login |

Hírpéntek

2012. 02. 03. 10:54 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mivel tegnap a mai újdonságokat írtam le (I Just Want My Pants Back S1), így ma a tegnapit: Finálé: The Exes S1 + Angliában nyitott a rablós Inside Men, Ausztráliában meg a The Straits.
 • Az ABC Family berendelte a The Secret Life Of The American Teenager 5. évadját. A Bravo berendelte a Top Chef 10. évadját. A FOX berendelte a Kitchen Nightmares 5. évadját (16 rész – ezzel elkelt egy FOX sorozatos slot). A TvLand berendelte a The Exes 2. évadját – ez júniusban folytatódik.
 • Az NBC felpakolta a honlapjára a Free Agents le nem adott 4 részét, az ABC pedig nyilvánossá tette (amerikaiaknak) a The River – 1×01-1×02-t – itt. Gondolom, trükközni kell, de nyilván idővel felkerülnek a netre letölthető verzióban is.
 • Az ABC Family berendelte sorozatnak a Beverly Hills Nannies-t, ami egy reality bébiszitterekről, és a Baby Daddy-t, ami egy szitkom egy srácról, akinek tesójável és haverjaival kell felnevelnie egy kisbabát. Főszereplők: Derek Theler, Chelsea Kane és Tahj Mowry.
 • A House-hoz hasonlóan a Fringe is pihenni fog március jó részében, még ismétlést sem kap, február vége után csak 03.23-án tér vissza új részekkel.
 • Az FX rockegyütteses szitkomot készít David Grohl közreműködésével: egy együttesről szólna, mely egy lépésre van a szupersztárságtól – és a feloszlástól. Főszerep: Dana Gould.
 • Pilotszereposztás: Ken Leung, Tig Notaro – cím nélküli Sarah Silverman szitkom (NBC), Michael Sheen, Lizzy Caplan – Masters of Sex (Showtime), Ernie Hudson – Beautiful People (NBC – visszatérő), Jamie Bamber – Chelsea General (TNT),
 • Pilothír: a Bryan Fuller-féle The Munsters-remake mostantól Mockingbird Lane címen fut és a főszereplői nem lesznek szörnyen agyonsminkelve, jóval emberszerűbben fognak kinézni.
 • Vendégszerep: Patton Oswalt – Two and a Half Men, Kyle McLachlan, Andrea Bowen – Desperate Housewives, Darren Pettie – Pan Am, Nancy Grace – Raising Hope,
 • Interjú: Shelley Hennig (Diana – The Secret Circle)
 • Pletykák szerint Simon Cowell kész 5 évre 500 millió dollárt fizetni Beyonce-nek a The X Factor US zsűrizéséért. (Oké, azért van egy összeghatár, ami fölött nem lehet minősíteni az ilyen infókat. De megírtam. Hátha.)
 • John Leguizamo leszerződött az ABC-vel, hogy készít és főszerepel egy szitkomban, mely a saját életéről szólna.
 • Pilotberendelés:
  • The Revolution – NBC: Eric Kripke készíti és J.J. Abrams produkciós cége. Pár emberről, akiknek a célja a túlélés és a szeretteik megtalálása egy olyan világban, ahol az energia minden forrása rejtélyes módon megszűnt létezni.
  • Devious Maids – ABC: Marc Cherry-től 4 ambiciózus Beverly Hills-i szobalányról.
  • Gotham – ABC: Mark Green írja és egy nyomozónőről szól, aki egy látszólag megoldhatatlan ügyet hajtva felfedez egy mágikus világot New York City-n belül.
  • Penoza – ABC: holland remake, egy meggyilkolt bűnöző feleségéről, aki kénytelen férje helyét átvenni a maffiában.

13 hozzászólás Ne habozz!

caeiro - 2012. 02. 03. 11:30

Amit a FOX a Fringe-dzsel csinál, az egyenesen felháborító!!!!
Direkt megölik a sorozatot ezzel a húzással! Pedig kezdett javulni a nézettség, a 18-49 között már 1.9-es ratinget hozott a 4×10! Ha ez így megy tovább, évad közben le fogják lőni…

Bandita - 2012. 02. 03. 12:14

Éljen Dave Grohl! Ahogy a fickót ismerem, biztos nagyon jó kis sitcom lesz az. Amúgy executive producer lesz, legalábbis én ezt olvastam.

winnie - 2012. 02. 03. 12:18

az, de hogy ez pontosan mit jelent, nem tudni, azért is írtam így, hogy közreműködik. a háttérben itt lesz, ötleteket ad, stb.

Lajoska67 - 2012. 02. 03. 12:30

Sose értettem, hogy minek tesznek óriási szünetet haldokló sorozatokba. Így ölték meg az Eventet tavaly, és a Fringe is ugyanezt a pályát követi majd. Már most alig nézi valaki, de borítékolható, hogy ezután a megszakítás után tényleg még kevesebben lesznek, lassan lemennek egy millió néző alá. Bár lement a színvonal, de azért nem ilyen befejezést érdemelt.

winnie - 2012. 02. 03. 12:35

a szünet nem nagyon szokott megölni semmit – legalábbis rengeteg példa igazolja az ellenkezőjét. az event halott volt pár rész után nézettségileg, a fringe is az, a foxon múlik, hogy mit csinál vele. azért van a szünet, hogy egymás után adhassák le a részeket. a hír igazából nem az, hogy nem lesz fringe pár hétig (márciusban alig lesz sorozat új részekkel, azok is szaggatottan), hanem, hogy nem is fogják ismételni, ahogy szokták.

más kérdés, hogy én sem értem, miért nem adják le márciusban a maradék részeket szünet nélkül, hogy mást bepróbáljanak később az évadban.

Dun - 2012. 02. 03. 12:42

Fringe nézettségben lassan utóléri és remélem hamarosan le is hadja a Kitchen Nightmares-t, ha ilyen javuló tendenciát mutat! 100e néző különbség volt a kettő között legutóbb ha jól emlékszem! (csak a KN jobb a 18-49 ratingje de az se olyan sokkal). Szóval igazán megtehetné a Fox ha már ezt berendelték a Fringe-nek is adnak legalább egy 13 részes 5. évadot, ezzel el is érnék majd a 100. részt!

winnie - 2012. 02. 03. 13:18

a KN-nel azért sem lehet összevetni, mert az rettentő olcsó műsor és a 18-49 számít, vagyis a KN még mindig 20%-kal a F előtt van (1.4 vs 1.2), ráadásul az egész évadban a KN inkább volt 1.6, a F meg 1.1.

arról le lehet mondani, hogy a F nézettség alapján folytatódjon, nem is érdemes ezzel foglalkozni. ha folytatódik, akkor az más miatt lesz. (valójában a F eddig is mindig kaszálható lett volna, sosem volt jó a nézettsége, de a fox tovább vitte, ergó most sem szabad lemondani róla.

Hegeman - 2012. 02. 03. 13:52

Valaki meg tudná mondani, hogy mikor fog folytatódni a Rules of Engagement?

winnie - 2012. 02. 03. 14:16

nem tudni, nincs időpontja. vagy, ha lemegy a 13 rob-epizód, vagy nyáron, vagy átviszik a részeket őszre. egyhamar nem.

Thomas - 2012. 02. 03. 15:06

Mi történt az utolsó Idol válogatóval, miért nem adják le? Ha jól értem New Jersey-ben nem is készítettek felvételeket, hanem az onnan visszahívottakat szétosztották a többi városba, és amit jövő szerdára terveztek, az egy “best of the rest” válogató lett volna. Lehet hogy az alacsony ratingek miatt dobták? Kétlem, hogy a Hollywood Round jobb számokat fog hozni…

winnie - 2012. 02. 03. 15:29

nem láttam most a részeket, nem tudom, hogy ez infó-e, de csak annyit tudok, hogy alapból 8 meghallgatós epizód volt tervezve, ez biztos, de hogy mi volt a terv a 8. adással, nem tudom. az biztos, hogy new jersey a 7 válogató után augusztus végén lett meghirdetve szeptember közepére

Thomas - 2012. 02. 03. 16:40

Az biztos, hogy a 8. válogató adás elmarad, mert a 7. végén is már a Hollywood Round-ot hírdették, valamint megvolt a szokásos montázs is a legjobbakról és a legrosszabbakról. A FOX honlapján is már Hollywood-ot írnak jövő szerdára. Az hogy nem csináltak felvételeket, az nem tuti infó, csak olvastam valahol. Mindenesetre nem értem az egészet. Ha csak nem az van mögötte, hogy javul a The Finger nézettsége, így most egy válogatót beáldoztak miatta, a Hollywood Round-ot meg több részre vágták, hogy 16-án mégis mehessen egy új rész.

winnie - 2012. 02. 03. 16:44

aha, értem, passz. (pár napja volt egy hír, hogy az egyik február közepi csütörtöki rész dupla lesz, nem 1 órás, ez nem változott, még mindig nincs akkor finder.)

nigel lythgoe a twitterén olykor válaszol random kérdésekre, esetleg ott meg lehet próbálni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz