login |

Emlékeztető: Esküdt ellenségek: Los Angeles + Tudorok

2012. 01. 05. 21:42 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: ajánló, ,

Ma. VIASAT3. 22.05. Law & Order: Los Angeles – 1×01 (pilotkritika)
Ma. RTL Klub. 22.55. The Tudors – 1×01

Nézte valaki a LO:LA-t? Én az első két rész 3/10-e után passzoltam, főleg, hogy már akkor lehetett látni, hogy 1. évados kasza lesz, bár a 10. résznél a rebootot csekkoltam és szerintem észrevehetően jobb lett (5/10). Persze ennyi rész alapján nem tudok nagy következtetéseket levonni, lehet, hogy a többi epizód zseniális volt. A felállás klasszikus Law & Order, vagyis vannak a nyomozók, valamint az ügyészek, amiért nézős lehetett volna, az a színészgárda, főleg Alfred Molina és Terrence Howard – ők ügyészként váltották volna egymást, de a rebootnál Molina lejött mezei nyomozónak egy korrekt sztori kíséretében. (Mondjuk a legjobb arc így is Corey Stoll volt.)

A Tudorok pedig, mivel ment már HBO-n, megy m1, megjelent DVD-n és BR-en is, csak a rend kedvéért jelzem, hogy lesz, és azért is, mert meglep a kezdési időpontról a sok negatív komment. Oké, hogy az m1 hamarabb kezd, de a 22.00, 23.00, 0.00 trióból a mostani a második legjobb időpont, és, ha nem film van este és lehet 22.00-ra tenni valamit, akkor sem biztos, hogy egy Tudorokat kéne, hanem inkább valami krimit, ami jóval több embert érdeke.

3 hozzászólás Ne habozz!

Skate - 2012. 01. 06. 02:28

Míg a Tudorok kezdését erős közepesnek éreztem, addig a LOLA pilotja teljesen erőtlen volt. Mind a kettő kap még esélyt. Eddig még egyikbe se kóstoltam bele azelőtt.

castro - 2012. 01. 06. 08:54

A LOLA-ban éppen az volt a jó, hogy a klasszikus, lassan nyomozgatós Law & Order sémát követte (még a klasszikus sorozatét, nem a spin-offokét). Sajnálom, hogy az ilyen történetekre már nincsen igény az USA-ban(sem). Nekem az új sorozatok közül az egyik kedvencem volt, már a pilot rész alapján is, mivel visszahozta a régi L&O feelinget.

Noora - 2012. 01. 06. 22:42

Nekem nem jött be a L&O pedig az összeset szeretem és nézem..de még 1 részt kivárok..hátha..

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz