login |

7 hozzászólás Ne habozz!

Adäm - 2012. 02. 05. 19:07

Amerikai fater végre! :)

Lengabor - 2012. 02. 05. 19:17

Az Amerikai fatert éltettem már eleget ezen az oldalon, személy szerint a kedvenc animációs sorozatom. Nagyon vártam már a szinkronos folytatást, pedig ez eredetiben is nagyon élvezhető, sőt, hiszen úgy lett a kedvencem, de őszintén megmondom: Pusztaszeri Kornél egy ISTENI jó hang. Amit itt Rogerként véghezvitt, egész egyszerűen csodálatos, az eredetit magasan lepipálja, felülmúlja, sokkal jobbá teszi. Kassai Károly is nagyon kellemes meglepetés, a játékában benne van az az egyszerűség, együgyűség, lekezelés, szarkazmus, amit az angol hang is hoz. Galbenisz Tomasz – bár csak ritkán jut szóhoz, kevés szöveggel – egész új értelmet adott Klausnak. Kocsis Mariann, Szvetlov Balázs és Dögei Éva pedig hozzák a tőlük elvárt és jól megszokott magas színvonalú teljesítményt. A mellékhangok annyira nem maradtak meg bennem, de probléma velük sincs, elég csak a két meleg szomszédra gondolni. Terjedjen is csak hazánkban, mert sokkal jobb, mint a Family Guy mostanság, a kiégett botrányos Simsonsról nem is beszélve. Az, hogy a JAWS-on keményen utolsó lett, nagy szívfájdalom, persze örüljek, hogy bekerült, de remélem, lesz még előkelőbb helyezése is. Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy aki most lát először életében AD epizódot, azt nem a mai rész fogja berántani, de ami minden részben értékelhető, az a Rogeres storyline, azzal nem igazán tudnak mellélőni (nyilván ő a kedvenc karakterem is :D). Ha megérem, hogy valaha folytassák a Texas királyait (King of the Hill), akkor lesz teljes a boldogságom, mivel az sajnos eredetiben élvezhetetlen (helló Bob’s Burgers!).

ooo - 2012. 02. 05. 19:55

Kedvenc animációs sorozatom az AD, az 5. évad meg tényleg zseniális lett. A szinkronokkal semmi gond nincs, Klaus német akcentusát is sikerült teljesen jól megoldani.

xyz - 2012. 02. 05. 20:09

Duna Televízió – 23:10 – Porrá leszünk – 2×01-02
(igaz, hogy egyből az 1. évad után jön folyamatosan, de azért talán kiírható :))

jky - 2012. 02. 05. 20:44

Micsoda? Skins 5. évadot máris tolja a sorozat+? Nem kell éveket várni az újabb évadra. Mik vannak :O

NitRo - 2012. 02. 05. 22:20

Két évig vártam az Amerikai Fater 5. évad szinkronjára, nem jött, aztán rászántam magam, hogy folytatom angolul, megszoktam elég hamar, aztán jön a hír, hogy lesz szinkron… hát ezt már nem fogok megnézni asszem így.

Lengabor - 2012. 02. 05. 22:41

Én is hozzászoktam az eredetihez, mivel jó darabig nem volt szinkron, de amikor megtudtam, hogy jön, akklimatizálódásként megnéztem jó pár szinkronos részletet, hogy ehhez is visszaszokjak, ami egyébként nem nehéz dolog, mivel kiváló munkát végeztek, és mint írtam Pusztaszeri Kornél mindent visz, ha másért nem is, miatta érdemes magyarul nézni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz