login |

Project Runway: kezdett a 9. évad

2011. 08. 02. 17:55 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

A Project Runway annak idején, a csatornaváltása előtt talán a legjobb reality volt, de persze még most is nézős, és azok közé a sorozatok közé tartozik, melyek nyilván még évekig képernyőn maradnak. Ez már a 9. évad, talán mindenki túltette magát a 8. szezon sokkoló végeredményén, és ismét lehet csodálni, illetve gyűlölni a divattervezők alkotásait. (Most jönne Ferguson-osan egy “I know!”, én sem hittem volna soha, hogy ilyen műsorra kattanok rá, és, ha elárulom, hogy a Shear Genius című fodrász reality is nagy kedvenc. Vagy kedvenc volt, mert nem tudjuk, mi lehet vele.)

Ismét Models of The Runway nélküli PR-t kapunk (nyilván mindig ilyen is lesz, de ezt mindig le kell írnom, mert annyira sajnálom), ismét dagi, 90 perces részekkel (= nettó 62 perc), amivel nincs semmi baj, bár a 9×01-ben tök felesleges volt az időkitöltés, amivel az elején 20 meghívottból még 4-et kiejtettek. Ennyire nem volt anyag? Főleg úgy nem volt semmi értelme, hogy a 9×00-ban még a meghallgatásokat is megmutatták nekünk pár ismert zsűritaggal, a résztvevők home videóival, stb.

Kár volt ezzel elvinni a rész majdnem felét, mert a második fele tökéletes volt, de így a matek alapján csak 6/10-re tudom kihozni a premiert. A versenyzőkkel nem nagyon volt gondom, kiugró személyiség kevés van, szerethető annál több, és végig nézve az arcokat lehetett megint űzni a népi játékot, hogy kitaláljuk, hogy a férfiak közül ki az, aki nem meleg – van-e egyáltalán olyan? Elő szokott fordulni, általában jó ellenpontozás egy nagyon affektáló kollega mellé.

A tökéletességet természetesen a feladatra értettem, az effélét nem lehet nem szeretni, bár kicsit random a “készíts ruhát a magadon lévő cuccokból”-parancs, de ha valahol, akkor itt kiütközhet, ha kreatív valaki. Mint ahogy ki is ütközött egyeseknél, hiszen voltak remek megoldások. Remélhetőleg a 9×02-ben már lesz 60 percnyi üzemanyag.

3 hozzászólás Ne habozz!

szucsitg - 2011. 08. 03. 16:02

meg elindult az aussie S3 is, elég komoly változásokkal :Ö

Squazee - 2011. 08. 04. 11:41

Jó évad lesz, a múltkori nyertest meg szépen elfelejtem. Mondjuk nekem nem tetszett az a felső, amit Anya készített, a gatya csúcs, de az a felső elölről legalábbis olyan “nem jónak” tűnt.

bibiq - 2011. 12. 10. 00:05

Tudja valaki hol tudom ezt az évadot megnézni? Próbáltam megvenni az amazonon, de csak az usából lehet:/

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz