login |

Délelőtti videó 3.: Big Shots

2011. 12. 30. 11:55 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: video,

Nagyágyúk címmel indul az RTL Klub új sorozata hétfőn 22.00 után. Ahogy nézem anno, még 2007-ben sem volt túl várós, pedig ismert színészekkel van tele (Michael Vartan, Dylan McDermott, Joshua Malina, Paul Blackthorne, Christopher Titus, Nia Long), plusz a Tru Calling-os Jon Harmon Feldman készítette és még Rob Thomas (Veronica Mars) is az írók között volt – a pilotok után meg pláne lelohadt a meglévő lelkesedésünk (winnie – 2,5/10, human – 4/10) – ki tudja, mai szemmel lehet, hogy bejövős lenne. Meg aztán lehet, hogy a 11. rész végére igazán jó lett, de ezt sosem tudjuk meg. A tovább mögött a Nagyágyúk szinkronos promója. Mai szemmel poén olvasni a kritikákat. human szerint például “ez a sorozat lehetett volna az új Wedding Bells”. Emlékstik még valaki a Wedding Bells-re?

1 hozzászólás Ne habozz!

Lengabor - 2011. 12. 30. 17:49

Pedig a promó alapján nem is tűnik olyan rossznak, de inkább egy ZS-kategóriás filmnek tudnám elképzelni, mintsem sorozatnak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz