login |

American Idol: kezdett a 11. évad

2012. 01. 21. 18:24 - Írta: winnie

33 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Nézettségek majd holnap, de lehet, hogy Amerika most kezdi megunni az énekes reality-ket? Jókorát esett nézettségben az Idol, sorozatminimumra került, most már nem verhetetlen, sőt, már nem is a legnézettebb sorozat. Vagy lehet, hogy a 10. évad okozta csalódásnak is szerepe van a csökkenésben? Nem, nem úgy volt csalódás az S10, mint az S9, remek énekesek voltak, egy olyan győztes, aki nem tinilány-bálvány (bár, affene tudja, ő is gitáros fehér srác, negyedik éve zsinórban), szimpatikus és új zsűri, jó producerváltás. Azonban a szezon vége felé Megasztár-érzésem volt, mert Steven Tyler és Jennifer Lopez mindenkit istenített, s ez egy idő után unalmassá vált. Jók voltak az énekesek, de egy kis kritika elfért volna.

Na, mindegy, visszatért az Idol a 11. szezonnal, Savannah-ban kezdtünk, Georgia államban, itt kellett dupla hosszúságúra vágni a részt, a csütörtöki folytatás már csak 40 perces volt, mint ahogy ezentúl elvileg mindegyik meghallgatós rész a 8-ból – nem feledni, most vasárnap is lesz egy. Ezzel kapcsolatban azon gondolkodtam el, hogy mennyire lehet nehéz 40 percben megmutatni egy várost, mert a 11×01-02 nem tűnt nagyon vizezettnek – igaz kiemelkedőnek sem, sem énekileg, sem karakterileg. A 10. évad tavalyi startja jobban bejött, de ez szerintem leginkább annak volt köszönhető, hogy akkor még újdonság volt a zsűriben Tyler és Lopez, mostanra pedig megszoktuk őket, sem ők, sem a rájuk nyálukat csorgató énekespalánták nem okoztak meglepetést. (Most Steven Tyler eyecandy-sége kapott hangsúlyt.)

Az énekesek hozták azt, ami elvárható, pár érdekes hang, pár őrült jelentkező, pár kellemes meglepetés és pár emlékezetes arc, akikre sikerült olyan jelzőt aggatni, hogy később emlékezhessünk rájuk (a sátras csaj, a tesók, a röplabdás cheerleader, a munkanélküli srác). A végére pedig maradt természetesen egy produceri favorit, Phillip Phillips már el is kezdte meghódítani a netet, de azt hiszem, hogy nekem mégsem ő volt a kedvencem.

A készítők ezúttal az Idol 10 éves múltját próbálkoztak kihangsúlyozni, jópofa volt látni, hogy a mostani jelentkezők egy része még csak ovis meg kisiskolás volt anno a reality első évadjai idején. Remélhetőleg ezen túl fognak lépni, egyszer-kétszer cuki, sokadjára már repetitív. Az elején még a versenyzők idegesítő önkézikamerázását említették újdonságként, ez nem sok vizet zavart, bár lehet, hogy Hollywood-ban nagyobb hangsúlyt fog kapni – remélem, nem. Szerkesztésileg kicsit visszavették a tavalyi idétlenkedésből, bár párszor eleresztették magukat, továbbra is kevesebb a bénázást, mint régen, s csodák-csodájára a sírós háttérsztorikat sem vitték túlzásba, talán kettő akadt.

Korrekt volt a kezdés, negatívumok nem is nagyon tudom mondani (6/10), de még lehet hová emelkedni, bár azt mindig nehéz eldöntenem, hogy a minél jobb énekesfelhozatallal vagy az élvezetes szerkesztés tesz jóvá egy Idol-epizódot a meghallgatások során.

33 hozzászólás Ne habozz!

réa - 2012. 01. 21. 19:03

fantasztikus volt a kiscsaj aki nem a zsúritől jött lázba hanem egyenesen nigel lythgoe karjaiba omlott:)

kezike - 2012. 01. 21. 19:24

én tudok negatívumot mondani: dög unalmas lesz akkor az egész, ha feelgood showt csinálnak, és teljesen kihagyják az őrülteket. a 2. részben már egyáltalán nem is volt freakshow. sztm ezeket a válogató részeket nem a felfedezések miatt szerettük, hanem a röhögések miatt. sírás-rívás lesz majd még elég a többi részben.

blade78 - 2012. 01. 21. 19:59

J-lo gyönyörű.

Gathor - 2012. 01. 21. 20:59

Britanny Kerr-ről nem kirakni egy kèpet…
tessék pótolni:-)
http://mralphafreak.files.wordpress.com/2012/01/american-idol-1101-2.jpg

Gathor - 2012. 01. 21. 21:00

Brittany*

winnie - 2012. 01. 21. 21:17

ha lősz még a részekből 4-5 képet csajokról, akkor egy külön posztot kapnak:)

Thomas - 2012. 01. 21. 23:33

Én is szoktam a csajokról képeket elmenteni, szinte teljesen ugyanez Brittanyról nekem is megvan:)
Hát ez a csütörtöki 5.7-es 18-49-es rating nagyon nem tetszik nekem:( De amúgy csak az adott fél órában előzte meg a TBBT, ha a teljes műsor átlagát nézzük, akkor az Idol volt a nézettebb, nem? Én nem hiszem, hogy bármiféle csalódás miatt van ez a csökkenés, ezt a FOX magának köszönheti, ha nem csinálja meg az X Factort, akkor tutira a Voice őszre került volna, és akkor az Idol második 10 éve biztosítva lenne… legalábbis én így érzem.
A premier amúgy 7.2 lett, ez 24%-os esés a 10. évadhoz képest:(

Thomas - 2012. 01. 21. 23:44

Jaj, 7.4, nem 7.2…
Amúgy szerintem a premier talán a legjobb volt azok közül, amit eddig láttam, kapásból lett is vagy 5 kedvencem. 3 óráig tartott, amíg végignéztem, mert végig röhögtem meg sírtam az egészet, és szinte mindent visszatekertem néhányszor:) Persze nem a sírós sztorikra célzok, mert azokat én sem szeretem, de most tényleg nem volt sok belőle. A 11×02 már inkább átlagos színvonalú rész volt, engem is meglepett, hogy teljesen kihagyták belőle a bénákat, de különösebben nem rázott meg, azokat nem is mindig szoktam megnézni (bár azért Idolba inkább nem tekerek bele:). Szerintem tök jól ki tudják használni ezt az 1 órát, több versenyzőt mutatnak be, mint az X Factorban 2 óra alatt, most is sokkal pörgősebbek, érdekesebbek a válogatók.

Egy kérdés: szerintetek a 11×01-ben 17:25-től éneklő csaj nem volt furcsa? Mintha utólag lett volna felerősítve a hangja, és amikor levegőt vett, természetellenesen hirtelen eltűnt a hang… vagyis nem lebegett utána, hanem azonnal elhalt. Csak nem Auto-Tune lenne?

winnie - 2012. 01. 21. 23:51

az idol volt a nézettebb, persze.

én a végén egyébként a thrillert éreztem elsőre úgy, hogy olyan, mintha stúdióhangzása lenne.

Thomas - 2012. 01. 22. 00:33

Ez nem tűnt fel akkor, de most visszanézve igazad van, az a gitár túl szépen szólt ahhoz, hogy ugyanazzal a felülről belógatott mikrofonnal vették fel, mint az éneket (még akkor is, ha több mikrofon van elhelyezve esetleg, amit nem látunk).
Meg amit még kifelejtettem, az a csaj tényleg imádnivaló volt, aki odarohant megölelgetni Nigelhez:))

Most azt számolgatom, hogy az Idol 2007-ben volt a legnézettebb, az akkori premierhez (15.8) képest ez a mostani kb. 53%-os esést jelent. Ellenben az akkori top dráma (Grey’s Anatomy) 10.00 körüli 18-49-es ratinget hozott, most a legutóbbi NCIS (az a legnézettebb dráma, nem?) 4.1-et hozott, ez mondjuk 59%-os csökkenés. Tehát nem csökkent annyit az Idol premier ezalatt az 5 év alatt, mint az aktuálisan legnézettebb dráma, ez nem hangszik rosszul. Az már más kérdés, hogy a sitcomok meg nőttek, oké…:) De ami az igazán aggasztó, hogy 23%-os csökkenés még sosem volt a premier után. A 11×02 27%-ot csökkent a 10×02-höz képest!
A vasárnapi meccs segíthet valamit? Gőzöm nincs, hogy ez durván nézett meccs lesz, vagy sem, de gondolom nem véletlenül tették be mögé, talán visszahozhat évekkel ezelőtt kiszállt embereket. A másik reményem pedig abban van, hogy ha idén az X Factor megkapja a kaszát, akkor jövőre a Voice megy őszre (mert az is csökkenni fog, ez tuti), az Idolnak pedig visszanőhet picit a nézettsége.

winnie - 2012. 01. 22. 01:19

nem hangzik rosszul, de nem számítottunk rá szerintem, nem utalt rá semmi.

a meccs tuti segít, főleg, ha szoros lesz. (a nézettség azért is lepett meg, mert tavaly a döntők során nem volt csökkenés az előző évadokhoz képest, ha jól rémlik (tudom, hogy valamiért nagyon örültek a készítők), így vártam, hogy itt is történik valami hasonló. viszont, ha most ez a trend folytatódik, akkor rosszul fog kinézni az élő adások során. ahol a rossz még így is az egyik legjobb, de mégiscsak.

Thomas - 2012. 01. 22. 01:47

Én számítottam rá, pont azért, mert eddig ez volt az egyetlen kizárólag énekes tehetségkutató, most meg hirtelen lett három is. És biztos voltak olyanok, akiknek a másik kettő valamelyike jobban bejött és nem akarnak többet is követni, így az Idolt dobták. Korábban nagyobb esés a 6. (azt pont nem láttam, de sok kritika a leggyengébb évadnak tartja, ezért sem vettem még rá magam, hogy megnézzem) és a 9. évad után (ami az általam látott leggyengébb volt) figyelhető meg, szóval ez valahol érthető is.
Épp azért gondolom, hogy most nem a 10. évad okozta csalódásról van szó, mert tavaly tényleg nem volt meg a szokásos csökkenés, az utolsó hetekben már rávert a 9. évadra, én ezt a magas színvonalnak tudom be. Írtad, hogy a vége felé Steven és Jennifer mindenkit istenített, szerintem ez most kivételesen nem volt gáz, mert a végén már nem is nagyon volt kit kritizálni, olyan erős volt a mezőny:) Amúgy ha lesz lehetőségük még 1-2 évadra, szerintem bele fognak rázódni (nem mintha Paula, Kara vagy Ellen többet tett volna hozzá a műsorhoz), addig meg ott van Randy az érdemi kritikákra.

Ami még érdekes, hogy a wikipédiát böngészve valóban a 2×41, vagyis a 2. évad fináléja lenne a legnézettebb (38,1M teljesben, 18.8-as 18-49 rating)? Ennyire rápörögtek az emberek Ruben Studdard-ra, vagy inkább Clay Aiken a ludas?:) A későbbi évadoknál már nem volt ilyen szintű nézettség növekedés a finálénál, az 6. évad fináléja pl. alig hozott az átlag felett…

Thomas - 2012. 01. 22. 02:00

Jaj, megint kimaradt valami. Hogy azért csak tavaly is volt 20%-os csökkenés a 10×02-re, vagyis az első csütörtöki adásra, majd szerdára megint nőtt 18%-ot. De végig jóval gyengébb volt a csütörtöki adás, nem csak a results show-k alatt. Ami azért is érthetetlen, mert a 6. és a 8. évadban konkrétan erősebb volt átlagban a szerdai timeslot, mint a keddi, néhányszor még a results showk is többet hoztak, mint a performance-k. Úgy tűnik a csütörtök nem szerencsés az Idolnak, de miért? Nem hiszem, hogy a TBBT tesz be neki, mert amikor ismételt, akkor sem volt növekedés. Szóval majd a jövő héten talán okosabbak leszünk:)

GaThor - 2012. 02. 17. 11:57

Huhh, ez a 11. rész nagyon erős volt. Nagyon, nagyon jók voltak a csapatok. Túl vagyok több, mint egy tucat tehetségkutató szezonon(x-uk/us, idol, talent, voice) és azt kell mondjam, én nem emlékszem ilyen jó előadásokra csapatoktól. Bár azt hiszem a zene is közrejátszott ebben. Majdnem mindet imádtam. :)

cristina - 2012. 02. 28. 19:34

Nagyon jól indul ez az évad, csak tavaly néztem először idolt de nagyon nem tetszett a mezőny, első liveshow után abba is hagytam. Ez viszont nagyon jónak ígérkezik, tavaly Colton Dixon volt a kedvencem most végre ő is bekerült. Idei kedvencek Heejun Han, Phillip Phillips és Colton Dixon.

Ma lesz az első élőshow a top 12 fiúval? Van e livestream és hány órától itteni idő szerint? nem tudja valaki?

Thomas - 2012. 02. 29. 01:34

Pedig tavaly is nagyon jó volt a mezőny:) Remélem az ideiek is felérnek majd velük:) Sejtettem, hogy Coltont a lányoknak tették be, mert szerintem hangilag nem valami nagy szám. Most legalább megerősítettél ebben az elméletben:)
Nekem Baylie, Shannon, Hollie, Jessica a kedvenceim:)
Igen, most lesznek a fiuk. Szerintem 2-kor kezdődik, de streamről nem tudok, én kibírom reggelig:)

cristina - 2012. 02. 29. 12:07

Köszi, már aludtam akkorra, jó későn van. Ma szinte első dolgom volt megnézni.
Remek műsor volt, nagyon jó volt szinte mindenki, nem lehetne megtartani csak fiúkat és az egész lánybandát kivágni helyettük :P

Reed Grimm: nagyon tetszett az előadása, de a személysége valahogy kiborít, erőltetetten hiperaktív.
Adam Brock: nagyon jó hangja van, ez a fehér csoki dolog nem tudom hogy fog tetszeni az Amerikaiaknak, kicsit furcsa a pasi.
Deandre Brackensick: szerintem ez szörnyű volt.
Colton Dixon: a hangja lehet nem a legjobb a mezőnyben de az biztos, hogy igazi sztáralkat, klassz előadás volt.
Jeremy Rosado: gyönyörű hangja van, annyira jó hallgatni, lélegzetvisszafogva hallgattam.
Aaron Marcellus: szegénnyt nem sokat mutatták eddig, szerintem jó előadás volt.
Chase Lickens: ki nem állhatom a country zenét de ha Idol akkor el kell viselni és kész.
Creighton Fraker: nem nagyon tetszik a hangszíne.
Phillip Phillips: jajj de aranyos ez a srác, imádom a hangját kicsit James Morrisonra emlékeztet. WGWG :D
Justin Bieber 2.0: nem nem és nem! A Vote For The Worst már ki is választotta kedvencének.
Heejun Han: YAY imádom őt olyan vicces, megszólal és már fetrengek, rossz dalválasztás de tetszik a hangja, nagyon remélem, hogy tovább jut.
Joshua Ledet: úgy örülök, hogy kapott egy majdnem ‘pimp slot’-ot, fantasztikus hangja van.
Jermaine Jones: nekem különösebben nem hiányzott, annyira nem érdekelt kit hoznak vissza, egyik sem volt szimpatikus a 4 talán visszajön srác közül.

Akiket szeretnék hogy bejussanak:
Colton
Jeremy
Aaron
Phillip
Heejun
Joshua
Akik szerintem bejutnak:
Adam
Colton
Chase
Eben
Joshua
Jermaine

Thomas - 2012. 02. 29. 15:57

Neeem, inkább a lányok menjenek tovább, és a fiukat vágjuk ki:))) Én szoktam ilyeneket mondani!:) De viccen kívül akkor én is leírok mindenkiről néhány gondolatot:

Reed: nagyon utálom ezt a számot, de ez az átdolgozás jól sikerült:) hangilag ő az egyik kedvencem, igazán egyedi, amit csinál, jó poén volt, hogy dobolt is:) hát igen, elég dilis pasi, de én bírom, mindenképpen tovább kéne jutnia:)

Adam: egy újabb szám, amit utálok, ez az ordibálós éneklés nem az én műfajom, ennek ellenére jól csinálta, amit csinált, talán egy normálisabb számmal jobban fog nekem is tetszeni

DeAndre: szerintem is szörnyű volt, nem is értem, mit látnak benne:) bár gondolom ő is lányok kedvencének került be, de nem hinném, hogy tobábbmegy

Colton: sajnálom, de nekem még mindig nem szimpatikus, ő meg akkor a Justin Bieber 3.0, csak pár évvel idősebb kiadásban:) ez egy rendkívül enervált előadása volt egy hihetetlen energikus dalnak:) de természetesen sztáralkat, tovább is fog menni, ebben teljesen biztos vagyok!

Jeremy: tőle aztán nem vártam semmit az eddigiek alapján, de ez egy meglepően korrekt előadás volt:) ennek ellenére nem hinném, hogy továbbmenne

Aaron: a legnagyobb meglepetés volt, tényleg alig mutatták eddig, erre most iderakja az este egyik legjobb produkcióját:) jól választott dalt, kíváncsi vagyok, ha továbbjutna majd a tematikus heteken mire lenne képes…

Chase: egyetlen country énekesként nagyon vártam, hogy mit nyújt majd, nem volt rossz, de sajnos csak átlagos, ezzel kizártnak tartom, hogy továbbmenjen:( amúgy nem értem, hogy miért őt rakták be, miért nem Richie-t, aki sokkal jobb country énekes, és több esélye lett volna továbbjutni is

Creighton: érdekes hogy a válogatón még egyáltalán nem tetszett, nem is értettem, miért engedték tovább, mostanra meg a kedvenc fium lett:) remekül választott dalt, beletette azt az egyedi előadásmódot, amit megszokhattunk tőle, az este legjobbja volt szerintem:) neki tovább KELL jutnia!!

Phillip: nagy rejtély számomra, nem rossz, de még mindig nem győzött meg igazán… az egyediség benne is megvan, ez pozitív, de szerintem Reed és Creighton jobb nála, mindhárman meg úgysem mehetnek tovább, érdekes lesz:)

Eben: ez a gyerekhangú cincogás megintcsak nem az én stílusom, szóval inkább hagyjuk is… az egyetlen, aki hamis volt, bahh:(

Heejun: őt meg azért rakták be, mert ilyen lökött figura, emiatt is van szerintem már most elég nagy rajongótábora, mert ez szintén csak átlagos volt…

Joshua: a másik legjobb:) az elején aggódtam, de amikor kinyílt, akkor már nem volt gond:) az este másik legerősebb előadása:)

Jermaine: nekem sem hiányzott igazán, én Richie-t szerettem volna visszahozni, aki a kedvencem volt a fiuk közül, őt felesleges volt… illetve egyszer-kétszer még talán érdekes, de hosszabb távon idegesíteni fog, hogy a pop dalokat ilyen dörmögősen adja elő:( ez nem tenor hang? kár, hogy nem az America’s Got Talentbe ment inkább…

A kedvenceim: Creighton, Joshua, Reed, Aaron, a többiek nélkül megvagyok:) De ha már 6-ot kell, akkor lehet a Phillip, meg a Chase… de lehet, hogy 7 is lesz, akkor Adam vagy Jeremy jöhet még szóba:)
Persze biztos nem így lesz, mert Colton biztosan továbbjut, Heejun-nak is komoly esélye van, Ebent viszi a cuki-faktor, a családosok nyomják Adamre és a 3 egyedi hangúból sem hiszem, hogy mind továbbmehet:) Meglátjuk!:)

Thomas - 2012. 02. 29. 16:16

Ja és természetesen Jermaine is tovább fog menni az utolsó hely miatt. Most tanultam valami újat, mert nem tudtam, hogy ezt pimp slot-nak hívják:) De amúgy nem tudom, hogy mit terveznek vele, én nem hiszem, hogy alkalmas lenne megnyeretne vele, de a Top 8-ig elnavigálhatják. Tavaly Jacob szebben énekelte ezt a dalt, neki azért nagyobb volt a hangterjedelme.
Coltonról meg még annyit akartam mondani, hogy én a húgát sokkal jobban csípem, inkább neki kellett volna bejutni:)

cristina - 2012. 03. 01. 23:36

Nah a lányokat nem siettem úgy megnézni :) kicsit összemosódott számomra ez a mezőny, nagy része szőke és valamilyen Halie a neve, de most komolyan Hollie, Hallie, Haley, Baylie ezt hogy sikerült így összeválogatni?

Chelsea Sorrell: semmi extra, elég gyenge volt, a műsor végére teljesen elfelejtettem az előadását
Erike Van Pelt: olyan volt az egész előadás hangulata mintha egy amerikai kisváros éves vásárán lennénk valamikor a 90es években és az egyik tehénfejő lány mikrofont ragadott volna.
Jen Hirsh: az előválogatók alatt őt tartottam a legjobbnak a lányok közül, most is élmezőny de szerintem tud ő ennél jobbat is, picit untam
Brielle Von Hugel: érdekes hangja van, jól mozog a színpadon és szimpatikus is.
Hallie Day: amikor elkezdte és meghallottam, hogy a Feeling Good-ot énekli, arra gondoltam, hogy ezt a dalt már rég ki kellett volna tiltsák az ilyen zenei műsorokból mert csalás, középszerű énekeseket is túl jó színben tüntet fel, na de ez a csaj még ezzel is középszerű maradt, ehhez már tehetség kell.
Skylar Laine: countryt énekel és szeret ártatlan állatokat ölni, hát én őt máris nagyon utálom, a francba miért ilyen jó énekes :(((
Baylie Brown: a legszebb lány a legrosszabb énekes, na jó nem biztos hogy pont a legrosszabb de az utolsó 3ban mindenképp benne van
Hollie Cavanagh: meglepődtem rajta, nem számítottam rá hogy ilyen jó lesz, az este egyik legjobb előadása volt és szerintem hihetetlenül jól állt neki ez a dal, negatívumnak talán csak annyi, hogy kicsit elharapja a szavakat amikor énekel
Haley Johnsen: LOL hát ez borzasztó volt, ezt még Kitty Brucknell az UK Xfaktorban is jobban énekelte pedig őt aztán nem lehet könnyű alulmúlni
Shannon Magrane: elmegy, a jobb énekesek közé tartozik de elég unalmasan énekel.
Jessica Sanchez: jól énekel leginkább a mozgása tetszett az előadásában, szerintem valamennyire azért hatással volt rá az a kis megfázás, válogatókon még ennél is jobb volt.
Elise Testone: ő volt a legjobb, érdekes hangja van. Ezt az előadást talán még Adele is megirigyelhette.

Szerintem Jen, Brielle, Hollie, Shannon, Jessica, Elise kellene tovább jusson, hetediknek talán legyen Bambi anyukájának gyilkosa, Skyler:D

Thomas - 2012. 03. 02. 17:40

Én megnéztem már őket délelőtt:) Szerintem jó volt Chelsea, de Carrie Underwood hangjához azért nem ér fel, valami könnyebbet kellett volna választania. Erika meg Jen sem volt rossz, de nekem nem igazán a kedvenceim. Brielle tetszett legjobban az első ötösből!:) Az a dal telitalálat, nem is vettem észre eddig, hogy ennyire rekedtes a hangja:) Hallie sem volt rossz, de ebből a dalból tényleg ki lehet többet is hozni. Skylar hihetetlen volt, az este egyik legjobb előadása! Ilyen az, amikor egy country énekesnő előad egy rock dalt, fergeteges:) A gyönyörű Baylie-t én is sajnálom, de nincs neki rossz hangja egyáltalán, csak ezt most elszúrta:( Nálam is a leggyengébb produkció volt:( Hollie viszont szintén nagyon szép lány, és nálam vitte ezt az estét:) Hihetetlen, hogy fiatal kora ellenére milyen magabiztos a felsőbb tartományokban:) Amennyire én hallottam, tökéletes előadás volt:) Haley dala tényleg nem sikerült valami jól, de az utolsó 3 előadás kárpótolt érte. Imádom Shannon és Jessica hangját is, utóbbit tényleg hátráltatta a betegség is, de nem rontotta le nagyon az előadását. Elise sem kapott túl sok teret eddig, de most bizonyított:)
Nálam Hollie, Skylar, Brielle, Shannon, Jessica a sorrend, és Baylie meg kapjon második lehetőséget!:) Ha nem, akkor Elise volt még nagyon jó…

Gathor - 2012. 03. 02. 19:09

Hollie Cavanagh az abszolút kedvenc, már az előző szezonban is nagyon szorítottam neki.
bűbájos

cristina - 2012. 03. 02. 20:30

Meg vagyok elégedve a top 13-al. Kitett mindenki magáért a wildcardosok közül, Brielle volt szerintem a legjobb, Deandre vagy Erika helyett jobban örültem volna neki de annyi baj legyen. A kedveneceim bent vannak, juppííí :)

Thomas - 2012. 03. 08. 01:25

Gathor: nekem is Hollie a kedvencem:) Nagyon aranyos csaj, és a legerősebb előadást is ő hozta:)

cristina: én a lányokkal nagyjából meg vagyok elégedve, de a fiukkal nem… nem is értem, hogy eshetett ki Creighton és Reed… Erikat nem kedvelem, de szerintem ő volt a legjobb a wild cardosok közül, persze Brielle-nek jobban örültem volna:(

Alig várom a reggelt, hogy hallhassam az új előadásokat:)

mkfad - 2012. 03. 14. 21:55

Emlékeztek még erre a tömegszerencsétlenségre?
http://www.youtube.com/watch?v=Xf3KqtlqZqM&feature=related

Elnékelte stúdióban is csakhogy bizonyítsa hogy megy ez neki normálisan is. Nem rossz csak hát késő bánat :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hi3iDb-sNns

GaThor - 2012. 04. 13. 17:32

most már nincs több mentőöv, ugye?
kicsit meglepett a szavazás eredménye, azt hittem britre nem szavaznak az amcsik
úgy néz ki Colton az egyetlen biztos résztvevő a top3-ban
nem tudom ez a (mű)balhé mennyire nyomja majd meg Jess szavazatait
a JS fanok közben szépen osztják szegény Hollie-t a kommentekben): http://www.youtube.com/watch?v=DRadfxRTvTE

Thomas - 2012. 04. 20. 14:26

Úgy néz ki, semmi sem biztos:))) Hát hogy ez mekkora volt, emberek!!!:) Mióta az Idolt nézem, először került be a kedvencem a Top 6-ba!!!:)))))

Attika91 - 2012. 04. 20. 16:54

Nagyon jó a mostani évad és tényleg jó énekesek vannak benne. Nekem ez az éved tetszik a legjobban eddig, bár csak a tavaly előttit láttam, meg a tavalyit félig, de a sok country miatt nem nagyon bírtam. Nagyon kíváncsi voltam, hogy ki esik ki és teljesen meg voltam róla győződve, amikor Colton és Hollie ott álltak, hogy szegény csaj megy, de szerencsére nem ő esett ki, bár kizártnak tartom, hogy túléli a jövő hetet.

kitz - 2012. 04. 21. 14:29

Igen, teljesen egyet kell, hogy értsek Attila91-gyel. Ez az éved sokkal jobb, mint az előző. Nincs tele annyi idegesítő, vinnyogó, állandóan mosolygó idióta picsákkal, mint tavaly.
Még a country-s lány is tetszik, mert nem feltétlenül csak ismeretlen coutry fosokat énekel, hanem bevállalós és aranyos is.

Phil User dala meg…uuuuuuuuh. Nagyon durva volt. Szinte látom a lelki szemeim előtt, hogy nők/lányok milliói nyúltak a telefonért.

Egyedül két versenyző irritál. Joshua és Jessica. Egyszerűen annyira szörnyű, amikor üvöltözve, a hangokat széthajlítva énekelnek, a zsűri meg közben feláll és tapsol. Ráadásul SEMMI egyéni nincs bennük. Tucaténekesek.

Az én kedvenceim Phil, Elise és Skylar.

Thomas - 2012. 04. 23. 01:20

Csak hogy egy kis ellenvéleményt írjak: Jessica hihetetlen tehetség, 16 éves korára teljesen profin bánik a hangjával, hatalmas sztár lehet még belőle és szerintem jó esélye van döntőbe kerülni. Joshua szintén nagyon profi, nála egyszerűen nincsenek hamis hangok, uralja a dalokat, és ő is tökéletesen használja a hangját, csak sajnos a dalválasztásai elég egysíkúak.
Ettől függetlenül természetesen még mindig Hollie a kedvencem:)

Thomas - 2012. 04. 27. 01:32

Ma hajnalban egy kis trükközéssel végre sikerült leadnom online 100 szavazatot Hollie-ra, remélem segítettem vele valamicskét a Top 5-be kerülését, amivel az első olyan Idol kedvencem lehetne, aki idáig jutott:)

Gathor - 2012. 05. 11. 11:48

hát itt a vége, legalábbis számomra
kiesett a drágám
remélem még hallunk róla

Attika91 - 2012. 05. 15. 00:24

Szerintem ez az egyik legjobb Idol. Nem is tudom mikor volt ennyi tehetséges ember benne. Szinte mindegyiknek odaadnám a fődíjat. :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz