login |

Pilot: I Hate My Teenage Daughter

2011. 12. 01. 19:57 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: 2011/12, kritika, pilot-mustra,

Ellövöm azt is, hogy “vége az első évadnak”. Majdnem beleírtam a címbe, de páran lehet, komolyan vették volna. Hatalmas gagyi ez a sorozat így első körben. Az a helyzet, amikor a The Exes szinte már jónak tűnik, hát még a magyar Rém rendes család.

A történet, vagyis a sorozat alapja az lenne, hogy két anyuka utálja a gyerekét. Na, nem egy tapló tényleges utálatot kell elképzelni. Az van, hogy a középiskolában nem voltak túl népszerűek ezek a szülők, és most a tinilányaik olyanok lettek és úgy sértegetik őket, mint sok éve az akkori népszerű tanulói az iskolának. Ez nem tetszik nekik, bántja őket.

Az első rész dilemmája körülbelül annyi, hogy eddig elkényeztették a gyerekeket, és végre elkezdenek szülőként viselkedni, néha nemet mondani, és a többi. A kölkök meg tapasztalt manipulátorként játszanak velük, szóval hosszú lesz a változás. Addig párszor még kiszúrnak velük a szülők, hiszen más módot nem találtak a büntetésre.

Ami durva, hogy mennyire nem volt poén ebben a sitcomban. Érted, nevetni kéne, de csak azt látod, hogy még a kliséket is rosszul használják. Egyáltalán nem az a baj, hogy az ember előre látja a poént, sok olyan sorozaton nevetek, de rosszul is vannak előadva, pedig Jaime Pressly. Nem színésztehetség, de néha jól tudott előadni az Earlben is. Semmi, de tényleg semmi nincs az I Hate My Teenage Daughterben, amiben a kreativitásnak a minimális szikrája lenne.

Olyan mintha valaki megnézte volna az összes rossz sitcomot, aztán úgy döntött ő is tud írni egyet. És ez a valaki 14 éves. Egyszerűen nem értem, hogy a FOX ezt mi alapján rendelte be. A mondat végén megráztam a fejem értetlenül. 2/10, de igazából az a minimális mosoly, ami miatt adtam neki egy plusz pontot, az nem jelent semmit. 1 vagy 2, tökmindegy, kerülendő messziről.

6 hozzászólás Ne habozz!

winnie - 2011. 12. 01. 20:18

pedig az első poén, az alapsztori megalapozása aranyos volt, nincs ennyire rossz véleményem, de gyenge volt. és biztos, hogy sokan idegesítőnek fogják találni.

spamdog - 2011. 12. 01. 20:56

Főleg idegesítő és modoros az egész.

Dr. Atom - 2011. 12. 01. 21:09

“hát még a magyar Rém rendes család”

Azért ANNYIRA nem rossz. :-) De tény, hogy semmi fantázia sincs benne. A Shit my dad says volt szerintem ehhez hasonló mostanában.

Én is egy poénra emlékszem, amin legalább el tudtam mosolyodni, azon kívül a nagy semmi.

ldavid - 2011. 12. 01. 21:28

tényleg elég gagyi (a fekete csaj anyja nagyon béna), de lehet, megnézek még egyet-kettőt, ha más nem lesz

Gabe - 2011. 12. 01. 22:17

Én végtelenül elnéző tudok lenni, főleg sitcomokkal, de ez nálam totálisan kiverte a biztositékot. Kritikán alauli és minden poént már mérföldekről látni lehetett pedig ha valaki akkor én totálisan kikapcsolom az agyamat sitcom nézés közben.

Gigi - 2012. 02. 02. 16:35

Hú, micsoda hosszú kibeszélés… :) Mindegy, csatlakozom az előttem szólókhoz. Hogyhogy még nem kapott kaszát?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz