login |

Websorozat: Johnny Gold – A magyar celeb

2011. 08. 08. 23:06 - Írta: CyClotroniC

42 hozzászólás | kategória: kritika, video, websorozat,

Bármit is mondanak rólam bébe, nyugodtan hidd el!

Johnny Gold is here, ez a jó hír! – hallhattátok már sokan a leopárd tangás kigyúrt buta géphangú kopasz klipjében, aki sajátos stílusban próbálkozott az énekléssel. Akik kevésbé érzékenyek az Internet Rebecca Black-jeire, azok feltehetőleg egy percet se adtak a srácnak, és messziről próbálták kerülni többi videóját is, így viszont egy kifejezetten szórakoztató és fájóan fanyar websorozattól fosztották meg magukat.

Johnny Gold ugyanis nem próbál meg magának helyet fúrni a hazai zeneipar pöcegödrében a tehetségkutatók haknisztárjait kerülgetve, csupán egy gorillakampány volt az egész prevenciós célokkal – legalábbis ő így foglalná össze a dolgokat. A Johnny Gold – A magyar celeb egy olyan mozifilmnek indult projekt, ami végül ingyenes websorozatként látott napvilágot, és a videóklipek csupán egy alternatív marketingkampány részét képezték.

A főszereplő is csak egy színész (Tánczos Tamás), míg sorozatbeli menedzsere, Olivér (Martin Csaba) a project író/rendezője és a dalok dalszövegírója is egyben – utóbbi készítette a Dobogó kövek című tavalyi mozifilmet. A 24 epizódra tervezet websorozat harmada már elkészült és megtekinthető a saját honlapjukon a hozzá tartozó klippekkel együtt (vagy a YouTube-on), ami egy gyönyörű szép görbe tükröt tart a hazai celebgyár és popipar elé.

A sorozat lelke nem is a szeretnivaló buta balek címszereplő, hanem menedzsere Olivér, akit az se érdekel, ha sztárjelöltje nem tud énekelni, mert az autotune a barátjuk, a borítókat kiadja grafikus próbamunkának, a publicitásért az Inderigós haverok felelnek, kedvencét pedig hurcolja magával az elengedhetetlen celebpartykra. A legszebb pedig, hogy Johnny Goldon kívül mindenki tisztában van vele, és tudja, hogy énekesnek csapnivaló, de kit érdekel, ha utálni fogják, és várja majd mindenki, hogy beregelhessen a fórumra és bekommentálhassa, hogy ez a srác egy köcsög.

Természetesen akadnak azért gyermekbetegségek és olyan kikerülhetetlen tuskó poénok is, amit Johnny Gold köré írtak, és kilométerekről lehet látni őket, viszont Olivér karaktere és az általa bejárt görbe tükrös világ nagyon jól működik szatíraként, így kötelező szórakozást jelentenek az 5-8 perc játékidejű epizódok. Pontszámra legyen 7/10, ami tartalmazza minden pozitívumát és szépséghibáját is egyben, és hiába érződik rajta, hogy független magyar zsebvállalkozás az egész, jobb pillanataiban mégis több szórakoztatást tud nyújtani, mint egy klisésebb amcsi sitcomepizód.

A tovább mögött megnézhető a sorozat első 9 része és azok a bizonyos videóklipek és még kulisszák mögötti videók is.

A videóklipek – angolul is:

És két kulisszák mögötti videó:

42 hozzászólás Ne habozz!

Dentorel - 2011. 08. 08. 23:29

Tudom, hogy ez csak paródia… meg nem komoly…. De én a megtekintett videók után szeretném törvényesen kasztrálni magam… :D

K.Tibi - 2011. 08. 08. 23:38

Nekem bejönnek a számai de a sorozat még jobban, mindig vártam az új részeket. Látszik, hogy amatőrök, főleg a színészek(strandos csaj istenem de béna volt)de a két főkarakter marha jó. Ők sem valami tehetségesek de a dumájuk miatt megéri nézni.
A pontozással egyet értek, simán megéri azt a pár percet.

Jaszkaris - 2011. 08. 08. 23:39

Vonatkoztassunk el az angoltól… :D “Johnny Gold is here, ez a jó hír!”

Brutális, és akármennyire paródia meg stb. ilyenkor szégyellem, hogy Magyar vagyok… Nem, nem is. Inkább azt, hogy ő is. Nem hiszem, hogy a fiataloknak ilyenre, és egyéb közízlést romboló személyekre van szükségük (Sp, Fluor, VVZsófi stb.) pedig én sem vagyok öreg csak nemrég töltöttem be a 20-at. Bár be kell látnom megélhetésnek tökéletes. :)

escapist - 2011. 08. 08. 23:47

en sem szeretem johnny-t meg fluort, meg sp-t sem, de szerintem nektek az boki a csorotoker, hogy sikeresek. mer ha egy gagyin szolo rock banda, gagyi angollal jatszik a helyi klubban azt mondjuk, hogy jolvan probalkoznak. de ha bekerulnenek viva tv-re, akkor meg szidjuk oket. nem?

macilaci - 2011. 08. 09. 00:01

Na ezt se gondoltam volna, hogy egyszer erről a websoriról itt fogok olvasni.
Azért örülök neki hisz többen is felfedezhetik így.
Mindenesetre én nézem tovább ahogy eddig is tettem.
Jöhetne már az a fránya 9. rész!

Rivendin - 2011. 08. 09. 00:12

Macilaci, pont egy 5 perce jött ki. :D

betonfelhő - 2011. 08. 09. 00:34

VATRANGY!
tarajos suna. ügyes.

CyClotroniC - 2011. 08. 09. 00:48

Inkább az az érdekes, hogy már most is úgy beszéltek páran a karakterről, mintha létező személy lenne, és pont ettől jó szerintem az egész, mert ez is mutatja, hogy sajnos mennyire reális felállás lehetne ez itthon, mert senki se lepődne meg rajta, ha full komoly lenne az egész.

Huvosvadasz - 2011. 08. 09. 03:01

Azért én adnék néhány százalékot annak a verziónak is, hogy csináltak ezek a Dobogó köves srácok egy vicces videó klipet, és amikor látták, hogy befut, akkor építettek rá egy sorozatot. Ettől még lehetett távlati tervként fejben, de a produkciók minőségéből erre következtetek.

Az első szám ütős, vicces – és nem mellesleg köze nincs Rebeca Blackhez, aki attól nevetséges, hogy komolyan veszi magát. Ez meg egy messziről kiszúrható blődli. (Szól ez egyébként a magát Nagybetűs Magyarként szégyenlő kommentelőnek is.)

A sorozat (mondjuk egyelőre csak három részt láttam) szerintem vér ciki és gyenge. Ugyanazok a béna szíészek és ugyanaz a szar rendezés, mint a Dobogó köveknél. Martin Csaba naná, hogy megint magára írta a saját filmjét. Pedig ahhoz nem árt Woody Allennek lenni… Na mindegy, ettől még a klip meg a dalszöveg (amit ugye szintén ő írt) ütős és fasza, csak túltolták.

mrguargumi - 2011. 08. 09. 03:48

Emberek, Ti elolvastátok egyáltalán az írást? Úgy beszéltek Johnny Goldról, mintha egy “szégyellnivaló celeb” lenne..hélló, ő egy fiktív karakter, egy sorozat főszereplője, szerepet játszik, pont hogy a celebeket figurázza ki. A videoklipek meg ügyes kis reklámfogások (tanulhatna tőlük sok pro marketinges), ennyi.

Egyébként jellemző a hazai viszonyokra, hogy a Johnny Gold is here, ez a jó hír videót felkapta mindenféle kisebb-nagyobb portál, tele volt/van vele a net, de az embereknek arról már fogalmuk sincs, hogy ez csak egy sorozat reklámja..:)

Én követem a websorit, amatőr alkotástól nem várok professzionális minőséget, kategóriájában rendben levőnek érzem, és csak remélni tudom, hogy egyre több hazai websorozat fog születni..:)

winnie - 2011. 08. 09. 05:43

“és nem mellesleg köze nincs Rebeca Blackhez, aki attól nevetséges, hogy komolyan veszi magát. Ez meg egy messziről kiszúrható blődli. ”

hogyne lenne köze, hiszen mindkettő autotune-os – ez már köz:) rebecca blackről eleve nem sokat tudni, max annyit, amennyit tudatni akarnak róla vele, de akik írták neki, már a szövegből tudni, hogy sehogy nem veszik komolyan magukat. ez pedig hiába szúrható ki, hogy blődli, elég akár itt, akár a youtube-on elolvasni a kommenteket, hogy mennyien hiszik azt, hogy igazi.

betonfelhő - 2011. 08. 09. 06:16

lehet, hogy ez is a prevenciós-gorilla-márketing része, hogy ál-kommentelők úgy kommentelnek, mintha azt hinnék, hogy igazi, ezzel görbe tükröt tartva a fogalmatlan kommentelő elé.

DannyT - 2011. 08. 09. 08:39

“Bocsi,lámpaideges vagyok” :D

Mizse - 2011. 08. 09. 09:02

“A sorozat (mondjuk egyelőre csak három részt láttam) szerintem vér ciki és gyenge. Ugyanazok a béna szíészek és ugyanaz a szar rendezés, mint a Dobogó köveknél.”

Hát, ha a Dobogó kövek ilyen, mint a sorozat, akkor boritékolom, hogy kurva jó film. Béna színészek? Szar rendezés?
Mondod ezt abban az országban ahol a barátok közt a menő.
Töröm a fejem, hol láttam jobb színészi munkát… kérlek segíts! Valami amerika? pfff

KG - 2011. 08. 09. 09:28

tudom, h elvileg paródia meg kifigurázás az egész, de a klipek ettől függetlenül gecijók, és nem azért mert már olyan szarok, h jók.

Timoti - 2011. 08. 09. 10:13

Mikor berakom a mellizmont túl-t, jó kedvem lesz, ergó működik.

A sorozatot pedig ajánlom, mert bár tényleg érződik, hogy zsebprojekt, de óriási dumák vannak benne! :-D

ryan - 2011. 08. 09. 10:27

Úristen. Ti tényleg hirdetitek ezt a szerencsétlent? Mi lesz a következő…heti kritika a Való Világról?? Fejbe lövöm magam, komolyan. Azt hittem, hogy ti ennél sokkal igényesebbek vagytok.

kiskiraly - 2011. 08. 09. 10:34

Websorozatról: Én elején már gondoltam, hogy ez egy nagyon gáz lesz (a Dobogó kövek részleteket amit felraktak látható volt, hogy tényleg amatőr színészek voltak benne Pindroch és Szabó Kimmel kivételével), de pár rész után websorozat tényleg bejött.
A websorozat tényleg nem akar többnek látszani, mint ami. Van egy naív sztárwannabe, és egy “én mindenképpen sztárt csinálok belőled, ha ezt csinálod” ügynök. Csak ezért a 2 karakterért érdemes nézni a sorozatot.
Mindegyik epizódban van egy két olyan jelenet amit fel lehet idézni. Ezzel szemben mondjuk a nagyobb költségvetésű és képi megvalósításban jobb Csalfa Karmában vannak olyan webizódok, amelyekben a párbeszédek egy 90-es évek végi Barátok Közt-hangulatot adnak vissza.

4/10, de a gagyi szórakozásfaktor miatt 6/10

winnie - 2011. 08. 09. 10:53

“ezt a szerencsétlent?”

??? ezt? ki az az ez? ez egy sorozat. (ez nem igazi dolog, hanem fikció, egy színész által játszott karakter)

mi sorozatokról írunk. ha nem tetszett neked a sorozat, akkor leírhatod, hogy nem tetszett, hogy másokat eltántoríts. mások is ezt tették. ennyire nem tetszett? melyik rész nem jött be?

“heti kritika a Való Világról??”

ha kapunk, természetesen lesz kritika a való világról, az is sorozat, illetve reality, mint ahogy elég sok reality-ről szoktunk írni. ez azért nem úgy megy, hogy te eldöntöd, hogy mi igényes. elhiheted, ha leírnád, hogy te mit nézel, sokan írnák, hogy ez vagy az a sorozat igénytelen.

“Azt hittem, hogy ti ennél sokkal igényesebbek vagytok.”

hol az igényesség abban, hogy valaki sorozatokról ír? sok jó és sok rossz sorozatról írtunk már. az nem a mi igényességünket jelzi, ha valaki rossz sorozatot csinál. és az sem ha jót.

Anon - 2011. 08. 09. 11:33

Ó basszus, hát eddig a posztig én is azt hittem, hogy Johnny egy “valódi” celeb :D mondjuk a klipjeit eddig csak a napifekália szintű oldalakon láttam eddig, de most mindenképpen megnézem a sorozatot, mert kedvet kaptam hozzá…
Oké, jöhet, állati :D jobb néhány magyar sorozatnál vagy filmnél is, minőségtől függetlenül. Mondjuk még mindig azon gondolkozom, hogy eshettem bele a csapdába, de is ez mutatja milyen színvonalú a magyar popzene egy bizonyos rétege.

CyClotroniC - 2011. 08. 09. 12:14

A lehető legjobb az egészben, hogy pontosan azt hozza a kommentek egy része, amiről a sorozatbéli Olivér is mesél, tehát működik. ;)

Ettől függetlenül minden sorozat olyan, hogy van akinek tetszik, van akinek nem, nem kell ezen meglepődni, ha ez valakinek fárasztó, de úgy érzem, hogy ez a stílus jellemzi a legjobban a hazai popipart és celebgyárat. Itt ezt nem lehetne egy EXTRAS féle melankolikus depresszív kesergéssel bemutatni, mert nem értenék annyian, mint így.

Nem a karakternek vagy a sorozatnak kéne fájnia szerintem, hanem annak, hogy mennyire nagy a valóságalapja.

pytta - 2011. 08. 09. 13:13

Ha már szóba került: nekem nem hiányozna, ha a reality-k am Block kikerülnének az oldalról. Én komolyan nem tudom megérteni, hogy valaki miért néz ilyet, és az még hagyján, hogy kis hazánkban hazai szereplőkkel, de miért néz valaki amerikai, vagy ausztrál, vagy mittudomén hol készült reality-ket??? (Nem kell válaszolni, költői a kérdés).
Szerintem a reality egy külön műfaj, persze tudom, hogy a két főszerkesztő kultiválja őket (és általuk még sokan mások is), és azért van róluk írás, de szerintem nem itt lenne a helyük. Mint ahogy pl az animék rajongóinak is külön oldala van, itt pedig csak szökővenként egyszer van animés cikk. Hiszen amúgy senki nem kíváncsi rájuk.
Ezzel persze tudom, hogy nem változtatok meg semmit, és nem is szeretnék, csak leírtam. Az engem nem érdeklő cikkeket meg továbbgörgetem. Ennyi :)

sasu - 2011. 08. 09. 13:40

A zene anno nekem tetszett, ahogy az első rész is a websorozatból, de az utána következő néhány rész sokkal inkább erőltetettnek tűnt már. Az első részben mintha már elmondtak volna mindent, amit akartak, aztán valahogy mégis felnyújtották sorozatra.

winnie - 2011. 08. 09. 13:40

pytta: szerintem csak az egyik kultiválja és azért néz valaki külföldi reality-t, amiért külföldi sorozatot néznek sokan a magyarok helyett. a minőségbeli különbség miatt. és azért is, mert rengeteg nagyon jó reality van – erről te is megbizonyosdhatsz, hiszen bárkinek lehetne mutatni mondjuk 10 reality-t, amiből minimum 2-3-ra azt mondaná, hogy az mocsok jó és elkezdi nézni, akár viszamenőleg is. (ezért is vigyázunk arra, hogy csak a nagyon jókról írjunk az esetek zömében.) viszont a sokan mások nem miattunk kultiválják, jóval kevesebben vannak, akik más ráhatása miatt döbbennek rá, hogy kimaradt valami az életükből.

(egyébként reality oldal tudtommal nem nagyon van külön. mi meg szeretünk minél szélesebben meríteni a sorozatok közül. a sorozat meg egyébként is nem a fikciót jelenti, hanem a valamilyen rendszerességgel jelentkező, évados szerkezetű tévéműsorat. epizódok sorozatát. az nem megoldás, ha az ember nem vesz tudomást valaminek a létezéséről. mi is írtunk már szappanoperáról is. anime is volt már az oldalon – a gond az, hogy ilyesmiket nem, vagy csak nagyon ritkán nézünk.)

CyClotroniC - 2011. 08. 09. 14:02

Tanúsíthatom én is, hogy a tukmáló postok pozitívak. A Survivor-ről annyit tudtam, hogy a magyar verzióból láttam egy részt, ahol a kiszavazás előtt GYUFÁVAL (éljen a túlélés!) sorsolták ki, hogy ki menjen haza, mert annyira szeretett mindenki mindenkit. Aztán a junkies írások után úgy voltam, hogy belenézek a külföldibe, és azóta azon kevés 4-5 sorozatom egyike, ami AZONNAL nézős, amint van rá időm.

pytta - 2011. 08. 09. 14:02

winnie: lehet, hogy ez kicsit paraszt felfogás, de én csak azt tudom, hogy számomra a reality a TV-műsorok szemete. Az alja. Nekem senki nem tud olyat mutatni, amitől bepörgök, és nem állok fel a képernyő elől órákig (persze nem néztem még külföldi reality-t, de ennyire ismerem magam). Én ilyen vagyok. Azt készséggel elfogadom, hogy a külföldi az minőségibb, de az én szememben akkor is csak szemét marad, még a legjobbak is, amikről ti írtok…

winnie - 2011. 08. 09. 14:16

semmi paraszt felfogás nincs benne, csak tudatlan – mérmint tudás mentes, és ebben semmi pejoratív nincs. rengetegen nem néznek sorozatokat, csak filmeket, s nagyon gyakran írják, hogy a sorozatok sz*rok, a sorozat alja műfaj, hogy ők nem néznek sorozatot, mert odáig azért nem süllyednek. nekik arról nincs éppen ezért fogalmuk, hogy milyenek a sorozatok.

“ekem senki nem tud olyat mutatni, amitől bepörgök”

simán lehet. de nem is egyet, hanem vagy egy féltucatot. eleve túl sok van, hogy már minőségtől függetlenül ne legyen pár olyan, amire azt mondaná egy realityszűz, hogy neki az bejön – arról nem is beszélve, ha valami igazán jót látna. mindez csakis abból fakad, hogy aki ilyet mond, az nem tudja, hogy miket kínál a piac.

aki szereti a sorozatokat, az ugyanis simén szeretheti a reality-ket. (a filmeseknek ezt nem mondanám, mert nekik lehet, hogy a heti rendeszeresség nem jön be.) a reality-k nagy része ugyanis olyan, mint egy sportközvetítés (vagyis, ha valaki szeret sportot nézni, akkor már tuti, hogy szeretne reality-t is – eleve a sport is reality műfaj, unscripted, nem fiktív). más reality-k meg szitkomokra hajaznak, sokaknak még érdekesebb is, ha nem csak kis szobában megírt poénokon röhög, hanem valami improvizálton. más reality-k, ilyenből van a legkevesebb, simán a drámasorozatokra hajaznak. (megint mások a szappanopkra, de ez engem nem érdekel nagyon.)

“én csak azt tudom, hogy számomra a reality a TV-műsorok szemete. Az alja. ”

itt a hit és a tudás között van különbség. te is szerintem ugyanezt mondanád a fent említettekre, akik filmeket néznek és szerintük minden sorozat egy nagy kupac ****. ezt hiszed, vagy ezt akarod hinni – sokszor egyébként olyanok mondják ezt egy konkrét műsorra (ergó most nem rád, a műfajutálóra gondolok), akik látensen éreznek iránta, azaz nem akarják kedvelni az adott műsort, mert félnek attól, hogy megkedbelik és akkor a mostani énjük “utálni fogja” a jövőbeni, műsort megkedvelőt.

mindennek az infóhiány az oka. no meg persze az is lehet, hogy valaki elhatározza, hogy nem, nem, nem, nem, nem, nem, ez sem, ez sem jó, minden szemét, de ezt a gyerekeim szokták csinálni, amikor eldöntik, hogy nem akarnak enni és hiába tolok eléjük minden finomságot. (megint csak nem direkt naalógia, csak eszembe jutott.)

pytta - 2011. 08. 09. 15:02

winnie: én annyira nem érzem magam tudatlannak, anno néztem még olyanokat, mint Big brother, meg Bázis, meg nem tudom mik voltak – persze tudom, ez magyar. Viszont pl viasat-on szoktak külföldiek menni, nem? Mint az a házátépítős cucc, meg egyébként ilyen főzős valamit is láttam már – nem mondom, hogy elejétől a végéig egy teljes részt, de láttam belőle, meg Discovery-n is ezek a túlélős hülyeségek, meg favágók élete, meg X-machines… Tudom milyen a műfaj.
Amúgy nem szeretem a sportközvetítéseket sem, eddig nem gondoltam, hogy ilyen összefüggések léteznek, köszönöm, hogy erre rávilágítottál :)
Egyébként – természetesen – a sorozatokat szeretem, sokat és sokfélét, olyat is, aki más igénytelennek tarthat… De nekem ez a reality valahogy nagyon nem… :))

winnie - 2011. 08. 09. 15:09

hidd el, még én is tudatlan vagyok, pedig ismerek rengeteg fajta reality-t. mivel ezeket embereknek készítik, így mindenféle érdeklődésűeket próbálnak lefedni velük, minden őrültséget kitalálnak. csak fogni kell azt, ami rettenetesen érdekel, csinálni a témában egy bármilyen műsort, és voilá. meg ott a másik megoldás: ha nyitott az ember, akkor elég, ha valami jót lát és megfogja.

(hmm, asszem a vetélkedőket nem említettem, pedig azokkal is elég nagy a párhuzam.)

pytta - 2011. 08. 09. 15:18

asszem nagyon flood-olunk :)) Úgyse hagyom, hogy meggyőzz, majd egyszer, ha nagggyon-nagggyon sok időm lesz. De értem az érveidet, és el is hiszem, hogy nekem való is van. Majd egyszer…

winnie - 2011. 08. 09. 15:31

nem akarlak meggyőzni, én csak általánosságban tudok beszélni, analógiákat gyártani. meggyőzni akkor akarnálak, ha azt mondanám, hogy ezt nézd vagy azt. mondom, ugyanúgy abszurdnak érzem a dolgot, mint azt, hogy valaki minden sorozatra azt mondja, hogy az sz*r meg nem tetszenének nekik – de elfogadom, hogy így gondolod.

pytta - 2011. 08. 09. 15:43

Azt mondják, az emberek ízlése 7 évente változik (persze ez ÍGY nyilván nem igaz, de van benne valami). Úgyhogy ha még várok egy kicsit, bármi lehet :)

winnie - 2011. 08. 09. 15:48

(egyébként én is vagyok az anime műfajával:)

pytta - 2011. 08. 09. 16:01

(szerintem mindenkinek van legalább egy ilyen műfaja) :)

Ezüstróka - 2011. 08. 09. 18:54

Inderigó XD wááá, ezen behaltam :D

dpi - 2011. 08. 09. 20:25

hűha.
Idáig nem értettem miért olyan nagy munka a hangmérnökség.
De ilyen elrontott, élvezhetetlen hangot még életemben nem hallottam, és hirtelen rájöttem hogy eddigi filmekben azért végeztek jó munkát mert nem tűnt fel a hang minősége. És ez az ember mozifilmet is csinált?
Pedig Tánczos Tamás elég jól hozza a figurát, de csak miatta meg a magyar humor miatt nem fogom nézni, ha a hang és a többi színész színtelensége élvezhetetlen.

Szénhidrát Csávó - 2011. 08. 10. 01:26

6. részben tényleg gáz lett a hang, a többi részé szerintem tűrhető, még ha halk is.

Szerintem üde színfolt ez a sorozatok között. Érdemes megismerni, aztán vagy megtetszik, vagy nem.

lostfanka - 2011. 08. 10. 06:07

Komolyan mondom nem hiszem el hogy emberek nem ertik ezt az egeszet. Miert hiszi az az emberek 70% hogy ez valoban letezo celeb. Ez egy sorozat szineszekkel, megtamogatva egy kis gerallia marketingel (ami ezek szerint mukodott).

A sorozatrol: Ahhoz kepest hogy kezdo sorozat, es itt ott latni azt hogy a parbeszedek elegge betanultak (bar meg mindig veri baratok kozt elso par eveadat), el kell mondjam hogy en nevettem a poenokon, engem total lekotott.

A tortenet nalam ok, szereplok ok, kiveve egy par beugro szereplot. Itt ott a parbeszere jobban oda kellene figyelni hogy termeszetesebb legyen, ezt a foszereplok kozul fokent johhnyn erzem. Poenok nagyon jok, tortenet is nagyon jo, foleg hogy kifigurazza vagy eppen totalisan leirja a mai magyar tragyadombot.

Papichulo - 2011. 08. 10. 14:30

En sem ismertrem a websorozatot, de most rakaptam. Szerintem szatiranak fantasztikus.
Kovezettek meg, de szerintem nehany aspektusaban az Episodes-ra hasonlit. btw: Az is tetszett :)

mirelitkacsa - 2011. 08. 11. 11:28

Hű, nekem totál kimaradt, hogy erről írtatok. Mikor Facebookon láttam az egyik klippet, a világból is kirohantam volna, de megörültem, mikor megtudtam, az egész kamu. Így viszont rögtön érthető a felépítése, nem tudom, miért akadtak ki ennyien. Azt hiszem, ebből dara lesz, mert különben úgy járok, mint a Sherlockkal (bár itt nem 1-1,5 évet kell várni az új részekre.)

UI: Mondta mindezt egy 21 éves lány. Bocsi. (Ezt csak azért tettem hozzá, mert inkább egy színész által eljátszott figurát nézek, aki amúgy zseniálisan hozta a mai kor celebjét és a sok való világos fene tudja kit, mint egy magát komolyan vevő sp-t meg fluor tomit, akikről azt se tudom, mitől olyan híresek…)

radEEr - 2011. 08. 11. 12:25

Le a kalappal.
Minden percét élveztem.
A zenék is nagyon ütősek.
Amatőrök? hmmm…
Végül is nem is titkolják, hogy egy paródiáról van szó, és a szerepek sem véletlen vannak túl játszva.
Amit elő akarnak adni az épp úgy jön át ahogy kell szerintem.
Először pár hónapja csak az egyik zenés klippet láttam véletlen…de így már értelmet nyert az egész.
Gratulálok a készítőknek.

A manager karakter szerintem eszméletlen jóra sikeredett, tökéletes játék.

Mária - 2011. 09. 18. 20:21

Nekem nagyon bejön!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz