login |

Chuck: kezdett az 5. évad – írta outlander

2011. 10. 31. 15:17 - Írta: vendegblogger

103 hozzászólás | kategória: kritika,

Feltűnt már valakinek az, hogy egy sorozat utolsónak kikiáltott évadjánál mindig előjön a “vissza akarjuk hozni az első néhány évad hangulatát” című ígéret? Na jó, most hirtelen meg nem tudnám mondani, hogy a Chuck-kal kapcsolatban pontosan hol hallottam ezt a szöveget, de ha Chris Fedak és társai még csak véletlenül is ígértek ilyesmit, a mostani évadpremier alapján ítélve azt kell mondanom, talán még sikerrel is jártak.

Kedvenc balfék geekből lett szuperkémünk ugyanis visszatért – és hogy az első két évadot visszasíró rajongók imái is meghallgatásra találjanak, Chuck végleg vissza is került a balfék geek szerepébe. Az 5. évad lesz vajon az, amelyben Chuck végre újra a kocsiban marad?

Spoileresebben folytatom a tovább mögött.

Nyilván, nem. Először is, Chuck soha nem maradt a kocsiban. Még akkor sem, amikor megparancsolják neki. Most pedig, a Carmichael Industries nevű kisvállalkozás nagyfőnökeként, nyilván még annyira sem fog a kocsiban maradni. Kivéve persze, ha épp a küldetés tartja szemmel biztos távolságból és közben épp parancsokat osztogat a gyönyörű kis feleségének, Sarah-nak, a Sam bácsitól való eltávolodás által meggyötört, immáron zsoldosként funkcionáló Casey-nek, és a piszok gyorsan és problémamentesen(?) betanított új Intersectnek, Morgannek. (Habár, a “premature zoom”-mal neki is akadnak gondjai…)

If I had a power like that and I thought it was gone forever, aw, Chuck, I’d be a wreck… But not you, man. You are my hero. You’re great even without the Intersect. /Morgan/

Ahogy arra számítani lehetett, Chuck roppantul hiányolja a fejéből a kung-fu tudást meg a többi jóságot, ami az előző két évadban szinte minden bajból kihúzta őt, és nyilván amiatt is aggódik, hogy nincsen többé meghatározott szerepe a csipet (kém)csapatban – de szerencsére Sarah meggyőzi, hogy továbbra is ő az Ész, valamint a csapat szíve-lelke, és ezért igenis szükségük van rá. Nekem pedig be kell vallanom, hogy az egész epizód alatt amiatt aggódtam, vajon visszakapja-e az Intersectet a végére vagy sem. És szerintem egész évad alatt is ezért fogok izgulni. (Aki látta a 4. évadot, az tudja, hogy jogos az aggódásom.)

Nem igazán sikerült meggyőzniük engem a rész végére, hogy Chuck megbékélt az új status quóval, és nem keres majd valami módot arra, hogy újra flashelni tudjon a későbbiek során. Azt azonban el kell mondanom, hogy nagyon jó volt viszontlátni a bénázós Chuck-ot, aki közelharcban teljesen védtelen (a masszőrös jelenetben), a computer nerd Chuck-ot, aki csakis azért tud bejutni a rosszfiú szerverszobájába, mert számítógépszerelő kell nekik, valamint a furfangos Chuck-ot, akinek mindig van egy eszement terve, még akkor is, amikor egy másodperccel előtte még ő maga is úgy gondolja, hogy nincs (felfordulást kavar, elrohan és kugrik egy csukott ablakon? Klasszikus Chuck-vészmegoldás). Ebből a három tulajdonságból tevődött össze ugyanis a kung-fu előtti Chuck, akit az első évad óta ismertünk és szerettünk.

The computer didn’t make you a hero. It just gave you the opportunity to become one. /Ellie/

Na és emlékszik még valaki a 4. évad végén kifejezésre juttatott aggályaimra? Hogy egy kungfuzós Morgan mellett miért van szükségünk egy “unalmas” Chuck-ra? Hát, kérem, az évadnyitó sikeresen eloszlatta minden kételyemet. Tetszett ugyanis, hogy az epizód nem Morganről szólt, és feltehetőleg az évad sem fog róla szólni. Tetszett, hogy egy kicsit visszakaptuk az első két évad Chuckját, még ha nem is teljes egészében. Tetszett, hogy közte és Sarah között végre nincsenek idegesítő civódások (a házvásárlós sztori nem épp a legérdekfeszítőbb, de nem is a legirritálóbb, és Morgan segítségével még viccessé is próbálták tenni). És az is tetszett, hogy a csapat most mintha még jobban összetartana, mint valaha – a három főszereplő közötti kémia talán soha nem volt még ennyire jó, mint most.

Ebből a legutóbbi dologból adódik azonban az is, hogy szinte mindenki más háttérbe szorult az évadnyitóban. Ellie csak annyira tűnt fel, hogy újonc Intersect-szakértőként elmagyarázza a napszemüveg működését, Jeff és Lester pedig egy rövid, de tipikus ökörködés erejéig tették tiszteletüket (most pedig jöhetnek a “szerintem nem kellettek volna az epizódba, mert már annyira erőltetettek” kezdetű megmondások – én nem fogok rájuk reagálni, mert hát haters gonna hate, az én véleményemet meg már a múltkori finálé óta ismeritek). Big Mike-nak és Captain Awesome-nak ellenben se híre, se hamva nem volt az epizódban, azt pedig nem tudtam nem észrevenni, hogy Beckman tábornok ismét nem tartozik az állandó szereplők körébe. Habár szándékosan nem néztem meg az elkövetkező részek promóit, szóval nem tudom, hogy a kis társaság útja vajon kereszteződik-e még a Beckman-féle CIA-val a jövőben.

És ha már a történet folyásánál járunk: a 4. évad végén belengetett Nagy És Gonosz Terv hogyanjára és mikéntjére nyilván nem derült fény azonnal, meg hát ha nagyon szkeptikusak lennénk, akár azt is mondhatnánk, hogy talán még az írók sem tudják. (Főleg, ha egy újabb menetrend szerinti csoda folytán megnövelnék az epizódszámot, és az írók aztán törhetnék a fejüket, hogyan kavarják meg a szálakat megint…) Cliffhangernek is csak egy rakás gonoszkodós, titokzatos és meglehetősen klisés blablázást kaptunk Decker ügynöktől, semmi többet. Az azonban biztos, hogy az 5. évad sztorija grandiózusabbnak akar hatni, mint valaha, én pedig roppant módon kíváncsi leszek arra, hogy a (kezdeti?) 13 rész alatt mit tudnak kihozni belőle.

Pontszám? Egye fene, megadom a 8/10-et, de főleg azért, mert hosszú idő óta végre nem úgy éreztem egy Chuck-évadpremier nézése közben, hogy “ez már bizony nem az a Chuck, mint amit én megszerettem”, hanem tényleg élveztem is és nosztalgikus érzésekkel töltött el az első két évaddal kapcsolatban. Igen, én azok közé tartozom, akik azt vallják, hogy a sorozatot hosszútávon a kung-fu tette tönkre. De ha az 5. évad kezdetének hinni lehet, akkor a Chuck jó úton halad megint afelé, hogy nézős sorozat legyen. És nem a flash-ek meg a zoom-ok miatt, hanem a címszereplő Chuck miatt. És csakis miatta.

103 hozzászólás Ne habozz!

Krisz - 2011. 10. 31. 15:25

Totál A-Team érzésem lett a rész végére.

Ingorion - 2011. 10. 31. 15:34

Nekem tetszett, a 4. évad nekem se a kedvencem (ettől függetlenül azért azt is szerettem)… vicces és könnyed volt, pont ahogy elvárom azt egy Chuck epizódtól. A vége nekem tetszett, pont az általad is említett grandiózusság miatt. Remélem csak 13 részes, szépen lezárt és minőségi évad lesz ez, hogy méltóan búcsúzhasson a sorozat! 8/10 részemről!

ProZsolt - 2011. 10. 31. 15:38

Teljesen egyetértek!
Nagyon bejött az évadnyitó, nem részletezném, mert csak a fentebb leírtakat ismételném.
Nekem is a kung-fu tette tönkre a sorozatot, mivel elmúlt az izgalom, hogy ebből a helyzetből ugyan hogyan fogja kihúzni magát, met a 90%-ban csak flashelt egyet és megoldódott minden gond. Én is remélem, hogy nem fogja visszakapni a szupererejét, mert akkor megint B kategóriás akciósorozattá válik.

Poohy - 2011. 10. 31. 15:49

Ki ismerte fel Mark Hamillt az elején?

Mellesleg jól játszott az öreg Jedi:) Az epizód, szerintem se hús se hal nem volt, mert bár (talán) próbálta visszahozni az első évad béna Chuckjának hangulatát (a masszőr jelenet tényleg jó volt), de szerintem nem sikerült, kiszámítható volt, és bátortalan íroi fogás volt, hogy Chuck kivágta magát mégis (jobban preferáltam volna, ha elfogják/lelövik és nem tudni mi van vele)
Jeffsterék számomra mindig üdítő perceket okoznak, a hülyeségeik feldobják a néha leülő történetet.

LoGi - 2011. 10. 31. 16:12

Operation T.I.T.S.!

SPOOOOOOOOOOOOOOOILER SPOOOOOOOOOOOOOOOILER

Igen, már a második részben is lesz Beckman, jó kis jelenettel :D

SPOOOOOOOOOOOOOOOILER SPOOOOOOOOOOOOOOOILER

És amúgy a 13 részre már megvan a vége természetesen, és szerintem tudatosan még el se kezdtek esetleges folytatást tervezni, mert 99% hogy nem lesz szükség rá.

LoGi - 2011. 10. 31. 16:17

Mellesleg én szerettem kung fu Chuckot mivel szuperhősös cuccok suckerje vagyok, de mivel nincs bajom a vicces és eszes nerddel sem, ezért nálam még nem volt olyan, hogy gyenge évad :) Vagy pontosabban fogalmazva nem kedvelt évad, nem tudnék rangsorolni.

arya - 2011. 10. 31. 16:17

az előző évad felét kihagytam, mert már nem bírtam azt a drámázást és dögunalmat, de most mégis meglestem ezt az évadnyitót, hogy hátha. nos, a tavalyiakkal ellentétben ez a rész kellemes volt, nem pedig elviselhetetlen, de csak amolyan langyos harmadik évados szinten, közel sem hozta az első kettő fergeteges hangulatát. szóval még mindig nagyon-nagyon szomorú vagyok :( mindenesetre várakozó álláspontra helyezkedem, mert búcsúzásképp azért el tudnék viselni egy ilyen évadot, és kellene némi utánpótlás, ha csak egyszer nézős lesz is. (az első két évadból már nincs olyan rész, amit ne láttam volna vagy nyolcszor.)

Dr. Atom - 2011. 10. 31. 16:24

Nem volt rossz, nekem kifejezetten antipatikus volt az intersect-es Chuck. Már csak a haját kéne visszaalakítani nördösre a bájgúnár-külsőről.

teardrops - 2011. 10. 31. 16:31

Noigen, tényleg visszajött az első évados érzés, nálam még Morgannél is, aki most megint roppantul idegesít (és ezzel lehet, hogy egyedül vagyok:-)), pedig már kezdtem azt érezni, hogy “normális” lesz/lett, de az azért vígasztal, hogy meghagyták az okos-Chuck részt, sőt… ;-)
Azt viszont hiányoltam, hogy nem volt semmi StarWars-os utalás.:-S;-) Vagy csak én nem vettem észre?

Jahh, és jó ötlet a zúmolás a flesssss helyett.:-D

ChipLecsap - 2011. 10. 31. 16:31

A leggyengéb évad premier volt a 3. évad első része óta, vita nélkül. Én személy szerint sosem kedveltem a puhapöcs Chuck-ot, és az igazat megvalva az utolsó évadnak nem arról kéne szolnia hoigy chuck ujra meg ujra kételkedik magában mint valami kis hisztis picsa. Ugyan voltak jelenetek amik jok voltak, és részben jobb lett a rész mint vártam ,de ehez erősen hozzá tartoik hogy egyátalán nem vártam semmit a résztől, mint ahogy az évadtól sem várok semmit. Töb rész berendelésétől nem kell tartani a Nézetség botrányosan alacsony volt.
És sziguroan csak tipp, de Chuck ugy is vissza kapja madj az Intersectjét, sőt igazából nem is vezsítette el csak lekapcsolták, szal :). Én nem birom amikor nem képes megvédeni magát, ráadásul sosem értettem hogy miért nem fér meg egymásmellett az okos chuck és a verekedni is képes Chuck. Az írok béna sága hogy nem voltak képesek kihívást állítani a csapat elé miután chuck is képessé vált verekedni, ennyi. De talán elnézőbb lennék ha morgan nem lenne intersect, mindegy mivel tudok ezt azt és ez nem spoiler topic, azért majd elválik, a kritikusok akik látták az első 3 részt vita nélkül állítoták hogy ez a leggyengébb, és hogy a 3. a legjobb, szoval majd elválik menyire mükszik ez a dolog.

Kissur - 2011. 10. 31. 16:32

Caseyről nem volt szó az írásban, pedig nekem a kedvenc pillanatom a részből az volt, mikor megemlítették az oroszokat, és ő egyből lefagyott. :D

kacagomikulas - 2011. 10. 31. 17:47

Az az igazság, ha nem tudtam volna, hogy lesz benne Sarah fehérneműben és nem az utolsó évad lenne, kikapcsoltam volna. Aztán a 29. perc után meg már illik befejezni.
Nem tudtam nem azt érezni a sorozat kapcsán, hogy menyire megfáradt, kiszámítható és unalmas lett. Van amikor ez semmit nem vesz el egy sorozat értékéből, de mivel ez az egyik kedvencem, így ez engem itt jobban bánt. A Rush Limbow-s beszólás volt nálam a rész fénypontja, ott tudtam egy jót röhögni, de a többi… Örülök, azért, hogy másnak tetszik, kár lenne, hogy a legtöbben rossz szájízzel búcsúzzanak ettől a sorozattól jelen pillanatban én úgy tűnik így fogok, de ki tudja, lehet olyan jó lesz a finálé, hogy megismétlődik a Lostos flamewar. Reménykedjünk! :)

horvagab - 2011. 10. 31. 18:09

Nekem tetszett. Habár sok bajom nem volt az utóbbi két évaddal (avagy inkább a 3. évad +6 epizódjábal, illetve a 4. nagyobb részével) de számomra mindig is a 2. évad lesz életem legjobb sorozat évadja. Itt érdekes volt Chuck nyűglődése kicsit, de az is tetszett, h hiába vesztette el az Intersectet, magától már tanult annyit, h ne legyen teljesen elveszve (ld. epizód végét).

Szerencsére kevés már a csapaton belüli dráma, remélem így is marad, mert abból már volt elég 4 éven át. Deckerrel kapcsolatban viszont annyit, hogy sokat még nem tudunk, h mit akar de már lehet utálni nagyon. Én legalábbis teszem lelkesen (de amúgy meg igazán, melyik Chuck ellenségnek volt konkrét terve azon kívül h “Gonosz vagyok és szívatom a jókat” :D. Najó, Daniel Shawnak megvolt h bosszút akart,de a többinek semmije nem volt).

Még kicsit a 4. évadra visszatérve nekem ott a Volkoff-történet vége tetszett, az Orion utalással meg hasonlókkal. Hiányzik, hogy nem használják annyira a sorozat saját mitológiáját (ez legfőképp a 2. és 3. évad közt jött elő, amikor mintha mindent elölről akartak volna kezdeni).
Reméljük most lesz elég visszautalás, ki tudja, lehet hogy még Jill is visszajön kicsit. Bár nem hiszem.

polka - 2011. 10. 31. 19:17

Nem volt rossz a kezdés, az az igazság hogy már hiányzott a sorozat nagyon.Látok esélyt rá hogy a Chuck színvonalához méltó befejezést kapjunk.Morgan meg epic. 7/10

ljdwcb - 2011. 10. 31. 20:05

első két évad magasan a legjobb volt, ez vitán felüli, nem tudták azt hozni sajnos később, de még mindig a top 5 sorozat nálam, még ha nem is úgy élvezem a részeket már mint anno, de még mindig jobb mint sok sok más.

Böszi - 2011. 10. 31. 20:57

Engem a Chuck tett junkie-vá,és örök favorit fog maradni.
Jó lenne ha az évadfeléig nem kapná vissza az intersect-et, de utána sikerülne és ketten járnának Morgan-el küldetésekre(persze Sarah-val és Casey-el együtt). De ez a két balfék mindig kitalál valami hülyeséget :)
Mondjuk Chuck-ra ragadt némi kung-fu, még az elején szépen véd majd üt vissza (:

outlander - 2011. 10. 31. 23:09

Dr. Atom:

“Már csak a haját kéne visszaalakítani nördösre a bájgúnár-külsőről.”

Az poén volna, ha a 13. részre visszanövesztené a haját, és pont olyan séróval távozna a képernyőről, mint ahogy a pilot epizódban bejött 5 évvel ezelőtt :D

Gondolná az ember, hogy egy szereplő külsejének/hajviseletének megváltoztatása ennyire csökkenti/növeli egy sorozat élvezeti értékét…?

(Tényleg, volt már ilyen hét kérdése? Vagy lesz? :D)

szendroib - 2011. 11. 01. 00:46

Nagyon kellemes rész, volt, rég szórakoztam ilyen jót egy Chuck részen. Amikor elkezdtem nézni a részt és volt a mi történt korábban részt rájöttem, hogy az előző évad utolsó 4 részét nem is láttam, annyira beleuntam anno. Pedig első 1-2 évad nagy kedvenc volt, és akár megint azzá válhat a maradék részekre, ha továbbra is megtartják ezt a lendületet.

Lajoska67 - 2011. 11. 01. 02:14

Nem volt rossz, mikor néztem, de utólag visszagondolva már igen. Az a hülyeség a végén, az öltönyös szokásos szabadkőműves-szerű emberekkel annyira elcsépelt az elmúlt 4 évad után, hogy elmondani nem lehet. Mikor megláttam a Jeffster párost, hányingerem támadt. A morganes hülyéskedéses vonalt pedig, úgy látom, nem használják ki. Szerintem addig lesz Chuck intersect nélkül, amíg Castiel isten volt a Supernaturalban (1-2 rész max.). Szóval kicsit uncsi.

Neton - 2011. 11. 01. 10:29

Kaszát kapott a sorozat, ez az éved is kegyelemkenyér, úgyhogy ne tessék többre számítani, mint 13 rész. De nekem is bejött a premier, a masszőrős jelenet ajtónyitásos része zseniális volt. :D

Hunnenkoenig - 2011. 11. 01. 10:59

Nagyon jo resz volt.

Sajnos ha vegig 1 evados chuck maradt volna a sorozat, akkor unalmas lenne es akkor mindenki karakterfejlödes utan kiabalna.

Szerintem jo volt ez igy, ahogy volt, de persze egyetertek az irassal es jo volt latni a regi chuckot.

Az intersectben engem mindig az zavart, hogy nem volt semmi mas, mint kung-fu.

Ha egy McGuyver stilusu “mindenre megtalalom a megoldast az intersect segitsegevel” rendszert követtek volna, sokkal erdekesebb lett volna az egesz.

Az, hogy mindig csak a kung-fu segitette ki öket, eleg uncsiva tette az intersectet.

Egy james bond sem folyton csak verekszik. Amit james bond es McGuyver kisujjbol tud, azt kellett volna adnia az intersectnek chuck reszere.

Connie - 2011. 11. 01. 11:38

Most az évadnyitó után jöttem csak rá, hogy ez mennyire hiányzott nekem a nyáron! (Nagyon nagyon!)

Lajoska67 - 2011. 11. 01. 13:33

Szerintem nem első évados jellegű. Max. a masszázs-jelenet, az tényleg jó volt. Bár a kábító pisztoly már kilógott. Az igazi első évadban Morgan volt meg Chuck, együtt szenvedtek, néha a Buy More-ban, néha másutt, nagyon viccesek voltak. A legjobb jelenet, amikor a nindzsa ruhás Sarahval verekednek Chucknál az első részben. Ez volt a csúcs. Vissza lehetett volna oda térni, de nem akarták sajnos.

PrinceKardinal - 2011. 11. 02. 00:48

nekem a 3evad volt a csucs… 4evad botranyos volt

Oszinten, engem csak Sarah es Chuck kapcsolata fogot meg es azert neztem, de amiot nincs meg ez a geek vagyok de hoditom a top model csajt efektus, azota nem izgat …

ez van

ChipLecsap - 2011. 11. 02. 05:11

Sarah és Chuck, kapcsolata az eggyetlen ami még mindig müködik a soriban hála Zac és Yvonne-nak :). ez az egyetlen ami nem szenvedet nagy csorbát, hiába jöttek össze, még mindgi szorakoztatóak. amugy meg akik nyavajognak azok sosem szereték őket, ezek a shipper-nek nevezet emberek is egy részük egy kis tetü, mert hangosan birálják a sorikat azért amiért nem hozzák össze a fő szereplő karaktereiket, de amikor megtörténik akkor meg nem nézik tovább, vagy panaszkodnak pff.

Én nem, én tulajdon kép még mindig Chuck és Sarah miat nézem, ha nem lennének együt, akko már rég kaszáltam volan, tök mindegy mine sztori lenne.
Talán az egyetlen negatív dolgo velük kapcsolatban az az hogy nincs meg a sexuális szenvedély köztük, De ez Fedak döntése, volt ez ellen nincs mit tenni, ő nem akar nekik sexy jelenetket adni.

Ugyan akkor azt elsimerem hogy mind külömböző dolgokat szeretünk, de akkor azért a jövőben ne általánosítsunk, szerintem az lenen a legjobb :). Mint a cikk iroja is aki mint tényeket közöl hogy ez és ez votl a legjobb, amikor nem mindenkinél.
Igazából egyik évadra sem lehet azt mondani hogy szar votl, mindegyik évadnak vannak gyengeségei és erőségei.

Potter - 2011. 11. 03. 20:39

Hat ChipLecsap neked a helyesiras a gyengeseged
Amugy egyetertek veled,mindig lesznek rajongok es biralok is.
Ez van,ennyi.

ChipLecsap - 2011. 11. 04. 04:28

Potter
Valóban az, nem mentegetőzöm XD. Na jó egy kicsit azért igen. Sokszor ütöm félre a billentyőzetet, a kapkodásom miatt, de azt is aláírom hogy sosem voltam jó helyesírásból.
De hogy némileg a Chuck témánál maradjunk, volt Chris Fedak-kal egy kis csevej, és egész érdekes dolgokat mondott, persze szokásához híven megitn epic és egyéb jelzőket használt, de némeik tényleg jól hangzik.
Én személy szerint példál nagyon várom az 5. rész , Zac Levi fogja rendezni, és Hacker támájú lessz. A 8. rész meg Sarah központu lessz, amitől némiképp tartok azért, benne lessz a muterja, nah meg az egykori Kiképzője, aki amugy a white collar-ból jön Tim DeKay. Nah meg persze lessz karácsonyi rész is ez lesz majd a 7. rész.

De hozzá teszem hogy tartom magam ahoz hogy ugy állok az évadhoz hogy nincsenek elvárásaim és hogy ez lessz a legrosszab, és ha még sem akor majd örülhetek, ez az első résznél is bevált olyan szinten hogy jobb lett mint vártam.

outlander - 2011. 11. 05. 08:22

ChipLecsap:

“Mint a cikk iroja is aki mint tényeket közöl hogy ez és ez votl a legjobb, amikor nem mindenkinél.”

A cikk írója egy kritikát írt egy tévésorozatos blogon, ergó nem tényeket közölt, hanem véleményt nyilvánított :D A negyedik évad végi kritikámhoz még írtam is egy disclaimert, ide már úgy gondoltam minek :D

ChipLecsap - 2011. 11. 05. 18:05

Akkor elnézést kérek a cikk írójátol :). Kicsit keményebb voltam, de csak mert pont az általam nem tetszett dolgokat álították be a sorozat fő pozitívumainak, és mindegy, az első rész nem lett a favoritom :)

Nah de a 2. rész, már oda tette magát azért rendesen, volt benne minden ami ami kell. Yvonne, hegyet mászot, Casey kacsára vadászot, meg szerelmes lett XD. Volt itt Trinity, bunkó Morgan ahogy annak lennie kell, Big Mike, Awesome, és persze Chuck aki most sokkal hitelesebne tünt még igy Intersect nélkül is képes volt némileg megvédenie magát, és nem kell nyafogni a mint pl a 4.10 részében ahol egy mozdulat után már sipárgott Sarah-nak hogy mentse meg a seggét, az Indiana Jones jelenet nagy volt, szinte vágytam hogy löje le valaki a kardal hadonászót hangosan nevettem fel, ami rég volt már. szóval egy okés rész volt.

Maala - 2011. 11. 07. 00:41

Hát, az egyetlen jó dolog a hétvégi részben az volt, hogy kiderült, Morgantől nagy valószínűséggel el fog kerülni az Intersect. :)

Amúgy idegesítő volt Morgan, a sorozat folyamán először. Nem poén. :-| És nem tudja, ki az az Indy, vagy Luke Skywalker. :-@

kux - 2011. 11. 08. 09:09

remélem összekapja magát a sorozat, mert az első két rész botrányosan szar volt

mitsesejt - 2011. 12. 19. 09:23

hát bármennyire is jó volt az zac által rendezett rész, és szeretem a sorozatot, már idegesít és rém erőltetettnek hat hogy minden egy még nagyobb-és nagyobb terv része….
persze értem én hogy befejező évad, meglátjuk..

LoGi - 2011. 12. 24. 06:56

micsoda réééész. és micsoda köcsög befejezés. 999999/10

mikolink - 2011. 12. 24. 13:10

Do you remember Hungary?

a hét idézete :-)

outlander - 2011. 12. 24. 14:32

mikolink: Így van, ezen ledöbbentem én is. Kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle.

Ellen fogok állni a kísértésnek, hogy mostantól minden epizódról írjak vendégkritikát. Pedig simán lehetne.

winnie - 2011. 12. 24. 15:16

tudod, rajtunk nem múlik:)

D.W. - 2011. 12. 25. 00:53

Jah,nagyon komoly rész volt….SPOILER baby? Most rosszul értelmezem vagy Sarahnak van egy eltitkolt gyermeke?wtf?SPOILER vége

mitsesejt - 2011. 12. 25. 01:40

húú, gonoszkám ütött, tömény egy rész volt, fullcasttal:) sztem jeffsteréknek is jól állt ez most. és hát nem bírtam ki és megnéztem az előzetest,hmmm, felcsigázó mint a rész maga.

((lassan lehetne ivójátékot játszani amikor elhangzik hogy ‘just part of the plan’, bocs a vesszőparipám lett))

outlander - 2011. 12. 25. 10:54

Csak azt volna jó tudni, hogy a Subway reklámozása most tényleg szükséges volt-e, vagy Shaw visszatérésének alkalmával csak egyfajta “visszakacsintás” a harmadik évadra :D

BobaFett - 2011. 12. 26. 23:17

mikolink: jah sztem is. hogyhogy nem lett belöle magyar jelenlét poszt vajon ?

szpojleres mókus - 2011. 12. 27. 11:22

Szerintem meg nyilvánvaló, hogy Shaw megerőszakolta Saraht amíg az eszméletlen volt.

danonino - 2011. 12. 28. 03:14

Hungaryyyyyyy. Hmm, interesting.

Connie - 2012. 01. 07. 20:51

Ez a mostani rész nagyon nagy volt! Casey amint Downton abbey-t néz? Szegény! :D Meg a rész vége is jó lett, bár várható volt, de akkor is tetszett.
(Meg amikor Sarah a neveket nézegette, mintha a Levi is ott lett volna.)

mitsesejt - 2012. 01. 07. 21:38

carrie-anne moss nagyonjó, casey-n is sokat dob.
az előzőben meg tim dekay-t imádtam gonoszként :) sarah kapott rendesen..

Lajoska67 - 2012. 01. 08. 17:13

Szerintem ez már a vég. Családi bénasorozat lett belőle. Én ezt a Jeffster duót kb. a 2. évad óta nagyon nem bírom, de most bizony ők voltak a legjobbak a részbe. És ez elég durva.

Potter - 2012. 01. 09. 14:24

Én Lestert nagyon bírom,óriási dumája van,Jeffet már kevésbé,de remélem,csinálnak egy kémkedős sitcomot velük+Morgan,Casey,Awesome,Ellie,Big Mike maradnak

outlander - 2012. 01. 14. 12:32

“Who wants to party with the freaking Intersect?!!”

(hét idézete)

szpojleres mókus - 2012. 01. 14. 23:52

Na basszus.. :D Ez ütött. Yvonne nyilatkozta hogy az utolsó rész drámai lesz.. fú mik lesznek még itt :D

Zakkant - 2012. 01. 15. 08:32

Ez volt a leghülyébb Cliffhanger amit valaha is láttam.

**SPOILER**

Számomra a Chuck arról szól, hogy Chuck fejében ott van az Intersect. Erre volt már Morganben, és most Sarah is feltöltötte magának, hogy megmentse Caseyt. Ez nagyon tré így. Olyan, mintha a készítők azt mondták volna maguknak: Úgyis vége a sorozatnak, miért ne próbáljunk ki mindent, amit eddig nem mertünk? Shaw egyrészes visszatérése, Morgan intersectkedése, ez a mostani Sarah-Intersect dolog egy az egyben erre mutat.

**SPOILER VÉGE**

Nem tudom… Alig három hónapja kezdtem el, végig is pörgettem az első négy évadot, nagyon ott volt, és ég mindig bízom benne, hogy az utolsó részekre Chuck valahogy visszazerzi az Intersectet, de egyre rosszabb szájízzel nézem az újabb és újabb részeket…

winnie - 2012. 01. 15. 08:44

köszi!

shaw végül csak egy részre jött vissza?

Zakkant - 2012. 01. 15. 08:54

Igen, csak annyira, hogy elküldje kis hazánkba a csapatot. Mint valami elcseszett quest-giver egy mmorpg-ben. De az itteni sztori is csak egy részig tartott, úgyhogy nem tudom mi értelme volt a kettőt összekötni…

outlander - 2012. 01. 16. 00:11

Meg lehet nyugodni. Minden, az 5. évad hülye történetvezetéséből adódó frusztráltságra ki fogok térni a finálé utáni vendégkritikámban. Nyehehehe. :)

mkfad - 2012. 01. 17. 00:12

A Chuck az a sorozat amit darálva kell nézni mert ha hétről hétre nézi valaki túl sok ideje marad gondolkodni a sorozat hibáin :)

Zakkant - 2012. 01. 17. 04:27

mkfad: Lehet… Az első négy évaddal tökéletesen boldog voltam, az ötödik évad első kilenc részéből is csak a Morgan-Intersect sztori zavart, aminek hál istennek hamar vége lett, és a Chuck vs. Bo -ban nem volt frusztráló, mivel csak visszatekintettek rá. De most a tizedik rész cliff-jén volt már időm gondolkodni, és csak egyre jobban irritál. De sajnos nem tudok megválni a sorozattól míg nincs lezárva a történet. Szóval én várom a következő részt, és reménykedem, hogy valaki rálépett az írók golyóira, hogy “Na azért ne olyan gyorsan és messzire! HŐ!”

Eltiron - 2012. 01. 19. 06:38

Erős a héten a MILF-felhozatal: itt Bo Derek, a 2 Broke Girl-ben meg Stiffler’s mom :)

Eltiron - 2012. 01. 19. 07:04

BTW ez egy nagyon jó epizód volt, az egyik legjobb ebben az évadban.

winnie - 2012. 01. 19. 07:44

eltiron: ők nem milf, hanem gilf:)

Daneee - 2012. 01. 21. 11:12

Kíváncsi vagyok hogy oldják meg ezt a

SPOILER!!
Sarahnak kábé eltűnt az elmúlt öt éve dolgot.

outlander - 2012. 01. 21. 21:00

Daneee:

Csak valami abszolút képtelen “deus ex machina” megoldást tudok elképzelni a fináléra…

Ettől függetlenül örülök, hogy a mostani rész összekapta magát. Mégis van remény a Chuck méltó búcsúztatására a jövő héten? :)

Tamas - 2012. 01. 21. 21:24

Megmutatja neki a vonaton készült rajzot, majd fél perc alatt visszajönnek a gondolatai. Őőő.. ez nagyon rossz, inkább ne legyen igazam :)

Zakkant - 2012. 01. 22. 12:26

Összekapta magát? Na neeee… Az eheti rét botrányos volt, rosszabb, mint az előző. Ráadásul tele volt a szokásosnál is nagyobb irracionalitásokkal. Már csak azért nézem, hogy tudjam mi lesz a vége, de ha így haladnak, a lezárás az lesz, hogy Gábriel arkangyal megjelenik, és Chuck kérésére visszaállít mindent az eredeti állapotába, és kezdődik újra az első évad.

Tamas - 2012. 01. 22. 13:05

Azért a Chuck sosem a realitásairól volt híres :D
Én összességében jót szórakoztam a részen. Jeff és Lester jelenetei szerintem a sorozatban mostanában voltak a legjobbak..

Zakkant - 2012. 01. 22. 19:35

Az egy dolog, hogy nem a realitásáról híres, de ez már szánalmas volt.

SPOILER

Kirúgják az ablakon fejjel előre, de azért elkapja a vonat oldalát, lemászik alá, majd bemászik egy teljesen INDOKOLATLAN rácson, és még nem elég fáradt, úgyhogy még el is rabolja Sarah-t.

SPOILER VÉGE

Ez már inkább egy Tom és Jerry rajzfilmre emlékeztetett…

ldavid - 2012. 01. 23. 21:20

Levi már a könnyeivel küszködött (enyhén spoileres interjú)
http://www.youtube.com/watch?v=8fb605WBHYU

energy - 2012. 01. 28. 07:48

Romantikus ostobaság lett a vége. A negyedik évadban teljesen kiábrándultam a sorozatból. Szinte már megutáltam. Elegem lett. Az ötödik évadot már nem is néztem, csak az utolsó részt. Engem már az sem érdekel, ha az ötödik évad olyan volt mint az első kettő és ez szomorú. Én ezt érzem.

outlander - 2012. 01. 28. 11:37

Csak jelzem, hogy a nosztalgikus hangvételű finálé- és sorozatkritika jönni fog pár napon belül (amikor lesz időm megírni), a kommenteket tessék addigra tartalékolni :D

ChipLecsap - 2012. 01. 28. 12:09

Romantikus ostobaság ?

ha az lett volan még azt mondom oké, de ez NEM. igazából csunyán átbaszták az embert, gyakorlatilag egy 5 évig épitet karakter lenuláztak, minden téren, Nem csak Chuck-al, noha ez votl a leg szarabb, hogy az érzéseit vesztette el, nem csak az emlékeit. most Fedak el mondja nekem hogy mit kell éreznem, télleg?
és ez csak a logikai oldalam, az aki tényleg törödött a kakraterrel érdekelte a love story, az az énem egyenese meghalt, csak gy mitn Sarah Walker, Sarah walker soem tért vissza, akit látunk és Bár Yvonne emmyt érdemel, de akit látunk az egy zombi volt vagy nem tudom.

5.12 nagyon erős volt tényleg, remélem a massázs jelnetnek is lessz egy vágatlan változata :D. Nagyon erős dráma volt, durva rendkivül durva jelnetekkel. és aztán jöt a 5.13 ami egyszerüen komolytalanná vált, walami olyasmi votl a terv hogy Sarah ujra beleszert Chuck -ba, hol mikor? azok a jelnetek a calback-ek, mind midn nekünk voltak emlékek nem Sarah-számára, érzést nem váltot ki belőle semmi, tán a végén a tengerpart. És akkor öt év után, azt kapjuk hogy Sarah ott ül, és meséld el a történetünk, aztán csokolj meg. Tényleg?
Nézd igen dráma és szomoru, ami Sarah-val történt és részben tán érthető is, de egy percig sem votl az hogy nah akkor ezt vissza akarom kapni, egyszerüen üres lett.
Bennem is ürességet hagyott a sorozat, miértelem ujra nézni ezek után? Hiányozni fog ? NEM.
Yvonne Ő fog, sokkal jobban mitn sem eltudnám képzelni most rögtön.

szpojleres mókus - 2012. 01. 28. 12:33

Őszintén megmondva nagyobb szomorúságot érzek most, mint mondjuk a lost vége után.
Öt éven át néztük ezeket a karaktereket, kiket mindig szerettünk. Még ha gyenge is volt a rész, érzésem szerint érdemes volt megnézni már csak Yvonne mosolyáért, Morganért, Casey morgásáért.
De most mi marad ááh

szz - 2012. 01. 28. 12:34

nagyon gáz lett, pedig terveztem hogy újra nézem, de így… ink delete összes chuck rész :D

Tamas - 2012. 01. 28. 13:50

Szerintem teljesen rendben volt ez a finálé. Lehetett volna sokkal, de sokkal rosszabb is, pl ha Sarah visszanyeri az emlékeit. Szerencsére nem így történt.

Arsenal93 - 2012. 01. 28. 15:45

Egybként a finálé sztem nem feltétlenül jelent karakter nullázást hisz a végén már sarah kéri chuckot hogy mondja el a történetüket.Meg ez az egész emlékek visszatérnek dolgok a nézőre van bízva sztem hogy visszatérnek e, hisz a rész közben is visszatért egy töredéke.Gondolom én akkor a több is visszatérhet.De ha tényleg lesz film akkor gondolom ez is kiderül, hogy megoldódott e?De igaz én is jobb finálét vártam.

Potter - 2012. 01. 28. 16:23

Most akkor Chuckban bent maradt az intersect?Mert arról nem volt szó a bomba után.Lehet,hogy visszatér majd egyszer a sorozat?Jeffster megint óriási volt és még sikerük is lett.Szomorú vagyok azért,imádtam(imádom) ezt a sorozatot.Na de hátha…

winnie - 2012. 01. 28. 16:37

“Lehet,hogy visszatér majd egyszer a sorozat?J”

nem fog.

Arsenal93 - 2012. 01. 28. 16:42

Itt van még egy vendégkritika erről az emlékes dologról:Na kb én is hasonlóra gondoltam csak nem fogalmaztam meg így : D

“Nem mellesleg, minél többször nézem meg az epizód végét, annál biztosabb vagyok benne: Sarah azért mondja, hogy Chuck csókolja meg, mert emlékszik. Az egész jelenet felépítése, a bevillanó “emlékek”, Sarah nevetése majd végül – mily meglepő, pont az esküvőnél – örömteli sírása azt sugallja, emlékszik, és a csók felteszi a pontot az I-re. Mosolyog ő is, és ezt látva, Chuck is elmosolyodik, megértve a dolgot. Belemagyarázás, lehet, de nekem ezt adja a jelenet.”

Ui:Az Intersectet sztem valahogy vkivették Chuckból mert amikor benne volt mindig vmi veszélyben volt és így az utolsó részeknél már nyugodt életet terveztek sarahval.

vargatom - 2012. 01. 28. 16:52

Hát ez az utsó rész elég kiábrándító lett. Eleve micsoda érv az, hogy hát lehetett volna sokkal rosszabb is? ;)
(sorry)

Az első két-három évadból újra megmutatott képek meg csak arra voltak jók, hogy megmutassák mennyit gyengült a sorozat azóta…

LoGi - 2012. 01. 28. 17:46

Ennyire ne legyen fantáziája egyeseknek. Csak el kell képzelni, hogy mindenki boldogan tovább él az elmúlt 5 év emlékeivel együtt, Sarah is szép lassan újra fog majd emlékezni. Sokan szerintem azért írnak negatívan róla itt (egyébként ahogy a kritikusokat olvastam, ők jónak tartották lezárásnak), mert nem azt kapták amit várták, nem a vártat.
Viszont szerintem nagyon szépre megcsinálták, sok érzelmet kelt az emberben, ha tényleg érdekelte a karakterek sorsa. Még Jeffsternek is összejött az élet Németországban, Big Mike pedig megkapta a Subwayt egy köpésre. Annyira hiányzott már a sorozat a tudat miatt, hogy nem lesz több rész, hogy el is kezdtem újra nézni :D

Arsenal93 - 2012. 01. 28. 18:00

Én is elkezdtem újra nézni :DD

Potter - 2012. 01. 28. 18:21

winnie:tudom,hogy nem fog visszatérni,de hát a kardhal megy elöl,a reményhal meg utoljára

Daneee - 2012. 01. 28. 19:36

Megsirattam. Egyik kedvenc sorozatom, és a zárás után is az marad. Igaz, egy kicsit elküldtem rész közbe a készítőket melegebb éghajlatra, főleg, hogy férfi létemre elkönnyeztem a “mi házunk” jelenetnél. De szerintem is, Sarahnak visszatértek az emlékei, a csók után biztos – csak nem akarták szájba rágni., pedig utaltak rá a részben folyamatosan… Egyértelmű a helyzet. Nem kötök abba bele, hogy most akkor Chuck agya nem olvad le az Intersecttől?

Mindenesetre nagyon sajnálom, hogy vége van. És köszönöm a sorozatjunkienek, főleg humanak a kritikákat. Azok keltették anno fel az érdeklődésem.

Arsenal93 - 2012. 01. 28. 20:01

Chuck agya nem olvad le az intersecttől mert rátették azt azt a 2 kulcsot az ex-ringesektől ami biztonságossá tette az Intersect használatát

Daneee - 2012. 01. 28. 20:36

Ja, akkor már rajta volt a szemüvegen minden?

LoGi - 2012. 01. 28. 20:54

Így kell ehhez hozzáállni:
“Whether or not Chuck’s kiss performs the Disney princess trick and breaks the evil spell all at once or not, it’s clear Sarah is coming back. She remembers how to stock the Wienerlicious counter. She remembers Irene Demova. She remembers them carving their names into the frame of their dream house. And as Chuck tells her the story of their great romance, you can see her slowly beginning to connect with the rest. If she’s not all the way back now, she will be eventually. He’s her Chuck, she’s his Sarah, and they get to fall in love all over again, and that’s pretty damn sweet. We may not know exactly what the future holds for those two, but we know that they’ll be together, and all the rest is details. Once upon a time, Sarah was Chuck’s guide into a strange new world, and now he gets to return the favor.”
Alan Sepinwall (hitfixnél ír)

Lajoska67 - 2012. 01. 28. 21:58

Nagyon szar befejezés volt, méltó az 5. évadhoz. Az már eleve gáz volt, hogy ketté szedték a két részt. Az meg, hogy ilyen tragikus fos véget csináltak az első 2-3 évad (főleg az első kettő) remek, újszerű, vicces jellege után, egészen feldühített. 1-2 jó poén volt, komolyan mondom, tetszett a Jeffster fellépése, de ez a kényszeres “mindenki szétmegy a nagyvilágban” befejezés is igen erőltetett volt. Ezt se gondoltam volna, amikor elkezdtem nézni kb. 3 éve, hogy ilyen mérgesen hagyom majd abba. Csalódás, nagy csalódás.

A karakterek külön-külön hiányozni fognak, de inkább valahonnan a negyedik évados voltukból, amikor már nagyjából mindenki tud mindenről, de még CIA-sok, Casey még a morgós kőkemény, de néha azért vajszívű ügynök, Chuckék együtt vannak, de még nem ez a családi melodráma az egész, hogy mikor lesz már gyerekük, Morgan is velük hülyéskedik, megvan a tábornok főnöknek, és néha van egy családi vacsora Elliéknél.

Amivé az ötödik évadban változott ez az egész, az már botrányos, kár is volt legyártani, befejezhették volna inkább a negyedik évad 13. részénél. Sokkal-sokkal elégedettebb lennék. Sablon lett volna, de ennél milliószor jobb.

outlander - 2012. 01. 28. 21:58
winnie - 2012. 01. 28. 22:06

“, de ez a kényszeres “mindenki szétmegy a nagyvilágban” befejezés is igen erőltetett volt”

ezt nevezik befejezésnek:) kell valami payoff, mert az nem befejezés, ami után az élet megy tovább, mintha tartana a sorozat. ezért mondom, hogy egy sorozat nem lehet értelmesen befejezni, csak ha mindenkit megölnek. így viszont mindenki sorsát másik szálra tették.

Lajoska67 - 2012. 01. 28. 23:47

“mert az nem befejezés, ami után az élet megy tovább, mintha tartana a sorozat”

Miért, az valami lexikonban meg van, vagy hogy? Szerintem az a befejezés, ami lezárja a történetet a korábbi szellemiségnek megfelelően, ahhoz illő módon. Vagy legalábbis ötletesen. Pl. a 24 befejezése tetszett, illett hozzá. És mint írtam, a Chuckban is volt igazából több évadzáró is, csak utána sajnos mindig folytatódott. Már Shaw kinyírása Párizsban is az volt, és az se volt rossz. Ha meg már itt tartunk: minek mindenki sorsát más szálra tenni, mikor vége az egésznek? Nem mindegy? Szóval nem tudok kibékülni vele. Főleg mert ez volt 2009 elején az első sorozat, amit elkezdtem letölteni, és hetenként nézni. Utána jött a többi (több) tucatnyi, de ez sokáig kedvenc volt, szóval nagy a csalódásom.

snipp - 2012. 01. 29. 03:01

egyetertek ChipLecsap-al. bennem is ugy osszedolt minden es egy nagy uresseget erzek. valahogy nem erre szamitottam. es attol mert nem azt kaptam amire akartam szamitani nem jelenti azt hogy jo is…

3-4 resszel ezelott ottvolt az ugye hogy kiszalnak a veszelyes dolgokbol es egyszeru, mindennapi dolgokkal fog foglalkozni a Carmichael Industries. de valahogy elfelejtettek az egeszet, es nemlett belole semmi. Sarah elveszitette az osszes memoriajat, plusz mindenki szetvalt. Ertem en hogy vege meg minden de mien jolett volna mar ha ugyvan vege hogy egyutt maradnak mint egy csapat, csak fegyverek nelkul stb… nekemis egyike az elso sorozatoknak, amiket elkeztem nezni, es igazan szarettem.. sajnos csalodtam.

snipp - 2012. 01. 29. 03:08

ja es szerintetek ez az utolso pillanatban kell az intersect, es ezert sarah nemkapja vissza az emelkezetet dolog nemtunt eroltetetnek? chuck szinte nem is hasznalta, sztem eleg hulye urugy volt…

Potter - 2012. 01. 29. 13:01

egy bombát azért hatástalanított

Ingorion - 2012. 01. 29. 14:24

Szép volt. Kicsit fájt, hogy Sarah nem mondta ki, hogy IGEN, EMLÉKSZEM. Jó lett volna, ha mindenki ott marad, egy csapatként, ahogy kell, de elfogadom. Nincs szívem bántani a részt, meg úgy egészében véve a sorozatot, mert most értettem meg, mennyire megszerettem a karaktereket, mennyire hozzám nőttek. Annak örültem, hogy a fináléba kicsit több pénztt öltek, látszott is a megvalósításon. A záró jelenet meg minden összevetve zseniális volt, tökéletes keretet adott a sorozatnak. Azt hiszem nem kell többet mondanom :))

Lajoska67 - 2012. 01. 29. 14:27

snipp: de, az is fos volt, ez olyan 24-szerű két rossz közül való választási dolog akart lenni gondolom, csak az nem egy vicces sorozat volt családi és romantikus szálakkal, úgyhogy ott ez jól is állt.

Még az jutott eszembe, hogy Chuck szuperhekker volta, mai most derült ki nem rég, jó kis újításra adhatott volna lehetőséget a történetben, akár csak erre a néhány részre is a végén, de már erre se volt erejük, hogy kidolgozzák. Kár.

Amúgy figyeltétek, hogy Quinn főellenség teljesen olyan volt, mint egy megöregített Szegedi Csanád?:-D

Monsi - 2012. 01. 29. 15:42

Szerintem így volt jó, ahogy volt.
Korrekt befejezés, minden szál lezárása, romantika, visszaemlékezések, happy end. Szerintem.
Jó volt a Chuck. Kár, hogy vége…

vitaro - 2012. 01. 29. 22:04

Hiányozni fog. Igaz, az ötödik évad elég gyenge lett, de a vége tetszett. Szépen keretbe foglalta a teljes sorozatot. Viszont ez a Quinn nagyon gyenge volt főgonosznak. Szerintem a fináléra kellett volna visszahozniuk Shaw-t, jobban ütött volna ha ő veszi el Sarah emlékeit és uszítja rá Chuckra.

VanillaSky - 2012. 01. 30. 00:29

Én is inkább az elégedetlenkedők táborához tartozom. Egyszerűen sorozatidegen volt az utolsó 3-4 rész. A könnyed bugyutaságnak adtak egy hatalmas maflást. Valamint Chuck lett a létező egyetlen intersect, új tulajdonságokkal. A kormányok ezt elviekben ugye nem hagyják parlagon heverni. Persze az a logikai ellentmondás, hogy egy szuperember nem képes létrehozni egy gépet ami a kivételességét okozta mellékes:)

kimimonster - 2012. 01. 30. 09:04

Én is nagyon megszerettem a sorozatot és a karaktereket,asszem túlságosan is, de a lezárás nem tetszett. Az utolsó 3-4 részt jól zárta le,de hogy az eddigi 5 évadot is? Persze ránk lett bízva,hogy hogy értelmezzük a befejezést, és lehet, hogy én nem vagyok örök romantikus azért van bajom vele. Lehet azt mondani,hogy mivel voltak utalások arra,hogy Sarah emlékei nem vesztek el( wienerlicious, demova stb) majd idővel visszakapja őket, de a lényeg az,hogy pont azok az emlékek tették azzá a karakterét,amivé vált.Lehet új emlékeket kreálni de nincs garancia rá,hogy olyan lesz a személyisége,mint előtte volt. Szomorú vagyok. Egy konkrét lezárást jobban preferáltam volna több a karakterekről szóló jelenetekkel, és több időt szántam volna a a búcsúzás részekre.

fwd - 2012. 01. 30. 12:35
Daneee - 2012. 01. 30. 19:26

Petíció indult a folytatásért: http://glorbi.com/bringbackchuck/

Greg - 2012. 01. 30. 21:18

http://www.youtube.com/watch?v=xO6zbI5NJi4&feature=related

énse tudok mit kezdeni ezzel a befejezéssel nem tudom lezárni csak úgy lefeküdni hogy most tényleg így lett vége vagy mi van……de ma már annyiszor megnéztem ezt a végső 5 percet…így nagy nehezen el tudom fogadni hogy lehet így lett a legjobb … mindenki boldog a végén meg volt a mágikus csók :D meg volt a végső Sarah mosoly is amit soha nem fogok elfelejteni :D(meg ami össze volt vágva “az emlékek” miatt is jo lett a vége ) ahogy vissza emlékezek a jó részekre elfeledi velem ezt a gyenge 5. évadot…

Lajoska67 - 2012. 01. 30. 23:45

Daneee, inkább ne legyen folytatás. Ennek az évadnak a tükrében még Chuck is elveszítené az emlékeit, Elliék minimum meghalnának valami nagyon durva módon, Big Mike lenne a CIA új tábornoka, Beckman gyereket szülne Morgannek, a Jeffstert beszervezné az újjá alakuló Fulcrum, föléledne Scott Bakula, és a változatosság kedvéért Casey szervezné a saját esküvőjét Carrie Ann Mossal. A forgatókönyvírók teljesen megbolondultak mostanra, inkább terápiára küldeném őket, nehogy tönkretegyenek még egy jó kis sorozatot!

paulikg - 2012. 01. 31. 10:23

Lajoska67

Egyetértek veled, inkább ne legyen folytatás. Amiket kitaláltak így a végére. Már a 4. évad vége is, most meg ez a nagy terv meg emlékezet törlés nekem nagyon nem tetszik. Nem is akarok belegondolni, hogy mit találnánk ki ezután.

Daneee - 2012. 01. 31. 17:53

Csak érdekességképpen linkeltem be. Sajnos innen már nem is lenne értelme folytatni, túl kényszerű lenne újra összeszedni a bagázst. :)

elfeledettnick - 2012. 02. 01. 14:03

Hát az én kommentem hova lett? Szép hosszú volt, de fogja a fene újraírni.

winnie - 2012. 02. 01. 14:39

nem bántottuk, eskü

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz