login |

Pilot-mustra: Ringer – 1×01

2011. 09. 14. 14:30 - Írta: winnie

78 hozzászólás | kategória: 2011/12, kritika, pilot-mustra,

Huhh, elég kemény flashback-jeim voltak. És nem azért, mert a Ringer az első az idei, flashback-ekre (is) építő sorozatok közül, hanem mert benne a nem túl jól élő főhősnő jómódú ikertestvére helyére lép (szia, The Lying Game!), sőt, még a Revenge is bevillant a Hamptons miatt. Lássuk, hogy mennyire dominál az átívelő szál.

RINGER – 1×01 – 4/10


A Ringer főhőse Bridget, alkoholista és sztriptíztáncos, aki egy gyilkosság korontanúja, csak éppen nem akar vallomást tenni, mert félti az életét. Így megszökik (persze a kiszabaduló gyilkos így is el akarja őt kapni)  és felkeresi ikertesóját, Siobhan-t. Balszerencséjére azonban vele történik valami csúnyaság, így kénytelen a helyébe lépni, miközben nyomában a rendőrség, az említett gyilkos, szponzora, Siobhan ellenségei, s a tesó teljes magánélete, melyet egy éjszaka alatt esélytelen kiismerni, mégis alkalmazkodnia kell.

Az 1×01 kezdése ugyan flashback-es, de a visszaemlékezések sora, s általuk a karakterek megalapozása csak a 2. résztől kezdődik. Talán ennek is köszönhető, hogy a Ringer-ben egyedül az a nem túl érdekfeszítő rejtély tartja meg az embert a folytatásra, hogy “mit akar Siobhan?” és “mit akarnak Siobhan-tól?”. A karakterek ugyanis nagyjából semmilyenek, pedig, ha más nem, akkor legalább a főhőst érdekesebbé lehetett volna tenni. (Az egyik általam olvasott kritikának igaza lehet abban, hogy Sarah Michelle Gellar-nél lehetett volna “titokzatosabb” főszereplőt találni, ő nem az a típus, akire 100%-osan illik a két szerep.)

A Ringer-pilot stílusában valóban benne bujkál valami noiros, valami hitchcock-i sejtelmesség, de mindezt egyelőre elnyomta a szappanelemek megalapozása, ráadásul néhány Nagy Rejtélynek és/vagy csavarnak szánt momentumot nem sikerült az íróknak jól eladnia, főleg azok véges megoldási lehetősége, illetve kliső mivolta miatt. Ettől még valahol szórakoztató, ahogyan Bridget-tel együtt döbbenünk rá Siobhan életének egyes részleteire, s reménykedünk hátha legalább ő érdekessé fog válni.

A zsenge kezdés ellenére valameddig mindenképp érdemes maradni a Ringer-rel, bár a cliffhanger túl egyértelmű volt. Sajnálom, hogy ez a ziccer kihasználatlan maradt, arra viszont kíváncsi leszek, hogy a jelenlegi 3-4 szálat (Bridget fő, FBI-ügynök, szponzor, Siobhan-féle szál) meddig akarják külön tartani, mert ezek egyike sem húzható jelen állapotában sokáig, hiszen idővel mindegyik ismételné magát, azaz elkerülhetetlen az összerántásuk.

(Utóiratnak pedig fekete pont a béna odavetítésekért: az egész pilot így készült, de 1-2 helyen nagyon kilógott a lóláb – főleg az egyik ikres jelenet vágásánál.)

78 hozzászólás Ne habozz!

ryan - 2011. 09. 14. 14:38

Ez nekem úgy tűnik, hogy egy modern Koldus és királyfi átirat, a Revenge meg Monte Cristo grófja. Elég jellegtelen szerintem mindkét sorozat.

Várom inkább rendületlenül az American Horror Story-t. Az legalább eredeti lesz. :D

Chloe Wolfe - 2011. 09. 14. 15:07

Nekem az volt a legnagyobb gondom a pilottal, hogy túl sokat akartak belesűríteni, aminek az ára az lett, hogy nem sikerült eléggé megkedveltetnie a főhősnőket a nézőkkel. Lehetett volna dupla epizód is: az első részben Bridget karakterét lehetett volna bemutatni, a zűrös múltjával, hogy a néző együtt érezzen vele, az epizód pedig a “csónakázással” végződött volna. A második felében Siobhan ügyeit taglalhatták volna és az végződött volna arra a bizonyos cliffhanger-re, amit sajnos sikerült ellőni egy promóban, szóval lehetett rá számítani, így nem ütött akkorát.
Egy másik dolog: amikor Bridget felhívta a néger pasast és hosszú szünetekkel elmesélte neki, hogy mit tett, az nem is szólt semmit, pedig ilyenkor az ember meglepetten szól a telefonba, hogy: “Várjunk csak… Most akkor mi van?!”, vagy valami hasonlót. Lehet, hogy a jelenet drámaiassága miatt nem szólt bele, így viszont kicsit furcsa volt az összkép.
Amit még észrevettem, az a sok hangos zene volt a pilot alatt. Lehet, hogy a CW ezzel akarta fiatalosítani a CBS által lepasszolt pilot-ot, de egyes jelenetek alatt kissé zavaró volt a hangos háttérzene.
Összességében ez a pilot közepes volt. Kicsit csalódott vagyok, mert jobbra számítottam, de ettől még a jövő heti epizódot meglesem, mert ott van benne a potenciál, csak ki kell használni.

Feddo - 2011. 09. 14. 15:12

Jobbra számítottam az előzetesek alapján. A baj egyértelműen az volt, hogy túl sok mindent akartak hirtelen ránk zúdítani alapszituáció néven. A karaktereket ezáltal tényleg nem sikerült megalapozni, se rossz, illetve jó “státuszba” helyezni őket teljes mértékben.
A sok, túlharsogó zene is eléggé zavaró faktor volt, de ezt valahogyan a CW-s sorozatoknál – főleg az első részeknél – már megszokhattuk.

A következő 2-3 részre még maradok, mert kíváncsi vagyok, hogy hogyan folytatódik, és hogy tényleg kapunk-e hamarosan válaszokat, valamit újabb és újabb kérdéseket.

CyClotroniC - 2011. 09. 14. 15:32

“Várom inkább rendületlenül az American Horror Story-t. Az legalább eredeti lesz.”

Ez kicsit elfogultan hangzik ‘ryan’ nickről ;D

Amúgy annyi mindent írtam fel, hogy szurkolok, hogy a két harmaduk szar legyen, de a maradék egyharmad brutálisan üssön. Pont középszerűeken nem akarok, erre tessék, eddig csak ilyen kritika volt :D

cyborgwings - 2011. 09. 14. 15:41

nem mintha vártam volna, de azért 12. perc után kevés sorozatot lövök le. mondjuk annyi hozzátartozik, hogy ezt is főleg azért, mert elkezdtem közben beszélgetni valakivel, és utána már a legcsekélyebb késztetést sem éreztem a folytatásra. ha ez nincs, akkor valószínűleg az “élt: egy epizódot” felirat került volna a sírjára. unalmas volt, nem tudok mást mondani.

Bandita - 2011. 09. 14. 16:26

Nekem nem volt különösebb bajom a pilottal, a hangulata egyelőre jobban tetszik, mint maga a történet, de bízom benne, hogy az is javulni fog.

teddike - 2011. 09. 14. 16:32

Nekem az odavetítések teljesen tönkretették az élményt. A hajón/csónakon együtt lévő lányok jelenete egyszerűen szánalmas volt. Már ott ki kellett volna kapcsolni az egészet. Kliséhalmaz az egész és SMG játéka inkább ront a dolgon, de semmit sem tesz ahhoz, hogy jobb legyen ez egészen biztos.

kiskiraly - 2011. 09. 14. 16:32

Egy jól megírt klisés sorozatpilot.
A sejtelmes zenék, majd a berakott lírai zenék különös egyvelege tényleg zavaró volt.
A karakterek tényleg gyengék benne, csak a jó sztori miatt (lenne) érdemes maradni a rész megnézése után.
Nálam túlélte a pilot a “tűréshatárt”. 3-4 részre vevő vagyok utána verdikt lesz (előre félek kicsit, hogy mennyire lesz most már másabb, hogy 2. rész már a CW-re gyártódik)

5/10

kiskiraly - 2011. 09. 14. 16:37

félig off:
A ringer mit jelent amúgy?
Gondolom nem csengettyűt. Talán dublőr?

Feddo - 2011. 09. 14. 16:40

to be a dead ringer for sb – > valakinek a kiköpött mása, hasonmása lenni. Innen ered(het) a Ringer cím is.

kiskiraly - 2011. 09. 14. 16:42

Én is hasonlóra gondoltam.
Sztaki a barátunk :)

Cay - 2011. 09. 14. 17:37

Paula&Paulina…..

A. - 2011. 09. 14. 19:13

sőt, van egy 1964-es Bette Davis film, a Dead Ringer, amelyben a szegény, eladósodott nő átveszi a gazdag ikertestvére helyét, miután végzett vele. ezt csak az érdekesség kedvéért.

a pilot nem volt rossz, igaz annyira jó sem, a zenei betétek picit zavartak, viszont a szereplőgárda (smg, ricardo, jason dohring) miatt elképzelhetetlennek tartom egyelőre, hogy ne nézzem.

Nella - 2011. 09. 14. 21:28

Megnéztem. Nem volt rossz, valószínű maradok.
Remélem nem lesz több olyan jelenet, mint a hajós, mert az nagyon gáz volt. De tényleg.
Sarah M. Gellar mg olyan semmilyen nekem. Se nem jó, se nem rossz. A többi karakter is jelenleg úgy van, hogy vannak, egyik se szimpi vagy nem szimpi jelenleg.

Cléda - 2011. 09. 14. 22:21

A hajós jelenet tényleg nagyon gagyi volt.
Mivel a karakterek lógnak még a levegőben, igazán nem váltott ki semmilyen érzést/ellenérzést. Az eleje unalmasnak tűnt, de a történet szálra kíváncsi vagyok, maradok még 1-2 részre, mi sül ki ebből.

Binky - 2011. 09. 14. 22:22

Nekem bejött. Elég felszínesre sikerült minden szereplő, de majd csak kibontják, csak a nézettség ne zuhanjon nagyot, és akkor láthatjuk, mit hoznak ki a storyból.

CyClotroniC - 2011. 09. 14. 23:32

Nekem is ül az a 4-5/10 pont. Az a gond az egésszel, hogy van is atmoszférája meg nem is. A környezet és a helyszínek nem rosszak, bár szerintem scriptben hangulatosabbak lehettek (műteremlakás stb), de olyan semmilyen. A 4 férfi főszereplőből egyedül csak a fekete gyereket tudom elkülöníteni egyelőre a többitől SMG játékával még nem is lenne baj, inkább az instrukciókkal, amiket kap. Olyan enervált a karaktere, néha ráparázik dolgokra és meglepődik, de ettől függetlenül nem érzem rajta azt az érzelmeket és a pörgést. Hogy azt hiszi, hogy meghalt a testvére, át kell vennie az életét, hogy ő életben maradhasson, és valahogy az “olyan furcsa, eddig nem ilyen voltál” beszélgetések és szembesítések is baromi suták szerintem. Az alapanyag jó szerintem, hiába klisés, de lehetne vele mit kezdeni, és SMG-t is láttam már jól játszani (Cruel Intentions), szóval valami erősebb kezű produceri- vagy írógárda kéne feléjük, akik konkrét elképzelésekkel irányítanák az események. Remélem felpörög a dolog, mert ez eddig langyos, de nem menthetetlen.

symor - 2011. 09. 15. 03:02

Nekem Gellar-el volt a legnagyobb bajom az epizód alatt. Nem is igazán tudtam megfogalmazni, hogy mi az a probléma, amit a játékával kapcsolatban érzek, mígnem elolvastam a cikket, melyről winnie is szót ejt.

Gellar szerintem egy jó színésznő ez szeretném előre leszögezni, de tényleg “hiányzik belőle a titokzatosság”. Az a fajta magnetikus erő, amely miatt érdekesebbé tehetné a karaktert ebben a felállásban. Annyira erőtlennek hat, nem ide illőnek, hogy az inkább borzolja a fantáziámat, mintsem izgatja a figura sorsát illetően. Ez sajnos a kezdeti benyomás, meglátjuk változik-e.

danceinthedark - 2011. 09. 15. 10:21

A pilot tényleg kicsit összetákolt és fura lett viszont megvan benne a potenciál hogy jobb legyen és reménykedem benne hogy jobb is lesz.

Szerintem a pilot minősége miatt a csatornaváltást is lehet okolni, bár tényleg túl sok minden lett besűrítve 42 percbe, tehát lehet hogy jobb lett volna egy dupla részes premierrel kezdeni.

SMG-nek még bele kell szoknia a karakterekbe, évad közepére (ha megéli) nem lesz azzal sem gond bár egyetértek hogy a misztikum hiányzik belőle.

Pont ő mondta el még egy interjúban hogy a készítőknek már fel van térképezve az első három évad tehát nem csak a semmibe mennek, azt is elmondta hogy rétegekből épül föl és nem lesznek red herringek.
Kíváncsi leszek, mindenesetre jövő héten meglátjuk hogy milyen már egy CW-ra készített rész és hogy a nézettség mennyire fog csökkeni. Személyszerint az SMG-is-back faktor miatt nagyobbra számítottam de CW szinten még ez is elégnek bizonyul csak ne csökkenjen.

CyClotroniC - 2011. 09. 15. 10:23

symor: Nekem ez nem titokzatosság, mert érdekel, hogy mit csinál, hanem valahogy a főkaraktere lehetett volna energikusabb, kevésbé hideg, tompa, enervált, aki élni akar, aki küzd, aki megijed, aki kihívásokba ütközik, persze lehet hogy idővel akarjál felpörgetni ezeket… A sztoriban lenne fantázia, kérdés, hogy mekkora ívben akarják kibontani, mert ez egy ~10 órában (miniként, britként) nagyon működőképes lehetne, de siker esetén az lesz belőle, mint pl (random név következik) egy Prison Breakből.

amano - 2011. 09. 15. 11:08

Nagyon szeretem Sarah Michelle Gellart, a Buffy-n nőttem fel, de ez a sorozat nevetséges. Az alapsztori gyenge, rémesen van megírva, a színészek közepesek, és a kivitelezés. Ó istenem, a kivitelezés! Nagyon meg lennék lepve, ha ez túlélné az őszt.

amano - 2011. 09. 15. 11:11

Ez a főcím pedig még a 90210 introját is letaszította a trónról. http://www.youtube.com/watch?v=k504B_Mu1VM

symor - 2011. 09. 15. 11:32

CyclotroniC: Mint írtam átvett jelző :)
Mondjuk az én összefoglaló kifejezésem arra, hogy “tompa, enervált”, míg ha a személyiségének nagyobb súlya lenne jobban elbírna azzal a fagyossággal, amit említesz. Gellar kisugárzása viszont ehhez kevés.

Például, ha egy olyan jellemgazdagságot tükröző színésznő kapta volna a szerepet, mint Deneuve, Adjani, Marceau, akikben megvan az a fajta női rejtély, az a pompás adottság, hogy a legapróbb kifejezéssel is erőteljessé váljanak, másként néznénk a sorozatot. Gellar ellenben egyáltalán nem ez a “francia típus”, és az epizód nézése közben az volt az érzésem, hogy a szerepre valaki ilyen kellene.

CyClotroniC - 2011. 09. 15. 11:57

Csak itt jön az a képbe, hogy ezt a rejtélyekről szerintem hamar el fogják vinni akció-orientáltabb vonalra, mert SMG-ben volt mindig is egy kevés hűvös badass-ség. Mondjuk én Marceau-t nagyon-nagyon nem szeretem, de itt a rejtélyen, a kettősségen és a film noiron lett volna a hangsúly, akkor egy Audrey Tautou vagy egy Marion Cotillard nyilván érdekesebb választás lett volna, ha már a franciákat hoztad fel, ellenben ezek csak ilyen légből kapott casting játékok, mert hát nem hogy TV szinten vagyunk, hanem CW szinten.

symor - 2011. 09. 15. 14:11

Gellar badass-sége még elment Buffy-ként, amikor karóznia kellett, de, hogy itt milyen keménységet mutat majd fel azt nem tudom. Van egy drámai vénája a csajnak az igaz, mégsem tudom elképzelni, hogy seggeket rúg szét, mármint evilágiakat.

Ha eltávolodnánk ettől a valóban légből kapott casting játéktól, amelyet a gall színésznők felé vittem el eszembe jut Bryce Dallas Howard, Natalie Dormer (aki a GoT-ban méltatlanul kihasználatlan lesz, legalábbis az eddigi könyvek alapján), Evangeline Lilly, Bridget Regan, Alexandra Breckenridge. Rájuk érdemesebben oda lehetett volna figyelni, különösen az első három közül valamelyikre, ebben a szerepben. És persze igazad van, ez talán csak akkor alakult volna így, ha a csatorna HBO, vagy Showtime (mert a széria jó ötletébe ezek simán belefértek volna) és nem CBS, majd CW.

CyClotroniC - 2011. 09. 15. 15:18

Dormer-t a Tudorokban én imádtam, de hát a szigetről rengeteg sokarcú tehetséget lehetne találni bármilyen szerepre, vagy csak hozzám áll sokszor közelebb kulturálisan a legtöbb európai alakítás… Vagy ha már olyan régen dicsértem Ruth Wilsont, na neki is vannak karfamarkolós nézései és meg sem kell hozzá szólalnia :P

Világot megváltani tuti nem fog a sorozat, de 2-3 részt adok annak, hogy kivirágozzanak a szálak, aztán ha nem, akkor max figyelemfelkeltő cikk esetén térek csak rá vissza.

energy - 2011. 09. 15. 23:32

Az első részben már megölt valakit. Ki tudja milyen irányba fogják még ezt a sorozatot elvinni. Mindenesetre remélem nem kap túl nagy szerepet majd a romantika. Nem szappanoperát akarok.

Lexalice - 2011. 09. 16. 19:56

Teljesen Paula & Paulina…

winnie - 2011. 09. 16. 20:08

ejha. a történelem azért nem a paula és paulinánál kezdődött, azelőtt is rengeteg ilyen ikertestvéres történet volt. filmben is, könyvben is. a lényeg, hogy van egy alapfelállás, ami hasonló, de a történet teljesen már másfele fog haladni.

P009 - 2011. 09. 16. 23:26

Mikor megláttam a 4/10-es értékelést, megijedtem. Nagyon vártam ezt a sorozatot és elszomorító volt ez az értékelést. Nemrég fejeztem be a pilotot. Nagyon tetszett, meghozta a kedvem a folytatáshoz. 7 pont sok, 6 kevés, szal 6.5/10 az értékelésem. Remélem jó irányba fog haladni a sorozat. Én a nézők között maradok egyenlőre.

mse - 2011. 09. 18. 17:29

Az én flashbackem sokkalta kevésbé kifinomultabb. Egyrészt, oké, Koldus és királyfi, A két Lotti, sőt Lying Game, de én, mint a dél-amerikai szappanopera generációval párhuzamosan felnőtt emberke sokkalta több és ijesztőbb hasonlóságokat vélek felfedezni emlékezetből a Paula és Paulina nevű klasszikus szösszenetből.

Mindazonáltal SMG és Nestor Carbonell, emellett pedig van egyfajta “ez még akár jó is lehet” levegője az egésznek, úgyhogy én még bizonyosan kitartok egynehány részre. ;D

Anthony - 2011. 09. 19. 12:34

Nem tudom, az eddigi pilotok közül ennek várom a legjobban a folytatását, hogy mi fog történni. Mondjuk a java csak ezután jön.

kiváncsi-fáncsi - 2011. 09. 20. 15:10

Én ezt a sorozatot vártam a legjobban. Kicsit csalódott is vagyok, meg nem is.
Bár a pilot kicsit elnagyolt volt és fura (a dupla részes első rész szerintem is jó ötlet lett volna), ennek ellenére látom benne a lehetőségeket, úgyhogy kiváncsian várom a folytatást.
Csak ne csesszék el!!!

Royale Bluff - 2011. 09. 20. 18:10

Lehet, hogy csak azért, mert alig tudtunk meg róla valamit, de Siobhan eleinte szimpatikusabb volt nekem. Kíváncsi vagyok, hosszútávon hogy marad Bridget szerepben, nem tart örökké a határidőnapló, és a “kiment a fejemből” sem játszható el túl sokszor. Meg arra is, hogy fog felépülni a sorozat. Siobhan minden héten megpróbálja megöletni a testvérét?

danceinthedark - 2011. 09. 21. 18:33

A második rész szerintem javulás volt fölfelé.

Kicsit lelassították a dolgokat és majdnem csak egy dologra koncentráltak…

Ami nem tetszik az az hogy Siobhant megint csak a rész végén mutatták (flashbacken kívül), remélhetőleg fogunk belőle is többet látni és lassacskán megtudjuk hogy mit és miért csinált.

Royale Bluff utolsó kérdésed eléggé bejött a rész végén, adja isten hogy több ilyen hívás már nem lesz….

Chloe Wolfe - 2011. 09. 22. 16:56

Sajnos a 2. rész sem lett jobb szerintem, mint a pilot :( Kár érte, pedig nagyon akartam szeretni ezt a sorozatot, csak sajnos sok benne a logikátlanság (pl. amikor felvette azt a fűrészt, és azt gondolta, hogy “Na én most szétfűrészelem a holttestet.”, ezt mégis hogy gondolta volna anélkül, hogy össze ne fröcskölje magát vérrel? Még jó, hogy nem tette meg.).

El Diablo - 2011. 09. 22. 17:41

Én ennek a pilot alapján megadtam az esélyt, de majd csak akkor nézem meg, ha már vége az évadnak, egyben.
SMG-re szerintem ráillik a szerep, nagyjából bármi ráillik nálam, őróla simán el tudom hinni, hogy lecsúszott prosti, vagy akár high society fapicsa, jó színésznőnek tartom.

clark - 2011. 09. 23. 15:08

eléggé vártam a sorit smg miatt is,de elég középszer volt ,mint ahogy sokan írtátok.nem rossz ,de hiányzik belőle sok minden!még egy -két részt megnézek és majd úgy dönötk,hogy marad e vagy sem.

Castiel - 2011. 09. 23. 20:15

Nos, a második rész valamivel jobb volt, mint az első, de még mindig nem az igazi. Egy másik sorozatnál még egy rész esélyt adnék a dolognak, de itt SMG miatt az 5. rész lesz az, ahol eldöntöm, hogy akarom-e tovább nézni.

Vera - 2011. 09. 27. 20:13

SMG-t nagyon szeretem, miatta belenézek, aztán remélem a legjobbakat.

clark - 2011. 10. 04. 12:40

így a 3rész után még nem tudtam eldönteni hogy nézzem e tovább.elég közepes,kiszámítható de azért van benne vmi,még lehet jobb.én remélem.

Dr. McSteamy - 2011. 10. 05. 20:48

4. rész nagyon jó volt!! 3. végén kicsit alábbhagyott a lelkesedésem… De ez most állati jó volt. Végén csak annyit tudtam kinyögni h AZTAK**VA!

Csak annyit mondok, hogy aki a 3. rész után eldöntötte, hogy nem nézi, az adjon még egy esélyt. Ha meg a 4. sem tetszik, akkor annak egyáltalán nem is való sztem ez a sorozat.

Anthony - 2011. 10. 05. 22:12

Nagyon rezgett a léc, de a 4 rész úgy végződött, hogy mégiscsak megnézem a következőt. De még nem győztek meg teljesen :)

clark - 2011. 10. 08. 12:43

engem nem győzött meg a 4. rész így kasza.semmi extra,max 4/10 de az is csak smg miatt.

Merennis - 2011. 10. 08. 19:02

Nekem vmiért kifejezetten bejön, nem is gondoltam volna pedig..nem éppen az én stílusom a sztori első ránézésre.
De ezzel a 4. résszel most elérte h ‘rögtönnézős’ legyen. Remélem nem rontják el a későbbiekben..

kiváncsi-fáncsi - 2011. 10. 10. 15:35

Egy laza kis sorozat, semmi extra, sajnos!
Szívesen elnézegetem hétről hétre (főleg SMG miatt), bár most már kezd egy kicsit zavarni, hogy igazából semmi nem történik benne.
Mármint a főhős B. próbálja túlélni a helyzetét, minden részbe van egy kis akció, relytéj, de nem látom igazán hogy merre halad a sorozat, vagy hogy eggyáltalán akarnának valamerre haladni!

Katey - 2011. 10. 13. 00:21

Én hivatalosan is imádom!

Alig várom a jövő hetet. megmagyarázni nem tudom miért. engem is idegesít sok dolog a sorozatban és érdekelne pár dolog, de valahogy megfogott az egész.

Főleg azt tartom furának, hogy ez az 5. rész, van a csajnak egy férje, de még egyszer sem csókolta meg…nem mintha ez hiányozna belőle legfőképp, csak feltűnt.

anton - 2011. 10. 13. 09:40

Csak engem zavar, hogy sem Bridgetet, sem a készítőket nem aggasztja ez az álterhesség?

winnie - 2011. 10. 13. 10:16

szerintem aggasztja, csak van más gondja is. majd akkor foglalkozik vele, amikor már mutatkoznia kéne a jeleknek:)

madárleső - 2011. 10. 13. 22:03

egyre jobb ez a sorozat, örülök hogy kitartottam idáig SMG miatt, mert most már nagyon nézős lett.
tetszik amit a legjobb barátnővel és a férjével csináltak így az ötödik részben, egyre érdekesebbek a karakterek. :) a mostohalányos mellékszál is tetszik. Shiobhan-nal nem tudjuk mi van, a fekete pasast is folyamatosan vallatják… remélem majd haladnak ezekkel is valamerre most már.

Savanah - 2011. 10. 14. 18:45

Ennek az 5.résznek a vége tényleg nagyon jó volt… És én láttam egy bemutatót a 6. részből, hát az is jó lesz :))

Amúgy az engem is zavar, h valahogy nem viselkednek férj és feleség módjára, pláne nem úgy mint akik elméletileg “az első közös gyereküket” várják. Mégha mi tudjuk is h nem a férje lenne az apja… De ezen a szálon változtathatnának kicsit h életszerűbb legyen..

P009 - 2011. 10. 21. 20:51

Nekem részről részre egyre inkább tetszik. Pilot óta sokat javult, engem a sorozat megtart az évad végéig.

jersey - 2011. 10. 22. 17:17

Most már minden részt tűkön ülve várok. Nem gondoltam a pilot
után, hogy ennyire kinövi magát a sori…

Spoiler:

Kíváncsi vagyok Bridget miért tette rá az ujjlenyomatát a törött porcelán darabkára?
És hogy ki dolgozik NY-ban Siob-nek…..

winnie - 2011. 10. 22. 18:55

“És hogy ki dolgozik NY-ban Siob-nek…..”

az a baj, hogy minimális számú lehetőség van, így nem nagyon lesz meglepetés, ráadásul, ha akarnak, bárkire rábökhetnek, mindenkit meg lehet indokolni, és a random nálam sosem jön be.

engem sajnos továbbra sem győz meg, túl sok a szappan, hogy bejöjjön.

rebekah - 2011. 10. 23. 23:25

Nekem nagyon bejön a sorozat!! Izgalmasnak találom. Van benne lehetőség, remélem nem rontják el.

jersey - 2011. 10. 24. 13:13

Szappannak, szappan, ez tény, de engem kikapcsol :)
Amúgy a Gemmát játszó színésznő szerepel a Snow Patrols legújabb klipjében :)

Savanah - 2011. 10. 29. 17:20

Most Bridget azért tette rá az újjlenyomatát a porcelánra, hogy levegye a gyanút Henry-ről és Shibon-ról? Mert ugye Brigdet Kelly-t nem tudják hogy hol van… De azért ez egy fura húzás, hogy így vagy úgy de saját magát bemártani? Ártatlanul…

blake - 2011. 11. 02. 12:20

Igen én is erre gondoltam! De azért elég furcsa…Így aztán bonyolódik majd a dolog!
Csak aki a szponzora volt, szerintem mindent elárult, hiszen Ő és Gemma tudta csak h Shibon helyére lépett…
Na kíváncsi leszek

Lindy - 2011. 11. 04. 18:23

Sziasztok, tudja valaki mikor lesz 7.rész? vagy már van is?

winnie - 2011. 11. 04. 20:51

van

Lindy - 2011. 11. 05. 00:48

koszi.

Dr. McSteamy - 2011. 11. 19. 13:19

10.rész promóját megnéztem, és youtube-on a kommentek között írta valaki, hogy a 2.évadban biztos az lesz, h Bridget és Siobhan rájönnek, hogy van egy 3. ikertestvérük. Mekkora lenne már.. XD

stüni - 2012. 01. 07. 18:03

Szerintem kezd egyre izgalmasabb lenni :)

Gwen - 2012. 01. 22. 21:19

Most kezdtem el, nem lesz az év sorozata, de azért elmegy, nekem tetszik. És örülök, hogy nem Buffy-t látom, attól tartottam kicsit. :-)

Binky - 2012. 02. 09. 23:34

Megnéztem, sőt ledaráltam az összes eddigi részt, és nagyon jó volt. Nézném a következőt, de rossz hogy utolértem magam, így várhatok. Lehet szappanos, de nekem ez bejön. Jól adagolják a rejtélyt, a nyomozgatást, a magánéleti dolgokat, jól játszik a kiscsaj is, jók a színészek, a legtöbbet bírom egy korábbi sorozatából, és örülök hogy lekapcsolták Gemmát, mert nem bírtam a nőt, csak kolonc volt, de most már nincs sok baj vele…

Savanah - 2012. 02. 12. 20:33

Na nagyon jó volt az utolsó rész. Amikor Henry beköpte Shiboant a rendőrnél, azt hittem itt vége, most akkor végképp helyet cserélődnek vagy mi. De aztán Shiboan jól kihúzta magát…Különben ezt az újlenyomatozást csodálkoztam h korábban nem vették elő.
Az meg h beállitott a “Ho-bag” :), és elmondta amit mondott.. Én végig azt hittem Juliet hazudik.
Az egész rendőr börtönben sztorit nem értem, ki-kivel van, ki ellen…
És most h Henry tudni fog mindent, Bridget ellen lesz ő is? Vagy most mi van? Már el is felejti h a feleségét Shiboan gyilkoltatta meg közvetetten??

stüni - 2012. 02. 15. 22:00

Shiboané az a gyerek a képen, vagy most mi van? kicsit kezdem elveszíteni a fonalat így fordítás nélkül… :(

sam - 2012. 02. 15. 22:34

hát nem gondoltam volna, hogy a tanár is benne van a mókában.. az egyértelmű volt eddig is, hogy Juliet hazudik.. de.. azt, leesett picit az állam, mert erre nem számítottam :)

sam - 2012. 02. 15. 22:35

azta nem azt, bocsi

Savanah - 2012. 02. 26. 17:46

ÚÚÚgy tudtam h az anyja van emögött…
Tetszett h elmagyarázták mi történ Shiboan fiával, igy egy kicsit érthetőbb a viselkedése. Most még arra vagyok kiváncsi mo volt azon a szalagon amit Henry meghallgatott?
Egyre jobban tetszik a sorozat, nagyon sajnálnám ha befejeznék… Szerintem van benne otenciál, bőven.

Leigh - 2012. 03. 22. 16:35

Lesz 2. évad?

winnie - 2012. 03. 22. 16:40

májusban fog eldőlni. de elég kevés rá az esély.

Dr. McSteamy - 2012. 03. 28. 17:03

Jézusom, csak úgy kapkodtam a fejem, hogy mi történik… Nagyon jó rész volt, gondolom most már az évadzáróig ilyen pörgősek is lesznek. Sajnálnám, ha nem lenne 2.évad.
9/10es rész volt a mostani. 10/10et azért nem adok, mert ezt még bőven überelni fogják még az évad végéig (legalábbis nagyon remélem) :D

nfsu17 - 2012. 04. 12. 13:35

Ez a 21. rész azért nem volt nagy eresztés.

Ex-wife a rész elején látta Br. kezében a telefont. Azt a telefont, ami majdnem az egész sorozat kulcsa. Jól láthatta, hogy a telefon kiesett Br. kezéből, mikor elesett. Ahelyett, hogy azonnal felvette volna, szépen elsétált. Pár perc múlva meg a hotel előtt keresi a táskájában a telefont. WTF? Hát bele se raktad anyuci, ott hagytad a píbe. Időhúzásos jelenet, hogy legyen oka visszamenni a lakásba, hogy összefusson Andrew-val, hogy majd túszokat ejtsen. Hm. Ennél többet vártam. Logikátlan megoldások sora ebben a részben.

Annyi gyógyszert kapott amúgy Br., mint 6 ló, de miután leült a kanapéra, olyan lazán ült ott 50-es pulzussal, hogy na. Mintha semmi sem történt volna.
Olivia meg Cathrine leszbi-szál behozatala. Erőltetett és izzadtságszagú és csak arra volt jó, hogy Machado így elkaphassa ex-anyut.
Real-Shiobhan megszült, éljen. Szobalány halott egy kis kokótól. Ez is mi, meg hogy?

Történt még más? Nem rémlik. Volt jó sok flashback, hogy az is értse a storyt, aki eddig csak fél szemmel nézte.

Eddig majdnem minden rész tetszett, de ez összecsapottnak tűnt. Talán az évad legrosszabb része pont a végére.
Utolsónak csak összehoznak valami épkézláb befejezést.

Valami pozitívum: a rész elején a zene/szövege nagyon adta a hangulatot.

winnie - 2012. 04. 18. 15:31

ehh, valahogy elvártam volna, hogy találkozzon siobhan és bridget, hogy utóbbi megdöbbenjen. ez lett volna a minimum a készítők részéről.

Evangeline03 - 2012. 08. 05. 20:39

Ez a sorozat tök jó volt ahhoz képest, hogy valamelyikőtök a “mit adott idén a sorozatjunkie” kérdésnél 4 pontot adott neki és ahhoz képest is, hogy baromira elkaszálták, mert nem nézte senki..

Engem végig érdekelt, volt benne több durva csavar is és persze olyan is, amit előre ki lehetett találni. Rengeteg fordulat, pörgő események, gyakorlatilag egy rész sem volt számomra unalmas.

Viszont mindjárt megőrülök, mert egy hatalmas cliffhangerrel zárult az évad és a sorozat is! Nem lett lezárása a dolognak, mert bíztak a berendelésben gondolom. Sosem értettem ha valamit elkaszálnak, miért nem lehet egy utolsó, záró epizóddal megtisztelni a rajongókat???? Az sem érdekel, ha kicsit összecsapott az egész, de legyen pont a végén!!

A CW két sorozatot kaszált idén (a One Tree Hillt leszámítva), a Secret Circle-t és ezt. Bár eredetileg a SC-t követtem hétről hétre, a Ringer összességében jobb volt. (vagy ennyit tesz a darálva néztem? nem hiszem.. )

Lezárást követelek!!!!! :)

winnie - 2012. 08. 05. 22:04

“Sosem értettem ha valamit elkaszálnak, miért nem lehet egy utolsó, záró epizóddal megtisztelni a rajongókat????”

logisztika, egyszerűen, ha szélnek eresztesz mindenkit az áprilisi forgatászárás után, nem tudod visszahívni. meg amit írsz. úgy nem lehet lezárni, ahogy tervezték, így a “lezárás” valami random, lehet, hogy tlejesen más lenne, úgy meg nem biztos, hogy van értelme.

Evangeline03 - 2012. 08. 06. 10:00

A logisztikai problémát totálisan megértem, winnie! Viszont magamból kiindulva, én minden tevékenységemet szeretem lezárni, így buta módon el is várom, hogy más se hagyjon – önhibán kívül se! – félmunkát hátra. :) Mert egyszerűen rohadtul idegesít. :)

Mindegy, majd keresek cikkeket, interjúkat, hátha a készítők elmondják, hogyan akarták folytatni, aztán egyszer csak lezárni ezt a sorozatot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz