login |

Work It: kasza

2012. 01. 14. 10:59 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek,

Az ABC nem sokat cicózott, elkaszálta a Work It-et. Mintha látszott volna, hogy ők sem gondolják komolyan, s csak egy esélyt kap a sorozat, hogy nézőket hozzon, pedig az 1×02 nézettsége jobb volt, mint az utolsó Man Up!-é. Bár, ha más is 1/10-esnek vélte azt az epizódot (a pilotban még voltak pozitívumok), mint én, akkor még csökkent volna. Ez már sosem derül ki. Mint ahogy az sem, hogy az íróknak milyen “ötleteik” lettek volna a folytatásban. Egyelőre Last Man Standing-ismétlések lesz a szitkom helyén.

11 hozzászólás Ne habozz!

Lengabor - 2012. 01. 14. 11:10

Függetlenül a kasza jogosságától (az volt)pont emiatt utálom, ha valamit túl gyorsan törölnek. Felvetnek egy alapszituációt, legyen az jó vagy sem, akiknek tetszik meg hoppon maradnak, mert sosem tudják meg, hová értek volna a szálak. Pl. itt mikor bukik le a nőnek öltözött férfi a családja elő, hogyan reagálnak, lesz-e szerelem a másik férfi és a főnök között stb. Nem sajnálom, mégis csalódást keltő. Csak elvettek 40 percet attól, akit érdekelt, a semmiért. Be sem kellett volna rendelni.

chdstr - 2012. 01. 14. 12:23

cougar town 3. évadot elindítani nyilván logikátlan lenne, ha van még olyan amit ismételhetnek….-.-

kiskiraly - 2012. 01. 14. 12:42

Nem láttam a sorozatot, de ha ennyire lehúzták a pilot-ot, fel nem foghatom hogy a csatorna milyen fókuszcsoport eredmény alapján rendelte be.
A másik ilyen az az ősemberes-biztosítós sorozat berendelése. Annak a sorozatnak a megalkotását a mai napig nem értem.

Deny - 2012. 01. 14. 12:46

Egyetértek Lengaborral.

Ugyanez a helyzet a Charlie’s Angelsszel. Igen, szar nézettséget hozott, nem is volt igazán jó, ettől függetlenül én szívesen nézegettem. Kaszát kapott négy rész után, és pont ezután stabilizálódott a nézettsége. Persze, ez nem változtat semmin, hisz 18-49-ben is szörnyű volt, de várhattak volna. És pont, amikor jön egy fordulat az 5. részben…Jól felhúztam magam rajta!

Bezzeg a Pan Am-et, ami jóval drasztikusabb esést és nézettséget hoz(ott), még mindig nyomják. Persze, minőségesebb, meg minden, de akkor se értem, hogy amíg előbbi 8 millióról esett 5-re, elkaszálják, utóbbi meg 11-ről 3-ra mégis gondolkoznak a sorsán. 18-49-ben kb. egyformák.

winnie - 2012. 01. 14. 12:56

pedig teljesen logikus a döntés – én megnéztem két részt, többet amúgy sem akartam volna, nem bánkódok, de még sosem bántam meg ilyet, pedig a lone star tavaly vagy anno a head cases is csak két részt kapott, mégis örültem, hogy láttam azt a két részt, mert annyira jók voltak.

a CA-ból 7 részt leadtak, kvázi értelmetlenül, de azt nem tudták helyettesíteni, mint ahogy a pan am-et sem nagyon, itt viszont, annak ellenére, hogy én nem kaszáltam volna még, nekik hosszabb távon kell gondolkodniuk és látni azt, hogy a last man standing nézettségét is levitte a work it, márpedig abban még lenne kakaó.

és, ami a lényeg: ha kedd 20.30-kor tudnak egy last man ismétléssel jobb számokat elérni, akkor mikor küldjék el onnan azt a sorozatot, amit kevesebben néznek? a második, az ötödik vagy a nyolcadik rész után? valójában minél később teszik, annál irracionálisabb a döntés. ha van jobb, akkor miért ne az menjen, ha a másik opció menthetetlen.

Deny - 2012. 01. 14. 13:01

Ja, mellesleg én nem néztem a Work it-et, kb. hasonló véleményen vagyok veled, winnie, meg az amcsik többségével. Csak elolvastam Lengabor kommentjét, és egyetértettem azzal, hogy néha túl korán kaszálnak…nem a Work it-re gondolok, az megérdemelte, 1.5-ös rating? Tényleg többet ér egy ismétlés.

winnie - 2012. 01. 14. 13:09

“néha túl korán kaszálnak…”

ezzel csak egyetérteni tudok, de ez az, amibe mi nem láthatunk bele, lehet, hogy nekik pénzügyileg meg kell húzni ezt a döntést.

Aldo - 2012. 01. 14. 13:19

Amikor pár hónapja írtatok az újoncokról, ez volt az egyetlen sorozat, amire azt mondtam, hogy na ne, ez cseppet sem fog érdekelni és, hogy mekkora baromság. Talán belenézek ebbe a két részbe.

Dohi - 2012. 01. 14. 13:29

megis van igazsag. epp tegnap neztem meg a pilotot, elkepesztoen borzalmas volt. mivel a man up! sajna kasza (rohadt abc!), jovo hettol akar johet is a cougar town. bar az se lenne rossz, ha eloszednek a maradek man upot, es valamilyen csoda folytan neznek az emberek es kerne meg belole a csatorna :)

betonfelhő - 2012. 01. 14. 16:15

Community!

Dohi - 2012. 01. 14. 16:53

igen, azt is el kene kaszalniuk, de az egy masik csatorna.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz