login |

Two and a Half Men: kezdett a 9. évad

2011. 09. 20. 14:02 - Írta: winnie

72 hozzászólás | kategória: kritika,

Berta, Charlie’s here!

Háááá, mielőtt elkezdem a kritikát, muszáj foghíjassá tennem és leírnom, hogy aki szereti a szitkomokat, az ujjonghatott 1-2 meglepetés láttán a 9×01 nézése közben. Nem csak jó pár volt barátnő jött vissza (Jeri Ryan, Emmanuelle Vaugier, Jenny McCarthy, Liz Vassey, Jodi Lyn O’Keefe and Tricia Helfer), hogy elbúcsúzzon, hanem a Harper-lak vevőjeként beköszönt John Stamos is a nap poénjával, valamint Dharma és Greg (Thomas Gibson és Jenna Elfman) – nem tudtam nem kacagni fennhangon, zseniális ötlet volt. Az új nézőknek is.

Szóval elindult a Charlie Sheen nélküli Two and a Half Men-évad, hogy kiderüljön, mire képes a szitkomveterán, Ashton Kutcher. Az írók maradtak, szóval aki a poénok miatt nézte a sorozatot, az nem fog sokat veszíteni a váltással, kérdés, hogy akik Charlie Harper karakterét szerették mennyire békülnek meg Walden Schmidt-tel.

human, mint fix néző, biztos fog írni pár gondolatot a nyitányról, mely egy dupla rész első epizódja volt, de előbb én, mint nem-néző kerültem sorra. És legyen elég annyi, hogy ott leszek a 9×02-nél. No, nem azért, mert a 9×01-gyel hirtelen rajongó lettem volna, hanem, mert a kezdés alapján még jól is elsülhet a Two and a Half Men-reboot, ami inkább volt Two Men, mert Jake kijelentette, hogy éhes, majd pár percre rá szellentett egyet, ennyi volt a szerepe.

A 9×01-re nagyjából 5/10-et osztanék ki, ami kábé a többkamerás szitkomok csúcsát jelenti nálam, korrekt rész volt, nagyjából hozta a TAAHM átlagszínvonalát, a különbséget csak Sheen hiánya jelentheti. Persze valójában nem is hiányzott Charlie bácsi, a poénok zöme rá épült, holtában is jelen volt, Chuck Lorre-ék nagyon jól oldották meg a temetését és az átmenetet, mármint technikailag, nem poénfaktorilag. Ez volt az első 10 perc.

A második 10 percre köszönt be Ashton Kutcher, akinek a karaktere illik a szitkom műfajában, nincs vele gond, mondhatni hamar beilleszkedett a Charlie által hagyott űrbe (you know what i mean), a nagy kérdés esetében az lesz, hogy mennyire lesz működőképes Alan-nel és Jake-kel, mennyire fog hasonlót hozni, s mennyire lesz más karakter. Nem tudom, hogy mi lenne a jobb: ha rájátszanának arra, ami 8 évadon át működött, Szegény Alan-re, vagy ha teljesen más dinamikát varázsolnának Walden és Alan közé A 9×01 alapján maradni fog minden a régiben.

A TAAHM rebootjában mondhatni mindent bevetettek, ami a műfajt kedvelőket beránthatja, s ami az antifanatikusokat eltaszíthatja: helyzetkomikumokat, öv alatti poénokat, a legtipikusabb, mérföldekről látszó megoldásokat, melyek azért is működnek, mert tudja az ember, hogy mi fog történni, csak azt nem, hogy mikor. Látszik, hogy nem spóroltak a tölténnyel, a kérdés, hogy ezek a nézők számára csak üresen pukkantak vagy valóban betaláltak-e.

72 hozzászólás Ne habozz!

betti - 2011. 09. 20. 14:10

Szerintem is jó volt, bár nem vagyok hatalmas rajongó, csak néhanapján nézem. A poénok maradtak, ugyanúgy tudtam nevetni, és nekem egyelőre Charlie sem hiányzik. (mondjuk Alant mindig is jobban kedveltem). Azért kíváncsi vagyok, hogy viszik tovább és lesz-e ugyanilyen a színvonal :)

Marcipán - 2011. 09. 20. 14:19

Na végre itt a kritika :)
Nem copyzok, inkább megpróbálom leírni amiket eddig egy postban.
Tehát nekem tetszett ez a rész.
Imádtam Charlie-t, és az egész karaktert amit megformált.
Rajta már akkor is nevetett az ember amikor nem csinált semmit csak mondjuk felébredt reggel a lépcsőn… és hasonlók. Azzal hogy kikerült a sorozatból szerintem a rajongók nagyon nagy része eleve előre elföldelte az egészet… Én úgy voltam vele, hogy alapvetően kedvelem A.K-t, jó színésznek tartom – miért ne kapna egy esélyt. Az eredeti poénok működtek, az írógárda maradt miért ne működne most is?
Vicces, mert nekem a rész megemlékezős eleje kevésbé tetszett, a csajok meg a beszólésaik poénosak voltak ugyan, de valahogy mégis… Mondjuk Charlie kiakasztott ruháján jót vigyorogtam… senkin nem állt még ilyen jól a papamellény és a csámpiszandál zoknival a filmtörténelemben állítom!! :D
Ashton felbukkanása és az előtte lévő lakásnézők üde színfoltok voltak, egyet értek ebben tökéletesen a kritikával.
Nem tudom hova és merre fog haladni az új karakter, és a köré épített poénok, de a mellékszepelőkre biztosan számíthatunk – ez hatalmas pozitívum, A.K. szerintem egyszerűen jó, Jake valahogy most kicsit céltalan (de ez az utóbbi évadokban szerintem többször is volt már így), és ha az írók is úgy akarják akkor lehet ebből még simán valami nagyon jó is!! Én bizakodó vagyok! :)

David191 - 2011. 09. 20. 14:20

Dharma & Greg volt az epizod high-litght ja !

danibacsi - 2011. 09. 20. 14:20

korrekt volt, ashton kutchert sokkal jobban bírom, mint charlie-t, ezért a néhanapja nézés valószinűleg állandóvá fog tenni.

ldavid - 2011. 09. 20. 14:21

na jó, D&G miatt megnézem én is :)

Pocok - 2011. 09. 20. 14:39

Amikor kinézett az ablakon és megijedt. Na ott hangosan felnevettem. :D Jó volt, bár nem tetszik, hogy egy teszetosza figurát kapott… annak ott van Alan.

Én nem mondanám újoncnak magam, de hogy kik voltak azok az elején. FOGGALMAM SINCS. Se arcról, se így leírva névről. sry

Pocok - 2011. 09. 20. 14:47

Az anyjánál meg egy pillantra azt hittem, hogy komolyan gondolja. Fura is volt…

lena - 2011. 09. 20. 14:48

Már nézem egy pár éve, na puff nincs Sheen, de ugyanolyan jó volt ez a rész is, mint az előző évadbeliek. Amíg Berta és Evelin állandó szereplők, én is néző maradok :D

numudal - 2011. 09. 20. 14:55

Nem volt rossz na. Pedig én kifejezetten Charlie karakteréért szerettem ezt a sorozatot. Mondjuk A.K. karaktere igen messze lesz ettől. Kiváncsi vagyok, hogy fog haladni, valahogy ezt a részt nem A.K. hanem a jól ismert szereplők vittél el a hátukon és -ahogy már más is írta- nem volt jelen Charlie, de mégis ez a rész is Róla szolt. AK kicsit még döcögös volt szerintem, ha javul, talán még müködhet is a dolog… Mondjuk ami nem tetszett, hogy a részben miért kellett 2 percenként AKnak a micsodájáról beszélni. Értettük elsőre is (oké, Bertha szövege bemutatkozása 10 pontos:)

Nagyon féltem, de várom a 9×02-t :)

.tnm - 2011. 09. 20. 14:55

Az első 10 percben még úgy is parádés volt a hangulat, hogy tudtam hogy halt meg Charlie, de ahogy az ismerős arcokat bedobálták az valami fenomenális volt. D&G szívmelengető volt, John Stamos bekukkantása meg nagyon meta, gondoltam esetleg Hugh Grant is benéz, ha már. Most vagy egy csomót költöttek a részre, vagy ennyivel többre futja, ha nem kell kifizetni Sheen-t. :)
A.K. bepottyanása után viszont erősen döcögőssé vált számomra. Jon Cryer azt nyilatkozta, hogy ő fogja [nyomin] tanítani Walden-t csajozni, hát nem úgy tűnik, hogy ez akkora falat lenne, talán nem is fog sok részen át zajlani. Így viszont kicsit gyorsan hoztak be egy next-best-charlie-harpert.
Azt is olvastam, hogy egész évadban jelen lesz Charlie hiánya (pun intended), ami sok lehetőséget ad, de csak nem vetíti előre, hogy milyen lesz a dinamika 3 évad múlva.

Jake-et pedig sztem azért is fogták vissza, hogy ne lógjon ki annyira, hogy A.K. karatere a 3some-ig simán lehetett volna Jake jövőből visszautazott felnőttkori énje. Az emlegetett intelligenciának nem sok nyomát láttuk.
Lényegében a pilot pont abba nem adott betekintést, hogy milyen lesz a sorozat dinamikája ezentúl.

Ui.: Arra is kíváncsi lennék, vajon összebeszéltek-e a HIMYM-esekkel a kikockázott altestek kapcsán.

winnie - 2011. 09. 20. 15:04

“Arra is kíváncsi lennék, vajon összebeszéltek-e a HIMYM-esekkel a kikockázott altestek kapcsán.”

már megírtam a posztot, csak gondoltam megnézem még a 2 broke girls-t, hátha ott is.

Danny - 2011. 09. 20. 15:14

Nem értem azokat az embereket, akik nem szerették a sorozatot és most hogy Charlie Sheen-t kirúgták és jön Aston Kutcher, elkezdik nézni. Nem egy ilyen vélemény volt, hogy akkor most meglesi. A sorozat alapjai nagyot így sem változhatnak, mert akkor már a sorozat nevét is át lehet írni és egy új sorozatot indítani. A viccek minősége, mennyisége, stb. is kb. ugyanolyan lesz.

Bár a többség idehaza és külföldön is inkább az mellett van, hogy ad egy esélyt, de valószínűleg nem fogja nézni Charlie Sheen nélkül. A rengeteg vendégszereplő mellett Jon Cryer is Sheen miatta vállalta el ezt a szerepet.

No de majd kiderül mi lesz, de amúgy is erre az évre van csak szerződésük. Ez az A. K. meg úgy néz ki mint egy ősember, egy borotvát vehetnének neki.

.tnm - 2011. 09. 20. 15:15

:) ott csak pucér férfi felsőtest volt, nem kellett kockázni/feketíteni semmit

Danny - 2011. 09. 20. 15:16

A “frizurájára” (ha ezt lehet annak nevezni) és az arcára gondoltam elsősorban…
2011-et írunk.

lynx - 2011. 09. 20. 15:20

Jake szerepel félmeztelenül a részben?

Pocok - 2011. 09. 20. 15:29

Nem. Kutcher.

winnie - 2011. 09. 20. 15:35

és meztelenül.

B.o.B.14 - 2011. 09. 20. 15:37

Nekem tetszett ez a rész, olyan volt, mint a többi. Igaz, hogy a poénok nem változtak, de ha valaki alapból nem szerette Charlie Sheent vagy Charlie Harpert, és emiatt nem nézte a sorozatot akkor teljesen érthető, hogy belenéz majd a 9×01-be.
Más: nem értem, miért kell alapból pontot levonni azért, mert egy sitcom többkamerás! Némely többkamerás sokkal jobb az egykamerásoknál, nekem pl.: alapból egy többkamerás jön be, de ez nem azt jelenti, hogy nem tetszenek az egykamerások, csak valahogy jobb a hangulata szerintem.
Én is nagyot néztem a Dharma&Greg-nél, meg a vége is vicces volt. Nekem ez a rész: 8/10 volt.

winnie - 2011. 09. 20. 15:42

“Nem értem azokat az embereket, akik nem szerették a sorozatot és most hogy Charlie Sheen-t kirúgták és jön Aston Kutcher, elkezdik nézni. Nem egy ilyen vélemény volt, hogy akkor most meglesi.”

kívéncsiság. hátha. más karakter más szituációkat is eredményezhet, ami bejövősebb, sok oka lehet.

“No de majd kiderül mi lesz, de amúgy is erre az évre van csak szerződésük”

szinte minden sorozatnak csak egy évadra van szerződése, de például angus t. jones tavaly ősszel írt alá új szreződést 2 szezonra.

Probekker - 2011. 09. 20. 16:07

Reméltem, hogy az új felállás megtetszik, de nem jött össze. Gagyi poénok és üres karakterek, bár mit is vártam egy beleröhögős sorozattól.

JimmyL - 2011. 09. 20. 16:13

En nagyon mas epizodot lattam. Leginkabb unalmasat. A csillagszorozas jo volt, Stamosnak orultem, de Kutcher nekem szintelen. Ennel meg a szabvany vigjatekokban is meggyozobb szokott lenni.

Elso nehany parbeszedben Kutcher kifejezetten stilusidegen volt. Nagyjabol az utolso, pucer jelenet mukodott csak szerintem.

avada - 2011. 09. 20. 16:27

Érdekes volt a sok visszatérő. Kevésbé ismertek is voltak, mint Katherine LaNasa.

Viszont ki volt az a szőke kiemelt helyen jobboldalt (szemből balra) az első sorban csupa gyakori visszatérő között?

Danny - 2011. 09. 20. 17:00

“kívéncsiság. hátha. más karakter más szituációkat is eredményezhet, ami bejövősebb, sok oka lehet.”

A.K. karakterébe semmi bejövős nincsen, (maximum a tinilányoknak). Charlie Sheen elismertebb színész, jobb filmjei vannak. Tökéletesen el tudta játszani az iszákos, nőcsábász, nagy szövegű szerepét. Kb. mert az életben is így él. A.K. kb. Angus T. Jones bátyja is lehetne a sorozatban. Egy erős karaktert helyettesíteni egy gyengével?!
De a sorozat többi főszereplői nem változtak, Berta, Alan, Jake, Evelyn, ha folytatják is majd a sorozatot az miattuk lesz elsősorban és nem A.K. miatt.

“szinte minden sorozatnak csak egy évadra van szerződése, de például angus t. jones tavaly ősszel írt alá új szreződést 2 szezonra.”

A 6.évad után még 3 éves előszerződést kötöttek a Two and a Half Men c. sorozattal, erre értettem, hogy ez is lejár.
Angus meg persze, hogy aláírt, mert már állítólag nem akkora tehetség mint gyerekkorában volt. Ez ennél a sorozatnál is meglátszik. Szóval örült, hogy itt legalább kereshet még pénzt. Őt nem kellett úgy győzködni mint Sheent, akinek a 7.évad után szinte térden állva könyörögtek hogy írja alá az új szerződését. Vajon azért mert olyan rossz volt? :)

bartowski - 2011. 09. 20. 17:11

Rossz szájízzel de belenéztem, mondom megadom neki az esélyt. De aztkell mondjam kasza az első rész után. Sheen nélkül nem működik.

winnie - 2011. 09. 20. 17:20

“A.K. karakterébe semmi bejövős nincsen, (maximum a tinilányoknak). Charlie Sheen elismertebb színész, jobb filmjei vannak.”

azt elhiszem, de ak karakterét csak akkor ismerheti meg valaki, ha belenéz. íme a megoldás. ráadásul még előzetesből sem lehetett látni. (charlie sheen pedig nem elismertebb, filmjei pedig voltak, de még milyenek, de utána lecsúszott, éppen ezért kezdett sorozatozni. ahol persze hatalmas népszerűségre tett szert, cserébe mozifilmben 7-8 éve szinte nem is tűnt fel. kutcher pedig épp év elején volt mozifilmben, éppen ezért volt meglepő a váltása. persze távol áll az elismertségtől vagy a megasztárságtól.) de ez tök mindegy, senki sem vitatja el sheen hatalmas sikerét. viszont akkor derül ki, hogy mire képes, amikor elindul új sorozata. ami feltehetően nézettségben sehol sem lesz a taahm-hez képest. (mert a taahm sikerét is ray romano alapozta meg anno. mint tavaly a mike & molly sikerét a taahm. felvezetés nélkül valószínűleg egyik sem vitte volna sokra. de így, hogy a nézők rájuk találtak, már ment minden a maga útján.)

“A 6.évad után még 3 éves előszerződést kötöttek a Two and a Half Men c. sorozattal, erre értettem, hogy ez is lejár.”

a cbs a warnerrel, mint gyártóval, de erre mondom, hogy ez egyelőre olyan, mintha azt mondanád, hogy az ég kék, hiszen egy-kettő kivétellel minden jelenlegi sorozatnak májusig van szerződése.

Aldo - 2011. 09. 20. 17:21

Nem volt olyan rossz a rész, de azért jó sem. Talán bennem van a hiba, de sosem tartottam humorosnak, ha a halállal, vagy a temetéssel poénkodnak. Az pedig teljesen nyilvánvaló volt, hogy a hamvakat a nappaliban fogja szétszórni.
Nehezen szoktam megemészteni, ha egy főszereplőt kiírnak főleg ennyi évad után. Igen, tudom, néha elkerülhetetlen, de akkor is. Remélem A.K.-val nem csak a fiatalokat akarják megnyerni, akik a tini vígjátékokon nőttek fel. A sorozat már egy ideje nem az, mint korábban volt. A kis srác még aranyos volt a korai években, de amióta egy fogyatékos tahót csináltak belőle, gyakran úgy érzem, hogy nem igazán tudnak mit kezdeni vele. És igen, egyértelmű, hogy Sheen vitte a hátán a sorozatot, akármekkora gyökérként is viselkedett a valóságban. Maradok még pár részre, mert kíváncsi leszek, hogyan tudja az új srác és a régiek tovább vinni a történetet.

Mr. Moody - 2011. 09. 20. 17:42

‘Two And a Half Men’ Premiere Draws Nearly 28 Million Viewers

Nearly 28 million viewers (27.7 million to be exact) watched the 9 p.m. premiere of Men on CBS. The show also pulled in a 10.3 rating in the 18-49 demographic and a 12.2 rating among viewers 25-54.

Masszív :D

Hunnenkoenig - 2011. 09. 20. 17:53

Na nekem nagyon tetszett igy is.

Igaz mindig vartam, hogy Charlie megjelenik es remelem, hogy egyszer ketszer talan szellem alakban fel is fog bukkanni, mivel amennyire ismerem a filmesek felületesseget es megjatszott ajtatossagat, elöbb utobb ugyis elül a vihar es a penzert ujra odatartjak a szajukat, hogy segget csinaljanak belöle.

Siman el tudom kepzelni, hogy a nezettseg oltaran felaldozzak a fene nagy elveiket es visszahozzak Charliet egy ket resz erejeig.

Na mindegy, szoval a lenyeg, hogy egyelöre müködött es nekem is az volt az erzesem, hogy nem sok minden fog valtozni. A.K. hamar belejött a Charlie-eleterzesbe es amig a többiek is ott vannak, addig nem lehet gond.

Alan ex felesege gondolom majd jol raindul, hogy kicsit több oka legyen ra, hogy szerepeljen.

Jake-nek valoban ki kell talalni valamit, de a flegma es lusta teenager meg mindig legitim opcio.

Kivancsi vagyok, Rose-zal mi lesz ezutan.
Apropo Rose: Tetszett, hogy gyakorlatilag neki köszönhetjük Charlie halalat. Teljesen illett a karakterehez.

En tuti ott leszek az uj evadon is vegig.

Tuonela - 2011. 09. 20. 18:03

Szerintem olyan a Two and a half men Charlie nélkül, “mint a Dallas Bobby nélkül”: nekem a Dallas is tökéletesen működött Bobby nélkül, még ha a nézők nem is fogadták el; és egyelőre ezzel sem volt bajom… :) A folytatást persze majd meglátjuk. Mindenesetre számomra eddig is Jon Cryer vitte a hátán a sorozatot, és ez ezután is így lesz.

Bullseye - 2011. 09. 20. 18:20

“Never cross a crazy woman”

vagy egy író-producert :)

Hell Hound - 2011. 09. 20. 18:58

Ez több volt mint borzalmas. A sorozat véget ért a 8. évaddal.

kacagomikulas - 2011. 09. 20. 19:11

Amit a tv-ben elcsíptem Sheenes részeket, azokból 2 percnél többet nem tudtam elviselni. Most megnéztem a 9×01-et és nagyon jól szórakoztam, maradok is a többi hétre. Ilyen is van.

Katey - 2011. 09. 20. 19:12

engem semmi nem érdekel, semmilyen változás, amíg úgy tudok nevetni, hogy kicsordul a könnyem. Könny most nem csordult, hahotázás viszont volt és ez is eléggé biztató. :)

kendra - 2011. 09. 20. 19:58

Ez volt az első rész amit láttam a sorozatból, kíváncsi voltam nagyon Ashtonra és nagyon tetszett.Biztosan fogom nézni a továbbiakban is!

Reg5 - 2011. 09. 20. 20:14

Eskü nem tudom miért, de mióta kitették Charlie szűrét egyre inkább késztetést érzek arra, hogy elkezdjem nézni a sorozatot. Sosem volt bajom Sheennel, egyszerűen csak nem tudott érdekelni a dolog. Hogy van ez…?

korimcrae - 2011. 09. 20. 20:19

Úgy látszik egyedül vagyok a véleményemmel, de nekem annyira szánalmas volt ez a rész, hogy tuti nem nézek többet, pedig az egyik kedvenc sorozatom volt. Erőltetettek voltak a poénok, és szerintem szánalmas volt az is, ahogy Charlie-t próbálták alázni végig. A “poénokon” még mosolyogni sem tudtam, kíváncsi vagyok a 2. rész nézettségére.

Llew - 2011. 09. 20. 20:40

Én eddig annyit láttam belőle, hogy időnként elcsíptem egy-egy részt a Viastaon (vagy ahol megy), de most megnéztem. Felületes ismeretek alapján azt mondom kb. ugyan olyan, mint a régiek. Nem sírva röhögős, de vacsora közben jól elvigyorogtam rajt. Az elején a temetés marha jó volt, részben az ismert arcok miatt is néztem meg. Kutcher megjelenésekor kicsit leült a dolog, vagy inkább előtte volt intenzívebb, de végére megint belendült. A következőt még biztos megnézem.

johncrazy - 2011. 09. 20. 21:53

Én igazából csak azt furcsálltam, hogy az elején miért szidták olyan nők is Charlie-t, akikkel nem az “egyszer megdugom aztán nem hívom fel” kapcsolata volt, hanem jó viszonyban váltak el. Gondolok itt Chelsea-re, meg a Liz Vassey által alakított csajra például.

lijacska - 2011. 09. 20. 22:10

az első tíz perc nekem csalódás volt….többet vártam, ellenben Kutcher bevezetését már megkacagtam. nézzem ahogy eddig is. nem sorrendben, mikor épp kedvem fogja tartani.

dr oetker - 2011. 09. 20. 22:24

vártam Sheent, de nem jelent meg:)

nekem ez a szépfiú, minden nő döglik érte, levetkőzök meztelenre Kutcher nem jön be mint főszereplő, poénjai sem jöttek be, hogy ő most öngyilkos lesz, vizes lesz, hideg volt neki az óceán, nem tudom, nem sírtam volna ha belefullad esetleg, és még 1 temetést megnézünk az epizód végén:DD

nagyon remélem, hogy vmi javulás lesz az 1. részhez képest, nekem nem jött be, közepes volt

Berta is végig egy végtelenül ironikus-cinikus arc volt, aki mkinek beszólogatott, remélem nem fog hanyatt esni Kutchernek és jópofizni vele

numudal - 2011. 09. 20. 22:29

Azt én is néztem, hogy az elején a csajok miért voltak “olyan dúrvák” Tudom ez így bénán hangzik, de mekkora szájuk lett, bezzeg amíg élt:)

fran - 2011. 09. 20. 22:43

Nekem tetszett, de a legvicessebb az volt, hogy sixx úgy írt kritikát róla, hogy nem tudta ki Rose.

lazareth - 2011. 09. 21. 00:52

Hát nekem nagyon fog hiányozni CS , de ahogy AK karaktere bejelentkezett szerintem egyáltalán nem volt rossz.

Alan hozta a szintet, a csajok kicsit tahók voltak ,de ez egy kicsit érthető is volt,mert CS nem bánt velük tul kedvesen ,habár belegondolva a megszólalók sem voltak angyalok mikor szerepeltek.

OFF: szeretnék egy olyan vonalat,hogy például Alan nek beindul a praxisa valami hires emberrel és ismerőseivel mert szerintem ebből is ki lehetne hozni valami vicceset….

uTomi - 2011. 09. 21. 10:17

Első blikkre én is azt mondtam, hogy ez a sorozat nem működhet Charlie nélkül de most úgy tűnik, hogy mégis. OK, azt aláírom, hogy kicsit tesze-tosza Walden karaktere de azért alapvetően nyilván ebben a felállásban is ő lesz a sikeres mindenben és Alan az örök vesztes. A.K-val egyenlőre semmi baj, hozza a formáját. De még egyenlőre sok minden nem derült ki szóval nyilatkozni majd csak az évad végén lehet. Egyenlőre maradok stabil nézője a sorozatnak.
Azt meg én se értem miért kell eleve negatívan hozzáállni egy sitcom-hoz azért mert multikamerás? ÉS? Nekem meg pont az ilyenek jönnek be nem mintha az egykamerással bajom lenne.

Holo - 2011. 09. 21. 11:25

kiemelkedően gyenge volt

robotcsiken - 2011. 09. 21. 13:27

Sheen, az utlraripacs nagyon nem hiányzik.. Miatta nem néztem a sorozatot, úgyhogy Kutcher szerintem abszolút jó választás volt.

Higuain - 2011. 09. 21. 15:29

Szerintem teljesen korrekt rész volt!AK új színt hozhat, az egyébként ellaposodó sorozatba, !Most őszintén Alan a babájával, meg Jake a részenkénti egy-két mondatával már az őrületbe kergetett!Persze Charliet sajnálom, de szerintem az új kezdett elég biztató!

Zs - 2011. 09. 21. 20:51

Nekem valahogy úgy tűnik, hogy egyátalán nem lezárt Charlie története. Ebbe még simán belefér, hogy Rose a pincéjében rejtegeti, vagy valami hasonló őrült megoldás. Amíg Charlie kap elég drogot és piát, észre sem veszi, hogy nem otthon van.

Amúgy meg nem hiányzik. A poénok a régiek.

Danny - 2011. 09. 22. 08:54

Sheen megkapta a 100 milliáját így is, (olyan mintha betegszabin lenne, de a pénzt kapná tovább) szóval a legjobban mégis ő járt. Hehe. És még egy új sorozata is van, ahol szintén csurran-cseppen neki.

winnie - 2011. 09. 22. 09:48

“Sheen megkapta a 100 milliáját így is, (olyan mintha betegszabin lenne, de a pénzt kapná tovább) szóval a legjobban mégis ő járt. Hehe. És még egy új sorozata is van, ahol szintén csurran-cseppen neki.”

sajnos sok helyen rosszul írják ezt, és sokan rosszul interpretálják.

az nem betegszabi, hogy nagyjából 100 milliót bukik. azért a 8 évadért, amiben játszott persze, hogy megkapja a részesedést. azt akkor is megkapta volna, ha marad. így viszont elbukja a 9., 10., 11. évados pénzeit, ameddig tartott volna a sorozat, és az ezek után járó részesedéseket is.

Danny - 2011. 09. 22. 15:24

11. évad, szerintem ez felejtős ennél a sorozatnál. Örülhetnek ha 9.évadból 20 rész le fog menni. Egy rész alapján azért nem fognak 3 évadot berendelni. :) Most sokan kíváncsiak voltak, a “bosszúra”, Chuck L. lelke megnyugodhat végre.

Ja meg még annyi, az egész rész Charliet alázó poénokra épült, kicsit deja vu, mintha még most is szerepelt volna. Kérdés, ha túlteszik magukat Charlie Harperen, még a rendező is, mit fog kitalálni

outsider - 2011. 09. 23. 02:05

Cryer magasan a legjobb színész a stábból, nagyjából az ő játéka vitte a hátán a sorozatot. Vele szemben Sheent sosem gondoltam kiemelkedő színésznek, viszont ez a szerep egyszerűen rá volt szabva, és remekül egészítette ki Cryer erős színészi játékát. (Valószínűleg mert az életben is egy részeges k.rvapecér, és szinte csak magát kellett adnia, ezért lehetett ennyire hiteles.)

Ez a Krucher gyerek viszont véleményem szerint gyengébb színész Sheennél (vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy ne legyen sértődés, hogy semmivel sem jobb), és a szerep sincs ráöntve (bár még nem tudni, pontosan merre is viszok el a figuráját), ahogy Csárlira volt, amivel a meglehetősen átlagos színészi képességeit ellensúlyozni tudná. Egyszerűen bántóan súlytalan az első pillanattól kezdve. Sheen tökéletesen hiteles volt, ennek a srácnak viszont “azt sem hiszem el, amit kérdez”. Sem multimilliomos szerelmes szerencsétlennek nem volt hiteles, sem öngyilkosjelöltnek, sem k.rvapecérnek. A nőknek mondjuk biztosan tetszik a fizimiskája, férfiként ezt annyira nem tudom megítélni. Mondjuk aki szerint Sheen nem volt annyira hiteles nőcsábásznak, mint ez a gyerek, annak csak gratulálni tudok… Ilyet jó eséllyel csak egy nő tud leírni. ;) Hiába “lányosan” jóképűbb ez a srác, ettől még senki nem lesz hiteles nőcsábász abban az értelemben, ahogy Sheen az mind az életben, mind volt a szerepében. Nála hitelesebb fazont nehezen lehetne találni egy ilyen karakterre, róla ugyanis üvölt, hogy egy megátalkodott (alkoholista) k.rvapecér. Krucherről ugyanezt nem lehet elmondani, mondjuk nem tudom, mennyire akarják esetleg elvinni a figuráját ebbe az irányba, mindenesetre nagy hiba lenne, pláne Sheen után.

Nem mondom, hogy csalódás az új rész, mert semmiféle várakozás nem volt bennem, igazság szerint már ezt sem akartam megnézni, kizárólag azért töltöttem le mégis utólag meggondolva magam, hogy lássam – talán – utoljára a megszokott és kedvelt szereplőket. (A kiemelkedő amerikai nézettséget sem árt így kezelni, nagyon sokan lehettek hozzám hasonlók, akik még utoljára belenéztek, részben hogy lássák, hogyan írták ki Sheent.) Én a 8. évad végeztével búcsút mondtam a sorozatnak. Lehet egyébként, hogy kihúz ezen kívül egy második évadot is az új felállásban a dolog, nem tudom, de hogy csak egy gyenge utánérzés ez így már, az fix. 1-2 éven belül nyilván végleg elfáradt volna Sheennel is (pláne amilyen ütemben amortizálódott le külsőleg is Csárli), de ezt az elvesztett 1-2 évet azért sajnálom. (Persze minderről kizárólag az alkás-drogos, lecsúszott Charlie Sheen tehet, nem akarok belőle mártírt csinálni, félreértés ne essék!)

pefa - 2011. 09. 23. 21:11

Szerintem 1- 2 évadnál tovább nem jutnak !!! Charlie olyan amilyen az életben , de felölmulni nem tudják és nem is fogják :) :) ENNYI !!!!!!

Marcipán - 2011. 09. 27. 13:12

2 rész LOL!! :D

Marcipán - 2011. 09. 27. 13:13

lemaradt a pont a kettes mögül…

feareg - 2011. 09. 27. 16:04

Nem volt rossz. Maradjunk annyiban, hogy Bertha miatt folytatom egyelőre.

Hunnenkoenig - 2011. 09. 27. 20:39

Na megneztem a masodik reszt.

Hat enyhen szar volt.

Az elsö resz tetszett, de ebben a masodikban nagyon nem volt semmi.

Kutcher szerepe nagyon hamar unalmassa valt. Remelem nem ezt kell neznem egy evadon at.

Charlie karaktere sokkal közelebb allt hozzam, mert jobban tudtam vele azonsulni.

Na mindegy, meg azert maradok, de ezutan a resz utan nem varom annyira.

Balu - 2011. 09. 27. 21:21

2. rész: Alan jó volt, Berta méginkább. Kutcher karaktere meg remélem fejlődni fog. Jake meg szerintem egyáltalán nem kell ide most.

Marcipán - 2011. 09. 27. 21:29

Most már látszik nagyjából hogy mit is akarnak kezdeni Kutcher-rel. Gondolom önálló, felnőtt hapsit kell belőle valahogy faragni, ami önmagában is nevetséges hogyha megnézzük hogy ezt kiknek kellene elérnie: Bertának meg Alan-nek… :D
Nekem bejött ez a rész, egyáltalán nem éreztem most hogy hiányozna Charlie.

Benjy - 2011. 09. 28. 17:41

2.rész:Jó volt, Alan hozta szokásos formáját, Berta pedig haláli volt.Walden karaktere alakul, de ezeket a félpucér/pucér részeket hagyhatnák már a csudába.Először még fun, másodszor kevésbé,harmadszor meg áttekerem…A címet pedig lassan átírhatnák 2 Men-re, mivel Jake szinte semmit nem szerepelt eddig…

Marcipán - 2011. 10. 04. 17:11

3. rész: Jake visszatért és lefogyott…
Kb ennyit tudok hozzáfűzni, mert ez a rész semmi extrát nem adott most számomra. Jó volt, de ennyi.

david - 2011. 10. 05. 17:06

A végén Waldennel szexelt Judy?:D:D

Hunnenkoenig - 2011. 10. 07. 21:14

Na azt hiszem, hogy a 3. resz utan kijelenthetem, hogy ez Charlie SHeen nelkül nem müködik. Legalabbis nekem.

Semmi humoros nem volt benne. Szenvedes az egesz es Kutcher karaktere nagyon unalmas.

Meg nehany reszt megnezek, de szerintem közel lesz a kasza szamomra es valoszinüleg a sorozat szamara is.

v0m1t - 2011. 11. 01. 09:02

Mikor fogják már fel az írók hogy ez az új faszi nem is néz ki jól? Baromi idegesítő, hogy minden részben ruha nélkül ugrál, és vicceket építenek rá mintha jól nézne ki..
Magas és ennyi, de ez bejön a kislányoknak ruhában is, 0 izmot meg miért kell erőltetni blöee

feareg - 2011. 11. 08. 22:28

Charlie nélkül nem működik. Legalább 50%-ban még most is Charlieról szól a sorozat. Én perelnék a “winning” miatt :D

Pistol Pete - 2011. 11. 15. 22:17

Én elnevetgélek rajta még most is. Mondjuk számomra mindig is Alan volt a főszereplő, nem Charlie. Bertha oltásai, Jake idiótaságai működnek most is.

muhaddib - 2011. 11. 15. 23:58

Németül a sorozatot “Mein cooler Onkel Charlie”-nak fordították, ami ugye “Az én király nagybácsim, Charlie”. Gondolom a 9-ik évadra megváltoztatják “Mein cooler Onkel Charlie ist gestorben, aber Vater hat ein neuer, mehr reicher Freund”.

Aldo - 2011. 11. 17. 22:14

Ha jól tudom, csak az első két évad futott ezen a címen, utána Two and a Half Men lett ott is, de a 9. évados javaslat nagyon jó.

Slash - 2012. 03. 26. 01:23

sztem naon jó a sorozat walden karakterével még fel is frissült tőle a sori kicsit és én minden részen jól szórakozok remélem alap a 10. évad

LiszkaY - 2012. 05. 15. 16:26

Az utolsó három rész döbbenetesen fos volt. Túlzásba vitték már Alan hereségét, utána az évadzáró részben meg nem is foglalkoztak vele, végre Jake is nem csak három másodpercben szerepelt, de ilyen béna sztorival minek…

Andro - 2012. 11. 10. 09:11

Nekem nem jött be. Anno egy részt néztem angolul a 9. évadból. Annyiban is maradt. Charlie nélkül ez már nem Két pasi meg egy kicsi.

Gábor - 2012. 11. 13. 11:13

Nem volt rossz, de Charlie-val jobb volt szerintem, úgy volt kerek az egész, Charlie,Alen, Berta tengely nagyon összehangolt volt. Asthon nagyon jó színész, de így olyan a sorozat mintha egy harmónikus ízű ételből kivesznek egy fűszert és beraknak valami mást, már nem olyan élvezetes. Persze ez csak az első rész még kialakulhat, legrosszab esetben az az első 8 évadot nézzük ismételgetve.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz