login |

Upfronts – ABC: 8 dráma, 5 komédia

2011. 05. 17. 17:43 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: 2011/12, hírek

(A poszt idővel frissülhet! Az újoncok leírása az este folyamán fog kikerülni.)

Az ABC szokás szerint egy halom sorozatot berendelt – kár, hogy a drámák többsége, köztük a leghype-osabbak, midseason-re szorultak. Nagy változások nincsenek a műsorrendben, a szerdai komédiablokkban még keresik a The Middle mögötti sorozatot, azonban a Modern Family sok nézőjével még mindig nem tudnak mit kezdeni. A Cougar Town nem nagyon tartotta meg, ment is midseason-re (22 résszel!), a Happy Endings meg nem tudom, hány részig maradhat ott. (Az egészet a szerda 22.00-s Revenge szívhatja meg, s lehet az évad első kaszája.)

Kedden két férfi szitkom vezeti majd fel a csajos reality-t és a csajos nyomozós sorozatot, a Charlie’s Angels az ABC-s halálsávot, a csütörtök 20.00-t kapta, míg péntekre tette kimúlni, vagy nézettséget kreálni a csatorna egykori sikersorozatát, az Extreme Makeover: Home Edition-t. A Brothers & Sisters kaszájával a Desperate Housewives mögött elit hely is kiadóvá vált: a Pan Am került oda – és a DHW-t is sorozat fogja ezentúl felvezetni.

Újoncok: Apartment 23, Charlie’s Angels, Good Christian Belles, Last Man Standing, Man Up, Missing, Once Upon a Time, Pan Am, Revenge, The River, Scandal, Suburgatory, Work It.

Nem lesz: Bad Mom, Lost & Found, My Freakin’ Family, Other People’s Kids, Smothered, Georgetown, Grace, Hallelujah, Idnetity, Partners, Poe . Az elhullott pilotok szereplői: Tabrett Bethell, Annie Wersching, Angela Bassett, Orlando Jones, Donal Logue, Terry O’Quinn, Abigail Spencer, Chris Carmack, Eric Roberts, Jimmy Wolk, Katie Cassidy, Jenna ElfmanTom Everett Scott, Frances Conroy, Jordana Spiro, Cybill Shepherd, Adam Arkin, John C. McGinley, Kyle Howard, Marcia Gay Harden

Kasza: Better with You, Brothers & Sisters, Detroit 1-8-7, Mr. Sunshine, My Generation, No Ordinary Family, Off The Map, Skating With The Stars, Supernanny, V, The Whole Truth

Folytatódik: America’s Funniest Home Videos, The Bachelor,Body of Proof, Dancing with the Stars, Desperate Housewives, Extreme Makeover: Home Edition, Happy Endings, Secret Millionaire, Shark Tank, Castle, Cougar Town, Grey’s Anatomy, The Middle, Modern Family, Private Practice

Új őszi műsorrend – vastaggal az újoncok, dőlttel az időpontváltás a 2010/11-hez képest:

 • Hétfő
  • 20.00: Dancing with The Stars
  • 22.00: Castle
 • Kedd
  • 20.00: Last Man Standing
  • 20.30: Man Up
  • 21.00: Dancing with The Stars (eredményhirdetés)
  • 22.00: Body of Proof
 • Szerda
  • 20.00: The Middle
  • 20.30: Suburgatory
  • 21.00: Modern Family
  • 21.30: Happy Endings
  • 22.00: Revenge
 • Csütörtök
  • 20.00: Charlie’s Angels
  • 21.00: Grey’s Anatomy
  • 22.00: Private Practice
 • Péntek
  • 20.00: Extreme Makeover: Home Edition
  • 21.00: Shark Tank
  • 22.00 20/20
 • Vasárnap
  • 19.00: America’s Funniest Home Videos
  • 20.00: Once Upon A Time
  • 21.00: Desperate Housewives
  • 22.00: Pan Am
 • Midseason
  • Kedd: 21.00 Cougar Town, 21.30: Apartment 23.
  • The River, Good Christian Belles, Scandal, Work It + a Missing valószínűleg nyári lesz

15 hozzászólás Ne habozz!

wondorog - 2011. 05. 17. 18:20

Az elhullott pilotok szereplői: Tabrett Bethell, Annie Wersching,Terry O’Quinn, Katie Cassidy

pedig őket elég szívesen nézném sorozatokban…

vicvega - 2011. 05. 17. 18:27

a kaszák közül semmit nem néztem, a pilotokról nem nyilatkozom, ott mindig megvárom a kritikákat, marad a Castle, Modern Family és a Cougar Town

phantom - 2011. 05. 17. 18:41

Ashley Judd Tv-re adná a fejét egy nyári sorozatért ? Nem hinném…

Missing, Good Christian Belles, Apartment 23 várós…és elég nagy meglepetésre, várhatok is még rájuk egy darabig.

Revenge-et már most sajnálom, top gárdát sikerült összeverbúválni, de death slot (szerda 22:00) és a Happy Endings a felvezetése ? Jahj…remélhetőleg a kritikusok szeretik majd és nem nyit DOA, így talán kiharcol egy új időpontot.

A Body of Proof-nak örülök, korrekt, nem kiemelkedő, de korrekt, illetve annak is, hogy a Castle-t ismét nem költöztették el, így elvben semmi nem áll egy 5. évad útjába se. Bármennyire is meglepődtem a felismerésen, jelenleg szinte a legnézettebb scripted ABC-sorozat, még akkoris ha a DH és a GA hasonló számokat produkál hétről-hétre.

winnie - 2011. 05. 17. 19:17

ashley judd ma mar nem nev, meg realityben is volt iden. raadxasul a szineszt csak a forgatas erdekli, nem sugarzas. ez maegint raadasul piilotnelkuli sorozat, affele helykitolto elvileg,mint tavaly a gates es a scondrels. judd megkapja a ifx penzt, nem kell izgulnia, hogy berendelik e, stb. raadasul europai koprodukcio, itt forog es meg sean bean is van benne, aki masik sorozatban allando.

kla - 2011. 05. 17. 19:23

Áhh, a Hallelujah-t vártam leginkább az ideiek közül. Jó és gonosz örök harca, kisvárosi hangulat, Terry O’Quinn – ezekből egy is elég lenne egy jó sorozathoz. :(

Pityuerez - 2011. 05. 17. 19:28

Ez az Apartment 23, a Don’t Trust the Bitch in Apt 23?

Amúgy lesz 9(amiből 3 tavasz és egy nyár) pilot ami érdekel, nem kevés, de hogy mennyi marad az első részek után az még a jövő zenéje!
Ha hozzávesszük azt a 6-ot is amit nem rendeltek be, és érdekesnek tűntek számomra, nekem magasan innen volt a legtöbb ötlet, de azt már tudjuk, hogy a mennyiség nem egyenlő a minőséggel!

Thrasher - 2011. 05. 17. 19:29

jah, a Hallelujahért óriási kár…
a Poeért meg csak kicsi.

Adäm - 2011. 05. 17. 19:30

“Ez az Apartment 23, a Don’t Trust the Bitch in Apt 23?”

Igen :)

Roxi - 2011. 05. 17. 19:50

Upfronts CBS előzetes,nem kell holnapig izgulnom,állítólag kétesélyes volt a dolog,de győzött az igazság :)
CSY NY folytatódik,Gyilkos elmék-Alapos gyanú kasza

Dohi - 2011. 05. 17. 19:53

a v-bol megneztem volna egy harmadik evadot is, de annyira nem fog hianyozni (elizabeth mitchell annal inkabb, ahogy jordana spiro is, akarmiben is szerepelt volna :(). a my generationbol is elokerulhetne a maradek x epizod, de a vilagot az sem valtotta meg. a better with you es a no ordinary family (meg a happy endings) csak ezutan fog sorra kerulni, igy azok kaszaja (kiveve happy endings) nem tudom, mennyire lesz fajo. mindenesetre igy is kellemetlenebb, mint a fox vagy az nbc.

i'm_rick_james - 2011. 05. 17. 19:58

Ebből nálam egyedül a Desperate Housewives játszik.
Se a régiek, se az újak közül semmi más.
Érdekes…
Persze indulás után lehet, hogy az újak közül lesz, amit bepróbálok.

Lord Picard - 2011. 05. 17. 20:01

Nyugodjék békében a “V” :(( Nem volt egy világmegváltó sorozat, de engem szórakoztatott, sajnálom, hogy vége :( Bár, egy másfél-két órás lezárást (ami nem lenne mondjuk elég, de azért csak megnyugtatóbb lenne) még elviselnék.

Necros - 2011. 05. 17. 20:38

A V nem igazán érdekel, a Detroit 1-8-7-t viszont nagyon sajnálom. :( És a NOF is jó móka volt, kár érte.

A Poe-ra pedig nagyon vártam és először nagyon csalódott voltam, de aztán elolvastam egy beszámolót a pilotról és a “kezembe” került később a forgatókönyv is, meg is változott a véleményem… Mondjuk, a történet rendben volt, Celeste is, de Poe-t magát nagyon elszúrták, Sarah (Tabrett karaktere) pedig szintén nagyon gyengén lett megírva és alig csinál valamit.
Azért sajnálom, mert így nem látom Tabrettet újra minden héten (sötét hajjal! – legalábbis így szerepelt a pilotban), meg a filmjeinek sem lesz extra promóció, de az ő érdekében örülök, hogy ezt a gyenge cuccot nem vették át. Chris Egan képes lett volna egy kicsit komorabb Poe megformálására is, de ez a figura, amit csináltak belőle, egy vicc. Sejtettem, hogy nem lesz egy az egyben olyan, mint amilyennek pár rajongó elképzelte, amivel nekem nem lett volna nagy bajom, de ez már sok volt, szerintem ezen ment el a hajó.
De talán egy esélyt megérdemelt volna a sorozat, egy alapos újraírás és átalakítás után, mert úgy gondolom, nagyon szórakoztató, érdekes dolog lehetett volna belőle…

Ice - 2011. 05. 18. 03:48

Egyedül a No Ordinary Family kaszát sajnálom, remélem Julie Benz rövidesen feltűnik valami nézhető soriban. A V-t is néztem úgy ahogy, de az tényleg gyenge ahhoz képest amilyen lehetne a téma alapján. Így már csak a DH marad az ABC-től, mind1, eddig se volt a favorit csatornám :)

RolloJuve - 2011. 05. 18. 11:41

Akkor most Donal Logue-ék nem fognak jövőre szerepelni állandóként sehol ugye? Meg Michael Imperioli se…

(A D187-ért meg produkáljanak egy farfekvéses tarajos sült.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz