login |

23 hozzászólás Ne habozz!

Lighter33 - 2012. 01. 02. 19:42

Csak jobb lehet, mint az 5. évad. DE, hogy jó is lesz-e az még kérdés.

unrealnoise - 2012. 01. 02. 19:53

hát én már a 3. évad 5. résznél kaszáltam (jöttek ugyanazok a témák mint az első évadban…), de ez a göndör csaj tiszta Cassie elsőre. :) Egyébként nem, nem fogom nézni.

Dohi - 2012. 01. 02. 20:05

az 5. evad vegen en is kiszalltam. az elso 2 tarsasag ugy-ahogy jo volt, de mar a 4. evad is borzasztora sikerult. az otodiket azert vegigszenvedtem, de ebbol a gardabol tobbet nem kerek.

Anabelle - 2012. 01. 02. 20:09

Jaj már megint ezek? Visszajöhetne az original banda legalább egy évadra! Annyira hiányzik Cassie és Sid karaktere :(!

lacko90 - 2012. 01. 02. 20:14

Én az 5. évadot is szerettem. Minden generációs más és más, és éppen ettől jó.
Egyébként nekem a sokak által istenített 1. generációval az volt a bajom, hogy habár Sid, Cassie, Chris & Sketch hatalmas és pótolhatatlan karakterek, egyszerűen a többeik olyan szinten nem tudtak érdekelni, hogy a nevüket sem tudnám már felsorolni és éppen ezért ezeket az évadokat nem is szoktam újra nézni, max. a fent felsorolt karakterek részeit…
A második generációnál az az érzésem volt, hogy kicsit “amerikásodott” a cucc, kevésbé volt alter, british, mint az első, viszont nekem SKINS = EFFY. Ő maga úgy elvitte nekem ezt a 2 évadot a hátán, hogy bármikor újra tudom nézni, plusz Emilyt, Cookot és Pandorát is bírtam.
A harmadik évad megint egy kicsit brittesebb lett, mint az előző, kevesebb buli és drog, de változatlanul jó, mély karakterábrázolás, valamint Franky is elég telitalálat volt nállam, és örültem, hogy az ő részével nyitották meg az évadot, máskülönben lehet, nem tudtam volna megszeretni ezt a generációt ennyire. Frankyből elég volt 10 perc és tudtam, hogy tévedtem, Effy nélkül is lehet még Skinst csinálni.

Úgyhogy részemről nagyon várós és szerintem mostmár volt ideje mindenkinek jobban megszokni ezeket az arcokat, remélem idén kevesebb gyűlölködő komment lesz…

paranoid android - 2012. 01. 02. 20:19

Minden Skins-posztnál felbukkannak az első generációt sirató kommentek. Persze, akkor volt a legjobb a sorozat, de hogy ekkora sebet ejtsen a váltás…
Én ezt az évadot is nagyon várom.

Lighter33 - 2012. 01. 02. 20:21

Hát, azért Franky-t összehasonlítani Effy-vel (nem a kinézetre gondolok). Effy még mindig = Skins, ha Franky meg az összes fejreáll, akkor is. Nincs rá más szó, borzasztó volt az 5. évad, de ízlések és pofonok. No off.

DsK - 2012. 01. 02. 20:43

Frankyből egész jó kis csajszit csináltak

lynx - 2012. 01. 02. 20:49

Nekem spec jobban bejött az 5. évad, mint a 3-4 évad.

Valahogy jó a 2 évente lévő vérfrissítés, és bár újat nehéz kitalálni, a karakterek mindig másképp reagálnak az adott szitura.

Nálam a 2. évad a best. Ott röhögtem, majd sírtam, ahogy máshol még sosem.

egyértelmű - 2012. 01. 02. 20:58

Én meg éppenséggel úgy ahogy volt utáltam Effy-t a 3-4. évadban. Az a gagyi szerelmi négyszög elrontotta mind a 2 évadot! Soha többé Effy-t!
Az 5. évad egészen jó lett, kíváncsi vagyok, most ki fog meghalni (:

Zirowe - 2012. 01. 02. 21:04

Basszus, annyira “maradandó” ez a csapat, hogy pár arc történetére még csak homályosan sem emlékszem. :S

Nessa - 2012. 01. 02. 21:22

Most nézem újra az 5. évadot. Először untam, nem tetszett, visszasírtam az előző csapatot, mert bár az első generáció volt a legeredetibb, nálam senki és semmi nem múlja felül a Naomi-Emily párost. :)
Most viszont tetszik az évad, pont azért, mert más. Szóval én várom a folytatást.

Katey - 2012. 01. 02. 21:48

Nekem ez a kedvenc generációm.
Elsőt szerettem, de Effiéket utáltam mint a szart.
És már alig várom a 6. évadot, és én is kiváncsi vagyok ki hal meg.

Az elsőből én christ szerettem a legjobban, az idei bagázsból mindenkit egyformán szeretek, szóval velem nem tudnak jót tenni a késztők.

Csak azt tudom, hogy eddig volt már betegség és gyilkosság és most tuti baleset lesz.

vycman - 2012. 01. 02. 22:03

1st gen elég jó volt, a 2nd gennel már voltak bajok, főleg a 4. évadban, Effy-féle depresszió már az agyamra ment. Ez az új generáció meg silány, a karakterek pedig irritálnak. :) Azért megszokásból kap majd egy esélyt…

Neton - 2012. 01. 02. 23:14

A lila ruhás feka lány jól néz ki a képen. ^_^

hallgatsz - 2012. 01. 03. 07:02

@paranoid android

adom. engem már nagyon idegesítenek ezek. már nevetséges ez a panaszáradat

Pinglipang - 2012. 01. 03. 14:27

Picit off de muszáj megkérdeznem: Én kiszálltam a s5e1 után, mert nagyon nem volt szimpi az új banda, de érdekelne, hogy nem -e ejtettek el valami utalást a készítők arról, hogy mi lett Cook sorsa a 4. évadzáró után. valaki?

Maxxid - 2012. 01. 03. 14:48

Pinglipang: nem.

vaporizer user - 2012. 01. 03. 20:09

Effyt csak az S3 első pár részében bírtam aztán már elég idegesítő volt, és az egész sorozat nyálas lett (addig nem volt az). Úgyhogy megnéztem az 5. évadot. Azt hittem hogy nem fog tetszeni mert nem volt szimpatikus először Frankie, de megkedveltem. És igen, nézni fogom az S6-ot (:

elsk - 2012. 01. 03. 22:01

egy 10 percig elgondolkoztam, hogy ki a franc az a srác a 8. képen, majd rájöttem, hogy a keménymetálos arc. alig felismerhetetlen…
viszont, ki a fene az a forma az utolsó képen? egyáltalán nem rémlik az arca. (feltételezem új szereplő) habár az ötödik évadból egy névre nem emlékszem most így hirtelen (kivéve Franky), magukra a történésekre igen, és már nagyon várós a következő etap. legalább nem maradok brit sorozat nélkül, hamár a misfits idei évada véget ért.

Cápi - 2012. 01. 03. 22:30

A legutolsó arc neve Alex és új szereplő. A régi Skinst siratóktól meg már az agybaj fog el, 3 évad lement azóta, próbáljátok túltenni magatokat…

Mondjuk ami tény, hogy minden szereplőgárdát pár ember vitt el a hátán igazából (Sid-Cassie, Emily-Naomi meg hát Cook :D Effie se lett volna olyan rossz, de az a 4. évados depresszió kicsit tényleg sok volt már néha). De ami megadja a sava-borsát az az, hogy mindegyik széria végén ott maradtak a lezáratlan kérdések, hogy na és innen hova tovább, kivel mi lesz és szerintem nem kell mindenre választ kapni. Pont ez fogja a rajongókat tovább lendíteni a sorozat folytatása felé, akinek meg nem tetszik, hát istenem. Nem kényszerít senki a monitor elé vagy hogy századszorra is elmondjátok, hogy bezzeg a régi Skins… Kicsit unalmas már, azt kell mondjam.

Én most kezdtem el újra nézni az 5. évadot és valamiért beszippant, a felét egy éjszaka ledaráltam, mindegyik részben jobban a szívemhez nő 1-1 karakter, a másik meg idegesít, aztán megint csak szerethető lesz… Vicces körforgás.
Aki a metálarcon csodálkozik (Rich, amúgy), nézze újra a legutolsó részt és megkapja az értetlenkedésre a választ.
Frankyből egyre jobb csajt csinálnak, viszont Matty még mindig borzasztóan irritáló (van valami a nézésében… mintha valami csúnyát és ijesztőt nyomnának mindig a képébe, ez mondjuk végig zavart az évad során).
Meglátjuk idén mit hoznak ki ebből. Január 23.-án kezdődik!

Borsó - 2012. 01. 04. 14:35

Én teljesen megértem azokat, akik sírnak az első generáció után. Még szép, h sírnak! Ha nem tapasztalnánk orbitális minőségromlást évadról évadra, akkor nem siránkoznánk. Nem avval van a baj, h váltanak, váltsanak, de akkor találjanak ki szimpatikusabb, eredetibb és élvezhetőbb karaktereket, meg történetet. Az első 2 évad olyan élményt nyújtott, h csak pislogtam és nem tértem magamhoz. Baromi rossz nézni, h évadról évadra veszik el tőlünk ezt az élményt.
Ebben a generációban nekem is Franky tetszett a legjobban, de látom már őt is “kikupálták” -.-‘. Rajta kívül az összes karakter olyan érdektelen, h már arra sem emlékszem mi történt velük.
Én a hetedik évadot várom, elvileg új banda jön és reméljük, h végre tudnak olyan karaktereket, témát és történetet alkotni az írok, hogy méltó legyen a sorozathoz. Mert ez nem az, mondjatok ami akartok. Előre félek ettől az évadtól. Nagyon.

Cápi - 2012. 01. 04. 17:47

-_-” Ott is csak az fog menni, hogy jaj az első 2 évad… Mintha muszájból kéne nézni…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz