login |

Mike & Molly: kezdett a 2. évad

2011. 09. 28. 22:24 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: kritika,

Visszatért a Mike & Molly is a CBS hétfői szitkomblokkjában és ott folytatta, ahol abbahagyta. Sajnos. De most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a sorozat női főszereplője, Melissa McCarthy kapta az idei Emmy-t a kategóriájában, amire nem csak én kaptam fel a fejem, hanem szinte mindenki. De ekkor mondtam, hogy lassan a testtel és a WTF-özönnel, mert ki tudja, hogy az 1×10-ben nem volt-e zseniális a színésznő, aki abszolút szerethető és jófej komikus. (Amúgy a nézők tudják.) Nos, megnéztem, és kiderült, hogy McCarthy az 1×02-t jelölte Emmy-re, így most már jogosan húzhatom a szemöldökömet, hiszen azt még én is láttam.)

Á, hagyjuk, nem is McCarthy-val van a baj, hanem a következetességgel, hiszen a szememben a többiek is épp olyan alakítást nyújtanak, mint ő: Mike-tól kezdve anyun és húgin át zsaruhaverig és a Nyambi Nyambi által alakított étkezdés srácig. Ők viszont a jelölésnek még a közelébe sem kerültek. Mint ahogy a Mike & Molly sem került nagyon jelölésközelbe, egyedül a pilot (zseniális?) díszletei kaptak egyet esélyt a szoborra. Jön is az obligát kérdés: vajon Melissa McCarthy jövőre kap egyáltalán jelölést? Mert rosszabb valószínűleg nem lesz, mint volt.

Ja, hogy a sorozatról? Nem változott a véleményem, közel sem olyan vicces, mint ahogy az alánevetés sugallja nekünk, sőt egy-két mélypont poénon inkább sírni lehetett volna. Molly egy kicsit besértődött Mike-ra, aki elment a srácokkal horgászni ééés, ennyi. Mindezt pár szokásos kövérpoénnal (komolyan?) és a Chuck Lorre-tól megszokott övön aluliakkal, amik nélkül úgy tűnik nincs Mike & Molly.

El lehet nézegetni a Mike & Molly-t, sosem mondanám, hogy nagyon rossz lenne, csak tipikus és kiszámítható. Azért pár jó poén mindig akad a részenkénti 100-200-ból, de nagyon sokat kellene fejlődnie, hogy bekerüljön a legjobb 20-30 szitkom közé. A sorozat nem a fergetességével, inkább a szerethetőségével fogja eladni magát. Már akinek. Nekem sajnos ez csak felviszi a pontszámot egy cseppet, de nem teszi nézőssé. 4/10.

10 hozzászólás Ne habozz!

Dohi - 2011. 09. 28. 22:41

szerencsere. if it ain’t broke… szorakoztato, de nem valtja meg a vilagot, ennyi. es meg ez is tobb, mint ami a legtobb sitcomrol elmondhato.

ja, es egyik sitcom sem olyan vicces, mint amennyire az alarohoges sugallja.

symor - 2011. 09. 28. 23:32

Tényleg jó lenne jövőre azt is az Emmy jelöltlista mellé tenni a sorozatokkal kapcsolatban, hogy mely epizód alapján jelölték az adott színészt, vagy színésznőt.

Segítené a tippelést és a nagyobb perspektívát, ami alapján döntenek, na meg nem kellene kibogarászni magunknak, ha ez az információ is egyből szerepelne :)

dr oetker - 2011. 09. 29. 07:22

kicsit off de aláröhögés témában a TBBT-ban a legidegesítőbb Sheldon 3 kopogása Penny ajtóján, amin szakadnak a nézők, ha egymás után 10-szer csinálja akkor is, mintha vmi eszement nagy váratlan poén lenne 122-edszer is
ott lepofoznám akik röhögnek, engem nagyon idegesít:D

Mike-Molly nem rossz, de nem elég jó, ez a rész is közepes volt, csak azért néztem meg, mert elmúlt évad kb. harmadánál kaszáltam, de azóta sem lett kiemelkedőbb
pár jó poén és más semmi

elliot - 2011. 09. 29. 09:00

Egy sorozatot nem lehet eladni kövér emberekkel, jó, a Férjek gyöngyében is az volt Doug, de ott a gáz srácoknak volt ellenpólusa, Carrie. Ez a sorozat számomra nemcsak Molly miatt nézhetetlen (akit már a Szívek szállodájában is gyűlöltem), hanem a férj miatt is…

Álmos - 2011. 09. 29. 10:18

Ez nem kapott kaszát? :O Megdöbbentő.

winnie - 2011. 09. 29. 10:27

amerika nagyjából 2. legnézettebb komédiájáról van szó, elég messze van a kaszától.

Vikic - 2011. 09. 29. 10:59

Ugyanaz a pasi játsza Mikeot, aki a férjek gyöngyében Dougot játszotta? Tudom utánanézhetnék, de így egyszerűbb :)

És még egy értelmes kérdés, a szívek szállodájában nem volt ennyire kövér Melissa, ennyit hízott azóta, vagy a kövérségük mellett még ki is vannak tömve?

menka - 2011. 09. 29. 16:00

Vikic: az még a lányos alakja volt:), azóta szült kettő babát, gondolom ez erősen rájátszott a súlygyarapodásra.

Egyébként szerintem aranyos színésznő, de arra az 1×02-re Emmyt kapni…

Rainmagic - 2011. 09. 29. 16:24

Ez a sorozat pocsék. 3 részt végig szenvedtem a Viasaton. Nem tudom, hogy a szinkron javít, vagy ront rajta, de egyáltalán nem volt vicces. Szerintem inkább szánalmas.

Anonim - 2012. 01. 23. 18:12

Kik vagytok ti????Azért mert kövérek az emberek nem biztos hogy nem is jó színészek pfff Hagyjuk már hogy a sorozatot húzzátok le ti csak irigyek vagytok egyesek jó sorsára de nem kell hogy zavarjon :D (Y)Egyébként is kikérdezte a csicska véleményetek pff PEACE:)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz