login |

Pilot: In The Flow With Affion Crockett

2011. 08. 19. 14:43 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

A sorozat már a múltja alapján is gyanús, hiszen eredetileg midseasonnek rendelte be a FOX, méghozzá rögtön 12 epizódnyira. Ebből az lett, hogy augusztus 14-én, ismétlések között végre lemehetett a premier, és csak 6 részt gyártottak le végül. Erre mondják, hogy halottan érkezett?

Ha a tényleges show-t és a FOX programját megnézzük, akkor kicsit úgy néz ki, mintha csak politikailag korrektek akarta volna lenni: “adtunk esélyt fekete komikusoknak is”. Merthogy az In The Flow With Affion Crockett egy szkeccs show, méghozzá olyan, ami főleg feketéknek szól. Na meg amerikaiaknak. Pont ezért nem fog senkit érdekelni itthon. Igazából még kinn is inkább valami rétegadóra illik, nem a FOX-ra.

A szkeccseknek amúgy nem csak a humortalanság és a lopás ártott (wake up call a legdurvább), hanem az is, hogy viszonylag aktuális témákat figuráz ki, csak épp baromira megkésve. Még tavaly december környékén forgathatták, azóta eltelt 8 hónap, kit érdekel 5 perc Tiger Woods kifigurázás? Senkit, még akkor sem, ha a meglepetés vendégszereplő jó ott. Nem lövöm el ki az, de igazából úgysem nézitek meg, szóval akár le is írhatnám nevét.

Nem igazán érdemes többet foglalkozni vele, nem ez az a szkeccs show, amit érdemes nézni. Egy jó poén volt benne: Blu-Ray-Ray az igazi moziélmény, a vászonra kiabáló mozinézők hangját is a lemezre teszi a stúdió. Ott halványan elmosolyodtam.

2 hozzászólás Ne habozz!

Miklósfenyő - 2011. 08. 19. 14:59

A 2. epizód sem lett egetverő, sajnos.
A Def Comedy Jamben láttam még millió éve, ott qrva jó volt, de ez nagyon gyenge, és megkésett.

Dohi - 2011. 08. 19. 15:35

valamelyik monty python filmet is lehet ‘kozonseggel’ egyutt nezni dvd-n. igaz, ez blu-ray, mindjart mas :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz