login |

Szálka – 1×02: Bagi és Nacsa sokadjára

2011. 11. 18. 15:31 - Írta: Desmond Wallace

10 hozzászólás | kategória: kritika,

A Bagi-Nacsa páros szinte már minden valamirevaló csatornán kipróbálta magát az elmúlt években. Kezdetben nagyon tetszett az, amit csináltak, de később sokakkal egyetemben meguntam a műsoraikat. 2011 őszén az m1-en kaptak lehetőséget a bizonyításra, de a Szálka első adása elég gyengére sikerült. Erőltetett poénokkal operáltak, nem igazán érték el a megfelelő humorszintet. Mondhatjuk, hogy egyáltalán volt vicces az 1×01.

Múlt pénteken aztán jött a folytatás, amivel úgy voltam, hogy belenézek a műsorba, de sokat nem vártam tőle. A második Szálka viszont már sokkal összeszedettebb volt, jól sikerültek a paródiák, elég sokat lehetett nevetni a két humorgyároson, összességében kellemesen csalódás volt. Lehet, hogy tanultak az első adás gyermekbetegségeiből, vagy csak egyszerűen most jobb ötleteik voltak.

A “sztárvendég” Friderikusz Sándor volt, akit már többször is sikeresen parodizált Nacsa Olivér. Ennyiben azonban nem merült ki a repertoár, hiszen az Iksz-faktor is erőteljesen átszőtte a műsort. Győzike, Damu Roland és Ferenc is fellépett a tehetségkutatóban. A legjobb azonban Keresztes Ildikó kifigurázása volt, ő természetesen állandóan sírva fakadt fene nagy meghatódottságában. Kiemelném még az időjárás-jelentést is, amelyben Reisz András lett a paródia alanya.

A műsorba beugrott még Harsányi Levente, valamint Wolf Kati is tiszteletét tette. Az igazi sztárvendégeket nem biztos, hogy erőltetni kéne, mert ilyenkor kicsit leül a műsor, hiszen az interjúalannyal normális hangon illik elbeszélgetni, ez pedig csak kevés poénra ad lehetőséget.

Összességében azt mondom, hogy szórakoztató volt a második rész. Ha ezt a szintet tudnák tartani a jövőben is, akkor mindenképp nézős marad a Szálka. Zárásként már csak annyit írnék: “Most kell sírni? Mindegy. Inkább sírok.”

10 hozzászólás Ne habozz!

Almásrétes - 2011. 11. 18. 15:36

Hm én első részt kihagytam, második adásról egy reklámban értesültem aztán gondoltam bepróbálom mert régen valóban jók voltak.

Az igazság az, hogy bár fogalmam sincs az első milyen volt, nekem itt is akadt néhány erőltetettnek ható poén… Na mindegy, azért örülök, hogy visszatértek. Következő adás várós.

Neton - 2011. 11. 18. 16:19

MTV videótárból nézhető. De csak a második rész. :D

Desmond Wallace - 2011. 11. 18. 16:27

Neton: Mindkét rész elérhető a videótárban.

Nomercy - 2011. 11. 18. 17:55

Erdeis reszen szo szerint besirtam:D

kiskiraly - 2011. 11. 18. 18:00

Nincs semmi újdonság, extra a korábbi műsoraikhoz (Banánhéj, MédiaCápa, Bagi-Nacsa) képest. Ugyanúgy nyomják a híradót, az ismert ember és hasonmása szkeccset, illetve a fiktív reklámokat.
Aki szerette anno a műsorait most is szeretni fogja.

“Az igazi sztárvendégeket nem biztos, hogy erőltetni kéne, mert ilyenkor kicsit leül a műsor, hiszen az interjúalannyal normális hangon illik elbeszélgetni, ez pedig csak kevés poénra ad lehetőséget.”

A sztár és hasonmása szkeccs szerintem is lejárt lemez.
Az ATV-n Presser-esnél úgy éreztem, hogy a normál beszélgetés sokkal jobban sikerült, mint maga a találkozás. Ez nem feltétlenül pozitív dolog egy szórakoztatónak szánt műsor esetén.

MissLobyt - 2011. 11. 18. 19:18

Az első nekem teljesen kimaradt, a másodikra is csak véletlen kapcsoltam oda, de örültem neki, mert nagyon bírom őket. Nacsa, mint Friderikusz mindig óriási!!! :-)

ldavid - 2011. 11. 18. 20:32

ebből pont láttam egy jó darabot, néhol vihogtam rendesen :D

pytta - 2011. 11. 19. 09:50

Félévente egyszer nézek TV-t a híradón kívül, de ezt a részt most pont láttam :)) Én végig arra gondoltam közben, hogy Úristen, ez SIRALMAS!! Kb kétszer rándult mosolyra az arcom, de igazán egyszer sem nevettem. X-faktort nem láttam még, gondolom a keresztesildikós-poénok azért nem váltottak ki semmilyen reakciót (jó, az leesett, hogy a parodizált személy biztos sokat sírt, dehát ettől még nem lesz vicces…). friderikuszos dolgok – már évekkel ezelőtt kifulladt ez a poén, és most sem vittek bele többet. Harsányi Levi iszonyúan erőlködött, Wolf Kati meg csak szimplán nem tudta, mit kell csinálni – egyébként miatta volt érdemes egyedül megnézni a részt, mert megtudtam, hogy kb ki ő :))
Ja és a bredpittes – delhusa johnny-s rész – hát szintén nem tudok rá mit mondani, ezért inkább nem is mondok…

betonfelhő - 2011. 11. 19. 12:21

még mindig rettenetesen gyenge.

Gigi - 2011. 11. 19. 13:03

A Delhusa Jolie… Nagyon röhögtem. :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz