login |

Elindult a The Amazing Race Australia

2011. 06. 09. 20:30 - Írta: winnie

54 hozzászólás | kategória: reality, video,

Az Amazing Race-rajongók nyara nem lesz unalmas, hiszen nyáron indul a latin-amerikai verzió 3. évadja, s már elindult az ausztrál változat (az Asia 5. évad később jön), mégpedig a True Blood-ból és az Ugly Betty-ből ismert Grant Bowler műsorvezetésével.

Mivel még csak 4 rész ment le a The Amazing Race Australia-ból, nem nehéz szintre vergődni, a tovább után megnézhető az intró, majd az 1×01 teljes egészében, s ennél a YouTube-felhasználónál a 2. rész is ott van. Meg az eredeti The Amazing Race eddigi részei a klasszikus évadoktól kezdve. Kíváncsi vagyok, meddig. (Biztos lesznek, akiknek ismerős lesz az ausztrál kezdőszakasz.)

54 hozzászólás Ne habozz!

Pocok - 2011. 06. 09. 21:18

OMG! köszi a YT linkért!!! :D

zed - 2011. 06. 09. 21:26

én már mind a négy részt megnéztem és vhogy nagyon bejönnek a feladatok, izgalmasak a legek, minden klappol – jó TAR-t csináltak az ausztrálok (OFF: igaz ez idei got talent-re is, OMG)

deccemberbeszt - 2011. 06. 09. 22:41

hello, lehet tudni valamelyik csatorna leadja majd?

winnie - 2011. 06. 09. 22:45

szerintem le fogja adni az axn, de arrébb van az még.

Agi - 2011. 06. 10. 00:24

nagyon tetszett az első részben, ahogy a 2 fiút hívták, too cool for school és Zac Efron and co, ettől kifeküdtem. Jó volt az első rész nagyon, jó sok és érdekes feladatot tettek bele.

talán SPOILER: Az is jó volt, hogy minden bőröndben különböző mennyiségű pénz volt, így akkor sem is tudták volna megmondani egymásnak az eredményt, ha akarták volna.

ISN - 2011. 06. 10. 07:50

Nagyon vártam már, aztán rögtön az első rész (a főcímtől eltekintve :) csalódást okozott, majd követte a második és harmadik rész is ezt a tendenciát.

Ez annyira license, hogy még csak új feladatokat sem találtak ki, mind egytől-egyig az ázsiai kiadásból lett átültetve (legalábbis az első három rész esetében biztos). Persze ez nekik nem baj, hiszen kevesen láthatták Ausztráliában a TARA-t, de nekem nagyon elment a kedvem az ismétlés megnézésétől.

Egyébként a szereplők azért rendben vannak, a maguk módján.

MolnarErik - 2011. 06. 10. 19:00

Végre, a 4, részben már saját feladatok voltak, és nagyon jó lett.
SPOILER
Joey-ék kiesését azért sajnálom, mert bár elég ellenszenvesek voltak, már-már fanatikus hozzáállásuk és az, h mindent elszúrtak rém szórakoztatóvá tette őket. Joey-nak ráadásul jól állt a kopasz fej :)

Agi - 2011. 06. 10. 19:49

én is felismertem pár feladatot, de nem az összeset

SPOILER a sárgák kiesése tényleg rossz volt kicsit, mert nagyon akartak és biztos sok feszültséget okozott volna, ha bent maradnak, de engem tökre igesítenek az ilyen emberek, szóval örültem, hogy kiestek. A csajnak tényleg jól állt a rövid haj, sokkal szebb volt így az arca. Azt nem értettem, hogy a két eladó csaj miért adta fel, lett volna még 4 órájuk kitalálni, mondjuk biztos fáradtak voltak már, de én tuti, hogy próbálkoztam volna még.

MolnarErik - 2011. 06. 10. 19:55

Ja igen, még csak annyi, h ez a Grant Bowler szörnyen kimért, kb mint amikor a metrón mondják be a megállókat olyan.
És bónuszként 1 kis boxmeccs Renaevel (val?)
http://www.youtube.com/watch?v=vHmAh4DagvA

MolnarErik - 2011. 06. 10. 20:17

@Agi: Most megnéztem azt a részt mégegyszer, sztem ott vmi kölcsönös udvariaskodás volt, h a másik csapat bennmaradhasson. (Tuti, h elég kellett volna legyen a 4 óra a megoldáshoz, így egyik feladásnak se volt értelme).

Agi - 2011. 06. 13. 19:26

közben elkezdtem nézni a negyedik évadot az ázsiai TAR-ból, és tényleg voltak közös feladatok azzal is.

MolnarErik - 2011. 06. 14. 19:52

SPOILER
Na, a végére jó izgalmas lett. Mosénak nagyon érett már ez a kiesés, és sajna Saméknak is nagyon érik. Ezzel a 3 holt unalmas fiúcsapattal igazán történhetne már vmi.
Jövő héten asszem a TARA2 prágai futamát látjuk ismételni. Holy Statute és a többiek.

Sylem24 - 2011. 06. 16. 11:31

Spoiler:
Egy csapat volt csak az akik nem voltak szimpatikusak, de ők hála ki is estek :) A többiek meg elég semlegesek. Nincs nagy favorit kedvencem, de olyan van akit nem bánok ha kiesik :)

Anne-Marei és Tracy párost igaz imádtam! Annyira szórakoztatóak voltak! Ahogy azok nevetni tudtak XD !!! Kár hogy feladták :( Pedig hogy élvezték mindig a feladatokat! ^_^

Én a döntőbe egy Matt és Tom, Tyler és Nathan, és vagy Kelly és Dave vagy Sam és Reane csapatát látom esélyesnek, bár már láthattunk olyat hogy elején erős csapat vmi kis hiba miatt szépen kiesik.

Dave eléggé hangulat ember, szóval ők leginkább ezen csúszhatnak el. Pedig bírom őket :)
Samék bevetik a csáberőt és sztem feljebb jönnek. Most leginkább Mosék miatt csúsztak ilyen hátra.
A két fiú csapat meg sztem csak elnézhet vmit és ezért eshet ki.

A lány tesok meg hatalmas kérdőjel számomra hogy vajon meddig jutnak el. Mindenesetre szurkolok nekik :)

Anastasia és Chris párost unom! A pali hogy ki tud néha borulni XD Meg ez a folyton mutatja az erejét (hol a csajt emelgeti, hol egy hordót…) nekem ez nem igazán jön be… És még egy ilyen kis vita közöttük és tuti ki is esnek, most is inogott a léc alattuk, csak mázlijuk volt, hogy Mosk még bent voltak :) Mert ők tényleg az a csapat akik tökre ráérősen játszottak.

Jaj és a kedvencem az 5. részbe mikor Mo ugrott ki a repülőből XD sajnáltam rendesen tökre beparázva, nem akart ugrani, de szépen letuszkolták XD De a végére élvezte ^_^

szerintem - 2011. 06. 16. 22:36

nekem tetszenek a csapatok, sikerült egy-kér érdekeset találni. Anne-Marie és Tracey nagyon aranyosak voltak, ritka az ennyire pozitív és derűs hozzáállás. nekem tetszik a testvérpáros, az idősebb lány terrorizálja a fiatalabbat, elég nehezen viseli, ha a másiknak nem megy valami, jó megnézni az interjúkat utána, hogy hogyan élték meg. ugyanilyen érdekesnek találom az apa-fia párost, nem igazán volt közöttük kapcsolat az elején, a fiú nagyon távolságtartó volt, de egyre közelebb kerülnek egymáshoz. a temperamentumos párt is bírom, nekem ez a fajta feszkó hiányzik a TAR-ból egy ideje. a többi csapat egyelőre semmi extra.
nem tudom, spoiler-e éppen ebben a kibeszélőben, de a Tyler név eddig már kétszer nyerő volt.

Sylem24 - 2011. 06. 21. 19:51

A 6. részbe volt egy magyar bácsika XD Aranyos volt! XD
Hát a következő rész elég érdekes lesz. A cowboyokat ismét elkapják a zsaruk a régi skodával. Biztos azt hitték ellopják, amiért betolva indították el XD

MolnarErik - 2011. 06. 21. 23:48

A vége megint jó izgi lett. Amennyi mindent elcsesztek Samék, el nem tudtam képzelni, h ne tuti utolsók legyenek. Sajna a feladatok megint túl ismerősek voltak. Melék kiesését sajnálom, mert az unalmas fiúcsapatok maradnak (h lehet az apa-fiú csapatban bármi érdekest találni?)

MolnarErik - 2011. 06. 21. 23:52

Ja igen, amit az előzetesben mutattak, az alapján a TARA2 következő epizódjának ismétlése lesz. (a mostani volt a TARA2/7, a jövő heti a TARA2/8)

szerintem - 2011. 06. 22. 01:05

a 6. részben a magyar vonatkozás jópofa:))
én nem bánom, hogy az elnyomó nővér-elnyomott húg páros kiesett, a következő felőlem lehet a két szőke csaj is akár.

Sylem24 - 2011. 06. 22. 07:47

Hát igen sajnos a feladatok ismétlődnek, de ahogy látom az ausztrálok nem látták azokat a részeket XD
Ahogy az előzetesbe láttam a motoros Dave megfogja rendesen húzni a lábát :S Kíváncsi vagyok vajon ezzel fogja e tudni folytatni.
Samék meg… elég sok hibáztak. Én is azt hittem ők fognak ki esni.
Az apa-fiú páros meg valóban kissé lapos… Talán most hogy kevesebben vannak többet mutatják őket és hátha alkotnak vmit már ők is :)

MolnarErik - 2011. 06. 22. 11:34

Most alaposabban is megnéztem. Úgy fest Dave-ék túlfutottak a célon, mert a Szt Vitus előtt jártak, az pedig már bent van a Hradzsinban, a pit Stop pedig a bejáratnál volt.
A vágásról. Mutatják, h Alana előveszi az utsó nyílvesszőt, aztán, h céloz, és ott van mellette 1 csomó nyílvessző :)
A magyar bácsi tényleg aranyos volt, kár h Prága után nem Bp-re jönnek majd, mint anno a TARA2-ben. (V igen? De arról biztosan tudnánk)

Sylem24 - 2011. 06. 22. 14:45

Bennem is felmerült a kérdés hét ha Bp.-re jönnek, bár kétlem…
A nyílvesszőt én is egyből kiszúrtam. Hát kicsit elrontották a vágást… XD Próbálták még jobban fokozni a dolgokat, úgy látszik nem volt jobb felvételük így ezt rakták be XD kicsit ciki volt -.-‘

Kíváncsian várom a kövi részt :)

MolnarErik - 2011. 06. 23. 08:49

Samék azt írták a Facebook-on, h Alanáék valójában nem teljesítették a feladatot.
http://www.facebook.com/pages/Sam-and-Renae-The-Amazing-Race-Australia/172801159445019

MolnarErik - 2011. 06. 24. 10:17

Na, azóta a Facebookról eltűnt az a bejegyzés, de itt még megvan a bizonyíték
http://tvwrap.wordpress.com/2011/06/23/the-amazing-race-australia-bending-the-truth/

Sylem24 - 2011. 06. 28. 10:32

Elképzelhető hogy nem fejezték be, nyílvessző hiányába :(

Ez a hetedik rész is kicsit uncsi volt.. legalább is sztem.
A cowboyoknak nincsen szerencséjük a zsarukkal XD Egy cseppet lelassították őket, + a rossz kocsi.

Davenél meg azt vártam mikor csap már le vkit XD Elég könnyen dühbe jön! Szegény benzinkutas csajt is sajnáltam XD

A vágásokkal megint nem voltam megelégedve. Nekem a legjobban a sörpakolásnál volt eléggé észre vehető… Elhiszem hogy izgalmakat akarnak generálni, de ez ne menjen a nézhetőség rovására.

Nem tudom hogy képesek lesznek e izgalmasabbá tenni… Hát remélni tudom…

szerintem - 2011. 06. 29. 00:54

lehet nekem ennyire hianyzik az eredeti, de en elvezem. nem azt mondom, hogy nem lehetne jobb, de nem veszesen rossz. a cowboyokon kifejezetten jot mulattam, sok mindent tortent veluk. kicsit tobbet vartam mondjuk a kajalos detour-tol, hamar feladtak.
ahogy neztem, a kovetkezo resz sem lesz unalmasabb.

MolnarErik - 2011. 06. 29. 11:38

Én is élveztem, h a hokist leszámítva, végre önálló feladatok voltak. Viszont el nem tom képzelni, h a hurkán mi lehetett olyan rossz, talán h nem sütötték, hanem főzték, v nyers lett volna? A cowboyoknál se tom eldönteni, h ők voltak ilyen hülyék, v tényleg szar volt a kocsijuk?

Sylem24 - 2011. 06. 29. 18:16

Még ha nyers is lett volna akkor is meg lehet enni. Hiszen mikor készítik akkor is sokan nyersen eszegetnek belőle.
Cowboyokon meglepődtem hogy nem bírták megenni… :O? Pedig azt hittem ők tuti benyomják gyorsan.
A kocsi problémájukat meg nem igazán értettem…
De az vicces volt, hogy mindenki ledöbbent a kocsin XD plussz Hol a csomagtartó kérdés megoldása is nehézkes volt?! XD

Ezek szerint csak nekem nem volt most olyan izgi… meg előre láttam, hogy folytatásos rész lesz… :(
Na majd talán a kövi rész számomra is jobb lesz :) Mindenki fáradtan néz elé a feladatoknak :)

szerintem - 2011. 07. 05. 09:13

na, nekem most ez a rész nem tetszett annyira, nem volt túl izgalmas. most már csak öt csapat van, de az apa-fia pároson kívül igazából egyik csapat sorsa sem érdekel különösen.

Sylem24 - 2011. 07. 05. 12:05

Nekem csak az a rész tetszett nagyon, mikor a bárányokat kellet befogni XD Samék ahogy emelgették őket XD ááá kész volta mattól a jelenettől XD
De ha barik nem lettek volna benne, megint nem élveztem volna :(

MolnarErik - 2011. 07. 06. 17:27

Az tényleg nem volt semmi, ahogy Renae átvágta a birkát a kerítés felett, elég brutál 1 csaj.
Egyébként meg sok dráma, kevés izgalom. Mondjuk még mindig jobb, mintha már az elején, az útlevéllopással eldőlt volna minden, meg az is, h az 1. vonat lekésése végül nem volt döntő. Saméknek viszont 1 komoly szakaszgyőzelmi esélyük úszott el.

szerintem - 2011. 07. 12. 01:16

nem tudom, miért, de ahova én kommentelek, az a kibeszélő kihal:) lehet, törölni kéne az összes hozzászólásomat:)
ez a rész most izgalmas volt, lehet megkövezni, de én nagyon bírom az apa-fiú párost továbbra is, most már nekik szurkolok. a két lányt már egyre kevésbé viselem.
kicsit hiányzott a végéről, hogy a kieső párral akkor végülis mi is történt, talán van interjú, amiből kiderül.

Sylem24 - 2011. 07. 12. 16:57

XD Igen elég kihalt itt a légkör XD

Sztem is izgalmas volt a mostani rész, sőt ahogy látom a kövi is jó megterhelő lesz a játékosoknak. Azt a keresztet cipelni nem lesz könnyű feladat.
A mostani feladatok valahogy nem a csaj versenyzőknek kedveznek. Favágás, birka dobálás XD, teherautó vezetés, most meg majd az a bazi nehéz kereszt cipelése! Persze egy ügyes, rátermett lány csapat ezeket képes lenne gyorsan megcsinálni, de sztem Saméknek ez nem fog egyszerűen menni.
Ebbe az epizódban sajnáltam a csapatokat rendesen. Tűző napon voltak folyamatosan és még vezessenek után annyit! Hát ha beleképzelem magamat a helyükbe lehet én megálltam volna egy kicsit pihizni :)
Várom a következő részt! :)

MolnarErik - 2011. 07. 13. 11:54

Hát nyilvánvalóan a sorozatjunkie olvasói közül 3-an nézik a TARAU-t. Sztem elrontották az izgalmat az előzetessel, mert teljesen nyilvánvaló volt, h Sam a nemkiesésnek örül azzal a térdrerogyással. Ezek a párosítós feladatok meg olyan divatosak lettek mostanában, h érdemes lenne a csapattagoknak induláskor megegyezni 1 kipécézett csapatban, h mindenhova az ő képüket rakják, akármi is a kérdés, és akkor 2 perc alatt le lehet zavarni 1 ilyen feladatot :) A következő epizód egyébként nagy valószínűséggel nemkiesős lesz, v dupladöntő.

Sylem24 - 2011. 07. 13. 13:29

“A következő epizód egyébként nagy valószínűséggel nemkiesős lesz, v dupladöntő.”

Igen én is így gondolom :)

Ami nekem szembetűnt hogy első helyért járó ajándékoknak az ausztrálok valahogy nem nagyon örülnek. Vagy csak én láttam rossz XD Mindenesetre én a helyükben örülnék bármit is kapnék:), mert így még ha nem is nyerem el a fődíjat azért nyertem valamit!

MolnarErik - 2011. 07. 13. 18:45

Most olvasom, Dave-éknek autóbalesetük volt.
http://www.heraldsun.com.au/entertainment/live-blog-with-dave-and-kelly-from-the-amazing-race-australia/story-e6frf96f-1226092898873
a lányoknak meg nem annyira erőnléti (bár a fiukkal szemben most már az is), hanem hajszínproblémájuk van :)

szerintem - 2011. 07. 13. 22:42

köszi a linket, MolnarErik.
nem igazán nekik volt balesetük, hanem szerintem a pitstophoz vezető úton, de ez nem igazán lényeges. de ez sem magyarázza, hogy pontosan mi történt velük előtte, gondolom, nem volt idő mindent megmutatni, de Kelly mondja, hogy szerinte simán beérnek a pitstopba, mert nagyon jó térképük van, én akkor még azt hittem, hogy esetleg a szörfösök fognak kiesni (hiszen a sírós jelenet miatt az valóban biztos volt, hogy a csajok nem). a következő jelenet, hogy megállnak kávézni, de már késő este van…????
na, mindegy, várható volt, hogy kiesnek, fizikailag mégiscsak ők voltak a soron következők.
remélem, az apa-fiú páros nyer.

naughtyL - 2011. 07. 16. 11:28

@szerintem: jaj a Killing kibeszélőt sem nyírtad ki:)

az apa-fiú csapaton kívül nekem mindegyik szimpi, szóval kíváncsi vagyok, ki fog nyerni.
köszi a linket, mert így nagyon nem volt érthető, hogy miért nem értek el még csak a célba sem.

a következő előzetes alapján nagyon fogok szurkolni a szörfösöknek. talán ők a kedvencek!

Sylem24 - 2011. 07. 16. 20:39

Köszi a linket ;)

Én is inkább szörfösöknek szorítok :)
Érdekes hogy ilyen szülő-gyerek csapatoknak nem nagyon szoktam szorítani XD inkább tesóknak vagy ilyen jó barátoknak :)

Philt jelölték Emmyre, mint Reality műsorvezető, hát nem hiszem hogy túl nagy esélye lenne rá, hogy megnyerje.
Szerintetek?

szerintem - 2011. 07. 16. 21:23

szerintem Phil rengeteg Emmyt kapott már ezért a műsorért.
meg is érdemli.

Sylem24 - 2011. 07. 19. 13:01

Persze megérdemli :) de sztem a jelöltek között van esélyesebb is. De attól még szorítok neki :)
——-
A mostani rész is sztem jó volt!
A szörfösök sztem azzal hibáztak nagyot, hogy segített az apa-fiú párosnak. Mert tuti hogy ha nem segítenek akkor simán nagy előnyre tettek volna szert.
Azon viszont jót kuncogtam hogy fordításban, a melegtől, a legyektől szenvedők társaik jól elvoltak XD vki szunyókált, vki lábát borotválta XD
A mostani részben viszont kemény fizikai megterhelés volt. Tűző napon folyamatosan futkározni… hát nem lehetett valami kellemes.

szerintem - 2011. 07. 19. 22:37

igen, a szörfösök akár ki is eshettek volna amiatt, hogy segítettek az apa-fiú csapatnak, ugyanakkor nagy bunkóság volt Nathantól pofákat vágni az apára, mikor megkérte, hogy dolgozzanak együtt a rejtvényen. annak előtte ők annak köszönhették a továbbjutást sokszor, hogy az apa-fiú páros segített nekik, például amikor nem volt térképük, vagy amikor a fát kellett fűrészelni, megnéztem volna, mire mennek egy másik csapattal abban az intersectionben.
szerintem továbbra is a két csajszi a leggyengébb, szinte minden szakaszt az utolsó helyről kezdenek és majdnem ott fejezik be, ennek ellenére még ott vannak….

Sylem24 - 2011. 07. 20. 11:01

Jó persze van igazság amit mondasz.
De ismét felmerül az bennem, hogy ebben a játékban annyira nem szimpi a segítsünk a másiknak hozzá állást! (Ami szinte minden évadban kicsit felbosszant XD még ha a kedvenc csapatomnak is segítenek). Még az első nap azt mondom, ok hiszen sokan vannak, de az, hogy pl itt már 4-en vannak már csak és még mindig megmondom hogy mi a megoldás… na ettől már kész tudok lenni. Az lett volna a jó ha más szöveget kapnak :) mint a táska pénz számolásnál más más összeg volt :)
Lehet hogy csak én gondolom így, ennek ellenére akkor is a kedvenc reality műsorom :)

naughtyL - 2011. 07. 20. 12:40

én sem szeretem, hogy segítenek egymásnak, mármint arra gondolok, hogy én tuti nem segítenék már így a végén. és ha nem segít az apának, szerintem még a csajok után is ott ült volna, mert fogalma nem volt mit kell csinálni, a lányok, meg egy láb borotválás alatt készen voltak..:D
tényleg jobb lett volna, ha mindenkinek más a szöveg.

továbbra is a szörfösöknek szurkolok, remélem össze tudják szedni magukat.

meg azt is jó volt látni, hogy a lányok okosan, nem a cipelős feladatot választották.

szerintem - 2011. 07. 20. 14:29

egyetertunk, en sem szeretem, ha segitenek egymasnak. en csak azt talaltam parasztsagnak, hogy mikor azon volt a sor, hogy a szrofos csavo segitsen, hirtelen nem akart, ellenben maskor jol jott neki a segitseg. nekem nem tul szipatikusak a szorfosok, de nem a jatekuk, hanem a ket fiu ugy, ahogy vannak, de ez nem annyira lenyeges, ettol meg nyerhetnek, mert ahhoz viszont minden kepesseguk megvan.

szerintem - 2011. 07. 27. 00:41

ez az epizód ezúttal nem volt túl izgalmas, de nagyon annak akarták beállítani, csak szerintem elég átlátszó volt. a részleteket mellőzném egyelőre. jöhet az utolsó rész.

Sylem24 - 2011. 07. 27. 12:20

Hát… kicsit szomorú vagyok a kiesett csapat miatt… Nekem egész rész alatt csak annyi járt az eszemben hogy ide-oda futkosnak és igazából maga a feladatok olyan semmilyenek.
Most kivételesen volt egy csajoknak kedvező feladat -> varrás XD De ezzel is mindenki szenvedett rendesen.
Az elején meg arra figyeltem direkt hogy a Samék mennyivel vannak lemaradva időben, én azt hittem jó pár óra hátrányuk van, erre kb. 40perccel később indultak mint a Cowboyok. Az meg igazából nem sok, könnyen behozható és be is hozták.
Nem tudom milyen fináléval fog zárulni, de előzetesből annyit szűrtem ki, hogy Samék csak kocogtak a cél felé, amivel nekem arra utalnak, hogy nem az első helyért sietnek – vagy úgy lemaradtak volna tőlük a fiúk, hogy minek sietni elven kocognak? Ezt viszont kétlem… Szerintetek?

szerintem - 2011. 07. 27. 14:21

Sylem24: nem tudom, de szerintem elég hülyén vannak az előzetesek is összevágva, sokszor többet mutat, mint kellene. mint amikor Sam sírva-térdreborulós jelenete volt benne az előzetesben, az is elég nagy hiba volt, lehet, hogy most is hibáztak. nem tudom, hol rontják el, de meg sem közelíti az eredeti TAR-t izgalomban. próbálják úgy vágni, néha sikerül is, de mindig kiderül, hogy valójában nem volt izgalmas. érdekes dolog lenne visszanézni néhány TAR-t, hogy vajon ott valóban vannak szoros meccsek vagy nagy lemaradások, vagy egyszerűen jobban vannak megvágva az epizódok. nekem úgy rémlik, hogy ott tényleges izgalom van sokszor….

szerintem - 2011. 08. 02. 09:51

na, ennek is vége van. egynek jó volt, de meg sem közelítette az eredetit hangulatban.

Sylem24 - 2011. 08. 03. 11:58

Egyetértek!
Ami nekem lejött ebből: sok pénzt invesztáltak bele, de főleg a röpködésre XD sem mint a feladatok kitalálására, megszervezésére. A vágás nem az igaz, lehet mondjuk hogy a kamerások hibája – nem csináltak túl sok jó felvételt – nem tudom a lényeg ezen még dolgozniuk kell.
Talán ha csinálnak egy kövi évadot ezeket a hibákat majd kiküszöbölik.

Én arra az Izraelire lennék kíváncsi akik nemrég nálunk jártak … de tán az ősszel lesz csak adásba. Vki nem tudja mikor várható az?
Habár az eredeti TAR-t várom már nagyon!!! ^_^

MolnarErik - 2011. 08. 05. 00:32

Sztem az alap hiba (a sok lopott feladat nem hiba, hanem bűn) a játékos választásban volt, az erős csapatok unalmasak, az érdekesek/szórakoztatóak pedig túl gyengék voltak. (pedig aztán itt is mentek a koppintások: Samék a szépségkirálynők a 10-11-ből, a cowboyok a cowboyok, a dagi nénik a bowling momék és talán még lehetne találni). És emiatt lettek túlnyomó részt egyhangúak az epizódok (a feladatok miatt biztos nem, mert azokat többnyire a TARA-ból lopták, ott meg ált nagyon jól sikerült a sorrendvariálás). Sztem a felvételek nagyon jók lettek, tehát vágásért a vágók, v még inkább a fejesek a felelősek, akik nem igazán tudták eldönteni mit akartak. Mint az az íjazós dolog: kitalálták, h ha nem megy 40 vesszőből, akkor 2 óra bünti, mert h az milyen izgi lesz, azt mikor az egyik csapatnál bejött, akkor látták, h ez így mégse olyan izgi, csináljuk (mármint a vágók csinálják) inkább úgy, mintha teljesítették volna a feladatot, és versenyeznének a célig.
A döntő azért sztem egész jó lett, persze az nyilvánvaló volt, h az alfahímek nyernek, hisz ált mindig ők nyernek.

MolnarErik - 2011. 08. 05. 00:43

OFF
Az izraeliről nem tok semmit (csak SPOILER, h az egyik versenyzőt le kellett cserélni menet közben), hétfőn viszont kezdődik a China Rush 2, és az első meglepően jól sikerült, bár a csapatok csak mérsékelten voltak érdekesek, a verseny maga viszont jó volt.
Ősszel meg jön az igazi új évada: Ramberék után megint lesz 2 Surivoros; Caite után meg 1 újabb korhatár alatti: Zac Sunderland, az első, aki 18 év alatt egyedül körbevitorlázta a földet (azért most már elmúlt 18). Az ő példája nyomán a következő TARAU-ban majd nyilván Jessica Watson is indul :)

MolnarErik - 2011. 08. 05. 00:50

Bocsi, most vasárnap kezdődik a China Rush 2.

Sylem24 - 2011. 08. 05. 22:41

Oh köszi hogy szóltál :) legalább lesz mit nézni, még nem jön az eredeti. Annak is lesz majd kibeszélője? (vagy már van csak én lemaradtam arról is szépen … :( ? )

Amúgy egyetértek veled is jó pár dologban! ;) A régi beváltat próbálták újrahasznosítani… ha ott jók voltak gondolták náluk is micsoda nyerő lesz! Hát cseppet tévedtek! Bár lehet Ausztráliában ez még nagyon új volt, nem tudom mennyire volt nagy a nézettsége hmmm?

Annyiban azért jó hogy vége lett, mert youtubeon ahol eddig néztem a részeket – sőt ahova minden évad fel volt rakva – szépen törölték a felhasználót CBS-nek köszönhetően :( no mindegy máshol is fent vannak XD csak jó volt mert nem kellet keresgélni.

gamster - 2012. 06. 17. 19:30

Idén nem nézi ezt senki? Pedig eddig nagyon-nagyon jó! A feladatok és a csapatok tekintetében is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz