login |

Strike Back: vége a 2. évadnak

2011. 10. 29. 06:18 - Írta: human

43 hozzászólás | kategória: kritika,

Aki szereti az akciósorozatokat, sőt, akciófilmeket, és még nem nézte meg a Strike Back második évadját, azt kitagadjuk a Junkie-ról. Ne is lássuk az árulót. Jack Bauer utódja itt kopogtat, buddy. Az azért tény, hogy ebben az évadban kettő ember kellett a pótlására…

Miről is van itt szó? Egy angol sorozat, amibe beugrott egy amerikai cég is. Ennek minden előnyével, több pénz a részekre, és hátrányával… hm. Bár a Stike Back két szezonja különbözik jelentősen, de a friss 10. rész végére már nem tudnám azt mondani, hogy az első jobb. Bár akadt pár öncélúság azért a másodikban.

Aki tényleg nem tudja, miről is van szó, annak annyit, hogy a Section 20 nevű terrorelhárító katonai osztagról. Ez áll 2 terepre küldött katonából, és a nekik háttértámogatást adó kábé 10 fős csapatról. Ehhez vegyük hozzá, hogy az évad során 10 részen át egy főbb ellenségük van. És tada.wav, rendes lezárást is kap a fő történet — most még jobban ide illik a 24-gyel felállítható párhuzam.

Egy Strike Back-évadot alapvetően úgy kell elképzelni, hogy 5 kisebb történet van felfűzve egy főbb szálra. Van átívelés, de 2 részes adagokban mindig van “megoldható” ügy is. Természetesen ennek rengeteg hozománya is akad. Az egyik, hogy az összefüggő 2 részek között mindig valami mocsok cliffhanger van. A másik, hogy a minőség ingadozás alapjait teremti meg az 5 történet. Lássuk be, nem mind volt túl erős. Azt hiszem nekem a 7-8. részben vázolt nem tetszett annyira. Mázli, hogy ha egy történet nem tetszik, akkor pár rész múlva már új helyszínen harcolnak valami más dologért. Simán át lehet vészelni a hullámvölgyet tehát.

Amit mindenképp meg kell említenem, hogy kicsit könyörtelen a sorozat. Ezek tényleg katonák, nem haboznak ha aprítani kell, és nem is fordul el túlzottan a kamera. Profin teszik a dolgukat, eltéve minden akadékoskodót láb alól. Mindemellett az ártatlanok is megszívják néha. Bár nem lépnek ki az akciófilmek engedélyezett bodycount mennyiségéből, de szépen szét van osztva, nincs mindenki biztonságban, miközben a hősök az utolsó másodpercben megmentik őket.

Mindezt két remek főszereplővel kapjuk. Igazi “buddy cop” stílusban ugratják néha egymást, és sikerül átadniuk azt a bajtársiasságot is a vége felé, ami mutatja, hogy összeszokott csapatként megállíthatatlanok. Sajnos ezt a háttértámogatást ellátókra nem mondható el, ott bizony akadt pár közepes, vagy annál rosszabb alakítás. Nem vészes, csak néhol necces. Kibírható.

Ilyet sem gondoltam volna, hogy le fogok írni, de bizony a sorozat elég öncélú tud lenni néha. És basszus, nem az erőszakra gondolok. Gondolom a Cinemax utasítására, de rengeteg meztelen nőt raktak a sorozatba (hazánk lányai is feltűnnek kicsit). Nem az a baj, amikor ringanak a mellek az aktus közben, hiszen az csak növeli a realizmust, hanem amikor teljesen random van meztelen nő. Mármint komolyan, mintha valaki most csinálna egy felvételt arról, ahogy ezt a posztot írom, és betenne mögém egy zuhanyozó pőre nőt. Csak úgy.

A Strike Back második évadja rohadtul bejött, nem titok. Még több hasonló akciósorozatot, 8/10 magasságokat. A főcím meg hiába Luther ihletésű, minden alkalommal végignézős mégis. Ha valaki nem tudná, akkor neki is mondom, hogy a Heavy húzza a talp alá valót abban az 1 percbe, méghozzá a Short Change Hero számuk pereg.

43 hozzászólás Ne habozz!

symor - 2011. 10. 29. 07:39

Csak egyetérthetek a Strike Back 2. évadja sok szempontból sokkal teljesebb élményt ad.

Az első főszereplőjének igazolt távolmaradása talán sokaknak okozott eleinte rossz szájízt, viszont el kell ismerni, hogy Amitage helyett megkaptuk az ausztrál Sullivan Stapletont (Damien Scott). Aki kicsit faarcú kiegészítőjével, Philip Winchesterrel lezúzta Afrikát és a Balkánt izomból.

Hozzájuk képest Porter műkedvelő elit kiskatona benyomását kelti így utólag, főleg Sullivant nézve, aki olyan természetességgel hozta a mocskos macsót, mint előtte nem sokan.

És valljuk be mi így képzeljük el szívesen az igazi ponyva- és filmkatonákat, kis intellektus, de nagy természet, pia, dugás, pofázás és fegyverismeret. Stapleton ezután felkerült a legjobb kenguru-import listájára, már ami a híresen szőrősszívű ausztrál férfiszínészeket illeti.

Ezzel együtt nekem is a 7-8. rész jelentette a mélypontot az évadban, főleg annak fényében, hogy a az 5-6. epizód volt az egyik legmozgalmasabb cselekményű az évadban, és ezt követte ez a langyos (bár igen pőre) balkáni kirándulás. Ezek szerint a britek ilyen képet alkottak a jelenkori Koszovó térségéről?

Eddig azt hittem csak az amcsik hiszik Európa vadkeletjét törzsi háborús területnek, ahol szlávos beütésű, borostás, zsíros hajú bennszülöttek rabolnak nőket és kereskednek szervekkel. Most már tudom, hogy a britek sem sokkal különbek, a Balkánnal kapcsolatban kicsit ottragadtak a ’90-es években. Ezt a két részt leszámítva viszont az évad egy felüdülés, főleg akciókedvelői szemmel.

A szereplők úgy törnek-zúznak, robbantanak, mindeközben foghegyről odavetve a másiknak pár jóleső mocsokságot a helyzet konstatálására, hogy azt nem lehet nem elismerni.

A sorozat egy ÉLMÉNY, teljesen ösztönös ÉLMÉNY, amit látni és csodálni kell.

Tod - 2011. 10. 29. 08:15

Minden percét imádtam. Amit nem tudtak megoldani lendületből, azt megoldották izomból. Gyönyörű volt.

I’m not dying without my fucking gun!

zsok - 2011. 10. 29. 08:23

Nekem is 5.-6., afrikai halomba gyilkolós részek jelentették a tetejét az évadnak. 9-10 Budapest (kobanja+njugati sztésön) faktor miatt még kiugrott. néhol volt egy-egy túlzás is, ami nem annyira akciófilmes, mi mindent leszarunk stílus: balkánon az idős diplomatahölgy külön megmentése + budapesti zárójelenetben a terhes túsz, akinek premier plánban a 9. hónapban lévő hasát kellett mutogatni. Na ez a második kicsit kiverte a biztosítékot nálam. :-)

A többi szereplőről: az első évad konfliktusai ezen a helyen jobbak voltak (ebben az angolok nagyon jók, ld MI5!). a 2. évadban a Major Sinclair nagyon nem jött be, semmi “katonais-elites” érzésem nem volt vele kapcsolatban.

SPOILER

Eleanor Grant viszont tökéletes volt! Egy fiatal Judie Dench, aki a James Bond-okban is szerepével ikonikusat alakított. A vonzalommal és elutasítással tarkított szál Scott és közte pedig egy izgalmas cliffhanger volt az évad során. A halálát kicsit sajnálom, de tényleg nem vihették tovább anélkül, hogy valamit ne kellett volna kavarniuk, ami hiteltelenné tette volna viszont Grant irányítását.

Nálam 9/10. És 1 évig még fülig érő mosollyal gondolok vissza az összes gyilkolós-robbantós részre. I think i need to see a phsycologist! :-)

LoGi - 2011. 10. 29. 08:57

Plusz az utolsó 2 részben azt a sok magyar dolgot látni képernyőn, nézni pont ugyanazokat a helyeket ahol jártam már magam is, és képernyőn ők is előttem ugyanott vannak, plusz élmény volt :D

cypher - 2011. 10. 29. 09:33

A terhes anyukán én is kibuktam. Mi a szart keres egy tüntetés közepén egy terhes nő? LOL.
Az afrikai részek kicsit lehúzták nálam, és ha nem lett volna a néger srác a Lost-ból, meg a faszi a Game of thrones-ból akkor elég gatyi lett volna.
Budapesti részek meg vittek mindent :)
Árpa Attila egész jól nyomta, csak amikor átváltott magyarra az volt olyan mesterkélt, mint a legtöbb magyar filmnél, sorozatnál.
Amúgy 7/10 korrekt.

blade78 - 2011. 10. 29. 11:37

Na most lesz akkor olyan adás human hogy meztelen nők vannak a háttérbe és te közben pl: a communityről nyilatkozol, mert azt megnézném… :D

Llew - 2011. 10. 29. 12:56

Ne tagadjatok ki! Légyszi, légyszi! Ígérem, hogy még idén igyekszem ledarálni.

Flanker - 2011. 10. 29. 14:38

teljesen egy értekaz írással, nagyon jó lett az évad. Ha nem spammelés, egy másik blogra csináltam egy spoilermentes galériát a magyar jelenlétekről. Ha human vagy winnie megengedi, belinkelhetem ide.

Flanker - 2011. 10. 29. 14:39

ja, és egy fél éven belül jön a sorozat az HBO-ra

Flanker - 2011. 10. 29. 14:44

Úgy tudom a főcím azért Lutheres, mert ugyan a készítője. És baromi jó hozzá a zeneválasztás.

human - 2011. 10. 29. 15:24

Flanker: itt is lesz

Flanker - 2011. 10. 29. 16:00

Az jó, akkor mások se maradnak le róla

Vilidzs Pipöl - 2011. 10. 29. 16:02

A Unit-ot is szerettem, de ott a feleséges részeket (a részek fele-harmada) át kellett tekerni, mert engem mocskosul nem érdekeltek.
Itt is megijedtem picit az első résznél, de hála égnek aztán mentesültünk a háttérpicsogástól.

zsok-nak külön köszi a spoilerért, én még csak a 7. résznél tartok :D

Vilidzs Pipöl - 2011. 10. 29. 16:03

Jah, és még annyi, hogy a zenéje állatira fülbemászó, köszönet a linkért.

owlman - 2011. 10. 29. 16:47

Nagy Zsoltnak is volt egy jó mondata.

Spoiler:
A magyar rész nagyon ütős volt.
“Batthyany Station” :D

Kissur - 2011. 10. 29. 16:48

Flanker: ezzzzzaaaaazzzz! ^^ és az első évad is jön, vagy csak ez a második évad?

Amúgy annyiból nem értek egyet az írással, hogy én pont az 5-6.részeket untam a legjobban. Szerintem semmi értelme nem volt, csak időhúzásként, hogy jó lesz ez plusz két résznek. Nem mintha a 3-4. olyan kiemelkedően jók lettek volna. Az 1-2. és a 9-10.részek vittek mindent. Ezért adom meg az évadra a 9/10-et. :)

Harlequin - 2011. 10. 29. 17:15

Az utolsó 2 rész még hátravan, de már előre sajnálom, hogy vége lesz.
Kis ingadozást én is érzetem, de annyira mocskosul bejött a hangulat, az akció és a két fő karakter, hogy nem érdekelt, csak nézném még.
A főcímet, főleg a zenét, pedig azóta sem tudom kiverni a fejemből :)This ain’t no place for no hero to call home.

m76 - 2011. 10. 29. 20:55

Valóban a 7-8 rész a mélypont, de ezt nem úgy kell érteni, hogy azok nézhetetlenek, csak úgy, hogy azok 1-2 ponttal kevesebbet érnek a többinél. Elanor Grant meg a legjobb női karakter Alice Morgan óta. Kár, hogy csak a vége felé kezdtek el foglalkozni vele többet.

BTW, nem tudja valaki, hogy a 9. részből az a szent rita kórház épület hol van, hol vették fel a jelenetet? A kiskunlacházi repülőtér környékén forgattak, de nem találtam ezt az épületet arrafelé.

Lajoska67 - 2011. 10. 30. 01:49

8/10 nekem is, de csak azért, mert halálra idegesített, hogy 5×2 részre volt bontva a 10 rész, amit semmi nem indokolt. Az első évad szupi volt, az ottani főszereplő szerintem jobb fej volt, mert angol ÉS jófej volt, itt pedig csak az amcsi(t játszó ausztrál) karaktere volt efelé hajló, vagyis teljesen más évad a 2. Persze szuper ez is, csak lehetne rendesen átívelő, ebben is a 24-re hajazó sorozat, és akkor lehetne 10/10. De most már ne cseréljék a főszereplőket. Már azt a kettőt, aki tényleg az. A búskomor négus meg az ázsiai csaj a központban eléggé sótlan karakterek voltak…

Paladin - 2011. 10. 30. 19:41

Nagyon bejött ez az évad is. Vicces, hogy nekem is annyi bajom volt vele, hogy egyszer-egyszer sok volt az indokolatlan csöcs.

and1 - 2011. 10. 31. 08:58

Kérlek ki ne tagadjatok! Úgy meg ijedtem a fenyegetődzésetektől, hogy már az s2e6-nál tartok! A hosszú hétvége mi mindenre jó?!

zsok - 2011. 11. 01. 10:57

@Paladin: nőként mondom, hogy indokolatlanul sok csöcs nincs. Hála istennek “indokoltan” sok meztelen férfi is volt.
-1 pont, amiért indokolatlanul sokat “fuck”-oztak? :-D

DQ - 2011. 11. 19. 02:40

A fuckozást én itt teljesen beleillőnek érzem a képbe, nem hinném, hogy a katonák, főleg terepen szebben beszélnének, sőt. Tehát ez nálam hozzátesz az authentikus hangulathoz, bár általában én sem szeretem, itt megvolt a helye.

Desmond Wallace - 2011. 11. 20. 19:33

Nem volt stabil a színvonal az évadban, de így is remek szórakozás volt a 2. évad is.
A főcímet mondjuk én mindig átugrottam, de ennyi bajom legyen az egésszel.
A random meztelenkedést meg tényleg túlzásba vitték rendesen.
Az meg külön plusz pont, hogy kimennek terepre forgatni és nem a CGI-t erőltetik, mint sok hasonló alkotásban.
Ilyennek kéne lennie minden akciósorozatnak!

clark - 2011. 11. 22. 13:09

én most néztem meg,csak heti dupla részekkel adagoltam ,mivel nagyon bejött és újra is fogom nézni a mindkét évadot.

Akcióban ez a király:D!

Teljesen más a 2évad,egy kicsit féltem hogy Armitage nélkül milyen lesz,de egyáltalán nem csalódtam,sőt:D
A Winchester ismerős volt a camelotból ott is szimpi volt itt is,az ő karaktere kicsit lehet túl hidegre sikeredett,de a vége felé kezdett kibontakozni,Sulllivan meg tipikus alfahím szereti a nőket, a jó Laphroaiget(jó füstös whisky:D)) és szeretnek is azért lövöldözni:D

Tetszik a szerkezet hogy egy küldetés 2részre van bontva.
Látom a legtöbbeknek az 5-6 rész jött be,nekem meg pont nem az,ott a doki csaj rossz színészi játéka és idegesítő karaktere miatt sokat levett a jósági faktorból,nekem talán az 1-2 rész valamint a 9-10 tetszett a legjobban.a végére már nagyon összeszoktak:D

A kicsit sok ruhátlanság szerintem is felesleges volt

spoiler:

pl a 6részben épp elkapták Damiant és elkedzdtek beszélgetni a háttérbe épp ott fürdik kint egy lány ruci nélkül:D

vége!

Jó volt sok magyar helyszínt,helyégnevet,szerplőket látni!

A mellékszereplők viszont nagyon nem voltak ott.
A néger katona arc ,nem illik bele a képbe ,A Grant ezredes meg egyenesen irritált engem ,nem bánom hogy harangoztak neki:D
A kövi évadban elég volna emelni a mellékszereplők színvonalát és akkor lehetne ez egy 10/10es sori is nekem így “csak” 9/10:D

És majd elfelejtettem a főcímet ,ami marha jó,nekem a Human Target főcíme ugrott be,az is marha jó volt,a zene nagyon király és még elég hosszú is ,de nem lehet megunni mert nagyon ráhangol a sorira:D!

Kissur - 2011. 11. 25. 11:46

Tudni már, hogy kik lesznek a szinkronhangok? Ugyanis 2012 januárjában érkezik az HBO-ra! ^^

winnie - 2011. 11. 25. 11:47

írtuk már mi is pár napja a hírt, de egyelőre még nem volt meg a casting, ha minden igaz.

Kissur - 2011. 11. 25. 19:28

érdekes, márpedig azért, mert január 3-án már kezdenek, mégpedig dupla résszel. 1 hónap alatt végezni fognak? ráadásul az ünnepek közeledtével? háááát…

Kissur - 2011. 11. 25. 19:29

ja meg még annyit, hogy én Stohl Andrást tudtam volna elképzelni Michael Stonebridge hangjának, de ő a börtönből nehezen tudná megcsinálni :) többiekre tippem sincs.

Kelta67 - 2011. 12. 05. 16:07

Én most fejeztem be a 2. évadot..nagyon zsír :)
teljesen realisztikus, és jó a katonaság ábrázolása…kicsit kevés a fuck…de hát ez nem az élet:) (saját tapasztalat)
jöhet a 3. évad..meg a 4. meg az 5. :)

norgezoo - 2011. 12. 06. 22:50

3 nap alatt ledaráltam a két évadot. Engem teljesen beszippantott a sorozat. Azóta még álmomban is kommandózom jobbra-balra:). Gratulálok a készítőknek és a szereplőknek, így kell ezt csinálni!

Dorinda41 - 2011. 12. 11. 08:51

Nem nézek lövöldözős filmeket. Ezt kivételesen Mr. Armitage miatt kezdtem el nézni, fogalmazzunk pontosan, szándékoztam belenézegetni. S láss csodát ott ragadtam. Végignéztem mindkét évadot pár nap alatt. Nem ártott meg, sőt. Igaz, nekem az első évad csöcsmentesebb verzióként jobban bejött. De mindennel együtt 9/10.

Basil - 2011. 12. 16. 08:32

Végre megnéztem az s02-t.
Az utolsó két rész az ismert dolgok miatt nagyon szuper volt, de előtte többször éreztem azt, hogy az első évad nekem jobban bejött. Nem tudom miért, talán a főszereplő(k) miatt, vagy a fíling jobban megfogott az első évadnál, de mindenesetre így van. Persze biztos sokat számít az angol első évadnál a brit felfogás, mint a folytatás amerikásabb megoldásai mind képileg, mind sztori szempontjából. Ennek ellenére még így is kiemelkedő a sorozat, és a folytatást is kíváncsian várom.

gyerecske - 2012. 01. 10. 11:47

Nekem is jobban bejött az első évad , de valóban kellett már mint egy falat kenyér Jack után.Remélem a 3. tartja legalább ezt a szintet.

gabbb - 2012. 01. 12. 08:25

Most tartok a 2. évad harmadik részénél. Remélem hamar leállítják a szőke kiscsajt mert egyszerűen röhej, hogy egyedül rohan elfogni a rosszembert, aztán a maga 50, de max 55 kilójával úgy leteríti mintha csak egy 120 kilós pankrátor tette volna. Utálom, hogy akciójelenetekben nádszál kislányok osztják ki a 2-3-szor nagyobb arcokat. Ezt egyedül Milla Jovovich-nak tudom elhinni, de benne ugye ott munkálkodik a T-vírus.

gabbb - 2012. 01. 12. 10:35

oké, nem szóltam :)

Kissur - 2012. 04. 09. 00:24

Van már valami egyéb hír a 3.évadról a szereplőgárdán kívül? Jól jönne már végre egy kis infó.

Shawn - 2012. 07. 06. 23:18

Amúgy a 7. és a 8. részt is itt forgatnák, nem?

rio - 2012. 07. 15. 23:27

@Shawn Igen, nyeríttem, amikor megláttam a mikrobuszos részt az elején, pár utcával odébb forgatták az óbudai Keled úton. Emlékszem, asszem tavalyelőtt (vagy tavaly) nyáron pont tartottam hazafelé, és elterelték a forgalmat, akkor még fogalmam sem volt, miért. Hát ezért :) A K-híd is benne volt, az erdős jeleneteket meg gondolom a Pilisben vették fel. A 7.-8. részben még a Balkánt játszottuk, de 9.-10.-ben nem. Örülök, hogy megmenekült a Batthyány tér :D

jky - 2012. 07. 19. 21:20

Ledaráltam én is a sok dicséret miatt.

Ami pozitívum: az akció részek nagyon jók, szinte érezni, ahogyan becsapódnak a lövedékek, robban minden, ahogyan kell, simán szarrá lőnek bárkit stb. Szóval ez nagyon ott van. A 2 főszereplő is jó arc, pont jól kiegészítik egymást. Illetver örülök, hogy a helyszínek nem kamuk, legalábbis gondolom nem, mert végre Budapest is Budapest volt.

Negatívum: kb. minden más. Tök felesleges dupla részek, logikátlan, bugyuta, időhúzós történetvezetés: 125x túszul ejtik az embereket, szállítják őket, azok elszöknek, megint üldözik őket, megint elszöknek, majd megint túszmentés, megint valaki elszökik áhhh…..

A túszokat, meg bárki ártatlan és fegyvertelen embert állandóan fejbe lőnek gondolkodás nélkül, de amikor a 2 főhőst fogják el, akik ugye veszélyesek (fegyveres katonák), azokat bezzeg soha, senki nem akarja lelőni.. Logika? Jó, persze, a főhős nem halhat meg, de akkor valami mást kellene kitalálni, mert ez így gagyi.

A másik meg az, hogy 20 méterről 35 terrorista soha senkit nem képes eltalálni, és nem csak a főhősöket, hanem fegyvertelen menekülő túszokat. (Oké, párszor eltalálták a főhősöket, de akkor is… ne teremtsenek irreális helyzeteket, mert az olyanokat nem élhetnék túl, sehogy… jobb lenne a realitások talaján maradni)

A sivatagban/terepen kocsival menekülős részeknél fogtam a fejem, annyi logikai hülyeség volt… De felesleges sorolni, rengeteg ilyen hiba van benne.

Ja és örülök, hogy a Colonel Grant megpurcant, mert rühelltem (10 rész alatt sem tudtam megszokni), nem is értem, miért kell egy tökös kommandós sorozatba egy női ezredest rakni… Bár nem feltétlenül azzal van a gondom, hogy nő, hanem magával a személlyel…

A 2 buddy és az akciórészek elviszik a sorozatot, de sokkal jobb lenne simán szimpla részekkel, feszes tempóval, 98% akcióval (1-2 meztelen nőcis jelent maradhat :D), bullshit és logikai hibáktól mentesen…

Kíváncsian várom a 3. szezont, javítanak-e valamit a dolgokon.

Hans - 2012. 07. 20. 00:08

Nekem ma sikerült befejeznem a 2. évadot.
Az elsőre szó szerint véletlenül bukkantam itt junkie-n és azt a pillanatot kurvára nem bántam meg. Hogy finom legyek. :)
Az első évad Porter-rel nagyon bejött. Bírtam a csávó brit SAS-ba illő stílusát.
Aztán jött a második évad. Meg kell hagyni jobban tetszett.
Miki és Damján kifejezetten jók, főleg utóbbi (pár beszólása megmaradt a fülemben azokon elröhögtem mindig 1-2 percig).
Grant ezredest fene tudja én kedveltem, de jól tették, hogy kirakták. Kíváncsi vagyok az utódra.
Helyszínek terén meg kis hazánk üdítő volt, pláne hogy 9-10-ben magát hozta a jó öreg Ganz villamossal és az apokalipszist is túlélni képes Ikarusával (mit keresett a 47-es a Batyin? felmászott vmi gyökér a Szabadság hídra? :D).
Njugati és Kobanja sztésönön, a baseball sapis rendőrökön és a 9 részben feltűnő RTL X-Faktor mentorokat is szállító Gazelle heliken elmosolyodtam (na meg a Batyin a srác Fila táskáján).
A Nyugati előtti dupla Combino-s képen, a Gelázsról vett képeken és a Várról készített képeken meg kell hagyni elég szépen szerepelt Budapest!
Amúgy remélem a 3. évadban járnak még erre, vagyis Bécs felé.
Scott osztrák katonacsaja (akit Grant küldött rá), na őt elviselném állandó szereplőnek…. :P

Hooligan - 2012. 09. 07. 23:40

Én meg most fejeztem be a darálást. Hát ez valami kurvajó volt. Legszívesebben megnézném megint, de vár a 3. évad :)

Ja, és szinkronnal kezdtem el és bár az elején irtóra nem tetszett, aztán a 4. rész körül teljesen rendben volt, végére meg már majdnem imádtam. Bár ugye nem ismerem az angol szöveget, de volt benne pár magyartalan dolog.

deku82 - 2013. 12. 30. 23:18

“A főcímet mondjuk én mindig átugrottam”
“A random meztelenkedést meg tényleg túlzásba vitték”
+1
Nekem Grant karaktere bejött, ennyi erővel kinyirhattak volna mindenkit a bázison…
Scott pedig szuper, olyan akarok lenni, mint ő.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz