login |

Traffic Light: vége az 1. évadnak. És a sorozatnak is.

2011. 06. 01. 14:41 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: 2010/11 finálék, kritika,

Tudom, hogy ezzel szinte egyedül vagyok, de a Traffic Light simán befér a Raising Hope közelébe az évad legjobb újonc sitcomjait tartalmazó listán. Az is lehet, hogy ezt csak az utolsó rész mondatja velem, az húzta fel odáig a simán csak jók közül, de az egyik legjobb sitcom finálé volt idén. A 12. epizódról van szó – az volt a finálé, a tegnapi rész sorrenden kívül került a végére.

tl-finito1
tl-finito2

A Traffic Light párkapcsolatos, egykamerás komédiasorozatnak nézett ki, de elég gyorsan az lett belőle, hogy a három főszereplő jó barát elviszi a hátán a részeket, ami mellé a nők néha kapnak poénokat. Többnyire sajnos nem. Igazából ebből adódott a sorozat egyik legnagyobb negatívuma, miszerint ha férfiak nélküli jelenetben voltak a nők, akkor az tipikus és unalmas volt. Ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy főleg férfiak írták, ezért voltak gyengék a két-három nős párbeszédek. Azért a párkapcsolati részbe mintha beleszólt volna pár hölgy is.

És az utolsó rész. A nőkkel foglalkozó szál most sem volt erős, ezt bármikor elismerem, de amikor Mike ráébred, hogy tényleg megváltozott… ahogy a sorozatban mondták: oh, dear. Rendesen felépítették a pillanatot a játékpisztolyos témával, aztán feltűnt az őz és az Oh la la, én meg elvesztem.

Shot’s not good.

Voltak gyengébb részek, ez vitathatatlan, de a 8/10 még így is kijár erre ez évadra. Tipikus FOX-berendelés ez is, hiszen nekik a párkapcsolatos sitcomok közül is pont azt kellett megvenni, ami a párkapcsolati részben nem erős.

Kár, hogy ez az aranyos sorozat gyorsan feledésbe fog merülni. Talán ha túlélt volna, áh.

8 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2011. 05. 31. 17:54

sokáig, mint írtam, ez volt az a sorozat, ami jó hangulatú volt, de nem nevetős. vidám.

de a végére, talán pont arra a részre, megkedveltem, egyre jobb lett. és pacsi, hogy végig kitartottak a kocsiban beszélős fő koncepció mellett.

Zirowe - 2011. 06. 01. 15:24

Én élveztem, vicces és jó volt, kár érte..

lilla - 2011. 06. 01. 18:29

Én is megszerettem, főleg Ethan és Mike miatt, de a két csajt is bírtam.
Viszont Adam számomra szörnyen irritáló. Egyre jobban és jobban idegesített, a végére már megutáltam.
Aztán miközben az Office-t nézegettem újra, megláttam, hogy abban is szerepelt pár rész erejéig, és teljesen ugyanazt a karaktert hozta ott is, (még a szemüvege is ugyanolyan), vagyis egyértelművé vált, hogy a színész tényleg annyira béna, amennyire gondoltam, és a karaktere valószínűleg egyébként nem lett volna ilyen, ha nem ő játssza.
Szóval kár ezért, de gondolom nem mindenki érzett így vele kapcsolatban.

jiliac - 2011. 06. 01. 19:30

Nekem is tetszett a sorozat sajnálom hogy vége.

cyberfuker85 - 2011. 06. 02. 06:51

8/10 miatt megnéztem az első részt. 1-2 viccet leszámítva felejthető az egész. nem tudtam egyik szereplőt se megszeretni.

winnie - 2011. 06. 02. 08:14

“8/10 miatt megnéztem az első részt. 1-2 viccet leszámítva felejthető az egész. nem tudtam egyik szereplőt se megszeretni.”

ezt leírtuk a kritikában is anno (csekk a korábbiakat), nem is az a rész a 8/10, ez a sorozat idővel áll össze, szép folyamatként, de nem véletlen, hogy nem ugráltunk az első résznél, nem írtunk olyat, mint a breaking in-nél – szóval nem lep meg:) s nem is mondom éppen azért azt, hogy nézni kell kitartani, mert szerintem sokak lennének így a sorozattal, mint te.

zierka - 2011. 06. 03. 22:46

én nagyon élveztem a kocsiban beszélős részeket is. valami megfogott a sorozatban, olyan egyszerű, vidám. hamar eltelt az a 20 perc mindig. sok jó poén van benne, csak tényleg nem olyan hangosan röhögős, bár néha azért felröhögtem :)

Shalafi - 2011. 12. 20. 19:15

ejnye bedarálom, aztán mikor megnézem h mit tud itt junkien akkor kel lássam h kasza -.- szégyen

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz