login |

Law & Order: Criminal Intent: kezdett a 10. évad

2011. 05. 03. 14:24 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: kritika,

Az évad, ami az utolsó lesz – elvileg. És visszatért Goren és Ames. Persze mindezt úgy tették, mintha mi sem történt volna, köszönhetően annak, hogy a USA nem a valódi évadpremiert, hanem a sorrendben a negyediknek szánt részt parkolta be indításnak – hogy meglovagolják a Charlie Sheen-jelenséget. Igaz, nem Jerry O’Connell játszhatta el Sheen-t, hanem “csak” Jay Mohr.

Law and Order Criminal Intent - 10x01-a

Majd kapunk később magyarázatot Goren-ékre, de olyan érzés volt nézni a LO: CI új szezonjának kezdését, mintha visszacsöppentem volna az 5. évadba. Mintha mi sem változott volna, mintha nem jött volna Chris Noth vagy Jeff Goldblum, hogy kéthetente vagy permanensen belepiszkítson abba a képbe, aminek mindvégig Vincent D’Onofrio-t kell, hogy ábrázolja. De most komolyan, van, aki szerint nem egy élmény nézni Goren-t? Ahogy közelebb ül kihallgatás közben a gyanúsítotthoz, ahogy járkálás közben hirtelen beijeszt egy fejbiccentéssel, ahogy egy szintre kerül a végén a gyilkossal…, á, és sosem fogják Emmy-re jelölni ezért a szerepért. (Az Armani-s poént direkt nem is említem.)

Law and Order Criminal Intent - 10x01-b

Az új részben a Law & Order: Criminal Intent frankón bizonyította, hogy nem is Law & Order-sorozat, hiszen nem volt benne bíróság, tárgyalás, sem ügyész, csak egy szokásos módon kissé kitekert gyilkosság, és az idegennek tetszó világban is rutinosan mozgó nyomozóduó. Az egész hangulata (a zene!), Goren (és Ames) jelenléte hiányzott annyira, hogy ne kaphasson ez az évadkezdés 7/10-nél alacsonyabb pontszámot.

4 hozzászólás Ne habozz!

symor - 2011. 05. 03. 15:30

Ezt nagyon szépen megfogalmaztad :)

Vincent egy mázsás színészisten!

Bubbles - 2011. 05. 03. 15:52

Mennyire mások vagyunk. Tv-ben néha elkapok valamilyen LO epizódot, de amikor ez a muki van, na akkor mindig elkapcsolom. Számomra teljesen hihetetlen, hogy ő bármit is fel tud deríteni, pont emiatt az ijesztgetés miatt. Én szörnyűködni szoktam:)

Vindon - 2011. 05. 03. 18:19

Milyen igazad van Winnie!
+A “telefonbetyarkodos” jelenet priceless volt. :) Az ilyen es hasonlo jatekai miatt neznem en ezt a sorozatot meg tobb even at. Valoban a “szineszek szinesze”!

Vindon - 2011. 05. 03. 18:30

Ha valakit esetleg erdekel, akkor a chatter.usanetwork.com-on lehet faggatni Vincentet a twitteren.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz