login |

Pilot: The Exes

2011. 11. 24. 14:35 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: kritika, pilot-mustra,

Nooooo! Szomorú vagyok, hogy Donald “Turk” Faison csak ilyen gagyi sitcomban talált munkát magának. És hogy ha siker, akkor a TV Land adó lenyeli pár évre. A csatorna olyan általatok is elismert szériákat vetít mint a Retired at 35 és a Hot In Clevelend. Aki nem ismeri ezeket, az nézzen csak az előbbiek linkeken található posztok kommentszámára.

Túllépve a Scrubs-rajongó énemen, marad a közepesnél rosszabb sitcom. A történet szerint egy válóperes ügyvéd kiadja a régi lakását frissen elvált férfiaknak. Megszánja őket. Így kerül össze egy furcsa hármas, a nőcsábászt alakító Faison mellé jön egy érzelmes csákó, a dagi Newman a Seinfeldből meg csak asszisztál. Érdekes hármas lehetne, de az őslelet multikamera megfojtja az egészet.

Ha a CBS a nyugdíjas adó a hagyományos sitcomokkal, akkor a TV Land mi a fene? A The Exes-hez képest a Whitney aláröhögéssel tarkított poénáradata maga a modernizmus, radikális írók keze munkája. Szerintem ezzel be is lőhető ez a sorozat, ezért használtam az őslelet multikamera jelzőt nem sokkal ezelőtt.

Azt azért el kell ismernem, hogy a nulla poén mellett valahogy egy kevés szeretnivaló mégis van az Exes-ben. A válás utáni hangulatot ha nem is jól, de érzelmesen ragadták meg. Viszont a főszereplő így sem viccesen sajnálni való, csak simán. Ez egy drámának jó alapozás lenne, csak hát komédiáról lenne szó.

Pontozni? Hát, mondjuk 4/10, Turk miatt szinte kedvem támadt tovább nézni, de ebből maximum guilty pleasure lehet, aminél tudsz mondani 1 indokot a folytatás mellett, de 235-öt ellene.

4 hozzászólás Ne habozz!

Llew - 2011. 11. 24. 16:02

Ez ugye nem Az Újság?

MissLobyt - 2011. 11. 24. 16:13

…amúgy minden másban egyetértek :-)

hallak65 - 2011. 11. 25. 01:42

Ez csak egy újság. Az Újság fekete fehér.

clark - 2012. 02. 11. 12:33

eddig kb 3 részt láttam és nem olyan rossz.ebben az évadban elég gyengék a sitcomok így nem tűnik olyan rossznak.lehet végignézem az évadot.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz