login |

Pilot: Charlie’s Angels

2011. 09. 23. 19:27 - Írta: human

50 hozzászólás | kategória: 2011/12, kritika, pilot-mustra,

I never thought my heart could hurt this much!

Girl! Én meg azt nem hittem volna soha, hogy egy sorozat nézése ennyire fájdalmas lehet. Ezt baszki komolyan vették! Nagyon. Mármint tényleg, nagyon. Főleg a szőke hajú angyalt alakító mianeve csaj.

Szerintem a kezdő idézeten látszik, hogy mi a sorozat fő baja: az írók annyira mélyre nyúltak, hogy amikor az egyik angyal komoly arccal előadja azt a mondatot akkor leborulsz a székből. Aztán ha tippelsz, hogy még milyen baromságot fognak mondani szintén ilyen mélyen, átérezve a szerepet, akkor többnyire igazad is lesz, hiszen tényleg mondani fogják.

A Charlie’s Angels nem B-film, vagy agyatlan trash, mert látszik, hogy nem simán egy Chuck-szerű szórakozásnak szánták, hanem az akciókat el kéne hinnünk, a kikacsintásból semmit nem kapunk, és úristen, még az áldozatok drámája is megható kéne legyen. Ez volt a terv, ott van a 40 percben. A valóság természetesen vérgagyi lett.

2011-ben komolyan gondolták azt, hogy 3 ügynöknő és egy segítő srác a főnökével egy kihangosított telefonon át beszél csak, és nem mellesleg imádják is. De igazából nem lehet mindenért az írókat vádolni, hiszen a főszereplőnők bor-zasz-tó-ak. Minka Kelly szép természetesen, de azért nem egy színészistennő (bár imádtam FNL-ben nyilván), erre még így is kiemelkedik a többi Angyal közül. Na képzelhetitek a többiek képességeit.

Hand me the Prada.

Negatív vagyok? Most akkor szorozzátok meg legalább kettővel, hiszen még finom voltam, annyira lehetne oltani a sorozatot. Ide főleg nem illik a “kapcsold ki az agyad”-érv, hiszen komoly akciósorozat a céljuk, amitől olyan messze vannak, mint én a millióktól. 2/10, mert Minka Kelly. Kész. Aki teheti kerülje el a francba. Ez az, ami mellett a Knight Rider rebootja minőségi sorozatnak tűnik.

50 hozzászólás Ne habozz!

Morpheus - 2011. 09. 23. 19:39

Night Rider reboot rohadt jó volt kikérem magamnak! :)

Kösz srácok a munkát amúgy, így legalább be sem próbálom a sorit gondolom úgy is vár rá a kaszás :D

Dohi - 2011. 09. 23. 19:46

ja, a kr reboot kivalo guilty pleasure volt. ezt meg majd meglatjuk, lehet, hogy viccesebb lesz, mint nemelyik sitcom (bar a gp-hez illene valami eyecandy, az meg itt asszem nincs).

cabelito - 2011. 09. 23. 19:49

minka kelly eléggé eyecandy szerintem :)
bár ettől én még nem nézem ezt sem és az fnl-t sem

Shawn - 2011. 09. 23. 19:53

Én azt hittem hogy egy V.I.P. részt nézek (a Pamela Andersonos sorozatra gondolok)

Horny Reaper - 2011. 09. 23. 19:58

A VIP az egy tök poén sorozat volt :-D
Ezt majd holnap bepróbálom, ezután a kritika után megöl a kíváncsiság :-)

kiskiraly - 2011. 09. 23. 19:59

Az utolsó mondattal sajnos egyet kell hogy értsek.

1. epizód spoiler
Felrobbant az egyik angyal és mikor még a rendőrség meg az egész brancs megérkezik még akkor is drámáznák, és ilyen mondatok hangzanak el mint az első idézet. Ezzel el vágta magát nálam a sorozat.
spoiler vége

polka - 2011. 09. 23. 20:00

Nem vártam hogy ennyire rossz lesz,de ez nagyon nagyon gagyi…max annyira jó a pilot,hogy szórakozzunk rajta egy jót.omg.

koka - 2011. 09. 23. 20:10

Kösz szépen ez a kritika most komolyan felkeltette az érdeklődésemet és belenézek :). Mint anno a Snake Teen Wolf kritikájánál is megnéztem az első rész

Mammut - 2011. 09. 23. 20:13

anno a trailernél megmondtam, hogy részemről cancel, ott gagyinak tűnt már, a pilotot már be sem próbáltam, és nem is fogom, mert minek pazaroljam az időt vele

gisss - 2011. 09. 23. 20:15

Én is előre ezt megmondtam már a képek láttán is :D
A trailer meg hát nem cáfolt meg. Egy sorozattal kevesebb :)

herczog - 2011. 09. 23. 20:19

hát nem hittem hogy a tegnapi x factornál jobban fogok valamit unni. de hogy vehetik magukat ennyire komolyan? mármint felvételnél hogy nem röhögik egymást képen amikor ilyeneket mond?

spamdog - 2011. 09. 23. 20:20

Nem értem ezt a Minka mániát. Ok szép, de annyira azért nem jó színésznő
Nadine Velazquez-zel jobb lett volna.

gruang - 2011. 09. 23. 20:22

úristen…már majdnem megnéztem pedig…kösz a figyelmeztetést human, akkor kerülöm:)

Anthony - 2011. 09. 23. 20:23

Valahogy éreztem, hogy ez lesz, azért a pilotot megnézem. Bünti.

mkfad - 2011. 09. 23. 20:52

Pár perc alatt néztem meg a pilotot tekergetve de még így is soknak éreztem :) Nem tudtam olyan jelenetre rábökni ahonnan ne akartam volna tovább tekerni.

Vektor - 2011. 09. 23. 21:04

Lesz egyáltalán olyan pilot idén, ami eléri a 10/7-es szintet? :D
Nekem ebből a szörnyűségből 5 perc is bőven elég volt.

Aldo - 2011. 09. 23. 21:10

Azt se hittem volna, hogy egyszer elismerő szavakat fogok olvasni a Knight Rider rebootról.
Úgy látszik ezek a régi sorozat feldolgozások nem igazán jönnek be a népnek. Ami menő volt 30 éve, az ma már gagyi.

symor - 2011. 09. 23. 21:15

Akit ez meglepett most tegye fel a kezét és álljon féllábon míg azt nem írom elég :)

Lehetett volna ezt tényleg komolyabbra venni, mert miért ne, az eredeti Angyal sorozat sem kezdett teljesen agyatlanul, csak később vált azzá.

Álljon itt egy kis sorozattörténelem is, ha már ennyire patinás tévétörténelmet rebootolnak:

Eredeti angyalok
– Farrah Fawcett (akit Istennővé avatott a sorozat)
– Kate Jackson (az okos Angyal, aki eredetileg egy intelligensebb, feminin hősnőt kívánt eljátszani)
– Jaclyn Smith (a legrealistább színésznő az Angyalok között, aki pontosan annak értékelte a szerepet ami, ingyen shoping és hatalmas gázsilehetőségnek)

Farrah, az etalon Angyal volt érdekes módon az első, aki kikopott az Angyalok közül. Nagyjából amiatt, mert Millió Dolláros Ember férje konyhakészebb feleséget kívánt magának és megunta, hogy az építőmunkástól a kiskamaszig mindenki az asszonyka képeire rejszol a ’70-s évek fordulóján. Aaron Spelling producer pedig már akkor sem, főleg akkor, nem számított nagy lélekbúvárnak. Zsetonéhsége hatalmas nyomás alá helyezte Farraht, akinek tönkremenő házasságával együtt ez túl sok volt. Tehát pá-pá angyalok!

Még Fawcett besokallását és távozását megelőzően hagyta el a sorozatot Barney Rosenzweig, aki a Charlie Angyalai egyik titkos mozgatórugója és kreatívja volt. Rosenzweig sohasem tolakodott úgy persze mint Goldberg és Spelling, mégis ő volt az első, aki az Angyalokból valami sokkal komolyabbat akart kihozni.

Valamit, ami megerősíthetné azt a tettre kész és emancipált női képet, amely a moziban már feltűnt, de amit a televízió még elhallgatott. Spelling azonban a könnyed és a blőd felé hajló sikerben látta a lehetőséget, így Rosenzweig hamar másfelé kezdett hajózni. Létrehozva a ’80-as években az első, feminista hangvételű és komolyan vehető női nyomozósorozatot a Cagney & Lacey-t.

Tehát igen, az új Charlie Angyalai sorozat is lehetett volna hitelesebb hangvételű, fránya “mélységek” nélkül is. Mondjuk, ha olyanra csinálják meg, mint az Aliast, egy helyett három főhősnővel. Ez simán benne lehetett volna a dologban. Ehelyett viszont erőtlen szereplőkkel, szirupba és ostobaságba fojtott akciósorozatot kaptunk, melyben még az akciók sem igazán működnek.

Ezt a fajta erőltetettséget pedig legfeljebb akkor nézzük el a legtöbben, ha a sorozat csapatát inkább férfiak alkotják (Hawaii Five-0). A nőknek (sajnos, vagy sem) ennél jobban kell érvényesülniük!

Ja, és Elég! – Letehetitek a kezeteket:)

winnie - 2011. 09. 23. 21:19

“Lesz egyáltalán olyan pilot idén, ami eléri a 10/7-es szintet? :D”

már volt:)

kiskiraly - 2011. 09. 23. 21:21

Aldo: ennek ellent mond mondjuk a BSG.
Tény hogy egy kis újraalapozással lehetett volna ez egy jobb vagy csak szórakoztatóbb sorozat. Hát nem lett az.

winnie - 2011. 09. 23. 21:28

“Úgy látszik ezek a régi sorozat feldolgozások nem igazán jönnek be a népnek. Ami menő volt 30 éve, az ma már gagyi.”

ketté kell választani a premiernézettséget a bukástól, mert a knight rider vagy a bionic woman remek nézettséggel kezdett, csak visszaesett (azaz tényleg nem jöttek be), az érdekelte a népeket, ez viszont nem is érdekelte, bár valószínűleg ezen nézőkből is fog veszíteni. azonban ott a hawaii five-0, ami nagyobb kult, mint a charlie, simán elvan a cbs-en.

és jön a dallas. meg a bewitched. meg a beauty and the beast.

Llew - 2011. 09. 23. 21:46

Nem hittem volna, hogy ezt mondom, de még Minka Kelly sincs akkora eyecandy, hogy ezt nézzem miatta.

Annyira benne volt a lehetőség, hogy egy jó feelgood sorozat legyen, de sajnos túl komolyan veszik magukat. Megszakadnak az erőlködésben, hogy többek legyenek, de ehhez a színészek és a megvalósítás is kevés lenni. A csajok csinosak, de papírmasé sablonok és semmi megragadó nincs bennük, Bosley béna, a zenék idegesítőek. Ráadásul a 20 kilós csajok bunyóznak marhaságot is erőltetik. Mikor a fekete berúgta az ajtót majdnem felröhögtem, de aztán rájöttem, hogy sajnos nem vicc. Nem szoktam ilyet, de mire addig jutottunk már közel voltam, hogy lekapcsolom, de mondom csak megnézem mi lesz ebből.

Ha meg bírom erőltetni magam még egy részre talán maradok, hogy milyen egy random eset, meg megnézem lazábbra tudják-e venni a hangulatot, de asszem az lesz a vége. Kár. A Diaz-Barrymore-Liu trióval készült mozi verzió ehhez képest egy filmtörténeti alkotás.

Vektor - 2011. 09. 23. 21:49

winnie: Upsz, tényleg, megfeledkeztem a Free Agents-ről. :) Elég hülyén fogalmaztam, természetesen csak az őszi országos pilotokra gondoltam.

szendroib - 2011. 09. 23. 21:59

Akkor megnyugodtam, nem velem van a baj:). 5 perc után csak gyorsan végigtekertem, hátha jobb lesz. De nem:).

human - 2011. 09. 23. 22:12

” Mikor a fekete berúgta az ajtót majdnem felröhögtem, de aztán rájöttem, hogy sajnos nem vicc.” ebbe nem akartam külön belemenni, de a pilot legviccesebb jelenete lehetne, ha nem lenne ott a Heart cucc.

BJohhnyB - 2011. 09. 23. 23:22

Hát szerintem az év poénja volt mikor (spoiler) bózli aszongya hogy: satellite camera coming online. Aztán látunk egy képet ami kb az ablak elől befele néz, hát alacsonyan repkednek a műholdak arra biztos, de nem, mert snitt, és hirtelen a satellite camera a szobából kifele ad képet, itt kb. meg is volt alapozva a hangulatom a pilothoz.

Flanker - 2011. 09. 24. 00:22

“A Diaz-Barrymore-Liu trióval készült mozi verzió ehhez képest egy filmtörténeti alkotás.”
Nem gondoltam hogy ezt a mondatot valaha olvasni fogom…:)
Az első rész még feelgoodnak csakcsak, de a második rész a Kamov 50-s résznél teljesen elveszített..:D

symor - 2011. 09. 24. 01:42

Most olvasom commenten, hogy a forgatáson egy stábtag egy 100 dollárosért rácsapott Minka Kelly fenekére a forgatáson, mire Charlie kemény angyalkája sírva szaladt be a lakókocsijába. A fickót kirúgták, majd lenyilatkozta a TMZ-nek, hogy amúgy is elvesztette volna az állását, mert a sorozat szar és el fogják kaszálni, de így legalább először megfoghatta Kelly seggét :)

Mindenhol terem egy jó kritikus, megfelelő ösztönökkel nem igaz?!

symor - 2011. 09. 24. 01:45

A TMZ-s rész ebből pletyka, lehet, hogy az egész máshogy zajlott, a sorozat köré azonban már most szövik a legendát…

Tod - 2011. 09. 24. 08:47

Az a legrosszabb az egészben, hogy ilyen kritikák után muszáj lesz néznem.

kotterovány - 2011. 09. 24. 11:58

úúú, én rég röhögtem ennyit, mégmégmég!! majdnem anettka filmje, szint.
klasszik, ahogy kijönnek a tengerből fullsminkben:))

human - 2011. 09. 24. 12:05

és a göndör hajúnak nem vizes a haja utána

winnie - 2011. 09. 24. 12:40

human: azt én is láttam, de mivel a másik kettőnek vizes volt, ezért tippre neki is, csak ilyen a haja gondolom. nem hiszem, hogy jómunkásemberek ne vizezték volna be.

kiskiraly - 2011. 09. 24. 14:48

Ezt a “göndör-nem vizes haj” dolgot szerintem még jópáran észrevették, de én nem akartam beírni, nehogy még a hajszakértők rám pirítsanak.
Szerintem természetesen gyorsan megszáradt az a Foxy Cleopatra-s haj :)

Horny Reaper - 2011. 09. 24. 19:14

Végre megnéztem, komolyan olyan volt, mintha valami amatőr ZS szintű trasht néznék, csak közben tudtam, hogy nem az :-)
A színészek nagyon gyengék voltak, Jack Bristow (Victor Garber) mint Charlie szerintem jó választás volt, az epizód fő gonoszán meg meglepődtem, nem gondoltam volna hogy ilyesmiben látom viszont.
Trashnek kiváló, de sajnos nem az. Meglátjuk meddig bírja.
Minka Kelly tényleg szép :-)

Colonel Casey - 2011. 09. 25. 00:33

megnéztem és többet röhögtem mint a szitkomújoncok pilotjainak poénjain összerakva (minősíti ez most annak ellenére is az újoncokat, hogy ezt gyakorlatilag végigröhögtem). a mondat ami ki van emelve, nálam a csúcs volt, de amit előtte levágott a feka az sem volt semmi (ajtóberúgás; és utána: Tell me I’m gonna wake up and see her again…komolyan??, she didn’t have any family-we were her sisters…szerintem ez a 4 mondat az utóbbi sok év leggagyibb jelenetét adta). a folytatás no comment. katasztrófa. Minka Kelly gyönyörűsége, és ezek szerint közepesnél gyengébb színésztehetsége hoz 1 pontot. FNL-ben nekem erős közép volt a játéka most meg nagyon gyenge közép. Bocs a nem viccnek szánt viccek a minőség szempontjából kukába teszik az egy pontocskát.

Colonel Casey - 2011. 09. 25. 00:38

és a legjobbat kifelejtettem: “I’m serious”—> igen ez a sorozat így foglalható össze. Ha egy trying to be-t bedobtak volna még oda akkor olyan tökéletes jellemzése lett volna a pilotnak, mint még semmi más.

lorenzocastano - 2011. 09. 25. 20:04

Hát, egy Gough-Millar duótól többet vártam volna, de a témától nem. Ugyanakkor maradok még néhány részre, nem csak Minka Kelly miatt, hanem részemről Millarék is megérdemelnek ennyit. De attól még sz… (akarom mondani: nem jó).

clark - 2011. 09. 29. 13:17

nem volt egy nagy szám a pilot.a szösz spiné vmi nagyon rossz színész és idegesítő is.a zenék rendeben voltak,az akció jelenetek már nem annyira,meg a segítő srác is rém uncsi.

az is nagy gáz h ebbe a fejlett világba csak kihangosítós teló beszélnek.akkor legalább legyen videótelefon vagy vmi,ez így elég gáz.
egy két részt még megnézek ha lesz időm,de szinte biztos hogy nem fogom végig nézni.

NW - 2011. 09. 30. 23:33

Kemény voltam, megnéztem a 2. részt is.
De ez tényleg szar. KASZA neki!

Llew - 2011. 10. 02. 12:09

Hősiesen én is végig küzdöttem magam a 2. részen. Furcsamód valamivel jobban tetszett, mint az első, de még mindig botrányos. A szőke csajtól a falra mászok, ez a latino Bosley nagyon rossz. A divatbemutatós 5 percenként ruhát és frizurát váltunk dolog felselges, hisz a legtöbbször még csak jól sem néznek ki. A lányok keménykedése röhejes, a szövegek nagyon bárgyúak. Nálam itt a vége.

joshua7 - 2011. 10. 03. 17:54

Nálam az 1. rész után megkapta a kaszát.

clark - 2011. 10. 04. 12:39

meg volt a 2rész is.egyszerűen érdektelen a sori.túl műnek hat.a szöszi csaj meg a latino vmi brutál gáz.a másik két angyal rendben van,de nem fogom nézni.
szerintem várható a kasza.

dia - 2011. 10. 05. 14:46

BORZALMAS VOLT
gagyi színészek, gagyi jelenetek, pedig imádtam gyerekkoromban a régi charlie angyalait…
egy rossz ipad reklám volt ez a 40 perc

kiskiraly - 2011. 11. 04. 23:04

A mostani 6. részben talán az első 5 percben volt egy jelenet, amikor a csajok azon agyalnak vajon hol kéne elkezdeni a nyomozást. Ami hihető is lenne ha zsaruk beszélgetnének, de meglátva a 3 csajt 3 színes különböző ruciban (a stylist tényleg kiélhette magát ebben a sorozatban) és erre még jön a oknyomozós duma, hát én kész voltam.

kiskiraly - 2011. 11. 13. 11:10

Ez a színész csak szerintem hasonlít az Old Spice reklámos csókára?
http://kepfeltoltes.hu/111113/angels_spice_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

winnie - 2011. 11. 13. 11:22

írtuk, hogy vendégszerepelni fog isaiah mustafa a 2. vagy a 3. részben. ő volt a korábbi zsarutárs.

kiskiraly - 2011. 11. 14. 13:11

Névről nem ugrott be, csak az arca volt ismerős.

Thomas - 2011. 12. 17. 16:43

Nekem kellemes meglepetés volt, szerintem egyltalán nem volt olyan gagyi, mint amire számítottam a kritika alapján! Sőt, szerintem korrektül össze van rakva, aki szereti ezt a stílust, annak tökéletes szórakozás kéne hogy legyen:) Nekem is az ugrott be, hogy ez a Knight Rider csajos verziója:) Miami nappal és éjszaka is lélegzetelállító, a csajok közül ketten is nagyon szépek, a ruhák viszont többnyire borzalmasak… Nem tudom, érdemes-e folytatnom, mert a nyomozás része engem nem érdekel, akció meg kb. annyi van benne, mint egy Knight Riderben:) Bár ha azt elnézegettem, ennek is érdemes talán még egy esélyt adni, majd meglátom… Legyen mondjuk 5/10!

Rózi - 2013. 08. 23. 18:57

én most nyáron daráltam le és nagyon sajnálom, hogy kaszát kapott még anno… imádtam :) szerintem jó kis sorozat :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz