login |

Workaholics: kezdett a 2. évad

2011. 09. 28. 00:03 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: kritika,

Bahh, de randán elhanyagoltuk a Workaholics-ot, pedig a Comedy Central első sikeres sorozatáról van szó, már, ha sorozat alatt “normális sorozatot” értünk. Pedig a 800 ezres kezdőnézettséggel rögtön kaszaszinten nyitott a sorozat, de kábé minden héten bővült a nézőtábor (ritka), s 1,5M nézővel zárt májusban, a 2. évad pedig 2,1M-val nyitott. Röviden ez azt jelenti, hogy “nézzedmega2x01-etmertlehethogyteisrákattansz“. De tényleg – ld. human 7/10-es pilotkritikáját és a zseniális főcímet (The Skinny Boys: Jock Box) – az életérzés a 2. évados startból is átjön.

Gondoljunk bele, olyan kevés ilyen tróger-haveros-füvezős komédia van a tévében, s annak ellenére jött be a Workaholics, hogy a How High-szerű filmekért nagyon nem voltam oda. human még a Kalandférget-et meg a Hé, haver hol a kocsim?-at hozza fel párhuzamnak. 3 nagyon idióta haver, együtt dolgoznak, együtt piálnak és szívnak a ház tetején és, ha nem másokat szívatnak, akkor egymást, de kegyetlenül.

Ennyi a Workaholics, semmi több, semmi extra sztori, a 2×01 például arról szól, hogy a srácok rájönnek, hogy az ő adópénzükből építettek egy sárkányszobrot (egyik szerint Reptar a neve, a másik szerint Cee Lo Green) a játszótérre, azt ellopják, kirakják a kertjükbe, majd tőlük is ellopják és megpróbálják visszaszerezni. Senki nem dől a röhögéstől, s nekem is kellett 3-4 rész, míg ráéreztem a Workaholics ízére, de isten látja lelkemet, megérte. You gotta, you gotta, gotta be fresh.

5 hozzászólás Ne habozz!

Zumi - 2011. 09. 28. 08:19

Hűha, ezek szerint én még nem hallottam erről a soriról és látom, van bepótolni valóm is! :) A képek alapján nekem a Parker Lewis Cant’ Loose-ra hajaz, asszem bekóstolom, mert az anno rohadtul bejött!

MikkaMakka - 2011. 09. 28. 10:59

a juggalo-s rész nagyon készen volt

Zirowe - 2011. 10. 25. 20:53

Halott a kibeszélő, pedig én minden héten nézem, amikor van.
Bár az is igaz, hogy erről a sorozatról nem igen van mit “kibeszélni”.. :D

clark - 2011. 10. 26. 12:18

vicces baromság,kell ilyen is heti 20 percben:D

azt nem tudom miért nézik itt kevesen.

egy poszt mehetne róla,hátha felkapottabb lesz.

fm! - 2011. 10. 26. 21:37

Nagyon nagy sorozat, de mivel nincs hozzá magyar felirat (vagyis még csak az első évad pár részéhez készült), emiatt nagyon kevesen nézik. És ráadásul más sorozatban értek angol felirattal kb. 90-95%-ot, itt általában 80%-ot. :) Olyan kifejezések és szóviccek vannak benn, hogy 5x kell visszatekernem. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz