login |

Hírszerda

2011. 08. 10. 10:11 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek

 • Premier: Top Shot S3, Auction Kings S2, Dirty Money S1,  + Finálék: White Collar S3 (nyári), Covert Affairs S2 (nyári), Aftermath with William Shatner S2, Storage Hunters S1
 • Emily Deschanel szülése miatt a Bones 7. évad csak 13 részes lesz. Arra ugyan van még esély, hogy ha nagyon kell (The Finder bukta?), pár résszel ez több legyen, de a 22 kizárt.
 • Végre interjút adott Lisa Edelstein, itt lehet elolvasni. Elmondta, hogy nem tartja valószínűnek, hogy visszatérne a House-ba és beszél további terveiről.
 • Az Eureka készítői 13 részt akartak 6. évadnak, a Syfy 6-ot ajánlott, így nem lett semmi. Viszont jó hír, hogy mégis lesz plusz egy epizód, amiben lezárhatják a történetet.
 • A FOX már látta a Kiefer Sutherland főszereplésével készült Touch (író: Tim Kring) pilotját és szerintük pazar, ergó a berendelés híre sem fog sokat váratni magával. (Tudjátok, ez az a dolgokat megjósoló autista fiús dráma.)
 • Sarah Chalke leszerződött a Fox stúdióval, akik be fogják rakni az egyik szitkomjuk pilotjába, ami 2012. őszére készül.
 • Ahogy az várható volt, a How I Met Your Mother-ben csak májusban fog megszületni a gyerek, így az egész évadban ott lesz melléktémának a terhesség.
 • A CSI: Miami új szezonjában a 4. résztől beindul egy évad végéig tartó átívelés egy sorozatgyilkossal.
 • Jake McDorman vendégszereplőből állandóvá válik az Are You There, Vodka? It’s Me, Chelsea-ben.
 • Pilottervek: Amy Sherman-Palladino az ABC-nek készíti a The Nanny Diaries című könyv sorozatverzióját, illetve pilotját. Mozifilm is készült belőle anno Scatlett Johansson-nal, itthon Egy bébiszitter naplója címen volt látható. Igen, egy bébiszitterről szól. Executive producer: Ryan Seacrest.
 • Pilottervek: Garrett Lerner és Russel Friend, két az 1. évadtól a House-ban dolgozó író az NBC-nek adott el egy pilotszkriptet, mely egy modern Frankenstein-történet lenne.
 • Vendégszereplő: Jeff Fahey, Justin Hartley – Chuck – 5×02, Nick Zano – 2 Broke Girls (visszatérő), Scott Wolf – NCIS – 9×01 (visszatérő esély), Derek Waters – Happy Endings (visszatérő), Keegan Connor Tracy – Once Upon A Time (a készítők Lady Gaga-t akarták a kék tündér szerepére)
 • Interjú: a Criminal Minds színésznőivel,
 • Új zsűritagok a Top Chef-ben: Emeril Lagasse és Hugh Acheson (ő volt már a Top Chef Masters-ben). Padma Lakshmi, Gail Simmons és Tom Colicchio marad. Az új, 9. évad pedig nem egy városra, hanem egy államra fog koncentrálni: Texas-ra (Austin, San Antonio, Dallas).
 • Pilottervek: a Sony Tv már 17-18 szitkompilotot eladott nyáron: 1.) a CBS-nek a régi klasszikus Bewitched (a mozikban Földre szállt boszorkány címmel ment) feldolgozását (író: Marc Lawrence), 2.) a CBS-nek a Let It Go-t (író: DJ Nash), 3.) a CBS-nek Pam Brady címnélküli projektjét, 4.) a BAMFS című középiskolás szikomot az ABC-nek (író: Leah Rachel),
 • Chandra Wilson után Kevin McKidd is ismét Grey’s Anatomy-epizódot rendet, most a 8×06-ot.
 • A Lifetime berendelte az American Supernanny-t, mely a Supernanny amerikai verziója lesz.

14 hozzászólás Ne habozz!

Pinkslippers - 2011. 08. 10. 10:41

Bones season premiere-re végzek az első 6 évad darálásával, erre 13 résszel kiszúrják a szemem, hüpp-hüpp. Persze azért megértem a dolgot :)

elliot - 2011. 08. 10. 12:28

Esküszöm, ez a How I met baba újabb lehetőség arra, hogy Lily még unalmasabb legyen, Marshall szintén…Valóban nagyon érdekes a huszonéveseknek a gyerektéma:D A szitkomot megöli a babatéma. :)

Gigi - 2011. 08. 10. 12:37

Nem feltétlenül, mert ha csak mellékszálként van jelen, és nem a két legunalmasabb (általam legunalmasabbnak ítélt, legalábbis) szereplőről és a még unalmasabb gyerekükről fog szólni az egész, akkor még lehet jó. Még az is lehet, hogy jó, ha valami újat hoznak a műsorba. És a készítők továbbra is azt vallják, hogy a hetedik évad Robin évada lesz.

XT69 - 2011. 08. 10. 12:41

szar lesz, hogy csak 13 részes a Bones, OTH is, ráadásul az még soká is jön… mit fogok akkor nézni? :D

winnie - 2011. 08. 10. 12:54

“szitkomot megöli a babatéma. :)”

így van, de az csak a 8. évadot fogja akkor megölni:)

elliot - 2011. 08. 10. 13:15

Helyükben kiraknám a házaspárt a történetből és máris jó lenne, bár talán ellenpontként meg kellenek…

XT69 - 2011. 08. 10. 13:31

viszont elolvastam a Criminal Mindsos interview-t, és tök jó, hogy Paget és A.J visszajönnek, és inkább az új szőke csajt állítják parkolópályára… nem is volt szimpi, meg szerintem nem is passzolt a csapatba…

bbarbi89 - 2011. 08. 10. 13:47

Ez a House kész vicc lesz már…:(

Bandita - 2011. 08. 10. 14:31

Remélhetőleg az új sorozatok kárpótolni fognak a rövidebb Bones évadért.
Justin Hartley a Chuckban? :-)

Desperate HOUSEwife - 2011. 08. 10. 15:59

Nem értem én ezt a Lisa Edelstein interjút. Miért nem lehet megkérdezni, hogy mégis MIÉRT megy el? Ausiello-nak ki kell bírnia, hogy max egy “semmi közöd hozzá” lesz a válasz. De az, ahogy kerülgeti ez interjú ezt a kérdést, egyenesen szánalmas.

payskin - 2011. 08. 10. 19:27

Basszus, az Edelstein-interjú spoileres a következő House évadra nézve! Ez milyen otrombaság már, hogy abszolút nem illik a beszélgetésbe, de csak azért beleírja a kérdésbe, hogy linkelni tudja a saját korábbi cikkét. Mérges vagyok.

winnie - 2011. 08. 10. 19:36

payskin: sorry, fel sem tűnt…, ehh.

elliot - 2011. 08. 10. 21:32

OFF: http://www.iamnotastalker.com/category/tv-locations/ ezen a lapon a sorozatokból láthatók a házak/büfék/hotelek. Szerintem klassz:)

uTomi - 2011. 08. 12. 10:52

Sajnálom, hogy csak 13 részes lesz a Bones de érthető persze. Egyébként meg reméljük, hogy jó lesz a Finder és akkor valahogyan csak kibírjuk.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz