login |

Két kasza: HawthoRNe + The Protector

2011. 09. 10. 20:34 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: hírek, ,

Na, végre most van időm megírni az elmúlt napok kaszálásait, külön posztot akartam szentelni annak, hogy a TNT a 3. évaddal elkaszálta a HawthoRNe-t, illetve a Lifetime elkaszálta a The Protector-t, az egyik idei újoncát (utóbbiból még van 2 rész). És most be lehet vallani, hogy ki látta a fenti sorozatok összes részét, a kaszáig bezárólag, mert nem sok széria van, ami kisebb hype-pal bírt ezeknél.

A HawthoRNe (összes írásunk róla itt) kaszájára fifti-fifti alapon lehetett számítani már az 1. és a 2. évadban, a TNT most lépte meg. A csatorna jelen kínálatából, nem sokkal lemaradva a Memphis Beat mögött 2,5M nézővel és gyenge 18-49-es ratinggel (0.7) a legkevésbé nézett volt. Gondolom, a Memphis Beat-nél (3M, 18-49: 0.5) most megy a tárgyalás a készítőkkel. A TNT többi sorozata (Rizzoli & Isles, Falling Skies, Leverage, Franklin & Bash) már megkapta a folytatását, míg a The Closer esetében már bejelentették, hogy véget ér jövő nyáron.

A The Protector esetében 3 posztra futotta összesen, de köztük ott a 4/10-es pilotkritika is, de bevallom a 2-3. részig még mindig nem jutottam el (majd most, már persze akkor, ha valaki jelzi, hogy javult-e vagy romlott a krimi). A sorozat, mint azt jeleztük pár hónapja, nézettségileg már a premierjével megbukott, s még onnan is csökkent, így beszédes volt, hogy átkerült hétfőre, majd pedig még a főműsoridőből is elpakolta 23.00-ra a Lifetime. Így ez papírforma.

5 hozzászólás Ne habozz!

AbyssR - 2011. 09. 10. 21:11

A Protector pilotja annyira ásítozósra sikeredett, hogy kemény tíz percet adtam a sorozatnak….de nem élt vele:)

Mammut - 2011. 09. 10. 21:29

hát igen, azok a fránya fél nézők

Réta - 2011. 09. 11. 04:14

A plakátok alapján a Protector tetszett, de így csak egy évad marad belőle. A két utolsó részt leadják legalább, vagy várni kell a magyar sugárzásra?

castro - 2011. 09. 11. 07:41

A HawtHorne-t sokan lehúzták, de nekem tetszett az első két évad. A régi kórháza ssorozatokat idézte, amikor még nem a vér és a tempó volt a lényeg, és a nyáladzás sem érte el a Grace klinika szintjét. A 3. évadot még nem láttam, állítólag az rosszabb lett.

Shawn - 2011. 09. 11. 14:47

Remélem a Lifetime az Agains the Wall-t megtartja, az elég jól sikerult a Protector-hoz képest…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz