login |

Whitney: minden, amit tudni kell a sorozatról

2011. 09. 22. 21:55 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: 2011/12, ajánló, kampány, video,

A Whitney nem zsákbamacska, már van is róla egy kritikánk (ld. lent a linket), s ezt nem csak írta Whitney Cummings, hanem főszereplő is benne. Fura látni egy kötetlen standupos előadásokkal hódító embert egy ilyen kötött, többkamerás szitkomszerepben, főleg, hogy a férfi főszereplő, Chris D’Elia is standupos, a YouTube-on érdekes előadásai vannak.

Eddigi posztok a sorozatról:

A Whitney-ben megvan az esély, hogy a közönség találni fog valami esetlen bájt és ez, a főhősnő, valamint a jobban sikerült egysorosok berántják a sztoriban, de amíg nem lesznek erősebbek a mellékszereplők, addig nem sok minden fogja kiemelni a nagy átlagból.

A sorozat mázlija az, hogy a The Office mögött (nagyon nem illik oda…) nagyon nehéz megbukni. (Az Outsourced is csak akkor hasalt el, amikor kiemelték. Ha nem teszik meg, még ma is lenne. Más kérdés, hogy akkor lehet, hogy Pyrex nem lenne.)

A tovább mögött 2 speciálisan készített promó, 3 rövid promó és egy hosszabb ajánló.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz