login |

Ilyen a Southland szinkronja

2011. 07. 03. 16:45 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: szinkron, video,

Két szinkronszemelvány a tovább mögött a Southland szinkronjába, köszönet érte lengabor-nak és ldavid-nak! Már leírtam egyszer, de megteszem megint: Michael Cudlitz-nak Kautzky Armand. W.T.F. A sorozat itthon Terepen címmel fut a Viasat3-on.

7 hozzászólás Ne habozz!

symor - 2011. 07. 03. 18:44

Erről már korábban írtam véleményt mivel nem hittem, hogy külön posztja lesz ennek az elfuserált szinkronnak, így idefűzöm ismét:

Emlékeztek, hogy mit panaszkodtam a GoT-t illetően a rosszul megválasztott hangok miatt és mennyi alternatíva merült fel miszerint miképp lehetett volna jobb az egész. A Southland hangválasztásaival szembesülve azt hiszem most kicsit szégyellhetem magam. Mert, hogy ilyen nincs…vagyis nagyon szeretném, ha nem lenne, de mégis megcsinálták a qva anyukat és ezt aligha lehet szebben méltányolni :(

Ennyire elbaszni valamit az már valami művészet a Viasat részéről, szóval szóljon a taps, mert az akinek szólnia kell úgysem hallja, egyértelműen süket. Totál süket idióta, aki a Southland szereplőihez válogatta a hangokat, ez tény. Talán fizikai értelemben is fogyatékos, de hogy szellemileg az az fix.

Ez az ismeretlen szakbarbár, szinkronmester, és mégegyszer csókoltassék az anyukája Kauczky Armandot tette meg Michael Cudlitz magyar hangjának. Nagyon passzentos a dolog, csak azt nem értem, hogy győzte meg magát arról, hogy ezt így van rendjén, pláne másokat. Cudlitz talán egy James Bond a szemében, vagy mi a szösz? Vagy ha már látja, hogy nem egészen az, legalább hallaná mennyire rossz ide Kauczky, aki kínosan probál kemény lenni azon a kulturált, vonzó hangon, ami a sajátja.

Kauczky bakker, a promóban még azt hittem, csak ugratnak :(

Ben McKenzie-t is úgy elintézték az itt teljesen jellegtelen Schmidt Zoltánnal, hogy azt tanítani kellene. Krisztusom mekkora balfék szinkron!

Amikor pedig már azt hiszitek a Viasat nem bírja fokozni ennél jobban a “gyönyört”, meg kell hallgatnotok Shawn Hatosy magyar hangját Juhász Györgyöt, aki teljesen megváltoztatja az eredeti figura jellegét a hangjával, megöregíti, elmélyíti és teljességgel hamissá teszi. Röhejes az egész, de nincs kedvem nevetni.

Regina Kingnek Ullman Mónika ezek után egész “jónak” hangzik, mondom ezek után…

C. Thomas Howell-ről beszélni sem akarok és tulajdonképpen a többiekről sem, nem érdemes.

Az idei év eddigi legrosszabb szinkronja, szégyellje magát a Viasat, amiért pont a Southlandnél merte ezt szarságot elkövetni, egy katasztrófa az egész, amit rossz hallgatni. Mindenkinek csak eredeti hangon ajánlom a sorozatot!

urimate - 2011. 07. 03. 19:10

Nekem az égvilágon semmi bajom nincs a hangokkal, angolul nem láttam, így aztán nincs mihez hasonlítani, de nem is akarom, mert tök felesleges. Az jobban bosszant, hogy a részeket nem tudják normális sorrendben leadni.

Báresz - 2011. 07. 03. 19:46

Aki Michael Cudlitz-nak Kautzkyt választotta szinkronhangnak,azt a szakma közeléből nagyon gyorsan el kell zavarni,mert az valami botrányos. Mennyire nevetséges lesz majd,amikor Cudlitz karaktere agresszívan ordibál Kautzky végletesen elegáns hangján.EPIC FAIL
Hatosy hangja is szörnyű,ad kb plusz 10évet a karakternek,és teljesen meg is változtatja azt.
A többi szinkronhang az még nagyjából elmegy szerintem.

symor - 2011. 07. 03. 20:07

És, hogy ne csak magamat ismételjem a szapulásban leírom, hogy kellett volna kinéznie normálisan a szinkronnévsornak, szerintem:

Michael Cudlitz – Jakab Csaba

Shawn Hatosy – Dózsa Zoltán, nagyon messzire kellett volna mennie érte a Viasatnak

Regina King – Tátrai Zita vagy Kéri Kitty

C. Thomas Howell – Csankó Zoltán vagy Epres Attila

Ben McKenzie – Anger Zsolt

Kevin Alejandro – Papp Dániel

symor - 2011. 07. 03. 20:14

Mégis bátor leszek és leírom Michael Cudlitz-nak talán még a manapság túlhasznált Vass Gábor hangja is jobb lett volna, talán még Jakab Csabáénál is jobb.

symor - 2011. 07. 03. 20:26

Jakab Csabát visszavonom javaslatként, összekevertem a hangok emlékét a fejemben, maradjunk csak Vass Gábornál.

Lengabor - 2013. 07. 03. 11:33

Terepen: http://tinyurl.com/mrzz64h

Terepen magyar hangok:

Kevin Alejandro – Varga Gábor
Arija Bareikis – Haumann Petra
Michael Cudlitz – Kautzky Armand
Shawn Hatosy – Juhász György
Regina King – Sági Tímea
Michael McGrady – Baráth Attila
Ben McKenzie – Schmied Zoltán
Tom Everett Scott – Fesztbaum Béla

Magyar szöveg: Csányi Zita és Katona László
Szinkronrendező: Árvai Zsuzsa
A szinkront a Viasat megbízásából az SDI készíttette.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz