login |

Tosh.0: vége a 3. évadnak

2011. 11. 20. 16:13 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: kritika,

A héten véget ért a tévé egyik legfurcsább szegletében elhelyezhető Tosh.0 legutóbbi évadja. Nem igazán tépem a számat minden rész után, hiszen egyrészt tök egyformák hétről hétre, nincs történet vagy bármi, csak netes videók, másrészt pedig baromira nem nézett errefelé, de a “kibeszélő” sem szárnyal kommentekkel tele. Talán ha szinkronnal menne valahol? Hiszem, hogy jó pár nézője akadna itthon Daniel Tosh műsorának.

A harmadik évad pont olyan volt, mint az eddigiek. A részek felépítése maradt, szóval a halálunalmas Web Redemption sem ment sehova (ebben rossz videóval híres emberek kaphatnak amnesztiát), talán ha kétszer mosolyodtam el rajta idén. Viszont ez csak maximum 8 perc, szóval a szokásos 12-14 eszméletlenül kész, inkorrekt, rasszista, nem rasszista, nőgyűlölő, nem nőgyűlölő cinikus humor az maradt.

Konkrétan ott tartottam a végére, hogy a heti legféktelenebb röhögéseket ez a sorozat váltotta ki. Nyilván tapló humor ezerrel, ezt egy perce sem vitatom, mégis hat. Egyszerűen néha jó röhögni a hülye embereken, de a valóságshow-k erre nem teremtenek jó közeget, ellenben a rengeteg “ez a helyzet nem sülhet el jó, mégis belevágok” akciókról készült videók igen.

Amúgy érdekes néha látni, hogy a profi írók mennyit számítanak. Ahogy már említettem, a Tosh.0 az =3 webműsorra hasonlít, tehát videókat vetítenek az internetről, aztán vicces kommenteket fűznek hozzá. Akaratlanul is van olyan videó, amit mindketten műsorra tűznek, és bizony a Tosh.0 írói jönnek ki jobban ezekből a csatákból. Ezt úgy mondom, hogy bírom Ray-t, de például a redneck kocsija átgurul valakin bit sokkal jobban sikerült a profiknak. Mondjuk az a videó már magában is gold.

Tudom már mit akartam még említeni: volt egy különleges show is idén, amikor iskolát látogatott, és ott vették felé. Természetesen 200 egyetemista előtt is működik az adás, nem ez a lényeg, hanem hogy a campus látogatásából a legnagyobb hülyeségeket hozta ki. Legalábbis én hatalmasat röhögtem, amikor leült egy székre, és sorba álltak a fiatalok, hogy 10 másodpercben “tweeteljenek” az arcába.

He is the man, because he did it.

Külön érdekesség lehet, hogy 14 évadon át a South Park volt a Comedy Central csatorna legnézettebb műsora, de idén elvette tőle Tosh a koronát.

5 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2011. 11. 20. 15:21

az mtv-n újoncként indult idén a ridiculousness, az is hasonló, akinek kellene valami a két évad közé. persze nem biztos, hogy Rob Dyrdek jobb toshnál. vagyis biztos, hogy nem.

plusz ugye ott a heti web soup joel mcchale-lel.

witche - 2011. 11. 20. 18:00

Azt lehet már tudni, hogy mikor kezdődik a Tosh.O negyedik évada?
És arról van valami infó, hogy a Joel McHale-féle The Soup miért kerül/került át péntek estéről másik időpontba?

human - 2011. 11. 20. 18:06

azért a the soup tök más, megérne egy írást az is persze, de azt még kevesebben nézhetik itthon.

witche: jövőre kb akkor amikor a mostani kezdődött. 30 rész, szünetekkel, simán belefér. De idén nem lesz több rész.

TJ - 2011. 11. 21. 13:55

the soupot elég nehéz is itthon nézni.
szerintem a web redemption se unalmas. eleinte túl hosszú volt de mostanában ha nem tudnak elég jó dolgot kitalálni hozzá akkor nem erőltetik, van, hogy csak pár perc az egész.
pl a drogos gyerek redemptionjén fetrengtem

Fishi - 2011. 11. 21. 20:02

“a redneck kocsija átgurul valakin bit” melyik epizódban volt? Köszi!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz