login |

The League: kezdett a 3. évad

2011. 10. 14. 23:45 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: kritika,

Let’s make it official. Bloodoath. Kevin, give me your penis.

A The League a legjobb haverszitkom, or what? Mármint tudjátok, olyan laza, bratyizás közben azért egymást keményen szívatós komédiára gondolok. Amiből minden házartásban jó, ha van egy. Amit akár a haverokkal is remekül lehet nézni. Jó, nem mintha sok egymást szívatós haverszitkom lenne, az amerikaiak közül a The League mellett a Workaholics jut eszembe még. Más?

Visszatért a The League, visszatértek a haverok, Andre, Pete (igen, ő is!), Taco, Kevin, Ruxin és persze Jenny, aki nélkül a The League nem lenne az, ami, kell ide nagyon a női jelenlét. Igen, még mindig Jenny maradt a legbelevalóbb női szitkomkarakter, mint ahogy Andre a leglúzerebb – egyedül Rafi lépett szintet, a 2. évad soha el nem készült finálékritikájában leírtam volna, hogy vele úgy ahogy sikerült megbarátkoznom.

Szóval, megvolt a The League – 3×01, sőt, már a 3×02, s amellett, hogy kötelező a sorozat, ismét csak azt érzem, hogy pornó és Dirty Randy ide vagy oda, megintcsak nem volt olyan erős az első két rész, mint ahogy vártam (6/10). Pedig minden jelen volt, amiért szeretem a The League-et, a Haverok, Buli, Fanta-aspektus mellett remek improvizálások és dumák is születtek, s mindezek még azoknak is élvezhetőek voltak, akik nem nagyon ugatják az amerikai focit.

Mert bár olykor be-bekúszik a fantasy football a sztoriba, alapjába véve már csak az tűnik egyedül fontosnak, hogy évad végén ki fogja nyerni a trófeát – hiszen az jó pár sztoriszál kibontására lehetőséget adhat.

Az írók is sejthetik ezt, hiszen az 1. évados erősen focis sztorik mára már háttérbe szorulni látszanak. Ezt egyrészt sajnálom valahol, de jó látni, hogy csupán karaktereknek köszönhetően is működik a sorozat – sőt, így, hogy jobban megismerjük őket, talán még jobb lesz az összhang. (Igen, itt conceptrape-lem meg önmagam, hiszen más sorozatoknál sírok és bosszankodom, ha dobják az alapfelállást – itt meg kvázi az ellenkezőjét mondom. De, ha egyszer igaz, hogy a The League működne a liga nélkül is… Gondolom.)

13 hozzászólás Ne habozz!

SpockCooper - 2011. 10. 15. 12:23

Hol van Nadina Velazquez? Nem igazság! Oké, legalább a srácok megvannak. Most nézem a 2. részt, ez kevésbé jó, mint az első, azt 10/10-re értékeltem.

pitypang - 2011. 10. 16. 03:58

azert adtak a focis vonalnak, a Bears superbowl shuffle-remake nem hiszem hogy ugyanaz a hatas ha nem vagja az ember.

a masik h sokaig nem volt vilagos h elkezdodik-e idoben a szezon vagy sem. a nyari netes videos promok amiket a League-hez csinaltak is akorul forogtak hogy mi lesz ha tovabb tart a Lockout (nyilvan erre rimelt az evadnyito cime is). Arra probalok kilyukadni h emiatt gondolom az irok kidolgoztak direkt tobb sztorit ami focimentesebb. Aztan szezon persze vegul csak lett.

Az evad kesobbi reszeiben tobb fantasy footballt varok, faszak a karakterek magukban is, de anelkul kevesbe elvezetes – ennek a sorozatnak az elso szamu celkozonsege megiscsak azok akik maguk is jatszanak fantasy footballt.

exile - 2011. 10. 17. 05:45

vá, én azt hittem nem lesz 3. évad. kellemes meglepetés

MikkaMakka - 2011. 10. 21. 17:58

csak szólok h eddig nagyon durván jó az évad

Csifu - 2011. 10. 27. 19:56

“Matthew Berry is the prettiest girl in this bar.”

Nagyon jó az évad, ha tartják a színvonalat (márpedig miért ne), akkor idén is ez lesz az egyik legjobb szitkom. (Bár lehetne még több Jenny :)

lijacska - 2011. 11. 18. 11:27

a 4évad be van rendelve?

lijacska - 2011. 11. 18. 11:30

elfelejtettem írni az előbbi kommenthez: inkább ez mint a community kapja a berendelést.
like father like son:)

winnie - 2011. 11. 18. 12:19

nincs, írtuk volna

MikkaMakka - 2011. 11. 18. 12:19

végigvihogtam ezt a részt:)félelmetes de szerintem egyre jobbak
“inkább ez mint a community kapja” +1 de azert inkabb mindkettö:)

lijacska - 2011. 11. 18. 13:12

community:csak akkor ha lesz paintball epizód az idei évadban.(valahol olvastam, hogy idénre nem tervezik).

az e heti részből csak rafi hiányzott, egy frame erejéig.

lijacska - 2011. 12. 16. 18:24

hát sajnálom Pete…szurkoltam a győzelemért, ilyen csajjal nem lehet.
azért megnézném a lagziját.
s már csak két rész.

lijacska - 2011. 12. 23. 23:08

sajnos csak most néztem meg az utolsó két részt….egyszerűen nem értem, miért így történtek a dolgok, de hogy mindenkinek oda szúrtak ahogy csak tudtak.
kíváncsi vagyok , vajon ugrunk időben hogy a MacArthur család új tagját is megismerjük vagy nem.
nagyon jó rész volt, sajnálom, hogy lusta vagyok kiírni a heti idézeteket.
raffi nagyon hiányzott.
lealább még 2 szezont ki kell hogy hozzanak, ilyen minőségben.
lesz egy évadzáró kritika?
tényleg ennyire kevesen nézik ezt a sorozatot?

winnie - 2011. 12. 24. 09:29

lesz kritika, amint megnézem. itthon kevesen nézik, mint 1M-an, ami jó, így jön a 4. évad.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz