login |

Pilot-mustra: Love In The Wild – 1×01

2011. 07. 06. 14:36 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra, reality,

A Love In The Wild az NBC új nyári reality-je, amivel kapcsolatban a The Bachelor (Nagy Ő) meg a Survivor címe röpködött az előzetesek során, pedig inkább afféle párkeresős The Amazing Race-ről van szó – utóbbi rajongóinak talán bejöhet. Vagy azoknak, akik Éden Hotel-megvonásban szenvednek.

LOVE IN THE WILD – 1×01 – 4/10


Elmondom a lényegét: 10 fiú, 10 lány (A-kategóriásak) és 1 dzsungel Costa Ricában. Meg egy random ausztrál műsorvezető. Az elején minden lány párt választ, utána pedig elindulnak túlélni: térkép, feladatok, irány a cél, mindezt párban, szóval The Amazing Race a dzsungelben. Amikor pedig mindenki célba ért, akkor hávájozás egymás között, a végén pedig kiszavazás.

Cél az igaz szerelem (haha!) megtalálása, a győztes duó elmehet 5*-os szállodákban megszállva egy világkörüli útra – tetszik, hogy nem pénznyeremény van, így talán nem lesznek kamupárok, jól működő érdekkapcsolatok a dollárokért. A kiszavazás úgy működik, hogy az első helyezettek luxust és védettséget kapnak és utána mindenkit megkérdeznek a helyezések sorrendjében, hogy akar-e párt cserélni – illetve, hogy akire cserélné a párt, az akar-e vele lenni. A versenyben utolsók hátrányba kerülnek, mert ők már nem választanak, viszont simán kiválaszthatják őket, így nem biztos a kiesésük. Ennyi. Verseny a dzsungelben, majd párkeresés.

Mivel még nem volt 1×02, és a pilot elején elég sok idő elment azzal, hogy mindenki kiválasztotta az első párját, így nem tudom, hogy mik lesznek az arányok, hogy a folytatásban is nagyjából 20-22 percnél fog-e véget érni a verseny, hogy induljon a szappan, vagy sokkal több terepet fog kapni utóbbi, mindenesetre, ha fele-fele az arány, akkor még élvezetes is lehet a végeredmény.

A Love In The Wild startja nem volt semmi extra, de nem untatott, mint az Expedition Impossible, s a karakterek között is vannak biztatóak, de persze inkább az üres fejre és a szépségre gyúrtak a készítők. Ami nem baj, meg érthető, hiszen a cél a párkeresés, amire a feladatok is rájátszanak, ld. “másszatok fel valami kilátóra és fényképezzétek le, ahogy csókolóztok”. (Megjegyzem a rész végi párválasztásnál nem voltak szívbajosak a versenyzők, nem Éden Hotel volt, hogy szinte mindenki maradt a társánál.)

11 hozzászólás Ne habozz!

MolnarErik - 2011. 07. 06. 17:14

Basszus, pont a legjobb nő esik ki.
Egyébként tényleg jobb, mint az Expedition Impossible, a verseny ugyan követhetetlen, de szórakoztató, a smúzolós rész viszont nekem 1 kicsit sok volt a jóból.

Kiskiflee - 2011. 07. 06. 19:33

Ahhoz képest hogy mindenki “A” kategóriás, a pasik közül csak 4 jön be. De lehet hogy csak nekem magasak az elvárásaim. A lányok szépek.

dark - 2011. 07. 06. 20:37

Nincs ez az édenhoteles dolog már túl hypeolva? Tudom, parizer, de akkor is.

winnie - 2011. 07. 06. 21:49

hype? éden hotel? hogy jön ez ide?:) ha az én említésem miatt, akkor valahogy muszáj másoknak érthetően elmondani, hogy miről szól a játék.

(más kérdés, hogy az éden hotel érdemtelenül kevés posztot kapott, de esélytelen voltam nézni a reality-t. ugyanis valahol igazi reality-s áttörés, hogy végre egy olyan játék is van itthon, ahol nem a közönség, illetve a szavazásra hajlandók egy kis csoportja dönti el, hogy ki a legjobb.)

Riggins - 2011. 07. 07. 00:05

mondjuk az első alkalommal az édenben is volt párcsere dögivel

Gyike - 2011. 07. 07. 21:06

2 rész után még mindig elég jó. tökéletes a nyárra;)

MolnarErik - 2011. 07. 09. 19:06

He-he, ez tényleg jó volt, ahogy a srác megszívta a nagy kavarásával.

asdqwe - 2011. 07. 31. 21:36

Érdekes, hogy a párok már ennyire egyértelműen kialakultak. Kiváncsi leszek, hogy változtatnak-e még valamit a játékmeneten (és az felrázza-e a dolgokat), mert ha nem, akkor lehet, hogy átmegy a műsor TAR-be és mindig az utolsó páros fog hazamenni.

Szerintem egyébként szórakoztató a sorozat. A részek végi kiválasztás előtt biztos vagyok benne, hogy mi fog törtnénni és mégis mindig változik valami. (:

MolnarErik - 2011. 08. 05. 00:08

Igen elég jól kialakultak a párok, de hát végül is ez volt a cél :)
A szabályokat viszont sztem nagyon jól kitalálták, rengeteg kavarási lehetőséget biztosít, és szerencsére azért éltek is vele.

kiwagyok - 2011. 08. 20. 10:00

Úgy látom, nem sokan nézték végig ezt a sorozatot. Vagy ha igen, senki nem fűzött itt hozzá semmit.:-) Szerintem pedig elég érdekes volt, az meg pláne, hogy a többi realityhez képest messze nagyobb volt a játékososk átlag IQ-ja.:-)
Egyedül a finálé tünt érdektelenebbnek, hísz csak egy úszó, és futó verseny volt, logikai feladat nélkül, és mivel az egyik finalista srác nem tudott úszni, már gyakorlatilag ott eldölt minden. De az külön tetszett, hogy a végén kiirták hogy a forgatás óta mi történt a finalista párokkal, bár ahogy a müsorból kitünt nem csak ez a két pár jött össze. Remélem lesz jővőre második évad.

Thomas - 2011. 08. 31. 12:31

Nekem kb. ilyen volt a viszonyom ezzel a sorozazattal:

1. rész: na ez egyáltalán nem nekem való, túl sok a szappan, zavaros a verseny… de nézzünk meg azért még egy részt, ha már letöltöttem…
2. rész: továbbra sem tetszik, de kaja mellé jó lesz…
3. rész: annyira nem rossz, de nem hiszem, hogy végignézem az évadot…
4. rész: na jó, ha eddig eljutottam, már fejezzük be, egész érdekes kezd lenni, de ha lesz 2. évad, arra már tuti nem maradok…
5. rész: végetértek az állandó párváltások, végre megismerem a szereplőket, így már sokkal élvezhetőbb:)
6. rész: de kár, hogy már csak 2 rész van hátra, ezt elnézném még egy darabig:)
7. rész: tökéletes nyári szórakozás:)
8. rész: hát ez nagyon jó volt, remélem lesz 2. évad:)

Amúgy szerintem nem dőlt el a döntő az elején, az úszásnál, mivel az evezés után lényegében utol is érték őket és végig elég szoros volt:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz