login |

Blue Bloods: kezdett a 2. évad

2011. 10. 31. 20:46 - Írta: Desmond Wallace

8 hozzászólás | kategória: kritika,

Megkésve bár, de most itt lesz a lehetőség arra, hogy kibeszéljük az új évadot. Azt az új évadot, amelyik gyakorlatilag ott folytatta, ahol májusban véget ért a történet. A sztoriban azért akadnak változások, kell is, hogy legyen, de ezek a minőséget nem érintették. Sajnos maradt az a középszer, amit az első évad második felében megszokhattunk.

A Blue Bloods – a kezdeti családcentrikusság után – egy tipikus nyomozós sorozattá süllyedt vissza. A 2×01 ügye se volt túl eredeti, sem izgalmas, a meghitt családi légkör pedig erőteljesen a háttérbe lett szorítva. Tom Selleck uralta az egész részt, az ő árnyékában pedig alig kapott lehetőséget a többi Reagan. Egyedül Erin jutott kicsit több lehetőséghez a családtagok közül, de Danny teljesen eltörpült az apja mellett. Selleck karaktere egyébként még mindig jó, karizmatikus, igazi családfő, akire fel lehet nézni, de nem kellene ennyire előtérbe helyezni a rendfőnököt. Donnie Wahlberg és Bridget Moynahan is profi színészek, ráadásul még jól is hozzák a karaktereiket, így jó lenne, ha több játékidőt kapnának a sorozatban.

Persze indul egy új főszál, ami még akár érdekes is lehet, valamint új polgármester került a város élére, de igazából az előző évadban se sok jelentősége volt a város első emberének, a főszálnak meg még annyi sem. Sok jót tehát nem tudok a 2×01-ről mondani. Egy éve még nagyon kedveltem a sorozatot, de azóta sikeresen kiölték belőle azt a pluszt, ami kiemelte a nyomozós sorozatok tengeréből.

Az évadnyitó epizód alapján nem igazán látom a fejlődés lehetőségét a Blue Bloods-ban. Ez a középszer nem elég ahhoz, hogy tovább folytassam a sorozatot. 5/10-re értékelném a 2×01-et, ami önmagában nem rossz, de ha folytatnám, akkor csak időt venne el a jobb sorozatoktól. Részemről tehát ennyi volt a Reagan-család, de ha esetleg sok jót írnátok a későbbi epizódokról, még visszatérhetek a sorozathoz.

8 hozzászólás Ne habozz!

monana - 2011. 10. 31. 21:22

Sajnos igazad van.

Pocok - 2011. 10. 31. 21:28

Én az eddigi második évados részeket megnéztem. Hogy miért? Azt nem tudom…

rendesfiú - 2011. 10. 31. 22:09

Én már az első évad felénél kaszáltam. Sajnos nem tudott olyat nyújtani, ami miatt vártam volna a következő hetet.

Aldo - 2011. 10. 31. 22:39

Látom nem sokat vesztettem, hogy pár rész után kaszáltam.

Gattaca - 2011. 11. 01. 00:12

én az első két részt láttam. vagy csak a pilotot? a Southlandhez képest harmatgyenge

winnie - 2011. 11. 01. 00:27

azért ez és a southland más tészta. a southland inkább járőrös sorozat, ez inkább nyomozós.

Lajoska67 - 2011. 11. 01. 02:11

Még hogy középszerű. Sokkal alatta marad annak. A legutóbbi részben, mikor Selleck a kislányt okította a nagybetűs életre, hogy ugye a kocsi és a ház közül mit válasszon, azt hittem, valami rossz kabarét vágtak bele a sorozatba, de nem. Szóval most már vígjátékként kezelem, várom, hogy Jáksó kikukkantson röhögve a függöny mögül. Szánalmas, de nagyon.

Arthuro_Adam - 2011. 11. 01. 10:17

Vicces számomra a Blue Bloods a nyári Backstreet Boys és New Kids On The Block koncert óta, ahol Donnie Wahlberg is nagyon nyomta :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz