok. Mi kerül egy fotón 80 euroba ? Ezzel a szinész zsebét tömik, vagy a szervezőkét ?
Pedig egyszer szivesen mennék énis egy ilyenre…

winnie - 2011. 04. 29. 21:51

BobaFett: neked is ajánlom az előző posztot, ami linkelve van, alaposan át lett rágva a téma. nekem is újdonság volt a rendszer, de nagyjából mindenhol ez a módi, hiszen a színészt is el kell hozni valahogy, a szervezőnek is jól kell járnia. működőképes a conok iparága (színészek részéről a con turizmus), de nagyon alaposan kell kiszámítani az igényeket, a kínálatot és keresletet, ha valaki akar ilyesmit.

ugyancsak ajánlott link a hazai kezdeményezésről szóló írás, ami jelzi, hogy itthon sem vagyunk elveszve, de sokkal korlátozottabbak a lehetőségek: http://www.sorozatjunkie.hu/2010/07/01/sci-fi-con-ok-magyarorszagon-irta-miyazaki-jun-merras/

Jade - 2011. 04. 29. 21:53
szerintem - 2011. 04. 29. 22:44

milyen fura, hogy itt mennyien szeretnének elmenni a comic conra san diegoba, én pedig éppen akkor voltam ott tavaly, és még csak nem is tudtam róla. de ha tudtam volna róla, engem ezek a rajongói találkozók akkor sem érdekelnek igazán, de jó olvasni, mekkora élményt tud okozni egy-egy személyes találkozó. talán jack bauerrel még én is szívesen találkoznék….

Infinity - 2011. 04. 30. 04:11

Kerek, korrekt cikk lett ez. Köszönjük!

Infinity - 2011. 04. 30. 04:17

S közbe vissza olvastam, hát mifolyikitt:D na. Érdekes ez amúgy hogy végül fiúk/lányok voltak-vannak többen az ilyen találkozókon (plusz CW, de akkoris:P) – és nem csak, hanem amúgyis :) .

Infinity - 2011. 04. 30. 04:19

Most látom hogy mekkora általánosságot írtam :D de nagyon :))

Eyesis - 2011. 04. 30. 09:39

uran: Halihó :) Erre már túl későn gondoltunk, hogy esetleg e-mail címet cseréljünk :) de megvagytok, legalábbis Te :)

Jade: A folyosókon én is végig videóztam, ezek a képek a videókból lettek kivágva :)

cat: Akkor most novemberben kérnék egy warn-t :) Hátha összejön :)

Kóczy - 2011. 04. 30. 11:35

Nagyon jó írás. Hatalmas élmény volt, az biztos.

“Ruby 2.0-nal pár rajongója akadt csak, csak lézengtek az aláírásánál.”

Én biztos kértem volna tőle is. Szerintem jó csaj. :)

Jade - 2011. 04. 30. 12:09

Genevieve Padalecki szerintem elrontotta Ruby-t, többet is kihozhatott volna belőle. Nekem Katie marad örök Ruby :)

Nessa - 2011. 04. 30. 12:20

Köszi az írást, jó volt olvasni, bár most még jobban fáj a szívem, mert ez a JIB2 az eddigi legjobbnak tűnt így nézve/olvasva. Köszönhetően pár jó fej twitteresnek még itthonról is nagy élmény volt, végigkövettem az egészet és állati jól szórakoztam. Nem tudom, mi van a levegőben Rómában, de innen nézve elég kattantnak tűnt mindenki. :D Bár akik ott voltak, azok biztos jobban tudják. :)
Titkon abban reménykedem, hogy még olyan 4-5 év múlva is rendeznek hasonlót, mert kábé addigra lenne ennyi pénzem, ha nem nyerek a lottón xD
Nagyon, nagyon szeretnék elmenni, mert biztosan tudom, hogy megéri, de hát a semmiből nem lehet spórolni…

moriczm - 2011. 04. 30. 12:28

@winnie nagyon várjuk a posztot!:)
amúgy mi a különbség a Con és az Asylum között?:) meg ha jól tudom Barcelonaban is lesz júniusban :)

Kóczy - 2011. 04. 30. 12:34

“Genevieve Padalecki szerintem elrontotta Ruby-t, többet is kihozhatott volna belőle. Nekem Katie marad örök Ruby :)”

Nem tudom, hogy elrontotta-e, lehet egyszerűen ilyenre volt megírva a szerepe. Bár igazából mindegy, ezt mindenki maga ítéli meg. (Nekem egyik Ruby-val sem volt különösebb gondom egyébként)
Azon, hogy szerintem Genevieve jó csaj, ez nem változtat. :)

Jade - 2011. 04. 30. 12:46

@moriczm: A különbség? Semmi. Az angol szervezők a ő Convetionukat Asylumnak hívják. Az olaszok Jus In Bello-nak, a spanyolok Rising Convetionnak. Szóval semmi. Sőt májusban az európai Asylumon és az angolon is ott lesz Jared és Jensen. A barcelonain viszont csak a mellékszereplők lesznek, pedig Jeffrey Dean Morgan is be volt harangozva, de lemondta. :( Sajnos. Az amerikai conokat a Creation Convention szervezi. De a lényegen nem változtat, mindegyik egy Con :)

moriczm - 2011. 04. 30. 13:07

igen, most látom én is. hát akkor ez sajnos el lesz napolva, mert májusig, már nem igazán tudok spórolni vagy a szülői bankot hitelre bírni :D
egyébként, amit Jensenről írtatok, az “elolvadós” rész azt már elég sok helyen olvastam ilyen-olyan formában, és ez egy kicsit meglepő :))

Infinity - 2011. 04. 30. 19:56

Miért lepett meg ?:)

Kat - 2011. 04. 30. 23:45

De örülök Jade, hogy végül felkerült az írásod!
Szerintem is érdemes elmenni egy ilyenre.Nekem ez volt az első. Olyan érdekes a légkör, a sok rajongó a világ minden tájáról, közös bennetek,hogy Suparnatural:-)Akár merre mész, akár mit csinálsz, csupa ismerős. És mindenkinek csillog a szeme, örülsz,hogy a TV-ből hirtelen előlép az, akit csak Sam, Dean, Ash…-ként láttál. Mosolyognak, kedvesek. Jó, tudom, ez is egy szerep nekik, de azért itt nem kőbe véset forgatókönyv van, adhatják magukat is. És adták! A közös fotó, az aláíráskor elejtett pár szó! Aki ismer, tudja, nem vagyok “kamasz”, de még nekem is nagy élmény volt!
Szóval szerintem érdemes a ballagási, karácsonyi, locsolós…pénzeket összeszedni, s elutazni egy ilyenre.

Lupi - 2011. 06. 20. 08:22

Lupi végül igen, eljutott Barcelonába és részt is vett mind a Rising Con-n, mind a BloodyNight Con-n.
Hatalmas élmény volt, teljesen egyetértek Kattal. A rengeteg, hasonszőrű, “lökött” rajongó, akik fél szavakból is megértik egymást, hogy nem kell fél óráig magyaráznod egy-egy dolgot, mert rögtön tudják, miről beszélsz.
Hogy láthatod a kedvenc színészeidet élőben, hogy hozzádszólnak, hogy jópofiznak veled, hogy “megérintheted” őket és a rengeteg barátság, amit egy ilyen rendezvény alatt köthetsz a világ minden tájáról.
MEGFIZETHETETLEN:)))

sophie - 2012. 02. 01. 13:48

Jó a cikk! Anett??:):):):)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz