login |

Finálé előtt: Terra Nova

2011. 12. 16. 00:27 - Írta: winnie

74 hozzászólás | kategória: video,

Aki a promóról beszél, az itt tegye – én most kiszámoltam, hogy a jelenleg futó sorozatok közül a Terra Nova a 127. legjobb. A tovább mögött a finálé promója + 1 részlet, bár nem tudom, hogy a két rész mennyire lesz dupla évadzáró és mennyiben két különálló. Mindenesetre aki kiszállt az első résznél, csekkolhatja, hogy hova jutott el a sorozat, majd a cliffhangert is kirakjuk nekik. Azt már korábban megígérték a készítők, hogy látunk ismét egy keveset 2149-ből (remélem nem arra a röpke beszélgetésre gondoltak pár résszel ezelőtt), most megtörténhet, bár lehet, hogy mindez csak álomkép. Plusz első blikkre tessék-lássék módon a végére elköltötték a költségvetés maradék részét, hogy pár robbanással leplezzék a jó történet hiányát. Remélem, tévedek.

74 hozzászólás

Zirowe - 2011. 12. 16. 02:43

Nem láttam még a 11. részt, de most komolyan arról fog szólni, hogy “jönnek a gonosz katonák a jövőből, hogy meghódítsák a paradicsomot, ami így végre nem csak pár szerencsés kiváltsága lesz, hanem az jövőben szenvedők is kapnak végre egy szeletet belőle”??!!

Mert nem hinném, hogy a közönség a terra novai álszenteknek fog drukkolni, az élükön a parancsmegtagadó, önmagát messiásnak beállító őrülttel..

End - 2011. 12. 16. 03:13

Szerintem rosszul látod a helyzetet.Nekem eddig az jött le,hogy nem a jövőben szenvedők kapnak belőle egy szeletet, hanem a jövő tehetős emberei,akik anyagi hasznot akarnak szerezni.

nobrain - 2011. 12. 16. 06:34

” én most kiszámoltam, hogy a jelenleg futó sorozatok közül a Terra Nova a 127. legjobb.”

Csak nem 127 fut? :))

trema - 2011. 12. 16. 07:04

Ezek a páncélok annyira komikusak.
Gondolom nagyon hi-tech kinézetet akartak, de hát…
Főleg a zsaru krapek gáz, mert rá mintha még kicsi is lenne.

mkfad - 2011. 12. 16. 07:44

Winnie! Lássuk azt a listát! :D

Aldo - 2011. 12. 16. 08:32

Mi alapján lehet kiszámolni, a toplistát, mert kíváncsi lennék a legjobb 10-re.

Igelkott - 2011. 12. 16. 10:00

Kár hogy nem valami kábeles adón megy, mert lehetett volna belőle egy új BSG, de így magam sem tudom igazán miért nézem. A remény hal meg utoljára, talán a finálé korrekt lesz :)

jiliac - 2011. 12. 16. 10:18

Szerintem a posztok száma is ezt sugallja, hogy a blog szerkesztői is reménykednek, …hátha …hátha. Mert nem nagyon látok itt más sorit mostanság amiről szinte minden 2-3 rész után külön poszt lenne. És hát valljuk meg nem egy jó sorozatról van szó, még közepesnek mondanám.

winnie - 2011. 12. 16. 10:20

a fansorozatokról, főleg, ha 1-2. évadosak, azért szoktunk írni, hiszen azokat valamiért akkor is nézek az emberek, ha nem jók. meg aztán etzzel szolgáltatást is nyújtunk, hogy aki kaszálta, tudja, hogy mi ahelyzet jelenleg a sorozattal.

Zirowe - 2011. 12. 16. 10:49

End: egy ekkora nemzetközi projektet nem lehet eltitkolni a nép elől, akik előbb, vagy utóbb átvennék a hatalmat a cucc felett, lásd arab tavasz idén.

Szóval a motivációk baromi gyatrák/nevetségesek szerintem továbbra is (ne segítsünk a jövőn, mert abból úgyis csak a gazdagok profitálnak, és ezt majd én egymagamban eldöntöm).

Mindenesetre én mindenképpen a jövőbeli csapatnak drukkolok. :D

krigin - 2011. 12. 16. 10:55

én meg a dínóknak drukkolok, főleg a promó végén lévőnek. Remélem sok katonát bezabál :D

Thomas - 2011. 12. 16. 15:25

Engem az érdekelne, hogy számoltad ki ezt a 127. helyet:))

Lajoska67 - 2011. 12. 16. 17:27

Az első videó alapján egész jó lehetne, kár, hogy ez az összes akció 90%-át be is mutatta. Gondolom átjönnek a gonoszok (miért nem szerelik szét azt a gépet akkor inkább?!), megszállják a központot, az ír rendőr fickó meg elbújik egy fa mögé, dzsungelben alszik az éjjel, hazaszökik, megtalálja a kislányt az ágy alatt, elviszi az egyik szereplőhöz, akit kint megtalál egy barlangban több túlélővel együtt. A másik lánya elszökik a katona barátjával, és együtt szervezik az ellenállást a rendőrbácsival, aki összehaverkodik a vőjével. A fia megszökik a balhés csajjal, és majd a történet végén kapcsolódnak a főszálba, addig dínók elől menekülnek az erdőben. A mamát elfogják, mint látható, vallatják, hogy hol van x tárgy/a forráskód/ki a gyilkos/hány éves a kapitány, még talán kap egy pofont is, na jó, tuti nem, de legalább egyszer fellökik akkor, majd elkezdenének valami nagyon negatív dolgot, pl. elszállítani valamilyen anyagot a jövőbe, de akkor megjön az elszánt kis ellenállói csapat a rendőrrel, és mindenkit lecsúzliznak a kókuszpálmák háncsából készített fegyvereikkel. A rendőrt lelőni akaró főgonoszt a rendőr fia leüti egy bottal, a települést gigaatombombával megsemmisíteni akaró, teljesen bebolondult Lucas Taylort pedig az apja üldözi, esetleg verekednek, majd Lucas ki akarnya nyírni a közben lenyomott apját, de a Sixer Spy Girl megjelenik és kiiktatja az antipatikus intrikust. Mindenki összetalálkozik a főtéren csapzottan és szakadt ruhában, egymásra mosolyognak, és vége a résznek. Remélem a sorozatnak is.

Kelta67 - 2011. 12. 16. 17:43

Hm…divatot teremtettem?? bocs winnie :)

winnie - 2011. 12. 16. 17:46

“én meg a dínóknak drukkolok, főleg a promó végén lévőnek”

én rögtön arra gondoltam, hogy álmodja valaki

End - 2011. 12. 16. 22:26

Zirowe: Jól mondod,de attól én még annak fogok szurkolni,akivel Boylan van:)

chulo - 2011. 12. 17. 17:04

Szerencsére nem kezdtem el a sorozatot, igy nem esz meg az ideg minden rész után.
DE
Eszembe jutott most a Stargate. Azt is évekkel később daráltam le és bizony annak is volt egy jó kis alapsztorija, és irtó sok töltelék rész. Lehet ha annak is nekiülök hetinézősként akkor azt elkaszáltam volna a csudába.

Ezt csak azért irom, mert van még remény, szóval ebből is kisülhet valami jó, hisz az alapötlet itt is nagyon tetszik. Ha magához tér a sorozat (egyszer talán) akkor mindenképp becsatlakozok.

egy dolog még szemet szúrt azért :D
mikor állnak az átjáró előtt nyakig fegyverben, mindenki fedezék mögött, és jön eegy nyikhaj és beáll a placc közeépre, hátha nem találják el :)

DorianGray - 2011. 12. 17. 19:04

Látom sikk szidni a Terra Novát. Néztek ValóVilágot, Összeesküvőket, Megbasztált, X-faktort, meg csomó egyéb fost, annak mindenki tapsol és baszottnagy nézettsége van, a Terra Nova meg szar. Bár amióta valamelyik önjelölt kritikus fél oldalas komentben a Once Upon A Timeot cseszegette nem lepődöm meg semmin.

Nem mondom, hogy nincsenek benne logikátlanságok meg áltudományos húzások. Akinek nem tetszene a logikátlanságok, netán nagyon szúrja a szemecskéjét, az ne nézzen Stargatet, Borgiákat, Spartacust (meghamisított történelem), Vészhelyzetet, Vampire Diariest, True Bloodot, Hactiont, Dextert, Sherlockot, Secret Circlet, Nurse Jackiet és Houset se, mert mindegyikben vannak hajmeresztően irreális dolgok. Ezen kívül még kiesik egy néhány sci-fi sorozat, az összes orvosos (including a Hidegsebész), minden olyan történelemre alapuló, amelyik a valóság látszatával játszik (Gengszterkorzó pl.).
Aki azért húzza le, mert a történet fosul van megírva annak többé-kevésbé igaza van, de nem olyan szar, mint ahogy leírják. A sorozat alapkoncepciója a Little House on the Prairen dínókörnyezetben ötletre alapult, amit persze kibővítettek ezzel-azzal. A Terra Nova NEM DíNÓSsorozat és nem AKCIÓsorozat, akinek nem tetszik ez, nem nézi. A gond azzal van, hogy sokan más alapokkal rendelkező, de ilyen környezetben játszódó sorozatot szívesebben néznének, ahhoz alakítják az elvárásaikat, aztán persze csalódnak és jön a hiszti meg a fikázás..

Bazz de hosszút írtam.

Kelta67 - 2011. 12. 17. 20:29

DorianGray

Bocs, nem kötözködésképp, csak két kérdés:

1: ha nem dinós sorozat, akkor minek rakták 85 millió évvel ezelöttre??..ezt a történetet mai korban is eljátszhatták volna, valahol, minek a Kréta kor akkor?? csak nem a dinók miatt?? :)
2: Ha nem akció akkor minek fegyver? minek fegyveres konfliktus? és fegyveres ellenálló csoport? meg katonák??

egyébként engem nem feltétlen a logikátlanságok zavarnak, hanem a gagyi és hiteltelen megoldások…

de ízlések és pofonok :)

DorianGray - 2011. 12. 17. 22:05

Akkor a saját szöveged is zavarhatna.

1. A Little House on Praire-ben is volt indiános, meg lövöldözős rész, sőt részek, mégsem mondhatod rá, hogy ”indiánoslövöldözős”, ugyanígy a Terra Novában is vannak Dínók, de elég kevés (amit azok akik dínófilmet akarnak nézni nem egyszer szóvá is tettek). Neked a Star Wars 2 az romantikus film, mert egy kapcsolat története az egyik főszál?

2. Attól, hogy valami nem akció még kellhet fegyver, a történet ”hitelessége” szempontjából. Mármint, ha Little House on Prairet forgatsz, kell fegyver az indiánok ellen, ha pedig az őskorban forgatod (mert ezt jó ötletnek tartod), akkor is kell fegyver, mert akkor a nézőben tartod a frászt, h itt lehetnek dínók is, függetlenül attól, hogy két részenként van egy.

A gagyi megoldásokhoz nem értek, ami pedig a hiteltelen megoldásokat illeti, az a hiteltelen sztoriból adódik. Ha pedig nem akarsz hiteltelen sztorit nézni, már írtam fentebb, hogy még milyen sorozatokat kéne kaszálnod.

Kelta67 - 2011. 12. 17. 22:11

DorianGray

Milyen kedves…

Nos, mivel mellébeszélsz, és olyan érveket hozol fel, amelyeknek nem sok köze van a kérdéseimhez, ebből azt szűrtem le, kár belemennem :)
Ne olvasd el légy szíves amiket írok, és ezzel nagy szívességet teszel nekem, és sok másnak is itt.
Csak ugord át..és nem kell kommentálnod sem.
köszönöm
Boldog Karácsonyt neked.

DorianGray - 2011. 12. 17. 23:11

Ezek után többet nem olvasom el amit írsz, ígérem. Tekintve, hogy funkcionális analfabéta vagy, és nem érted, amit olvasol (vagy csak pocsékul vitázol), nem hiszem, hogy beszélgetnünk kéne. Először eszmecserét akartam írni, de azt csak olyan emberrel tehetném, akinek vannak is eszméi.:D
Ezt a tanulság leszűrős dolgot meg gyakorolhatnád egy kis olvasással, mert látom nem is igen megy, az olvasás meg rád is férne.

Neked Békés Karácsonyt, Boldog Újévet, Gazdag Húsvétot meg Nagyboldogasszonyt.

Kelta67 - 2011. 12. 17. 23:55

fellengzős személyeskedés, és beszólogatás, magas lóról…és még te beszélsz hogy az írás minősíti az embert :)

Ezek szerint te egy frusztrált debil 16 éves vagy..és még műveletlen is…de hát mindenki nem járhatja ki a 8. általánost :)

Még egyszer lassan: Ez itt egy sorozat topic, írj a filmről jót vagy rosszat, csak arról…ennyi…. a többit tartsd meg a malacoknak etetés közben :)

VvD - 2011. 12. 18. 09:23

Teljesen egyetértek DorianGray írásával. Ez egy családi sorozat, amibe a sztori kellékeiként vannak fegyverek, dínók, amik azokhoz a konfliktusokhoz kellenek, amik miatt izgul az ember. Kb ennyi. Én sem értem, hogy ebbe miért kell belekötni.

Egyébként az uccsó 2-3 rész már tényleg nagyon jó volt. Kb hasonló módon jön fel mint az Event. Remélem ez nem jut annak a sorsára…

Ami nagyon jó benne, az Lucas. Kibaszott jól hozza a régmúltból hatalmas fájdalmat hozó fiút, aki az apján akar bosszút állni. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy pontosan mi történt 2138 augusztusában, mert ami infót kaptunk az előző rész végén az kb semmi.

winnie - 2011. 12. 18. 10:49

“Kb hasonló módon jön fel mint az Event”

bár a többség szerint az event egy centivel sem lett jobb (mondjuk legtöbben nem voltak annyira bepalizhatók, hogy 4-5 résznél továbbnézzenek egy olyan sorozatot, csak azért, hátha a 20. részre jobb lesz, főleg, hogy tudni lehetett, hogy csak 22 részes lesz), de az, hogy 3/10-ről valami 5/10-es lesz nem nagy vívmány. a nagyon gyenge hiába lesz jobb, még az is csak gyenge vagy közepes marad. ráadásul, ha valami véletlenül feljavul, az írók nem változnak, így később ugyanúgy visszamegy “rossz”-ba.

“Már csak arra lennék kíváncsi, hogy pontosan mi történt 2138 augusztusában, mert ami infót kaptunk az előző rész végén az kb semmi.”

nem hiszem, hogy lényeges, valami random dolog, bármit csúnyaságot ki lehet találni. inkább csak azért tették be, hogy taylor elmondathassa skye-jal, hogy mit csinál lucas.

Tonohaver - 2011. 12. 18. 21:25

Nos, ízlések és pofonok…
Magam nem sok, mit nem sok, egy sorozatot néztem, a 24-et.
Azt sem a TV-ben…

Erre sorozatra baráttól kaptam tippet. Ok, szeretem a sci-fi-t. Belenéztem három napja, szóltam egy másik barátnak…
Ma rákérdeztem:
-Belenéztél?
-Bocs, a Barca meccs közbeni beszélgetésünkben elfelejtettem
mondani, h. megnéztem az összeset…
(Mintegy két nap alatt!)

Nos, én az anti-sorozat függő vagyok (nem kezdek nézni soha sorozatokat, ne csináljanak nekem a TV-k napi,heti, “addict” programot, úgysem tudnám mindig megnézni, ezért el sem kezdem) , a felénél járok, =re tetszik!
TV-t alig nézek,ezt is itt, ezt összességében ajánlani tudom csak!
(Már annak, aki nem “Barátok közt”, etc. függő csak…)
…nos, ízlések és pofonok…nekem teccik’

szagergo - 2011. 12. 20. 10:15

VvD – 2011. 12. 18. 09:23

Teljesen egyetértek, bár Lucas nekem annyira nem szimpi, a játéka valahogy nem jött át. Nagy meglepetések nem voltak eddig benne, tényleg családi sorozat, nagyon komoly fordulatokat nem vár tőle az ember, bár nem bánnám, ha lenne benne. Amikor jött a hír, hogy lesz, nagyon vártam, sokat vártam tőle. Aztán még indulás előtt nagyon lelombozták az embert, és végül kellemesen csalódtam, mert nézhető. Egy fárasztó nap után megnéz az ember egy részt, kellemes kikapcsolódás, gyönyörű környezetben. Ha genyó akarnék lenni ( mint egyesek ), akkor beleköthetnék a cselekménybe, meg hogy ez meg az hiteltelen, de igazából nem foglalkozok ilyenekkel. Nem minden idők legjobb sorozatát vártam. Jó, WTF sorozatnak ott a Sons of Anarchy, vagy a Supernatural 4. évadja.

szagergo - 2011. 12. 20. 10:20

DorianGray – 2011. 12. 17. 19:04

Teljesen igazad van. Minden szóval egyetértek.

sadnic - 2011. 12. 20. 11:33

az egészről annyi a véleményem. h aki jobbat tud csinálni az csináljon! … ha meg havonta 1részt megnézel 3at meg kihagysz akk persze h nem érted miről szól.. v az a baj h kicsit elkell gondolkodni..sorry akk nézz rajzfilmet.. v barátok köztöt! .. olyan ne fikázza aki nem nézi.. aki meg nézi az nem fikázza mert szart senki sem néz és vár hetente.! ez van!:D:D

sadnic - 2011. 12. 20. 11:46

még vmi.. ha igazán szeretnétek sorozatot nézni akk ha tetszik 1sorozat ahhoz hozzászólsz.utána nézel mikor lesz. várod stb… de ami nem tetszik. az annyira se h ennyire foglalkozz vele! .. vagyis akik itt írnak róla azok is nézik..max kiakarnak tűnni a többiek közül!:D

Kelta67 - 2011. 12. 20. 12:02

Milyen okos, és mélyenszántó meglátások :)
Örülök, hogy meghatározod, ki milyen elvek szerint nézzen, vagy ne nézzen sorozatokat!
Megvilágosodtam! :)

De nem baj, ha a magam elképzelése szerint élem az életem, ugye? és nézem és kommentálom a filmeket?? köööszikee!! :)

winnie - 2011. 12. 20. 12:06

“az egészről annyi a véleményem. h aki jobbat tud csinálni az csináljon! …”

te jó ég, nem hittem volna, hogy valaki képes ilyesmit leírni és komolyan gondolni. az elmúlt 5 évben nem ez volt jellemző a blogra – így már nem csoda, hogy olyan írta, aki szerint a TN jó. nem inkább az csináljon jobbat, akinek ez a munkája?

“ha meg havonta 1részt megnézel 3at meg kihagysz akk persze h nem érted miről szól.. v ”

a terra nova például olyan sorozat, hogy bármennyi részt ki lehet hagyni, megérted, miről szól. ezért sincsenek a részek elején összefoglalók, mert ide nem kell különösebb agymunka kikövetkeztetni. a homeland elején mindig 1-2 perc összefoglaló van, rém idegesítő:)

sadnic - 2011. 12. 20. 12:32

lehet oltogatásokat próbálni..nem hat meg!:D .. de én így gondolom..ami szar az senkit se érdekel.. 1szóval sem mondtam h a világ legjobb sorozata a TN.. nem is gondolom így. még jónak se. max nézhetőnek.. de mi alapján mondtok úgy véleményt h nem láttátok? .. én se mondok nem h rosszat..semmilyen véleményt ha csak a trailert láttam vmiről..

Kelta67 - 2011. 12. 20. 12:47

sadnic

gondolom, nekem nekem szólt akkor amit írtál..mert az írásaimból szerintem kitűnik, hogy én láttam az összes részt :)

winnie:

már várom a záró dupla értékelésed…..nem ússzátok meg..hehe :)

Kelta67 - 2011. 12. 20. 12:47

Javítás:

“gondolom, nem nekem szólt akkor amit írtál..mert az írásaimból szerintem kitűnik, hogy én láttam az összes részt :)”

sadnic - 2011. 12. 20. 12:55

ha végig nézted. persze h nem.. nem is mondtam ilyet.. mert sztem csak úgy lehet vmiről (helyt álló) véleményt mondani.

(bár ha engem maga az alapsztori nem érdekelne akk nem néztem vna. – ezt csak saját véleményként.függetlenül a témától)

winnie - 2011. 12. 20. 12:57

nekem sem, én is láttam minden részt.

sadnic: nincs semmi baj azzal, hogy ki szerint mi a jó, csak a “csinálj jobbat!” dolog fájó (a “nézz barátok köztöt” is béna, de túlélhető, bár az valahol meglep, hogy a BK-t jobbnak tartod és inkább azt ajánlod), mert azzal nullázod, amit írsz. ha nem írod, akkor nincs gond, de így… elszakad a cipőm, csináljak jobbat. elromlik a gépem, csináljak jobbat. nem finom a kóla, csináljak jobbat. nem. ez nem így megy. nekünk a fogyasztás a dolgunk.

sadnic - 2011. 12. 20. 13:09

a Bköztöt arra írtam h az olyan fos h nem kell rajt gondolkozni. de 1sorozatban az a jó ha kicsit megmozgat.ha vége és még gondolkozol rajt h ez v az h is vlt?! .. legalábbis sztem!:D .. am igen a fogyasztás a dolgunk. de akik a fogyasztani valót elkészítik azok is mind emberek.. és lehet h aki most nézi ezeket. arra gondol ő tud jobbat azért lesz ő is író.!. .. de más munkáját tényleg könnyebb ‘ocsárolni’ mint kicsit mögé nézni most ez vajon mért így vlt.. kevés vlt a pénz?. v ‘béna’ rendezőt vettek fel a munkára? .. lehet h én vagyok rosszul nevelve h a legtöbb helyzetben próbálom a befektetett munkát is nézni.nem csak a megvalósítás eredményét.(bár néha már 1-2 film annyira szar h az se megy!)
.. meg mindenki más.1sorozat sem lesz mindenkinek tökéletes.

Kelta67 - 2011. 12. 20. 13:19

menteni a menthetőt. mi? :)

már többször önellentmondásba keveredtél, így a helyedben hagynám a fenébe a dolgot :)
Tudod, engem nem érdekel, hogy béna a rendező, meg kevés a zseton..az az ő problémájuk, és mint winnnie jól írta, fogyasztó vagyok..és amit elfogyasztok, azt szeretném szeretni..de ha vacak, akkor szóvá teszem:) ennyi.

sadnic - 2011. 12. 20. 13:34

nem érdekel mi menthető.. de nem mondtam ellentmondást! .. cs próbálom mind2 oldalt úgymond ‘megérteni’ .. de am ha fizetnél érte mint 1moziért teljesen jogos lenne.de itt v megnézed ingyen v nem.. mivel nem adsz érte semmit. azt kapsz amit adnak.! .. nem azt amit szeretnél!:D pont

Jayne - 2011. 12. 20. 14:16

most láttam az utolsó két részt, egész jók voltak. a vége meg előkészítette a második évadot (ha lesz egyáltalán, remélem lesz). vannak rosszabb sorozatok a tévében, de persze vannak jobbak is. az évad végére felépítették a sztorit, és nem csak a családi dráma ment. akinek nem tetszik, az meg ne nézze.

Kelta67 - 2011. 12. 20. 14:20

Már megint egy programszervező..imádom, mikor megmondják, mit nézzek és mit nem :)
Mért nem lehet csak egyszerűen beírni a pozitív vagy negatív véleményt és kész?
Vajon mért van az hogy sok ember késztetést érez arra, hogy másoknak megszabja mit nézzen, és mi legyen arról a véleménye?

winnie…hadd jöjjön a záró rész….mer nagy buli lesz :)

winnie - 2011. 12. 20. 14:21

valamikor 5-8 körül lesz finálé írás.

winnie - 2011. 12. 20. 14:27

“és nem csak a családi dráma ment. akinek nem tetszik, az meg ne nézze.”

nem nézik, csak a legfanatikusabbak – de miért ne nézzék? szerintem nagyon érdekes lehet olvasni, hogy másnak mi nem tetszik. mint ahogy a sorozatot nem kedvelők is kíváncsiak arra, hogy mi tetszik.

megjegyzem: nekem jobban tetszett a családi drámás rész. addig semmi extra nem volt, de nem is akart több lenni – egy közepes. tét nélküli valami. az utolsó pár rész viszont megpróbált átívelni, de ez szerintem azért csúszott el, mert több akart lenni. nagyon banális, semmitmondó lett. jó, volt pár robbanás és izgalmas is volt, de számomra az derült ki, hogy nincs nagyon esély arra, hogy sokkal jobb legyen. most megvolt rá a sansz, de nem éltek vele a készítők, nem tudtak csak random dolgokat produkálni.

sadnic - 2011. 12. 20. 14:38

persze normálisan is lehetne postolni .. csak bejönnek a ‘programtervező’ meg egyéb értelmes szövegek .. ha az elmondhatja a véleményét aki nem bírja akk annak is engedd kelta h akik szeretik v nem csak negatívat írnak azok is írjanak. plusz látom rengeteg szabadidőd lehet ha olyat is nézel ami nem tetszik..bárcsak nekm is ennyi lenne… szerintem eltudna még 1évadot viselni aztán kiderül abból mi lesz..

Kelta67 - 2011. 12. 20. 14:59

sadnic

apró különbségre felhívnám azért a figyelmed…én a filmről írtam amit írtam..te meg másokról…érzed az apró részlet eltérést? :)
Én sosem szabtam meg senkinek, hogy mit nézzen, vagy hogy milyen véleményt írjon, ellentétben veled.
Ha értetted volna amit írtam, akkor látnád, nem a pozitív film kritikádat nehezményeztem, hanem hogy megszabnád mások filmnézési dolgait, és mint fentebb látható, már megint az én magándolgaimmal foglalkozol, és azt véleményezed. Ne tedd…maradj a filmnél, ha kérhetlek, én is ezt tettem eddig.. :)

WalterBishop - 2011. 12. 20. 15:14

Lajoska67 : A kaput azért nem szerelik le mert a szőrös gülü megmondta,hogy a kapu csak arra van,hogy tudják hova érkeznek a népek, mert az első meg a második vagy talán a sokadik csapat is szerte-széjjel landolt.A jövőbeli emberek meg ” elvették a munkát”, azazhogy az a nagy konspiráció,hogy majd jól kiaknázzák a természeti kincseket ,de ott is hagytak nyitott kaput,ami bárhova vihet, mintpéldául.1, Ez valójában nem is alternatív dimenzió,ahogyan ezt sokszor megerősítették,hanem a mi világunk csak korábban és akkor már nagyon rossz lesz 2149-nek ha most kiszippantják az érceket. Megaztán. Olvastam olyan felvetést is,hogy ha ez tényleg a mi világunk,akkor célszerű lenne a növényeket, fákat meg dinókat valamilyen módon,hogy ne legyen belőlük kőolaj és akkor az emberiség majd nem üvegházalja össze a Földet mert más energiát foga hasznosítani. ( Azért ez elég durva így ).
Szóval, ez a sori pont nem 1/10, de pl. Fringe S04-hez képest egy fordulatokkal teli drámatüzijáték. ( Fringe a nagykedvenc, de már inkább csak Noble miatt maradtam rajta ).

sadnic - 2011. 12. 20. 15:15

a sorozatról oké.. a sorozatból többet is ki lehetett vna hozni.de nem hoztak.. ami nincs azt minek szidjam?. att még nem lesz..de van 1jó sztori. és unalom űzőnek megteszi.

(am gondolom azért nézed meg a legtöbb sorozatot h hozzátudj szólni a témákhoz.. ez abból jön le h mindent magadra veszel.. pedig konkrétan nem szólt hozzád az előző kommentig senki. és abszólút nem akartam a sorozatról elterelni a témát.de nem körülötted forog a világ.:D)

úgyhogy zárjuk le! .. a téma: TERRA NOVA FINÁLÉ ELŐTT

WalterBishop - 2011. 12. 20. 15:17

Bocs a gépelésért,de zötyög a busz .

sadnic - 2011. 12. 20. 15:20

walterBishop.. igen ezt én is hallottam. és nem tudom láttátok-e az előzetest v a részt de (én még nem. de az előzeteseket igen) vszínű h 2149ből hoznak 1másik ‘dupla’ portált. lehet h azért mert felrobban az eredeti mikor a bombás csávó felrobban?!

Imperialmon - 2011. 12. 20. 15:21

DorianGray szerintem igazad van! A többiek nem értik meg a lényeget!
Válasz Kelta67 kérdéseire:
1: ha nem dinós sorozat, akkor minek rakták 85 millió évvel ezelöttre??..ezt a történetet mai korban is eljátszhatták volna, valahol, minek a Kréta kor akkor?? csak nem a dinók miatt?? :)
-Mai korban eljátszani??:S
Ezt azt jelentené, hogy találnak egy párhuzamos univerzumot pl vegyük a Terra Nova 2149 évét anélkül, hogy átmentek volna oda! Mi történik abba a világban feltételezhetően ugyan az mint az övékben! Kifejlődik az ember és elpusztítja a földet! Akkor mi értelme lenne az egész sorozatnak? Hogy átmennek ugyan abba a világba?? Ezért választottak egy olyan kort ahol még a föld “egészséges”!

2: Ha nem akció akkor minek fegyver? minek fegyveres konfliktus? és fegyveres ellenálló csoport? meg katonák??
-Kíváncsi lennék, hogy húsevő dinoszauruszok között élve, hogy védenéd meg magad?
Ellenálló csoport és a gonosz jövőbeliek szál szerintem tökéletesen van kidolgozva:
Hisz ahogy mondtad, hogy nem lehet a nép előtt titokban tartani ezért találták ki, hogy küldenek vissza pár embert népetetésként! Hogy ha majd eljön az idő a gazdagok kizsákmányolhassák azt a “földet”! Hisz ahogy tudni lehet 2149-ben csak a gazdagok tudnak tiszta levegőhöz jutni és nekik is fogytán van!

Volt olyan kérdés, hogy miért nem teszik tönkre a gépet és meg lenne oldva:
A gép csak stabilizálja az átjárót, nem az nyitja meg! Erre van is pl amikor korábbi részbe Taylor mondja, hogy még a gép előtt volt olyan csoport akik egy tóba estek amikor átértek!

Egyébként szerintem egy nagyon jó sorozat!

WalterBishop - 2011. 12. 20. 15:29

A rész lent van, már csak ha kell érni és megvárni asszonykát,aki remélem siet nagyon . Én magam részéről bízom benne ,hogy nem lesz kasza. Pont azt kapom amit vártam. Shannon Jr.-t remélem lemészárolja valaki ,de úgysem lesz így :((

Kelta67 - 2011. 12. 20. 15:35

Imperialmon

szia neked is :)

1: látom, nem értetted a lényegét annak amit írtam.

az állítás az volt, hogy ez nem Dinós sorozat, erre kérdeztem én, hogy akkor minek 85millió év? a mai korral arra céloztam, hogy ilyen családi drámát, meg konfliktusokat, most is lehetne kreálni..de mért nem mentek vissza csak 1-2 millió évet? olaj, tiszta levegő meg minden akkor is volt:) és még sok veszélyes dinó se lenne.?, hm?
megmondom, mert spielberg dinó buzi:) ami jó..lenne nekünk..(de nem lett) de egyértelmű a dolog szerintem, azért 85millió év, mert dinók!! és ezzel el lehet adni a sorozatot a 3-6 éveseknek főleg:)

2: pont most adtál okoltad meg, hogy mért akciófilm:) mert dinó+fegyver= konfliktus..lenne! ha környezettudatos szereplőink, nagyon sportszerűen, többméter magas húsevő dinókat egy késsel simán elhessentik. Így korrekt:)

ja, megin ez a gazdag kizsákmányoló gonoszok, ez nagyon vicces így a 2011 tájban :)

és persze, a kapu csak beirányítja a repkedő bandákat, me szegények, még a bolygó túl felére kerülnének :) és onnan hazakutyagolni..szörnyűű

Kelta67 - 2011. 12. 20. 15:37

Imperialmon

szia neked is :)

1: látom, nem értetted a lényegét annak amit írtam.

az állítás az volt, hogy ez nem Dinós sorozat, erre kérdeztem én, hogy akkor minek 85millió év? a mai korral arra céloztam, hogy ilyen családi drámát, meg konfliktusokat, most is lehetne kreálni..de mért nem mentek vissza csak 1-2 vagy 5 millió évet? olaj, tiszta levegő meg minden akkor is volt:) és még sok veszélyes dinó se lenne.?, hm?
megmondom, mert spielberg dinó b.uzi:) ami jó..lenne nekünk..(de nem lett) de egyértelmű a dolog szerintem, azért 85millió év, mert dinók!! és ezzel el lehet adni a sorozatot a 3-6 éveseknek főleg:)

2: pont most adtál okoltad meg, hogy mért akciófilm:) mert dinó+fegyver= konfliktus..lenne! ha környezettudatos szereplőink, nagyon sportszerűen, többméter magas húsevő dinókat egy késsel simán elhessentik. Így korrekt:)

ja, megin ez a gazdag kizsákmányoló gonoszok, ez nagyon vicces így a 2011 tájban :)

és persze, a kapu csak beirányítja a repkedő bandákat, me szegények, még a bolygó túl felére kerülnének :) és onnan hazakutyagolni..szörnyűű

Imperialmon - 2011. 12. 20. 15:53

Kelta igaza volt DorianGray-nak rólad!
Semmilyen felfogás és képzelő erőd sincsen!

El kellene döntened,hogy mit szeretnél! Mert szerintem te szeretnéd annyira a dinókat látni benne!
Ne keverd a szezont a fazonnal! Ezt úgy értem, hogy a történetet ne a szerint vedd alapul aki írja hanem a történet független!
1 PL: A mi világunkban mondanák, hogy találtak egy átjárót egy másik világba akkor és ott is 85 millió évvel korábbi események zajlanak senki sem kezdene el hepciáskodni, hogy miért 85 millió év! El kell fogadnod, hogy oda nyílik az átjáró és nem 3 millió évvel korábbra! Azt elismerem, hogy a föld idejében a dinók korszaka tökéletes alap hisz ha nem tudnak épp mit kitalálni az írók beleírnak egy T-rexet ahogy vadászik!
“megmondom, mert spielberg dinó b.uzi:) ami jó..lenne nekünk..(de nem lett) de egyértelmű a dolog szerintem, azért 85millió év, mert dinók!! és ezzel el lehet adni a sorozatot a 3-6 éveseknek főleg:)” –Ekkor ez azt jelenti, hogy te is 3-6 éves vagy?? Mondjuk felfogási szinten elismerem, hogy nem lehetsz több!

2. Tudsz olyan sorozatot vagy bármilyen történetet mondani amibe nincs konfliktus???? Kíváncsi vagyok rá nagyon!

3 filmet tudok ajánlani neked amivel a leírt elvárásaid megfelelnek: Jurassic park trilógia
Mert a mai korban játszódik és dinók vannak benne!

Az átjáróhoz vissza térve ha azt nem bírod felfogni, hogy a gép csak stabilizálja a helyet akkor menj el elme orvoshoz!

Kelta67 - 2011. 12. 20. 16:05

Imperialmon

De most komolyan..mért már megint rólam írsz véleményt? hm??

“nincs képzelőerőm, keverem a dolgokat, menjek elmeorvoshoz, 3-6 éves vagyok stb”

már bocs, de honnan veszed a jogot, hogy beszólogass nekem??
Írtam én neked bármi személyeskedőt? nem.

akkor te se tedd, légyszíves..ok?

1: továbbra is elbeszélünk egymás mellett..nem az volt a kérdés, hogy 85 millió vagy 3 millió, hanem konkrétan az volt a vita tárgya, hogy direkte dinós a sorozat vagy sem.

DorianGray azt írta konkrétan, hogy nem dinóssorozat…én ezt vitattam, azzal hogy akkor mért ott történnek a dolgok..más ok nem lehet csakis a dinók..szerintem :)
Ehhez semmi köze, hogy mit szeretnék látni benne..

2: ezt nem tudom értelmezni, mert nem kapcsolódik semmihez amit írtam.

3: semmi olyan elvárást nem írtam aminek a Jurassic park 1-3 közül bármelyik megfelelne.. ez szintén értelmetlen beírásod.

Az átjáróval kapcsolatban..tán olvasd el még egyszer amit írtam, mert látom, neked a szövegértés okoz nagy nagy nehézséget

jaaa..és még egyszer: a filmről, ok?

Imperialmon - 2011. 12. 20. 16:08

Köszönöm ezzel minden felvetésemet igazoltad!

Kelta67 - 2011. 12. 20. 16:55

Jólvan winnie jóvan..

de bezzeg…pff:)
Na szóval A Terra Nova nemdinósnemakcijóó film, vettem az adást :)

szagergo - 2011. 12. 21. 08:34

Kelta67 – 2011. 12. 20. 13:19

Csak gratulálni tudok hozzá, hogy fogyasztóként, újra és újra megeszed azt, ami szerinted szar. :)

Csak így tovább kölyök! :)

szagergo - 2011. 12. 21. 08:53

winnie – 2011. 12. 20. 14:27

Ha valami tetszik, akkor leírom, hogy miért tetszett és ha találok benne kivetni valót akkor azt is szóvá teszem. Persze érdekes olvasni a negatív, ne adj Isten építő jellegű kritikákat is. Ha meg valami nem tetszik, akkor azért olvasom a kommenteket és a cikkeket róla, mert alapvetően érdekelt a dolog, csak nem azt kaptam amit vártam. De ennek normális esetben szerintem annyi a következménye, hogy:

A) Nyomok rá egy hatalmas cancel-t, aztán ha egy-egy cikk jókat ír róla, javulásról számol be, akkor talán újra elkezdem nézni. Szerintem az nem kritika, ha nyakló nélkül mini szakdolgozatot írok minden részről, hogy mekkora egy szar.

B) Nézem tovább, várva a javulást, és írok róla róla normális negatív kritikát. Vagy nem írok, és befogom a p*fámat.

Tényleg el kell ismerni, hogy a Terra Nova nem az év sorozata, főleg a sztori területén vannak benne hiányosságokat. Na de egy családi sorozattól mit várt az ember? Mivel nem a 20 év feletti nézőközönséget célozták meg, családi sorozat révén várható volt, hogy mondjuk apu leül a 12 éves fiával és megnéznek egy részt. Ebbe nem fér bele, hogy egy Velociraptor letépi valakinek az arcát, vagy egyéb durva csavarok. Gondolom az volt az alapkoncepció, hogy több nézőt nyernek így, mint amennyit vesztenek majd az idősebb korosztályból. Annyira nem vágom a nézettségi adatokat, de valószínűleg nem jött be.

Jó lenne a gatyába ráznák az író gárdát, és javulnának a történetek benne, de kérdés az, hogy mennyire lehet bonyolítani, úgy, hogy egy 12 éves amerikai gyerek is megértse…( szerintem csoda, hogy ezt értik :) )

winnie - 2011. 12. 21. 09:14

“Tényleg el kell ismerni, hogy a Terra Nova nem az év sorozata, főleg a sztori területén vannak benne hiányosságokat. Na de egy családi sorozattól mit várt az ember?”

az nem jó érv, hogy “mit vár az ember”. szóval ne legyenek elvárások? mondjuk egy jó családi sorozat iránt. nem egy jó vagy remek családi cucc van. én írtam is a kritikában, hogy amíg “családi” részek voltak, addig nem volt gond, mert volt egy közepes színvonal. (arcletépés végképp nem kell, felőlem dinót is elég lenne 4 részenként mutatni, mert ez a sorozat elvileg egy új világról szólna és annak lakóiról, de igazából csak egy családról szól.)

szagergo - 2011. 12. 21. 09:24

Kelta67 – 2011. 12. 20. 16:05

Szerintem csak megfogalmazott egy kritikát az írásodról, ha valaki dicsér, az személyeskedhet, de a negatív kritikát nem bírod? Akkor ne a fórumra irkáld a véleményed. Mivel mindenbe belekötsz, bármi történik is a sorozatban, így valóban felmerülhet a képzelőerő hiánya. A dinók valószínűleg nem véletlenül vannak benne, a nép vevő a dinós témákra, a gyerekek meg főleg, talán miattuk lett CSALÁDI sorozat. De ettől még nem lett “dinósorozat”, ahogy a Prison Break sem volt nyomozós sorozat, és a Stargate SG-1 sem volt dráma sorozat, attól függetlenül, hogy voltak bennük ilyen momentumok. A dinók fontos, de keveset mutatott szereplői a Terra Nova-nak, ennyi. Hogy lehetne dinós sorozat, amikor részenként van hogy csak 20-30 másodpercet látni a dinókat? Ráadásul általában a dinók egyáltalán nem töltenek be központi szerepet, nem körülöttük forognak a részek. Nem is értem, miért lovagolsz ezen.

szagergo - 2011. 12. 21. 09:30

winnie – 2011. 12. 21. 09:14

Persze, hogy kellenek elvárások, arra gondoltam, hogy hatalmas WTF momentumokat nem igazán várhat el az ember. Ez egyszerűen nem egy olyan sorozat, ahol az ember bedarál 10 részt egyszerre, mert nem tudja abbahagyni. ( Ide tartozik, hogy valóban nincs visszatekintés, mert felesleges. )

Szerintem a kritikák fő forrása az, hogy a 10+ -os korosztálytól lett megcélozva az egész, és emiatt a fordulatosabb, “hitelesebb” sorozatokhoz szokott nép elégedetlenkedik. A színészek szerintem jól játszanak, még a gyerekek is, hogy nem kapnak komoly játékot igénylő történetet, az nem az ő hibájuk.

Szerintem sokan olyan mérce szerint nézik a Terra Novát, ami egyszerűen nem illik rá. Nem ezeknek az elvárásoknak akartak megfelelni. De érdekelne, hogy konkrétan mi az amit hiányolnak az emberek, azok után, hogy még a pilot előtt megmondták, hogy családi sorozat lesz belőle. ( Én is mást vártam amúgy, még a bejelentés előtt. )

winnie - 2011. 12. 21. 11:04

nem kell wtf, hogy jó legyen a sorozat, a színészekkel semmi bajom, abszolút szimpatikus mindenki, sőt, vannak, akik kifejezetten jók (egyedül lucas gyenge). mondom, a kritikámban leírtam, hogy mivel van probléma főleg.

1.) a karakterekkel. Illetve azok hiányával. Továbbra is szinte mindenki féldimenziós. Nem egy-, nem kettő, hanem féldimenziós. A család tagjai rettentően szeretik egymást, a kislány cuki, a nagylány szerelmes, a nagyfiú szerelmes, apu és anyu szerelmes (egymásba). Ez mind szép és jó, de azért kéne még valami. Két kivétellel a mellékszereplők is hasonlóan kidolgozatlanok, minden részben mindegyik ugyanazt csinálja, mivel mást nem tud, hisz csak egy tulajdonsága van. WTF. És, ha ez nem lenne elég, akkor nagyon nagy beleélés kell ahhoz, hogy valamelyiknek érdekeljen a sorsa. Történt az 1×12-1×13-ban haláleset, több gyakran látott és emlegetett szereplő halt meg (az egyik értelmetlen módon), de nem sikerült elérniük, hogy érezzek valamit akár irántuk, akár az őket gyászolók iránt. Pedig eskü, szimpatikusak ezek a Shannon-ék. (A másik oldalról a fő-főgonoszra szavak nincsenek, hogy milyen gyenge. Mira, a kőkemény még esetleg, vele sosem volt bajom, de a másik…)

2.) a hangulattal. Illetve annak hiányával. Mindenki hepi meg minden, de mégiscsak egy durva szituációt hagytak maguk mögött, hogy kvázi egy ismeretlen bolygóra érkezzenek, mely ezer meg ezer veszélyt rejthet magában, ráadásul egyik pillanatról a másikra a sokmilliárd ember közül pár száz vagy ezer közé kerültek. Az azért nem semmi. Egész életükben csak őket fogják látni, közülük fognak párt választani, stb. Mégis nulla a fenyegetettségi szint, kiszolgáltatottság, senki sem fél vagy depressziós. Nem ez a cél, tudom, de így olyan, mintha a Terra Nova szereplői nyári cserkésztáborban lennének a börzsönyi erdőkben, s tudják, hogy nemsokára augusztus és mehetnek haza. Pedig soha többé nem mehetnek haza. És bármelyik pillanatban felfalhatják őket. Elvileg.

(ha elolvasod a korábbi kritikáimat, a 3-6. részeknél írtam is, hogy korrekt közepesek, de az utolsó 3 rész, amikor már nem volt “családi” abszolút mélyre süllyedt nálam)

szagergo - 2011. 12. 21. 12:26

winnie – 2011. 12. 21. 11:04

Lucas szerintem is gyér. :)

1.) A karaktereknek valóban nincsenek mélységeik, és ez szerintem az írók hibája, valóban nem kötődik az ember a szereplőkhöz, van akit kedvelek, de tényleg ennyi. Például a Sons of Anarchy 4. évadjában volt egy olyan haláleset ami nagyon megütött… Most lehet azzal védeni a Terra Nova-t, hogy 1 évad kevés volt ehhez, ami nem teljesen igaz, foglalkozhattak volna jobban a karakterekkel. Remélhetőleg ha lesz 2. évad, szeretném ha lenne, ezen mindenképp javítanak. Szóval ezzel a ponttal teljesen egyetértek.

2.) Ez a fajta hangulat valóban nincs meg, örülnék neki ha lenne, de szerintem a korábban említett célközönség hiányzik. Nem akarják, hogy apunak magyarázni kelljen a gyereknek, hogy ez meg ez miért sír… Pedig tényleg hitelesebb lenne az egész.

Olvastam őket, és értem is az érveidet, nagyon érdekelt volna, hogy mit hoznak ki egy idősebbeknek szánt sorozatból, sok lehetőség lenne pedig ebben az egészben. :)
Talán a 7.-8. rész volt a csúcs, azok nálam olyan 6,5-7 körül mozognak, a többi 5-6. Ettől függetlenül nekem bejön a Terra Nova.

Kelta67 - 2011. 12. 21. 15:29

szagergo

miután ez a “kölyök” kb az apád lehetne, vegyél vissza az arcból..

innentől hidegen hagy a vergődésed..
kritikámat beírom, arra reagálhatsz, velem meg ne foglalkozz.
Kicsinyes, téves és rosszak az érveléseid, ezt már winnie kb 4x rád bizonyította, csak te nem veszed észre.

szagergo - 2011. 12. 21. 18:58

Kelta67 – 2011. 12. 21. 15:29

Akkor nyugdíjasként már értem miért szánsz ekkora időt a Terra Nova szapulására. Amit Te írsz az nem kritika. “Ez rossz, az rossz, amaz rossz.” Egy oldalban, megfűszerezve egy kis saját “poénnal”. De le is írtam, ha Téged egy ócska sorozat nézése pörget fel, akkor rajta.

Azt, hogy Winnie mit gondol, ne Te mond már meg. Gőzöd sincs a szavak jelentéséről, nem ellenérvet hozol fel, hanem csak dobálózol. Mindegy is…

Kelta67 - 2011. 12. 21. 19:13

szagergo

Ne itt éld már ki impotensséged miatti frusztráltságod :)
De, amit írtam kritika, és nem, nem vagyok nyugdíjas, de vagy kisgyerek..az mi rossz és mi nem, ne már te mondd meg nekem, picigyerek, az hogy mi poén és mi nem, azt se te döntöd el, szerencsére, mert látom a humorról sincs halvány fogalmad….én már akkor beszélgettem Winnie-vel mikor te még a netről azt hittem valami süti, és homokozóban ücsörögtél..
Majd ha megtanulsz emberileg kommunikálni meg érvelni, akkor gyere vissza, addig végezd el a 8 általánost..ha kérhetünk :)

szagergo - 2011. 12. 21. 19:35

Kelta67 – 2011. 12. 21. 19:13

“de vagy kisgyerek..az mi rossz és mi nem” – Ezt mondjuk itt nem értettem, igazad van, biztos amiatt, mert nem fejeztem be a 8 általánost.

Szóval, az hogy “megfűszerezve egy kis saját “poénnal”” nem egyenlő azzal, hogy én mondom meg mi poén és mi nem. Bár biztos hülyén fogalmaztam, hiszen nem érted ezt a néhány szót.

Én vagyok a “kisgyerek”, meg “picigyerek”, de azzal akarod bizonyítani, hogy én hülyeségeket írok, hogy “.én már akkor beszélgettem Winnie-vel”. Ez picit gyerekesnek tűnik nekem, de biztos az iskolák hiánya miatt.

Csak egyetlen kérdésre válaszolj, aztán tényleg hagyom az egészet a fenébe, mert látom pusztába kiáltott szó az egész.

Élvezeted okoz Neked, hogy egy általad bűn rossznak tartott sorozatot nézel, és nagyon hosszú negatív…”kritikákat” írsz róla?

Köszi a választ. :)

Kelta67 - 2011. 12. 21. 19:49

szagergo

te nagyon gyenge elméjű :)

kérdésre kérdés:

Honnan tudod előre hogy egy sorozat évadja rossz lesz?? hát hogy megnézed, és utólag megállapítod, hát bizony ez rossz volt…
Jaaaaa, hogy te ilyet előre tudsz????? irigyellek, vazee…így könnyű lehet hogy előre tudod, mi fog tetszeni és mi nem.

mégegyszer,mert látom gyenge a felfogásod: hadd én döntsem el, mit és hogyan nézek meg, és mit írok róla!

Mutasd már meg, én mikor szabtam meg neked mit nézz vagy ne nézz, és mit írj vagy ne írj róla…csökkent értelmű egyedke.

szagergo - 2011. 12. 21. 20:03

Kelta67

Köszi! Valami ilyesmi válaszra számítottam. :) Most megyek és megtanulok emberileg kommunikálni, úgy látom a hozzászólásod alapján, itt ez kettőn közül csak Neked megy. :)

Szép estét!

Kelta67 - 2011. 12. 21. 20:09

pffff…ásít..ez sírunalmas.
ha nincs érv, és vesztettél, akkor ezt írod..kösz :) szerva, game, meccs…itt. :)

Na akit érdekel, a “kritika” holnapra fenn :)

sadnic - 2011. 12. 22. 18:48

..témán kívűl már : kelta őszintén mért mindig azzal jössz h ne megszabják meg neked mit tehetsz/nézhetsz? .. kicsit leszállhatnál a magas lóról tudod általában azok szoktak így viselkedni akiknek a valóságban arra nincs bátorságuk h megmondják a véleményük…a kérdések elől mindig kitérsz.. és mint ahogy már többször megállapították elfogult vagy a negatív kritikák iránt. ugyanakkor ha vmi ‘szar’ nem nézem végig max 1-2 részt..tesztnek! ..

Kelta67 - 2011. 12. 22. 20:22

sadnic:

hogy mért? mert ezt teszik, és ez nem tetszik nekem…lehet az a véleménye valakinek, hogy rossz amit írok, vagy nem vicces, vagy tévesen látom a filmben történteket..vagy tévedek valamiben, mert nem úgy volt..ez ok.
de személyeskedni??? mért is kéne eltürnöm? hm..? te eltüröd, ha leidiótáznak ismeretlenek??
nem látok sehol magas lovat, és megmondtam eddig is bárkinek a véleményem..de kösz a tanácsot.
Nem vagyok elfögult, arról írok negatív kritikát, ami szerintem megérdemli, és ez erösen szubjektív..mert pl:

Boardwalk Empire…9/10 csak pozitív a véleményem
Maffiozók 10/10 legjobbak egyike
Strike Back 10/10 a legjobb akciók egyike
Modern Family 10/10 kedvenc sitcomok egyike

sorolhatnám még a sorozatokat amik nekem, mondom NEKEM bejönnek, és pozitív a kritikám..de elismerve, hogy más ezeket vígan fikázhatja…akár úgyis ahogy én most a Terra Novát..hajrá..majd nevetek rajta ha vicces.
Ízlések és pofonok…te tényleg erről nyitnál vitát??? ugyan…

bocs az offért winnie