login |

How To Make It In America: vége a 2. évadnak

2011. 11. 22. 23:10 - Írta: human

16 hozzászólás | kategória: kritika,

Crisp! Vége az évad eddigi legjobb feelgood adagjának. 8 részt kaptunk, de basszus, milyen nyolcat. Simán az HBO legjobb sorozata jelenleg, csak hát ez a nézettségén nem látszik. Mindegy, az eddigi 16 részt már semmi sem veheti el tőlünk.

Először az új nézőkre gondolva: kicsit összeszedettebb a második évad, jobban halad a történet, de az egészet átlengő hangulat az első évadot hozza. Ha az nem tetszett, akkor nem érdemes időt szánni rá, aki meg csak bepróbálná, az nyugodtan kezdheti a a 2×01-től.

Aki meg nézte, az szerintem egyetért, hogy remek évadot zárhattunk. A finálét megelőző részben feltűntek a sötét fellegek, de szerencsére pozitív lett szinte mindennek a kicsengése. Muszáj megint a feelgood hangulatot hoznom, de végig mosolyogtam a részt, és örültem, hogy ebbe az irányba zárták le az évadot. Kerekké téve az idén felvetett szálakat, de belengetve a folytatást.

Valahol 9/10 környékén hoznám ki ennek a 8 résznek az átlagát. Simán megy az Entourage mellé. Bár nem 100%-ban hasonlítanak, ez sokkal inkább underdog sztori, divatvilággal, de öröm nézni minden héten. Az egyetlen negatívum, hogy az évad utolsó dalát rosszul választották ki. Itt nincs Going to California.

Még jövök pár képpel a részből, mert miért ne.

16 hozzászólás Ne habozz!

danibacsi - 2011. 11. 22. 23:23

Nagyon jó évad volt. 9/10. feeelgoood.

Fega - 2011. 11. 22. 23:36

Hát basszus, nagyon hálás vagyok, hogy elkészült ez a második évad, mert így az Entourage után hagyott űr szinte rögtön be lett töltve és sikerült tompítani a fájdalmat.
9/10 talán még szigorú is kicsit. Mármint tényleg annyira jól sikerült megtalálni végre az arányokat, amikkel gond volt az első évadban.
Igazából a Rasta Monsta szálat én kihagytam volna, de még az is sokkal jobban működött, mint az előző évadban.

Szeretnék még sok-sok részt.

adaam - 2011. 11. 23. 00:32

betöltötte az entourage űrt de még nagyobbat hagyott utána szerintem…. rachel vonalat úgy ahogy van kihagytam volna mer t idegesítő unalmas szar szori volt az egész. nagyon remélem hogy lesz folytatás. itt komolyan nem lehet abbahagyni ezt a történetet. ez volt az a sorozat amit minden héten úgy vártam mint még eddig semmit még a lostot sem soha. szaladtam kb hazafelé hogy lássam az új részt, az sem volt ritka hogy aznap kétszer megnéztem volna az új epizódot :) várom a továbbiakat :) 10/10

minase - 2011. 11. 23. 01:04

Gyorsan pörgött a dara, jöhet még pár évad. HD-ben nézni kötelező

dacecc - 2011. 11. 23. 06:53

Tegnap kezdtem el az elsǒ évadot, két résznél tartok és nagyon bejövǒs. a heti képek miatt kezdtem bele, és megérte, kár, h. rövidek az évadok

julcsi - 2011. 11. 23. 09:03

“this town is eating me alive”

szuper évad volt, nagyon remélem, hogy lesz folytatás!

jky - 2011. 11. 23. 10:21

LOL, erre a Made in Africa tetkóra sem fel figyeltem :D

Nagyon jó kis évad volt, tényleg sokkal összeszedettebb, mint az első. Annyi értékes(!) mondat, szöveg, apró részlet volt minden részben, hogy komoly mozifilmekben is megállná a helyét. Ben és Cam iszonyat jó páros, Kapo is nagy arc, és Persze Andy szerepében Michael Zegen-t már a Rescue Me óta nagyon bírom, kár, hogy keveset szerepelt. Örülnék ha a következő évadban mind együtt lennének a srácok :)

Rasta Monsta-t annyira én sem szerettem, de ebben az évadban már ez a szál is sokkal jobb volt, volt pár frankó jelenet (pl. amikor a kínai sráctól akarják beszedni a pénzt a boltban, vagy amikor kiderül, hogy honnan van a füves spray -> “Who the fuck is Domingo?”).

Csodálatos fényképezés, fasza zenék, feelgood hangulat. És pont az a jó, hogy nem olyan, mint az Entourage (azt is imádom), itt alulról kell nekik feltörni, minden egyes kis sikerért megküzdeni. A néző a szereplőkkel együtt örülhet a sikereiknek vagy együtt szomorkodhat a kudarcaikon.

Terjesszétek az igét, lájkoljátok a fb oldalát a sorozatnak, és imádkozzatok, hogy legyen 3. évad! :)

“We’re going in!”

yosi - 2011. 11. 23. 16:21

Én már az első évad óta nagy rajongó vagyok, de nekem ez a —– vigyázat, spoiler!!!!! – meleg befejezés nagyon gagyi volt.
– Rachellel vagyis Lake Bell-lel is nagyon kibasztak, kb. csak arra használták, hogy mutogatták az egyébként elismerem, igencsak dekoratív testrészeit. De a karakter, akiért tavaly Ben érthetően úgy odavolt, ebben az évadban egy nagy nulla lett.
– Rasta Monsta kicsit sok volt, Crisp kicsit kevés, Yosi túl sok, Lulu és apja túl kevés.
– Örültem volna, ha Cam főz Lulunak vagy valami, egy Viking tűzhely prémium kategória, és ha már mutatták, örültem volna, ha nem csak termékelhelyezés. Cam&Lulu jelenetet pl. sokkal szívesebben néztem volna, mint Luis Guzman & a csaja állandó veszekedését…
De ami a legnagyobb baj: 8db alig több, mint 20 perces rész egy évadba túlontúl kevés.

jky - 2011. 11. 23. 18:30

yosi: szerintem nagyon feelgood volt a befejezés, az utolsó pár perc csillagos ötös. Gondolom azért lett ilyen, mert így egy végleges bejezésnek is felfogható, ha mégsem rendelnék be a 3. évadot. Nem tehettek bele valami nagy cliffhangert.

naughtyL - 2011. 11. 23. 21:43

valóban Feelgood!!

nagyon ott volt az egész évad. És jók voltak a képes posztok is hozzá!!

Hiányozni fognak ezek a nagyon menő arcok:)

jöhet a folytatás.

Fuckin’ Crisp! meg igen tetszetős.

paranoid android - 2011. 11. 24. 04:11

Imádtam. Alig van kivetnivalóm az évaddal kapcsolatban, maximum, hogy lehetett volna több Lulu.
Nagyon remélem lesz 3. évad.

szlgykalman - 2011. 11. 24. 09:39

Nagyon jó volt mind a két évad, egy nap alatt ment a dara. A story jobb a 2. évadban a zenék viszont ütősebbek az elsőben..

Cucu - 2011. 11. 28. 15:42

B**sza meg, én ma jöttem rá, hogy az bizony évadzáró volt múlt héten. #@&%˘#@#˘@#!%!! Pedig így utólag belegondolva elég egyértelmű volt. :(
Nagyon fog hiányzoni, remélem nem kell annyit izgulni a 3. évad berendelésén, mint a 2.-on kellett. :)

És hogy ne csak offoljak: RSS tette a dolgát éjszaka, én reggel felkeltem és addig nem volt iskola/munka/reggeli amíg meg nem néztem az aktuális részt. Nekem az első évad 10/10, a 2. pedig még erre is rátett, szóval 11/10. :)
Nem sok negatívumot tudnék mondani, de azok is eltörpülnek a sok pozitívum mellett, szóval felesleges ezzel fecsérelnem az időt.

sam - 2012. 01. 10. 19:10
winnie - 2012. 01. 10. 20:25

nincs azzal gond, mi is megírtuk, érdemes használni a cím alatti címkét: http://www.sorozatjunkie.hu/2011/12/20/fekete-nap-az-hbo-nal/

sam - 2012. 01. 10. 21:29

haha akkor voltam úton Mo. felé :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz