login |

Showder Klub: ez volt a 7. évad

2011. 07. 03. 21:42 - Írta: Desmond Wallace

53 hozzászólás | kategória: kritika,

Már a 7. évad is véget ért a népszerű, JAws győztes, műsorból, így nem mehetünk el szó nélkül a dumagépek mellett. A közkedvelt fellépők természetesen nem maradhattak el a 7. évadból sem, de mindig van vérfrissítés is. Az biztos, hogy ez a tavaszi szezon jobb lett, mint az őszi volt. Kevésbé volt hullámzó a színvonal, így több emlékezetes jelenettel gazdagodott a néző. Valamint a YouTube.

Persze, ha már színvonal, akkor nem mindegy, hogy kik lépnek fel az adott este – ez biztos. Mindenkinek vannak kedvencei, akiknek szívesebben hallgatja a történeteit, mint a kevésbé kedvelt előadókét. A humorbonbon dobáló srácok se mindig tudják ugyanazt a poénzivatart biztosítani, amit a rajongók elvárnának tőlük, így néha azt látjuk, hogy a legjobbaknál is kiapadhat olykor a humorforrás. Ebben az évadban például Bödőcs Tibor volt csalódás. Ez a 3. Bödőcs-show nem volt az igazi, pedig egy éve fergeteges műsort hozott össze. Tőle már megszokhattuk a remek, intellektuálisan is magasröptű produkciókat, ezért is okozhatott most ez a haloványabb fellépés csalódást – legalábbis nekem.

Azt írtam fentebb, hogy a srácok sem tudják mindig ugyanazt a színvonalat hozni, de egy ideje már egy hölgy (Kormos Anett) is színesíti a Showder Klub palettáját. Hogy ez mennyire jó, azt mindenki maga dönti el, de sajnos ő nem elég vicces fiatal anyuka. Túlságosan kimért és kevés mimikával adja elő a poénjait. Ennyit a negatívumokról, hiszen ebben az évadban végre ismét a humoré volt a főszerep, az unalmat pedig elsodorta a poénáradat.

Ami nagy pozitívum, hogy a fellépők az RTL-es műsorokat és -sztáro(cská)kat hihetetlenül jól tudják oltani. Persze időnként a konkurencia is kap rendesen, de úgy látszik, hogy Stohl András örök kedvenc marad a srácok számára. A többség hozta a jó formáját, s úgy tűnik, hogy arra is kezdenek ráérezni a humorfelelősök, hogy kiket érdemes felkérni a műsorvezetésre.

Ebből a szempontból Hadházi Lászlót emelném ki. Ő nyújtotta ebben az évadban a legtöbbet. Nem csak műsorvezetőként, hanem fellépőként is emlékezetes történeteket prezentált nekünk. Rajta már látszik, hogy mi annak az eredménye, ha a tehetség és a profizmus találkozik. Az előre betanult történet mellett az se baj, ha tud az ember improvizálni, ez meg neki nagyon megy. A villanykörtés történet volt talán az évad fénypontja. Ismét hallhattunk Showder klubos gyereknevelési tanácsokat (Kőhalmi, Aranyosi) is, valamint Trabarna hangutánzása, illetve a csenkizmusok se maradhattak el – nyilván ezek is vannak, akiknél harsány röhögés, másoknál meg egy mosoly nélkül csapódnak el.

Akadt pár új arc is a műsorban, ha jól emlékszem, akkor ketten voltak, és ők jól debütáltak. Janklovics Pénter már nem kezdő, ezt tudjuk, de a Showder Klubban való debütálása sikeres volt, Tóth Edu pedig sajátos stílusával vívta ki a közönség szimpátiáját. Apróságnak tűnhet, de negatívumként csak annyit lehet felróni neki, hogy elspoilerezte a Hatodik érzéket és a Viharszigetet. Aki még nem látta, főleg utóbbit, az ennek nem feltétlenül örült.

Kiemelném még Kiss Ádám szicíliai történetét, illetve Felméri ökörnyálas tudományos értekezését is az évadból. Örömteli, hogy az évadzáró műsorban már nem erőltették a dzsemet. Helyette jött Badár Sándor, aki tényleg szórakoztatta a közönséget. Jó ötlet volt, hogy az erőltetett, befuccsolt dzsem helyett egy rutinos öreg rókával zárták ezt az évadot.

A lényeg tehát az, hogy a Showder Klub színvonala javult a legutóbbi évadban. Mondjuk volt is honnan visszakapaszkodni, de ismét kaptunk remek produkciókat, valamint sírva-röhögős jeleneteket. Remélem, hogy ez nem csak a véletlen műve, hanem az átgondolt produceri munka gyümölcsét láthattuk, főleg a szezon második felében. Remélhetőleg ősszel minimum ez a minőség marad.

53 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2011. 07. 03. 21:45

ez az, heti kibeszélőt a showder-klubnak! (videókkal:) ezen most elgondolkoztam, mert kedvelem a standupos véleményeket.

évad közben olyan érdekes volt itt-ott olvasni kommenteket, mert mint minden standupos produkció esetében, döbbenet, hogy mennyire szórnak a vélemények, olykor totálisan ellenkezőt érez 2 ember egy produkcióról.

nem szoktam nézni az SK-t, csak utólag, ha van kőhalmi, mégiscsak volt osztálytárs, de mivel volt badár, akit nem tudok röhögéstől gurulva nézni, a finálét csekkoltam, de ott úgy éreztem, hogy ő nem ide való. nem volt rossz, amit csinált, lehet, hogy csak rossz ütemben volt megvágva, de nem éreztem igazinak a végeredményt. pedig nagy drranásra számítottam.

Desmond Wallace - 2011. 07. 03. 21:47

Badár inkább csak kuriózum volt az évadban, de sokkal élvezetesebb volt így a zárás, mint a béna dzsem formulával.

Skate - 2011. 07. 03. 21:53

Én már az utolsó 3-4 részt nem is láttam, mert nekem felemás volt minden adás. Míg az egyik fellépő fergeteges volt, a következő teljesen lehangolt és csak szétuntam rajta magam. Sajnos a műsoralapító fellépőire is igaz volt mindez. Hadházin kívül tényleg hullámzóan teljesítettek a megszokott arcok is.

Castiel - 2011. 07. 03. 21:54

Nekem a villanykörtés volt az évad mélypontja.
3 éve hallottam osztálytársamtól. Sry, de így egyszerűen nem tetszett.

Orkuki - 2011. 07. 03. 21:56

Na volt pár rész amit végig fapofával néztem és a kinyomom gondolat járt a fejemben, el kell ismerni hogy elég hullámzó volt a szinvonal.

Ákos - 2011. 07. 03. 22:04

Pont tegnap este néztem – inkább hallgattam – újra a villanykörtés részt zuhanyzás közben :D. Tóth Edu mellett az évad legjobbja.

ooo - 2011. 07. 03. 22:08

Hadházi volt valóban a legjobb ebben az évadban. Első randis csaj+disznóvágás mindent vitt! :D

Zidane66 - 2011. 07. 03. 22:10

“Ebből a szempontból Hadházi Lászlót emelném ki. Ő nyújtotta ebben az évadban a legtöbbet.”

Na akkor ez már rég rossz…:S

LSL1337 - 2011. 07. 03. 22:13

minél régebb óta csinálják annnál jobbak
bödőcs és kőhalmi a legteteje, ők 4-5-6 éve is felléptek már esti showderben aztán kiss ádám, alatta hadházi, alatta meg nem vmi jó már a többi, a kamu 1000 éves storykat előadni sajátként meg ultragáz, de szinte mindenkinél akad 1-2 poén, de a veteránoknál pedig szinte minden poénon lehet nevetni. Nem rossz, de a külföldi 1-1,5 órás folyamatos sírós stand-up szinttől NAGYON messze vannak ezek a 10 perc haknik, talán 1x mi is felérünk oda, eléggé új dolog sztem még ez hazánkban (tudom évtizedek óta van rádiokabaré, de az kicsit más)
jah és showder klub/rádiókabaré miatt szinte felesleges megnézni őket élőben, ugyan azokat mondják el ott is, néhány héttel az adás előtt

gabif - 2011. 07. 03. 22:15

Engem Trabarna lepett meg. Korábban nagyon nem bírtam, már untam az állandó berregését, de most abból erősen visszavett, és nagyon jó poénjai voltak.

rosickyz - 2011. 07. 03. 22:17

Nálam is Hadházi “első randis csaj” és “villanykörtés” története vitte a prímet, aztán valahol messze lemaradva jön Kiss Ádám a sziciliás történettel és KAP az autós sztorikkal. Bödőcs kapcsán egyetértek, de gyengült Felméri és Kőhalmi is.

energiabomba - 2011. 07. 03. 22:20

villanykörtés sztorit én itt hallottam először:

http://www.youtube.com/watch?v=-zQD9UwjJ0w

előadó a quimby-s Varga Livius..szerintem ez a legnagyobb…meg kicsit ironikus is :)

urimate - 2011. 07. 03. 22:21

Hadházi nem véletlenül kapott Karinthy-gyűrűt az idén. Én mondjuk nem néztem, mert 90%-ban a korábbi rádiókabarés számok mennek, amik nem rosszak, de rövid időn belül többször is meghallgatni nem olyan élvezetes.

superpityu - 2011. 07. 03. 22:21

Szerintem is javult a színvonal.
Hadházi pedig nagyon jó voltaz idén :D Bödőcs tényleg kicsit gyenge volt… ami zazt illeti kormos anett pedig teljesen másként csinálja mint többiek, nem rossz ő, csak sokszor én magam sem tudom eldönteni h a viccein röhögök, vagy pedig azon, h mennyire semmilyen módon adja elő.

Dregnarr1 - 2011. 07. 03. 22:21

Szerintem egyre rosszabbak lesznek az évadok. Tudom, tudom, muszáj többször visszahozni az eszméletlen gyenge embereket is, mert nem lehet a föld alól új fellépőket teremteni (szerencsére akad pár új minden évben, bár azok inkább Comedy Central Bemutatjába mennek, így az jobban megérdemelne egy írást), de a nagyobb neveknek sem sikerült kiemelkedőt alkotniuk.
Ehhez még hozzáírható az is (ismét a ‘nincs sok standupos figura itthon’ nóta szól), hogy majdnem mindenkinél legutoljára ide érkeznek be az “új” anyagok, így egy-egy ember rajongóinak ezek már csak ismétlések.
Bődöcs már két, két és fél éve ugyanazt ismételi mindenhol (hiába nagyon jó, csak nem ötvenedszerre – hisz úgyis újranézi mindenki online a jobb részeket), pár aktualitást megemlítve egy-két mondatában.
Vannak akik folyamatosan frissítenek, de az ide kerülő anyagokat ugyancsak hallhatta már az ember máshol.

Szóval egyrészt örülök, ha (közönség)sikerről beszélhetünk, hisz a folytatás biztosított lehet és a jövőben érkezhetnek még meglepően jó előadások, másrészt csalódott is vagyok, mert tudom, hogy sokkal, sokkal jobb is lehetne.

A “ha eleged van már a celebekből” szlogent máig nem értem, az előadók nagy része csak velük kapcsolatban tud poénkodni, így itt is celebeket kapok… ha meg direkt azok oltására kívánják felhívni a figyelmet, akkor meg azért nem világos a dolog, mert az meg nem műsor-exklúzív dolog.

Az évadra 3/10-et adnék.

Runci - 2011. 07. 03. 22:37

A villanykörtést sajnos vagy nem sajnos élőben hallottam még tavaly nyáron egy gólyatáborban Hadházitól, de már akkor is hatalmasat ütött, ugyanígy volt kibontva. Fergetes volt.

robotnyk - 2011. 07. 03. 23:30

villanykörtés: az elején szocializmusban “dolgozó” munkások taxija biztos a DeLorean volt, ezért tudták az orvosok rögtön scannelni, emailezni, és netre feltölteni a röntgen leleteket.

nyílméregbéka - 2011. 07. 03. 23:54

nem tudom mitől lett volna bukás vagy befuccsolt a dumadzsem, szerintem az előző éved csúcspontja volt, sőt a nagy “bukásra való tekintettel” idén nagyvázsonyban kettő is lesz a tavaji egy helyett. a badár szerintem inkább a kínos kategória, mint vicces, kezd a szőke mellé kerülni nálam…
a többi részével egyet értek a cikkel.

tiktak - 2011. 07. 03. 23:55

a villanykörtésen már tíz éve röhögünk, rengeteg formában lehet hallani (taxis viszi be kórházba, majd később őt is viszik, aztán mentőssel stb), és sztem nagyon szarul adta elő.
Lehet, hogy Bödőcs rosszabb idén, de még mindig torony magasan a legjobb. Kiss Ádám és Kőhalmi érik el a szintet.

nyílméregbéka - 2011. 07. 03. 23:55

jav: tavalyi… bakker:)

symor - 2011. 07. 03. 23:57

Hadházi életveszélyes egy fazon.
A villanykörtés történetén annyira röhögtem, de annyira, hogy azt hittem meg fogok fulladni.

Rohadtul megérdemelte idén a Karinthy-gyűrűt, eszméletlen jól nyomja a fellépésein a szöveget.

LoGi - 2011. 07. 04. 00:10

hadházi és kőhalmi, ők nem a celebek oltásával jön, míg sokan mások igen. nálam a stohl vicceken nem fogok nevetni, sztem vackok, még csak nem is nagy ötlet. idén nekem KAP nem volt olyan emlékezetes, mint előzőleg, a tóth edus érdekes volt, de szerintem ez csak 1-2 előadásig vicces, a nő pedig tényleg gyenge még mindig, de azért fejlődött :D

LoGi - 2011. 07. 04. 00:10

fúú micsoda szar mondatokat írtak össze a sok gondolat között :D de azért a lényege érthető :D

szerintem - 2011. 07. 04. 00:24

nalam Bodocs az abszolut kedvenc es Kohalmi. ok azok, akiket sosem tudok megunni, mert van stilusuk es ami meg fontosabb nekem, mondanivalojuk. sokszor nekem a koncepcio hianyzik a fellepesekbol, ilyen szempontbol nalam dombovari a legalja, nem csak azert, mert humortalannak tartom, hanem mert azon kivul, hogy celebeket fikaz, nem csinal semmit. ide jon meg a szomszed neni produkcios iroda, amiben nagyon remenykedtem, de a leggyengebb markos-nadas korszakot idezi. viszont ebbol a szempontbol trabarna nagyon sokat fejlodott, neki is gondosan felepitett musora van, ami kategoriakkal jobb es viccesebb, mint amikor csak utanozta az autokat, az valami felelmetesen rossz volt szerintem. badar nekem az egyik legrosszabb volt az evadban, meg csak nem is volt vicces, igaz, en meg sosem talaltam ot viccesnek. a csaj kinosan gyenge, szegeny nem valo oda. ennek ellenere megnezem az osszes reszt es mindig remenykedem, hogy ezuttal nagyon jo lesz. talan ha nem lenne ilyen surun, akkor azok is lehetnenek viccesebbek, akiknek mondjuk alkalmankent osszejon egy-ehu jobb fellepesuk, de nem ilyen surun (pl kovacs andras peter vagy felmeri, vagy szupka viktor).

szerintem - 2011. 07. 04. 00:26

az egy-ehu valojaban egy-egy…..

Kissur - 2011. 07. 04. 00:34

Számomra idén Kiss Ádám, KAP, és talán még Hadházi Laci voltak kiemelkedőek. Bár Bödőcs marad a kedvenc. :)
Szerintem Aranyosi már nagyon gyenge, Kőhalmin meg csak mosolygok, holott például a 2.évadban a BME-n könnyesre röhögtem magamat. Janklovics Péter jó volt, ő jöhet még, de Tóth Edu epilepsziaveszély! Badár Sanyi borzalmas volt, szerintem még a nézők sem nevettek. Én évek óta Hajós András visszatértéért könyörgök, aki egyszer volt, de a legemlékezetesebbet alkotta. Még mindig jót röhögök rajta, mert annyira lazán, és spontánnak tűnően adta elő.
Javul, javul, de a számomra legjobb 2.és 3.évadtól még nagyon távol van.

Judit - 2011. 07. 04. 00:58

Engem Hadháziban nagyon idegesít, hogy folyamatosan röhög a saját poénjain. Ezért nem is nagyob tudom élvezni a sztorijait.

tiktak - 2011. 07. 04. 01:24

Hadházi sztem túl is játsza a poénjait. állandó hatásszüneteket, kikacsingatások, túlzott mimika, naaaa??? kb ezzel tudnám jellemezni. engem nagyon idegesít. a hangutánzásaitól (pl gyereket játszik)külön rosszul vagyok.
ő sztem egy modernebb Sas…

karoly - 2011. 07. 04. 02:52

legalább a np nem volt, aki ráerősített volna arra a sztereotípiára, hogy a nőknek nincs humoruk… jó persze értik a viccet, de nem tudnak kitalálni

RolloJuve - 2011. 07. 04. 06:40

1. Rádiókabaré miatt kevesebb az újdonság, de csak muszáj hallgatni
2. Aranyosi-Trabarna voltak a legjobbak (Assztra)
3. Egyszer legalább hívják meg Varga Ferenc Józsefet

+1. A reklámszünetek megváltoztatása miatt elég idegesítő élőben nézni. (Nem is teszem gyakran.)

Flanker - 2011. 07. 04. 07:09

Bödöcs most tényleg gyengébb volt. Cserébe a közvetlen élvonal (ő, KAP, kőhalmi, Kiss, és nálam Hadházi is) mögötti “másodvonal” (Aranyosi, Trabarna például) megerősödése, minőségi javulása.
Minden rajongónak érdemes a dumaszinhaz.blog.hu oldalt végignéznie: kiváló, hosszú interjúk vannak szinte mindenkivel, ahol látni, mennyire más háttérrel, egyéniséggel rendelkezők a résztvevők. És hogy miért sok az “ismétlés” a Showder Klubban.

Flanker - 2011. 07. 04. 07:13

@RolloJuve: Volt szerencsém az általam is kedvelt Varga Ferenc Józsefet látni tavasszal a Comedy Central Bemutatja felvételén, sajnos nagyon gyenge volt.. Ő kiváló rádiókabarés előadó, szerző, parodista, beteg de vicces életszemélettel, viszont a stand-up nem való neki.
Badár teljesen jó volt. Ő már akkor stand-upolt, amikor Litkai még csak felvételizett a jogra..:) Viszont kevésbé képernyőképes (vagy inkább Showder Klub) a stílusa. Azért a Bon-bon díjakat se a semmire kapta.

Rocko - 2011. 07. 04. 07:41

nagyjából egyetértek a poszttal.
de szerintem a dzsem nem volt rossz annak az évadnak a végén.
srácok egymást überelve marhulnak.

Llew - 2011. 07. 04. 08:39

Trabarnát a múltkor rádiókabaréban halottam (repteres sztori) és meglepően jó volt. Magasan verte korábbi önmagát. Fejlődőképes a srác.
Hadházi nálam KAP és Kiss Ádám előtt van. Nagyon bírom ahogy szinte egy sztorivá fogja össze a mondandóját, a többiek meg – még a jobbak is – folyton az “akkor beszéljünk a …” szófordulattal mennek új irányba.
Bödöcs mellett Badár az abszolút kedvenc. Litkait jó lenne gyakrabban látni, de ő ugye inkább háttér ember.

UEVCS - 2011. 07. 04. 09:58

Erről van szó. Nekem Hadházi a kedvenc. Mindenki KAPkodhat ahová akar, meg emlegetheti Kiss Ádámot (akik egyébként szintén remek stand up-osok) de Hadházi verhetetlen. “Rajta már látszik, hogy mi annak az eredménye, ha a tehetség és a profizmus találkozik.” ez a mondat is engem igazol:)

Toni - 2011. 07. 04. 10:40

Comedy centralról Ricsi fiú nagyon nagy őt is meghívhatnák. még Rekop György jó ő már volt showderben.
Kár h Litkai nem akar a showderbe menni ő a keresztapja ennek az egésznek:P

gyuri - 2011. 07. 04. 10:54

nem vagyok oda Hadháziért

Zelyka - 2011. 07. 04. 10:55

Aki továbbra is ér valamit: Hadházi, Kőhalmi, Bödőcs (bár most gyengébb volt).
Akit gyakrabban be lehetne iktatni a nagyágyúk közül: Badár.

Kormos ANett és Tóth Edu viszont mehetne vissza “kapálni”, nem nekik való a műfaj.

Cancer - 2011. 07. 04. 13:03

Nálam Hadházi az, akin mindig tudok nevetni. Ha műsort fapofával nézem is, Hadházin tuti mindig röhögök.
Tóth Edu az valami hihetetlenül édes volt. Nem tudom, h a produkció része volt-e az ide-oda ugrálás, de cuki volt. És az előadás is jó volt.
Sokan kritizálják, h ismétlik magukat. Én ezt abszolút nem mondanám negatív kritikának. Mindent vissza lehet nézni a neten, folyamatosan járják az országot, óhatatlan, h vhol vmi visszaköszön. Apukám is nagyon sokszor elmondja ua. viccet ua. társaságban, mégis mindenki nevet. Ha vki pedig azt mondja, h ilyet még nem csinált, nem hiszem el.
A színvonal hullámzásról nem tok mit mondani, mert vmikor fapofával hallgatom ua poént, máskor pedig lefordulok a székről a nevetéstől.
KAP/dumaszínház videoblogján van 1 interjú a producerrel, érdemes bele hallgatni. Többek közt arról is van benne szó, h a műsorba csak a legjobb, már kipróbált poénok kerülhetnek bele – ez is még az sok-ismétlés-kritikához.

Norbi - 2011. 07. 04. 15:47

Úgy rémlik, hogy valamelyik új tag valakinek a történetét adta elő.
A reptér WC felgyújtása volt az.Mintha azt már valaki előadta volna régebben,sőt, youtubeon is láttam.

RolloJuve - 2011. 07. 04. 22:47

@Flanker:
Jogos, de azért
http://www.youtube.com/watch?v=Ox0mclPSctk

bombi - 2011. 07. 05. 00:37

mindenki nyomja Hadházit a gyűrűjével, meg a fergeteges történeteivel… egyedül nekem nem szimpatikus, az amit csinál? illetve talán nem is az erre a jó kifejezés, hogy nem szimpatikus: gagyi az, amit mostanában csinált. gondolok itt például a villanykörtés “történetre” IS! egyedül nála emlékszem olyan történetre, amit úgy ad elő szóról-szóra, hogy ő ott sem volt… nekem sokkal jobban tetszenek a rendes történetek, mint például a Kiss Ádám-féle szicíliai nyaralás. na az nálam tényleg sírva-röhögős volt. és tudom, meg lehet jönni most azzal, hogy azok is csak költemények, amiket úgy mutatnak be, mintha megtörtént volna velük, de nekem az a fajta előadásmód jobban tetszik. nem is tudom, h Hadházi miért lóg ki nálam ennyire a sorból ezzel a fajta sztorizással, mert az egyik nagy kedvencem -Kóhalmi- is szokott néha ilyeneket hozni, de mikor Kőhalmi meséli sokkal viccesebb. nem tudom, lehet, h azért tűnik nekem hiteltelennek, mert túlságosan egy színi előadásra hasonlít Laci előadása vagy legalábbis arra akarja, hogy hasonlítson. ezzel egyedül én vagyok így, senki más nem érez hasonlót vele kapcsolatban?

winnie - 2011. 07. 05. 01:08

a kommenteket elnézve, de érez. nekem hadházi a mennyi? 30! óta nem túl vicces, gulyás zoltánnal pendült egy húron.

tényleg. a mennyi? 30! megvan valakinek? mármint az emlékeiben?

vuck - 2011. 07. 05. 09:49

a mennyi? 30! úúú, emlékszem. lehet, hogy azért, mert fiatal voltam, de szvsz elég gyenge volt. bár Vadon A Péter utcai lányok-ja megmaradt :-), de Hadházi tényleg vicctelen volt akkor.

szvendzsön hemdáj - 2011. 07. 05. 16:47

“Örömteli, hogy az évadzáró műsorban már nem erőltették a dzsemet.”

Hát nekem az első jam nagyon tetszett!
Peti, Laci meg KAP …áááá…
Legyen valami meleg a gyomrába.
Kivág és kihagyhatatlan.
Mert híró vagy!

bombi - 2011. 07. 05. 22:10

@szvendzsön hemdáj:
kb. egy éve lehetett hogy valamikor hétvégén a délutáni órákban az rtlklub leadott egy műsort. nem jut eszembe a címe, de úgy rémlik, hogy valami stílusos címe volt. talán csak annyi, h stand up? nem tudom, de nem is ez a lényeg…
4 fickó volt benne egy nagy színpadon 4 székkel és 4 mikrofonnal. leültek egy félkörbe egymástól kb. 1 méterre, és történeteket meséltek, de nem csak 10 percen keresztül. mivel régi cimborák voltak több éves barátsággal a hátuk mögött, ők is beszólogattak egymásnak, de nem olyanokat, hogy “legyen valami meleg a gyomrába” és hasonló jól betanult, erőltetett odamondásokkal, várva, hogy mit fog reagálni a közönség. sokszor úgy beszéltek, mintha csak ők ültek volna ott, és a nézőtéren (ami a showderes közönség 10szerese) nem is ült volna senki. én akkor láttam azokat a fickókat először (és egyben utoljára is), de azokkal a történetekkel, amiket ott előadtak olyan volt, mintha én, a néző lennék az ötödik bandatag. a 2 órás műsor alatt jobban meg lehetett ismerni négyüket, mint pl. Hadházit, aki egyedül 25 alkalommal közel 4 órát volt a képernyőn, viszont 3,5 órát színészkedett. mint azt már valaki előttem írta, a mi showderklubunk MÉG nem igazi stand up show… az lehetne, ha hagynák kiforrni, és a producer nem majmolná olyan erősen amerikát, így például nem esnének pofára a magyarok a dzsemmel sem.

gevin - 2011. 07. 10. 02:14

Mennyi?! 30 megvan, néztem pár részt még az HBO-n anno :) arra emlékszem, hogy az egyiken tényleg sírva röhögtem.

Hadházit én sem értem miért isteníti ennyi mindenki. Egyáltalán nincs azon a szinten, ahol mondjuk Bödőcs vagy teszem azt Kőhalmi. a Stand-uposok közül valószínűleg jó ideig nem lesz olyan kiemelkedő, intelligens okos humort is bevető, mint Bödőcs. Kár, hogy KAP is teljesen elszürkült mostanság, Trabarna sztem mindig is rossz volt, Kiss Ádám viszont még mindig hozza a szintet, őt bírom. Csak néha eszembe jut, hogy egyszer mondta: utálja a celebeket meg szarrá oltja őket meg minden. És akkor volt az az idézet “Ha eleged van a celebekből” de most már valamilyen szinten ők is azok, nem?

Desmond Wallace - 2011. 07. 10. 11:25

“most már valamilyen szinten ők is azok, nem?”

Szerintem nem. A bulvár újságok a celebekkel vannak tele, ők meg távol tartják magukat ezektől magas minőséget képviselő sajtótermékektől. Vagy nem? Lehet, hogy tévedek, mert nem sűrűn akad a kezembe ilyen sajtótermék.

gevin - 2011. 07. 10. 16:49

Desmond: hát megmondom őszintén nekem sem, úgyhogy azt nem tudnám megmondani. de itt most én nem csak kifejezetten az bulvár újságokra gondoltam.

Flanker - 2011. 07. 11. 21:24

@RolloJuve ez bizony klasszikus tőle, sajnos az idei sikerült gyengébbre. ettől még nagyon szeretem. És jelzi, hogy ez a féle jelent/paródia/humor áll jól neki, nem a “normál” stand-up.

startmenu - 2011. 07. 13. 11:06

Villanykörtést már 3x hallottam, 1x itt, egyszer hosszabban élőben, majd itt még1x, de annyira tud hozzátenni, hogy nem volt ugyanaz, mind3x jó volt…

bug jr - 2011. 08. 04. 13:59

mennyi 30-ból az azóta sas szintre visszafejlődött erdei sándor volt a kedvencem cudar józsi meg az agresszív lali sógor karakterein fetrengtünk anno.
meg emlékezetes volt vadon jani még hínárhajjal, a kislány vagyok című verse rémlik, az valami űberbrutál volt, mindjárt meg is nézem fent van e vhol.

Zolee - 2012. 12. 18. 09:23

Hadházi akkor is a legjobb! Döglök meg rajta! Na meg Kőhalmi, Bödőcs és Aranyosi is. Tóth Edu gyenge, nem nyert meg. Úgy én is tudok. Erre igazából születni kell, akárki nem tudja megcsinálni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz