login |

The Middle: kezdett a 3. évad

2011. 09. 25. 12:45 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: kritika,

You know, in an alternate universe, you and I could’ve been very happy together.

A The Middle dupla résszel tért vissza, és annak ellenére, hogy most valamiért népszerű lett, remélem, utoljára rántom elő a témát, de szerintem ez a sorozat mutatja meg jól, hogy egy családi vagy együttlakós szitkomnál is mennyivel több szabadságot jelent az, ha egykamerás – arról nem is beszélve, hogy a konstans aláröhögés sem zavarja a műélvezetet. A The Middle simán lehetne színpadi körülmények között felvett komédia, de azzal, hogy nem 4 kamera egyszerre felvett képét váltogatják, hanem filmszerűen rögzítik a történéseket, teljesen más élményt nyújt.

Mondom ezt annak ellenére, hogy a The Middle startja tipikus volt. Na, jó, nem tipikus, hanem átlagszínvonalat hozó. Alapjába véve az egész rész egy flashback (amiben vannak flashback-ek), amiben megismerhetjük a Heck-család nyarát. Náluk nyaralás címszóval persze csak némi kirándulás+kempingezésre kell gondolni, ami hagyomány, hiszen, mint kiderül, Mike annak idején nászútra is ilyen táborozást talált ki. Tipikus Mike Heck.

Egy kis utazás, csipetnyi együttlét, egy jó adag Brick, sok kiabálás és idegeskedés, plusz Ray Romano jópofa vendégszereplése jellemezte a részt, ami a jó pillanatok ellenére nem volt annyira feszes, hogy üresjáratok (nálam a társasjáték) nélkül kitöltse a 40 perces, de jó volt látni visszatérni a szerethető bagázst. 6/10.

7 hozzászólás Ne habozz!

balage - 2011. 09. 25. 12:55

Nem volt valami kiemelkedo kezdes. A Modern Family season openingjet utana neztem es az sokkal jobban bejott. Ebben nem volt semmi kulonos, sot azt kell mondjam keves vicces jelenet volt szamomra.

Pedig vartam, mert mindig is szerettem a szitkomok dupla, nem megszokott keretek kozott jatszodo reszeit. Igy viszont ez csak egy olyan 4/10 volt. Remelem javulni fog szezon kozben.

Tibi - 2011. 09. 25. 13:04

Számomra ez a szitkom és a legjobb vígjátéksorozat a tévében, és nem a Modern Family :)

Nagyon jó lett az első két rész (is).

tricksen - 2011. 09. 25. 18:13

Imádom, nagyon vicces!

lynx - 2011. 09. 25. 18:45

én is nagyon szeretem, és jobban bejön, mint a modern family.

Bár szinkronosan követem, mert Brick eredeti hangját nem bírom hallgatni.

kotkot - 2011. 10. 08. 09:05

Túl sok veszekedés volt, és kevésbé volt vicces a nyitórész. Viszont jobban megszerethettük a karaktereket.
Brick még mindig remek. :D

fan8 - 2011. 10. 14. 22:22

Nagyon alulértékelt,de nagyon jó kis sorozat ez!

len90 - 2012. 02. 12. 11:44

Én most kezdtem el aggódni a sorozatért, a legutóbbi valentin napos részben (S03E15, ha jól emlékszem) hirtelen nagyon meglepődtem Brick kinézetén, tök hirtelen csapta meg a pubertás kor, nagyon sokat változott az arca, és sajnos ez nem fog jót tenni a sorozatnak, hiszen, szerintem sokunk nevében bátran kijelenthetem, hogy ő viszi a hátán a sorozatot (meg Sue).

Mondjuk a “hirtelen” jelző sem éppen helytálló, mert szegény fiúcska már 14 éves lesz az életben, de egész eddig tényleg 8-10 évesnek tűnt, de mostmár kezd rajta látszani, hogy nem egészen ez a helyzet, habár a magasságát (vagy inkább alacsonyságát :D) tartja…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz