login |

Nancy hatodszor spanglizik a fűben

2012. 02. 03. 13:25 - Írta: Hooligan

4 hozzászólás | kategória: dvd,

Ez aztán vad menet lesz! A kábító sikerű Nancy ül a fűben teljes hatodik évadában Nancy és a családja felveszi a nyúlcipőt, mivel vér tapad a kezükhöz, a mexikói maffia pedig ott liheg a nyomukban. Ám hiába az új külső és az új személyazonosság, a „Newman” família egy kazalnyi új bajt borít magára. Vajon a Zöld Hölgy sikerrel kezdhet új életet, vagy ismét utoléri a múltja?

Az Intercomnál valaki nagyon szeretheti a füves anyukát. (Vagy nagyon kötelezi őket valami szerződés.) Esetleg ennyire vennék itthon a Weeds-et? Passzolom, az viszont biztos, hogy március 14-én megjelenik a teljes hatodik évad, méghozzá három lemezen, gondolom a megszokott sima tokos kiszerelésben. Amitől egyébként sikítófrászt kapok, de legyen ez az én problémám. (A linkre kattintva csak engem fog el a sufnituning-feeling?)

A kiadvány kiajánlója szerint sztereó szinkront kapunk az angol 5.1-es hang mellé, illetve “extraként” megcsodálhatjuk még a sorozatot spanyol, cseh és lengyel nyelven is. A szokásos feliratokon kívül pedig még kapunk úgy másik tizenhármat is, kivéve az extrákra, amik bizony kizárólag eredeti nyelven lesznek megtekinthetőek.

  • Bakiparádé
  • Audiókommentár kiválasztott epizódokhoz
  • Kevin Nealon & Justin Kirk: Amit eddig nem mondtunk el…
  • A sorozat alkotói mindent elmondanak
  • További rövidfilm

4 hozzászólás Ne habozz!

Irodai Patkany - 2012. 02. 03. 14:53

Modor a köbön

Dömi - 2012. 02. 04. 09:28

én nagyon szeretem ezt a sorozatot és meg is van az eddig összes megjelent évadja (természetesen eredetiben és nem letöltve!!!!!)

Hooligan - 2012. 02. 04. 12:21

Nekem is megvan majdnem mind, de ennyi erővel le is tölthettem volna, ettől szebb kiadást csinálok itthon… ez lenne a mondandóm lényege.

bombi - 2012. 02. 05. 10:40

Mi az az “a” meg “e”, baszus?! :D
A cover designer nem tudta betölteni a kiválasztott fontot? :D

Jujj de gagyi…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz