login |

Desperate Housewives: kezdett a 8. évad – írta Nina

2011. 10. 02. 00:48 - Írta: vendegblogger

57 hozzászólás | kategória: kritika,

Kedvenc feleségeink háza táján ismét gyűlik a szennyes, immáron nyolcadik éve. A rossz hír az, hogy utoljára láttunk évadnyitó részt a sorozatból, a jó hír pedig maga az egész évad, ami előttünk áll. Bár távol álljon tőlem a jövendőmondás, de valamiért úgy érzem, ez a szezon különleges lesz, ha másért nem, hát azért, mert ez most tényleg a legutolsó.

Az már most látszik, hogy valamiféle bizarr keretes szerkezettel akarják megoldani az évadot. Az első epizód javarészt a holttest körüli mizériából állt, a legvégső jelenetsor tartogatott érdekességeket számunkra, pontosabban az a bizonyos szép és kedves üzenet, melyet Bree halászott elő a postaládájából (és bár nem mutatták, de szinte biztosra vehető, hogy az összes érintett kapott egy ugyanolyat).

Az enyhe déja vu-érzés keltette hullámok mossák felénk a folytatás ígéretét: valaki megint többet tud a kelleténél és ez bizony már a nyolcadik évad egyik konfliktus-helyzete is egyben. A tovább mögött folytatom spoilerekkel.

Egy kis visszatekintés: a hetedik évad azzal zárult, hogy Carlos egy jól irányzott ütéssel leterítette és szerencsétlen módon meg is ölte Gaby nevelőapját, aki rosszarcú volt és pedofil is. Alapjáraton nyilván senki nem sírt a halálán, ám Gaby hamar felismerte, hogy a holttestet el kell tüntetni, mert Carlos nem kerülhet újra börtönbe. Bree fogta össze a meglehetősen zavarodott csapatot, az ő rutinja pont jól jött ehhez az ügyhöz. Susan és Lynette már nehezebben viselte az éjszakai túrát, melynek során a holttest földbe került, ők pedig a tetem felett kötöttek örök véd-és dacszövetséget.


Természetesen az ügy utóhatásai elértek mindenkihez, a lelkiismeret nagy úr, még a Lila akác közben is. Lynette és Tom nevetséges szétválási kísérlete valamiféle fura rohangálásba torkollott, úgy tűnik egyelőre, a válás mégis opció náluk. Bár Lynette megtett mindent, hogy a gyerekeknek ne kelljen elmondaniuk a szomorú  igazságot, Tom végül a sarkára állt. Nyilván ha el is válnak, sem lesz ez olyan egyszerű, ismerve Scavóékat.

A hagyományoktól sem távolodott el az évadkezdő: új lakó költözött az utcába, egy megnyerő, fess férfi, akire Renee azonmód rá  is tapadt, amint lehetett, kevés sikerrel egyelőre. A helyzetkomikumhoz akkor klisét durrantottak el, mint egy ház, de talán az lett volna a meglepő, ha nem ezt teszik. Az új lakó egyelőre nem gyanús, sőt, kifejezetten hétköznapinak tűnik, nyilván ez az évtized csapdája, és úgyis kiderül, hogy mi az ő szennyese, idővel.

Ami még izgalmat csempészhet az események közé, az Bree új lovagja, aki detektív. Már az első részben is megannyi jelenet köthető hozzá – Bree remekül falaz saját magának, ő még véletlenül sem kotyoghatja ki, hogy a hétvégi parti után hullát ástak levezetésképp, ám a többiek gyakorlatilag valóságos időzített bombák. Susan a legszélsőségesebb, szerepéhez híven.

It’s good to have friends who help clean up our messes.

Az epizód végi konzekvencia természetesen újra visszatér a barátság fontosságára. Bár  ők négyen összetartanak, a szemükön látszik, hogy amit tettek, azt egyedül kell feldolgozniuk, elszeparáltan, mert mindenki más  és másképp éli meg a nehézségeket. A barátok viszont arra kellenek, hogy visszatartsanak a meggondolatlan lépésektől.

Ahogy említettem, a keretes szerkezet teljesen világos, mert, mi is állt abban a levélben? I know what you did. It makes me sick. I’m going to tell. A sorozat elég jó abban, hogy meglepő fordulatokat hozzon nekünk, főleg, amikor egy-egy gyilkos, illetve zsaroló kiléte a kérdés. Kíváncsian várjuk, mennyire hökkentenek majd meg minket, és ki is ő, aki mindent tud és el is akarja mondani. A kérdés csak az, hogy valamelyik feleség Mary-Alice szomorú sorsára jut-e, vagy tanulva a hibákból, a négy barátnő ott lesz mindig egymás mellett, átsegítve a másikat a legnehezebb pillanatokon is. Mivel a sorozat alapeleme a szórakoztatás és nem az elborzasztás, ennélfogva az én tippem a végső boldogság és a megfelelő tanulság tálalása felénk, a nézők felé, de addig még sok intrika lebeg át a Lila akác közön.

Elkezdődött tehát a nyolcadik, s egyben utolsó évad. Reméljük, színvonalas szezont kapunk s egy méltó lezárást. Kedvese feleségek, ne adjatok okot a csalódásra!

57 hozzászólás Ne habozz!

ace05 - 2011. 10. 02. 02:51

Az a levél számomra az év WTF rendesen, bár megvoltam győződve hogy Carlos picit megőrült és ő küldte Breenek a levelet mert szerintem nem véletlenül őt mutatták!

Magoo - 2011. 10. 02. 03:29

Az uj szomszed Charles Mesure? Nem lattam a reszt, csak kerdezem, mert ugy tudom o kapott szerepet most a DH-ban…az erdekesseg benne az hogy minden hetvegen latom a kondiban. :D Ott hallottam mikor dumaltak hogy most ebben a soriban tolja. Lehet miatta elkezdem nezni. Regen a V-t is o tette enyhen nezhetove. Bar azt abbahagytam mert az a sori vegul olyan szintu szar szintre lepett, hogy senki sem menthette meg a jatekaval. :)
Egyebkent CM eletben normalis jofej ipsenek tunik. Nem bekepzelt pocsfej vagy ilyesmi.

Orso-borso - 2011. 10. 02. 08:32

@Magoo: Igen ő az.

nozs23 - 2011. 10. 02. 09:14

Annyira sajnálom, hogy vége. Még ha nem is volt mindig toppon történet szempontjából, én rengeteget nevettem ezen a sorozaton. Szerintem irtó jó poénok vannak benne és pont jó arányban. Ezen a részen konkrétan könnyesre nevettem magam.

bbarbi89 - 2011. 10. 02. 09:53

Ez a premier epizód szerintem szörnyű volt. Egy jelenet volt, amin nevettem, az pedig amikor Susan elásta a hörcsögöt:D:D De én nem tudom, hogy a színészi játékok lettek ennyire pocsékok, vagy csak már unom őket. De azért erre az évadra még kitartok. Ja, és Lynette mindig ennyire csúnya volt?:O

BDJG - 2011. 10. 02. 10:12

“az erdekesseg benne az hogy minden hetvegen latom a kondiban. :D”

Wait…whaaaat? :D

TV sztárokkal kondizol Hollywood-ban?

Tomi - 2011. 10. 02. 10:19

Na akkor röhögnék ha Marta Hubernek és Felicia Tilman-nak lenne egy 3-adik testvére és jönne bosszút állni az egész utcán 2 testvére és unokahuga elvesztése miatt. :)

julcsi - 2011. 10. 02. 10:23

szerintem jó kezdés volt, hozták a megszokott szintet, a levél pedig erős meglepetés volt, várom, mit hoznak ki ebből…

Risi92 - 2011. 10. 02. 10:48

annyira felüdítő volt ez az évadnyitó! :D az egészet végig nevettem, rég szórakoztam már ennyit egy DHW részen :D az epizód végén lévő csavar pedig szerintem óriási volt, bár már a 7.évad utolsó képkockája után sejtettem hogy az utolsó szezon fő rejtélye egy picit ‘tudom mit tettél tavaly nyáron’ feelingű lesz. kíváncsian várom a következő részeket :)

Skate - 2011. 10. 02. 11:12

bbarbi89 véleményét osztom. nekem se volt toppon ez a kezdés és szerintem ilyen gyengén még random rész se teljesített nagyon, mint ez az évadnyitó. eddig a legrosszabb értékelésű DH epizód részemről.

bloobloo - 2011. 10. 02. 15:23

Hát nem tudom. szerintem a hetedik évad nagyon vérszegény volt és a finálé is elég erőltetettre sikerült, de ezzel a résszel azért javítottak az egészen. Tök jó poénok is akadtak (jó, volt pár nagyon erőltetett is) és a hangulat is a helyén volt. Ami zavar, az az, hogy Gaby-n kívül látszik, hogy az összes színésznő szarik az egészbe. Bree-nél a legdurvább. Remélem, azért ez majd változni fog.

Szóval a lényeg: a hetedik, ötödik évad nyitányát simán veri az idei. Látszik, hogy igyekeznek egy jó utolsó évadot összehozni. Aztán csak tényleg sikerüljön.

geryx18 - 2011. 10. 02. 15:38

De észrevettétek h anno Mary Alice is szóról szóra ugyanezzel a szöveggel kapta a levelet,ami miatt öngyilkos lett…?

Savanah - 2011. 10. 02. 16:28

Nekem tetszett az első rész, hozza a formáját amit én szeretek… Ettől csak szomorú leszek, hogy ez az utolsó…
A levélről: jó lenne összehasonlitani, hogy ugyanaz a kézirás-e mint amit Mary Alice kapott :)
Ez a gyilkosságos ügy, meg hogy gyötrődjünk rajta (Susan meg Carlos kikészitett) nem tetszett, de Bree poénjai a rendőrrel jók voltak :D Amin csodálkozok h ha az a rendőr olyan jó h nem jön rá h valami nincs rendben. Már az az autós ügy is… Úgyhogy szerintem ő tud valamit, csak még nem mondja…

Magoo - 2011. 10. 02. 20:49

BDJG: Ja. Megfordul ott par nevesebb arc is.

zac - 2011. 10. 02. 21:04

savanah: nem ugyanaz, durva is lenne :D (http://kepfeltoltes.hu/111002/breemary_www.kepfeltoltes.hu_.png)

bloobloo: nem igaz! marcia cross zseniálisan hozta és hozza jelenleg is bree karakterét.

egyébként korrekt kezdés volt, a keretes-komplex szerkezet pedig bravúros lesz – szerintem =)

Arthuro_Adam - 2011. 10. 02. 21:33

Szerintem ez a gyilkosos dolog szánalmas. Önvédelem volt, Gaby ugyan nem jelentette fel anno a csávót, de az apáca tudott róla, tanú is lenne. Ilyenkor szólnak a rendőrségnek, és nem elkezdenek hullát elásni. Nagyon gáz az alapszitu szerintem.

Bette Davis - 2011. 10. 02. 21:47

Nem tudom, ki írta ezt a kritikát, de messze a legjobb, amit itt a junkie-n olvastam. Választékos, frappáns, mégsem unalmas. Nagyon tetszett, remélem, máskor is ír majd az illető.:)

leviske - 2011. 10. 04. 19:52

Kíváncsi leszek, mit hoznak ki az évadból. Tetszik, hogy az évad elején felállítottak egy olyan szituációt, ami mondhatni az első évad előzménye is lehetne és tenné azt más idősíkra.

Remélem egypárszor még erre építve lesz visszaemlékezés M-A-re. Viszont ez a levél, meg ez az új srác nem hiszem, hogy ki fog tartani az év végéig, szóval kíváncsi leszek, mi van még a tarsolyukban.

BSBsubs - 2011. 10. 05. 00:49

Végre sikerült megnézem az évadnyitót. Nagyon tetszett, örülök, hogy a feleségek visszatértek még egy utolsó körre.

A végén a levélnél olyan szinten kirázott a hideg…

susie - 2011. 10. 19. 20:32

Nekem nagyjából az ötödik évad után elvesztette a varázsát ez a sorozat. Mintha már nem tudnának újat kitalálni, erőlködős az egész. Valahogy a poénok sem olyanok, mint rég, a szereplők unalmasak és kiszámíthatóak.
Ahogy elnézem az első rész óta senki nem szól hozzá a témához, vagyis nem csak én fásultam bele az egészbe.:)

winnie - 2011. 10. 19. 20:48

igen, ez elég látványos, de. de. erre mondom azt, hogy már rég kaszálni kellett volna nézni olyat, ami tízszer jobban tetszik:)

bbarbi89 - 2011. 10. 28. 07:53

hát ez akkora kupac kaki lett… ahogy Gaby viselkedik. mintha egy legyet ástak volna el. meg mindenki.semmi jellemfejlődés a 8 évad alatt… folyton tekernek kellett..egyedüli felüdülés Linette (vagy hogy kell írni) volt, azzal a pasival, de azt is elrontották. megbeszélhették volna , hogy lassabban haladnak stb…erre úgyis az lesz, hogy összejön megint Tommal. de akkor nem vágom minek szedték szét őket. mert még csak nem is csinálnak semmitse külön sem.. UNALMAAAAS!!!!!!!!

savanah - 2011. 10. 28. 11:02

Hmm ez az utolsó rész nagyon unalmas volt. Az egész évadban nem tetszik ez a megöltük a fickót, ki-hogy dolgozza fel…
Már rendesen rosszul vagyok Carlosnak a nyavajgásától… Fölösleges volt ez az egész. Most meg majd jön az ássuk ki a hullát mert épitkeznek a helyszínen.
Egyedüli vicces szereplő Rene, mindig hozza a formáját :).
De már MJ sem szerepel a részekben, pedig ő neki is jó beszólásokat szoktak írni…
Hát remélem, hamar megoldják ezt a hulla sztorit, mert nem tetszik tőle az évad.

susie - 2011. 10. 31. 18:49

Ez megint huszonakárhány részes éved lesz?? El nem tudom képzelni, hogy addig szenvedtessék ezt a dögunalmas témát.

winnie - 2011. 10. 31. 19:45

22

Moncsi - 2011. 11. 11. 16:31

Valóban ideje, hogy vége legyen ennek a sorozatnak, csatlakozom az előttem szólókhoz Unalmas az egész. Azért végigszenvedem, kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle, bár gondolom, ami egyébként is lett volna, ha nem csinálják ezt a cirkuszt, csak simán szólnak a rendőröknek. Baromság az egész, nem lett volna egyszerűbb, ha mind az öten azt mondják, hogy önvédelem volt? Még csak hazudni sem kellett volna. Egyedüli szimpi karakter most Susan tanára.
Susant kedveltem mindig is a legkevésbé, de az ő és Carlos viselkedése tűnik még a legnormálisabbnak ebben a helyzetben, Gabi különösen szánalmas.

punyapaps - 2011. 11. 14. 21:48

Nekem tetszik eddig ez az évad és elnézve szerintem nem a boldog végen gondolkodnak hanem egy nyomasztó boldogtalan befejezés ami azért lenne szimpatikus számomra mert én nagyon nem tudok olyan sorozatról aminek nem vidám kimenetelű vége lett volna
na jó a 24 annak sem volt egy boldog befejezése

Dr. McSteamy - 2011. 11. 25. 17:42

Nem értem azokat, akik azt írják, hogy végigszenvedik, meg h milyen unalmas… Én az eleje óta nézem, és még most is imádom, mert minden részben vannak kva nagy poénok, a legtöbbet végig szoktam röhögni. A történetvezetésbe bele lehet kötni, nyilván már nem tudnak újat kitalálni, mint h jön egy szomszéd sötét titokkal. Ennek ellenére mondjuk nekem nagyon tetszik, hogy eddig mások voltak a bűnösök, de most nekik kell vigyázniuk, hogy le ne bukjanak. Nagyon jó eddig az évad, és bízom benne, hogy szuper lezárást kapunk, akár boldogat, akár nem. Szerintem a szenvedéstől nagyon távol van a 8.évad. Akinek ez nem tetszik, az nem értem, hogy egyáltalán minek nézi, hiszen az előző évadok is ilyenek voltak.

winnie - 2011. 11. 25. 17:55

“, nyilván már nem tudnak újat kitalálni, mint h jön egy szomszéd sötét titokkal. ”

??? miért ne tudnának kitalálni? ez tudatos írói döntés, hogy erre a formulára gyúrnak rá. nem kéne ennyire lenézni az írókat, hogy ne lenne 1000 meg 1000 másik ötletük.

Dr. McSteamy - 2011. 11. 26. 11:00

Jó, akkor rosszul fogalmaztam, mert nem erre gondoltam. Arra értettem, hogy az első 7 évadban az volt, hogy jött valaki az utcába (vagy már eleve ott volt), akinek volt vmilyen sötét titka, és akkor az évadok folyamán ezekre derült fény. És most is, a 8.évadban jött egy új csávó, akinek nyilván vaj van a fején. Viszont most a fő bűnösök a Feleségek, és nekik kell vigyázniuk, hogy ki ne derüljön a titkuk. Ezt a húzást konkrétan nagyon ötletesnek találom, nagyon jó lezárása a sorozatnak, hogy most ők kerültek ebbe a helyzetbe. Nem tudom, hogy jött le ebből az, hogy lenézem az írókat…

winnie - 2011. 11. 26. 14:03

csak arra reagáltam, hogy szerinted nyilván nem tudnak újat kitalálni, ami azért elég durva.

szebe - 2011. 12. 05. 17:11

Déja vu-m volt a hit’n’run résznél.
Na, közben nézem wiki-n, januárig várunk az új részre…

Solei - 2011. 12. 11. 00:23

Én is bírom még mindig a sorozatot, de látom a lelkesedés nem kicsit lelankadt mások részéről. Sajnálom. Azt is hogy vége lesz, mert még az uncsi részek is érdekelnek. Emellett azért van jó pár sorozat amit nézek és jobbak is, de ez olyan heti egyszeri kikapcsolódásra van nekem.

LiszkaY - 2011. 12. 28. 10:50

Az a baj, hogy egyszerűen már unjátok. Én nem néztem csak a 4. évadtól, én még érdekesnek találom.

Szerintem a reakciók a bűntényre (sorozathoz képest) nem is olyan irreálisak, a nyomozóról nem is beszélve, aki úgy kinyomozta őket 9 rész alatt, mint a szar.

Szóval, azt, hogy nem halad a történet sem lehet mondani.

Sassy - 2012. 01. 13. 16:57

Szerintetek Tom és Lynette sorsa mi lesz? Azt hittem ebben az utóbbi részben majd megint egymásra találnak, de sajna tévedtem. :(

Aragorn83 - 2012. 01. 19. 00:21

Nekem még mindig tetszik a sorozat pedig első évadtól fogva néztem. Sajnálom is, hogy ezzel végetér. :(

Savanah - 2012. 01. 30. 20:24

Ki figyeli Bree-t? Én igy elsőre Orsonra gondoltam…
Nekem tetszik, habár az utolsó 2-3 rész elég kiszámitható volt…

beci4 - 2012. 03. 02. 02:00

@Savanah
“Ki figyeli Bree-t? Én igy elsőre Orsonra gondoltam…”

És hogy eltaláltad… :D

Sajnálom, hogy közeleg a vég, nekem a Szülfel még mindig egy üde színfolt a sorozataim között.

goettin - 2012. 03. 12. 23:08

ezt nem vártam, és még mindig remélem hogy visszacsinálják a következő részre, mert ezzel a húzással nekem az eddigi élményemet is elrontották…

Aragorn83 - 2012. 03. 13. 20:37

goettin: Elég idióta dolognak tartom így 5 résszel a sorozat lezárása előtt kinyírni egy kvázi főszereplőt…

winnie - 2012. 03. 13. 20:41

pedig ilyenkor szoktak a nagy dolgok történni:) itt úgyis csak kvázi lezárás lehet, hiszen az élet menni fog tovább. nos, kiderült, hogy nem mindenkinek.

mondjuk a netes reakciók is megoszlanak.

Atter - 2012. 03. 14. 09:13

Én személy szerint nem tudtam, hogy most bármi komolyabb történni fog (bár korábban hallottam híreket, hogy egy főbb szereplő meg fog halni valamikor az évad végefelé), és meglepődtem. Viszont csalódtam is, mert kicsit súlytalannak éreztem. Nekem jobban ütött volna, ha valamelyik feleséget írják ki. Pl.: Bree öngyilkossága pár résszel ezelőtt nagyon jól fel volt vezetve, és jobban sokkolt is volna (bár leszögezem, hogy ő a kedvencem).
Szóval kicsit csalódott vagyok, de legalább történik most valami említésre méltó. Mégiscsak az utolsó évad végefelé járunk… :)

punyapapa - 2012. 03. 15. 18:32

Hát engem azért eléggé sokkolt…
Nem gondoltam volna, hogy meglépnek egy ilyet.

Judit - 2012. 03. 15. 22:33

Engem teljesen sokkolt ez a dolog, hogy meghalt Mike:( Szerintem nagyon jó volt, és imádom Susant és nem értem miért pont Őt kellett megölni miért nem Tomot ha már elment kurvázni:) Tudom ez egy film de annyira rossz volt bőgtem is, és sajnálom hogy az utolsó évadot nézem:( És még vajon mi fog jönni?

LiszkaY - 2012. 03. 18. 13:27

Nem igazából értem, hogy miért kell egy sorozatot a végére ennyire negatívba fordítani. Rendkívül rossz megoldásnak tartom Mike halálát, ráadásul hogy egy ilyen sorozatban, még a saját háza előtt lövik le! NAGYON GYENGE!

winnie - 2012. 03. 18. 13:39

meg kell várni a további részeket, de az élet nem mindig habostorta, ráadásul a sorozat is egy halálesettel kezdődött. a készítőnek nyilván meg vannak a szándékai mindezzel.

goettin - 2012. 03. 19. 11:39

Én még ezzel is álmodtam. Tudom, ennek elvileg Dramedy a stílusa, de nem azért néztem, hogy a végén még rosszabb helyzetbe kerüljenek, mint az elején voltak. Én reménykedtem, hogy csak így állítják be, de a végén kiderül, hogy Mrs. Mc. halt meg, Mike meg kórházba kerül, és nem is az ő temetését láttuk a promoban.
Lehet, hogy csak annyi volt a készítők szándéka, hogy a bírósági tárgyaláson azt mondhassák, nem Edie volt az egyetlen kivégzett karakter az évek folyamán.
Szomorú vagyok. A hatodik évaddal számomra tökéletesen ért volna véget az egyik kedvenc sorozatom, de még az előző évad és kerek lezárása lett volna (bár Lynette és Tom szétkapása nagyon erőltetettre sikeredett, de azt már hozzáképzeltem volna). Bárcsak ne néztem volna ezt az évadot…

goettin - 2012. 03. 19. 11:39

Ja, és álmomban megmentettem Mike-ot!

Atter - 2012. 03. 20. 07:25

Nekem csak az a bajom ezzel az utolsó évaddal, hogy szinte teljesen kiveszett a poén a sorozatból. Egyre lehangolóbbak a részek. Nem csak azért, mert gyengék, hanem mert minden szereplő egyre mélyebbre süllyed. Senki nincs, akinek most jól alakulna az élete. Ezzel alapvetően nincs is gond, mert kell a dráma, csak most nem ellensúlyozza semmi. Se a poénok, se valami pozitív történetszál.

sapkamacska - 2012. 03. 20. 16:39

szerintem azért is kellett Mike-nak meghalnia, hogy végigpörgessék az életeket.

sapkamacska - 2012. 03. 20. 16:42

@goettin egy ilyen húzódó per vajon ennyire befolyásolhatja egy 8 évados sorozat folyását?

nekem tetszik, hogy komoly, végülis a gegek mögött minig is a kertvárosi lét sokszor álszent látszólagossága húzodott meg

jky - 2012. 03. 22. 16:23

Nagyom szépen volt rendezve az epizód, főleg a temetés a végén. Engem is megdöbbentett Mike halála, de én örülök neki, hogy meg mertek húzni ilyet a készítők. Durva lesz a sorozat vége, legalábbis nagyon azt várom :)

Judit - 2012. 03. 22. 23:05

Én végig bőgtem a 17 részt… tudom egy film mégis komolyan órákig ennek hatása alatt voltam, mi lenne ha a férjemmel ez történne, annyira szeretem… nekem a sorozat már kicsit túl sírós meg durva, de persze ezt a pár részt megnézem még!

Savanah - 2012. 03. 24. 20:16

Nekem is újdonság volt Mike halála, nem olvastam róla… És szegény elág bután halt meg. Persze gondoltam nem Mrs MCluscky lesz, az egyértelmű lett volna..
Amit még nem értek, h akkor előtte, 2-3 részen keresztül mért kellett azzal foglalkozni, h mi legyen Julie gyerekével, ha most nzilván nem fogja akarni annyira babusgani… Vagy mi..
Mindenesetre ahogy a temetéses rész megvolt csinálva azon én is sirtam… :(
Kiváncsi vagyok hogy rakják teljessé a történetet még 6 részben. Mert ugye eddig azt is hittem h Lynette-t és Tom-ot is összerakják, dehát valahogy nem látszik annak…
Az meg h Carlos jótékonykodik, nem jellemzőőő.

jky - 2012. 04. 01. 11:54

Hát a 18-as részben ezt a lekvárdobálós részt megkönnyeztem :( Nekem kifejezetten tetszik, hogy drámaibbra vették a témát, érződik már nagyon a végjáték.

Úgy néz ki, hogy Tom talán mégis visszamegy Lynette-hez, azt hiszem a következő részben kiderül.

Bree-nél nagyon szorul a hurok… Fú de kíváncsi leszek a végére. :)

jky - 2012. 04. 04. 23:17

Nekem ez a rész is tetszett :) Kár, hogy ennyire kevesen nézik, vagy csak ennyire elveszett ez a kibeszélő, nincs az oldalsávban sem…

Az új cápa ügyvéd nagy arc :)

goettin - 2012. 05. 14. 23:58

Egy korszak zárult le, bár az utolsó két évadban már éreztem, hogy kifogytak az ötletekből, azért jó volt még őket nézni…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz