login |

The Voice: kezdett a 2. évad

2012. 02. 09. 16:24 - Írta: CyClotroniC

132 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

So we gonna fight over you like children.

Pontosan ezért a legjobb énekes-tehetségkutató műsorszakasz a The Voice válogatója, ahol valami olyan hihetetlenül szórakoztató a kémia Christina Aguilera, Cee Lo Green, Blake Shelton és a tavalyi győztest választó Adam Levine között, hogy egyszerűen nem lehet nem kedvelni azt a légkört, amit megteremtenek a vakon toborzás alkalmával, ez pedig egyben a The Voice legnagyobb sajátossága, merthogy kizárólag hang alapján jelentkeznek be az “edzők” a versenyzőkért, és ha valakit többen is akarnak, akkor bizony maga az énekes választhat magának csapatot.

A tavalyi szezon is hasonlóan frissen és vidáman indult, bár számomra kicsit visszaesett az élő adások idejére, de közel sem vált bénává vagy nézhetetlenné, így az American Idol és az The X Factor rajongóin kívül, akár azok is tehetnek egy próbát, akik amúgy ódzkodnak az énekes tehetségkutatóktól, mert itt egyrészt megkímélnek minket az önképzavaros hamis bolondoktól, másrészt ide csak kisebb körben elismertebb amatőröket vagy félprofikat hívnak meg, akiknek hiányzott az a kevés, hogy sztárrá nőjék ki magukat.

Bár igazán tehetséges ember még nem szóródott ki az első két adás alkalmával, de nem kell izgulni, hiszen tavaly is előfordult, hogy 1-2 kiadó hely még maradt, és visszahívták a kiesetteket egy újabb körre, így még ők is bekerülhetnek vigaszágon. Miután mindenkinek kialakult a csapata, jönnek a párbajadások, ahol az edzők párba állítják az énekeseiket, és duettezések után megválnak minden pár egyik tagjától. Cee Lo-nál már érik is egy Juliet/Angie rocker csaj-összecsapás, ahogy Blake is leigazolt már két country-énekes lányt, és általában a hasonlóakat szokták összeereszteni.

Az első élő show-ra már csak 16-an maradnak, ahonnan csapatonként egyet juttat tovább a közönség, és egyet az edző a maradék háromból, majd az elődöntőben 50-50%-ban számít majd a nép és a csapatkapitány szava, hogy ki is képviselje az adott mentort a fináléban. A formátum furcsasága, hogy nem a nép egyszerű gyermekeiből csinálnak sztárokat, és nem is 10+ alkalommal halljuk őket énekelni, hanem tényleg tapasztalt énekeseket próbálnak tökéletesebbre csiszolni, és mindössze 5 jó énekléssel (válogató, párbaj és a három élő előadás) meg lehet nyerni a versenyt, viszont elég sok a közös produkció, és igen sokszor színpadra lépnek az edzők is, akár egymással, akár a csapatukkal.

Egyelőre Cee Lo – a tavalyi évhez hasonlóan – kicsit szótlanabb, sztoikusabb alakja a mentornégyesnek, de a fehér macskával azért vannak jó pillanataik, míg Blake csak igen ritkán szól, de akkor nagyot, viszont az Adam-Christina szócsaták gyönyörűen elviszik a hátukon a műsort, így már az sem érdekel, hogy néha túlságosan is tolják a személyes drámákat a bemutatkozó filmekben, ami kicsit szembemegy a The Voice tézisfelfogásával, de ez legyen a legnagyobb bajunk. Bár igazán különleges hangból még kevés volt a sok jó és az egy-két középszerű mellett, azért már így is találni szimpatikus versenyzőket, én például a Lindsey, RaeLynn, Jesse-trióban látom a legtöbb fantáziát, de nyilván ahány néző, annyi szurkolási preferencia. Nektek kik a kedvenceitek?

Xtina: Hi. My name is Adam, and I’m gonna sell you a car right now. I need you on my team!
Adam: Listen, if selling a car means winning The Voice, then I sell cars.
Xtina: Desperate.
Adam: Christina Aguilera is one of the best singers on earth. But I can assure you that she is not one of the best coaches.
Xtina: Okay. Thank you, Adam. Honestly, just ’cause you do your used-car-salesman thing and you put your little feet up and you think you’re all badass and whatever, trying to be Justin Timberlake, but, I mean, past that…

132 hozzászólás Ne habozz!

Fanny - 2012. 02. 09. 16:44

Szinte teljesen egyetértek veled. Abszolút kedvencem Lindsey.

marcilu - 2012. 02. 09. 17:10

Most kommentáljam azt, hogy totál egyetértek? Oké…
Kicsit sok az “életem lehetősége”, “hálás vagyok anyukámnak”, satöbbi, meg a mentorválasztásnál a névkimondás előtt is túl nagy az időhúzás, de amúgy tényleg nagyon szórakoztató.

Első kedvencem Gwen, és dettó Lindsey.

energy - 2012. 02. 09. 17:14

Nekem Lindsey és Angel tetszik. A tavalyit nem néztem, de most adok neki egy esélyt. A mostani is olyan rövid lesz? Mi ez a kocsis dolog? Használt autókat reklámoz vagy mi?

Lindsey: http://www.youtube.com/watch?v=G1m43WRoMzQ
Angel: http://www.youtube.com/watch?v=hle6Q4E_uvc

Úgy imádom, amikor a reklámban egymásnak esnek!
http://www.youtube.com/watch?v=mQx1VtTEClc

Jimmy - 2012. 02. 09. 17:18

Nekem az a bajom a Voice-szal, hogy a vakon valasztos elso nehany adas valoban fenomenalis, utana viszont ahhoz kepest leul es teljesen untam.

Nekem tavaly az a Vicci nevu latin kiscsaj tetszett…

dragon1986 - 2012. 02. 09. 17:28

nagyon jó:) az egyik legjobb szócsata amit te is írtál :D
Én sajnáltam a Yale-es srácot, bár gondoltam, hogy nem fog bekerülni nekem is feltűnt hogy vannak problémák a hangjával.

CyClotroniC - 2012. 02. 09. 17:33

energy: Christina példálózott azzal, hogy Adam úgy próbálja meg magát eladni a versenyzőknek, mintha használt autó ügynök lenne, mert ugye ha többen megfordulnak, tehát többen akarnak egy jelöltet, akkor az énekes választhat magának csapatot.

dragon1986 - 2012. 02. 09. 17:36

energy: dehogyis ez csak egy kifejezés (salesman), ha az ember el akar adni valamit kell egy kis meggyőző/rábeszélő képesség, meg talán kicsit átverni az ügyfelet, itt is kb. erről van szó, hogy Adam jól bánik a szavakkal, tud rizsázni és bedőlnek ki. :)

Zirowe - 2012. 02. 09. 18:12

A feka csávó a macskával az most komoly?

Blofeld/dr Claw hasonmásként akar keménykedni..

CyClotroniC - 2012. 02. 09. 18:13

Zirowe: Talán 3 alkalommal vágták pár másodpercre, de nyilván csak gagként ;D

TaDummy - 2012. 02. 09. 18:36

A válogató most is nagyon jó, de rohadt nagy volt a visszaesés az előző évadban.
“de közel sem vált bénává vagy nézhetetlenné” de bizony bénává vált.

“akár azok is tehetnek egy próbát, akik amúgy ódzkodnak az énekes tehetségkutatóktól” én nem ajánlanám, ahol a formátum miatt ilyen nagy visszaesés van, az elveheti a kedvet. Ráadásul az élő adásokban iszonyat sok üresjárat van, a produkciók meg annyira nem jók.

“sokszor színpadra lépnek az edzők is, akár egymással, akár a csapatukkal” Ez szerintem a leggyengébb része a formátumnak. Azt hiszem egy jó közös produkció volt az előző évadban.

“Adam-Christina szócsaták gyönyörűen elviszik a hátukon a műsort” Komolyan? Ez a legkínosabb része az egésznek. XTina legfőképp egy hisztis kislányra emlékeztet amikor vitatkozik vagy éppen “leoltja” Adamet. Kisiskolásként én is azt hittem ilyenkor hogy vicces vagyok, de könyörgöm ezt az ember kinövi.

Egyébként a kezdő részben pont Cee Lo volt a legviccesebb, a sztoikus nyugalma meg a női versenyzőkhöz viszonyulása.;)

Mentor szinten viszont előző évad alapján Blake a legjobb, bár az apáskodást remélem annyira nem viszi most túlzásba.

Szóval összességében teljesen más dolgok miatt nézem. Bár abban egyetértünk, hogy a több dráma nem tesz jót.

CyClotroniC - 2012. 02. 09. 19:15

Tényleg van visszaesés, de a válogató van annyira király, hogy annak is tetszhet, aki később már nem követné figyelemmel a műsort. Rá lehet unni, és tényleg szintről szintre érdektelenedett az egész az S1-ben, de azért vásári gagyiról szerintem nem beszélhettünk. ;)

Nekem azért Xtina és Adam a kedvencem amúgy, mert kellően lelkesek és néha infantilisek is egymással. Semmi bántó nincs benne, ezek csak magaslabdák, és ártalmatlan agyhúzások oda és vissza. Pont ez a fajta lazaság hiányzott pl az amerikai X-ből, mert szerintem egyáltalán nem kínos ez a zrikálás, hanem olyan, mintha egy haveri társasággal dumálgatnátok. Közvetlen és emberközeli lesz tőle az egész, de ettől még Cee Lo-val sincs bajom, kell ez a fajta különbség a karakterek között, hogy egy színes mentorcsapatot alkossanak, és az tényleg baromi ritka, hogy mind a négy szerethető, legalábbis számomra, mondjuk én Blaket leszámítva a másik hármat előadóként is imádtam már a műsor előtt.

VISZONT, mint mentorok mindannyian megbuktak tavaly szerintem. Senkinél se éreztem azt, hogy felhozott volna valakit a válogatóhoz képest. Javier már a meghallgatáson is 4 megfordulást kapott, és olyan finoman és alázatosan adott el minden produkciót, hogy baromi egyértelmű volt nekem, hogy ő fogja megnyerni, ahogy Dia második helye is bebetonozódott, amikor a Heartless-t lenyomta az első élő adásban. Az egy olyan minőségi cover volt, hogy azonnal ellopta a számot Kanye West-től a szememben, és rögtön be is kellett szereznem :)

energy - 2012. 02. 09. 19:55

Nem is igazán van idejük felkészíteni őket szerintem. Többen lesznek és kevesebbszer lépnek fel, mint az X Factorban. Mire összeszoknának már ott a vége. A tavalyit azért nem néztem, mert a válogatókat nem szoktam nézni, a párbajnál nem igazán tudtam megkülönböztetni a két énekest, így azt sem néztem, aztán pár adás után vége is volt. A Heartless az egyetlen, ami megmaradt.

TaDummy - 2012. 02. 09. 20:13

Azt nem mondanám hogy szintről szintre, mert a közepe volt a legrosszabb, szerintem.
Lehet hogy nem vásári gagyiról, de mint ez is utal rá a gagyinak vannak szintjei és a válogató után egyértelműen ilyesmi jön.

Adam és Xtina esetében egyszerűen a haveri társaság esete az utolsó dolog ami eszembe jutna. Christina olyan aki az említett magaslabdákat nem lecsapja hanem elhúzza és dobálózik random beszólásokkal.

Oké mondok példát ez a trying to be… és gondolkozik valamin ami menő… Chuck Norris? Nem. Óóó Justin Timberlake. Why on Earth? Mikor lett ő a felrakom a lábam és badass vagyok mintaképe?
És van egy csomó dolog amin csak ő nevet.

Nem tudom, lehet hogy csak én vagyok így, de jobban szeretem a visszafogottabb, átgondoltabb humort(ha van ilyen). Például Blake egysorosai.

Én előadóként régebben valamennyire mindegyiküket kedveltem (bevallom Blaket nem ismertem). De Adamnek és Christinának nagyon kihangsúlyozza a műsor a hibáit mint énekesek (Adam és a falsetto). Cee Lo-nak pedig mindigis a személyiség volt az előnye és csak ezzel tudott dolgozni mentorként is.

Blake-t megkedveltem, főleg Dia miatt. Akit már előtte ismertem, de sosem volt potenciális szóló énekes és szerintem fejlődött sokat. Az új száma is jó.

Desperate HOUSEwife - 2012. 02. 09. 23:12

Most néztem bele életemben először, és nagyon bejött, maradok. Tényleg izgalmas ez a formátum, tetszik a blind megoldás, és ahogy már a másik Voice bejegyzésnél is írtam, az a pillanat, amikor megnyomják a gombot, és megfordulnak, eszméletlen hatásos. ( jól van na, nekem új az egész :)) És persze az utána következő fight (ha van), hát azt én is imádtam, tényleg nagyon aranyosak.
A bemutatkozó kisfilmekben a személyes drámáknál helyeként néztem nagyokat, viszont nem minden esetben jutott be a hangsúlyozottan hányattatott sorsú artist, ez tetszett.
Nekem eddig abszolút az 50-es feka mamma a kedvencem, nagy figura, és Adam cuki volt, ahogy kiválasztotta.
És még valami: a Prince medley a coach-ok előadásában nagyon bejött.

minase - 2012. 02. 09. 23:46

az előző évadnál valami olyan érzésem lett a végére, hogy nem volt rá elég pénz. pedig jó volt a nézettség, de lehet, hogy a büdzsét óvatosra vették már az elejétől. most a super bowl hátszéllel, meg a sikeres első szezonnal együtt ezt lehet, hogy megoldják.

Jimmy - 2012. 02. 09. 23:57

Nekem messze Blake tetszett legjobban eloadokent. Imadom ezt az oklahoma country hangot…

Thomas - 2012. 02. 10. 01:39

Afene, nekem is pont ez jutott eszembe, hogy csak nehogy Juliet-Angie párbaj legyen, mert nekem Angie egyértelműen jobban tetszett, komplettebb előadónak tűnt, de úgy láttam, hogy a zsűri a nagyobb hangerejű Juliet mellett van:(
Szerintem Blake még be fog újítani pár countrys lányt, így ott még lehet akármi:)
Én úgy számoltam, hogy az első élő show-ra most 24-en maradnak, és gondolom majd felezik a mezőnyt, ahogy a német Voice-ban is van jelenleg. Így most legalább 5 élő forduló lesz. Csak így lehet kinyújtani a műsort 4 hónapra…
Nekem RaeLynn és Angie a kedvencem, őket raktam be a Facebookos játékban a csapatomba:)

A válogatós vitával kapcsolatban csak magamat tudom idézni, mert már leírtam az előző posztnál:
2 kedvenc lett a 3 óra alatt (Idolban ilyenkorra már talán 6-nál tartottam), ez köszönhető annak is, hogy 1 óra alatt maximum 6 embert tudnak itt bemutatni, az nagyon kevés. Ennek ellenére nem rossz, én ezen is jól elszórakozom, de messze nem olyan pörgős, és olyan profin összerakott, mint egy Idol válogató.

A párbaj szakasz is érdekes lenne alapból, de tavaly az is iszonyú lassúra, hosszúra volt vágva, és az eddigiekből kiindulva idén sem lesz pörgősebb. Az élő szakaszba már nem jutottak igazán jó énekesek, csak emiatt volt gyengébb, de az eddigi legjobban eltalált tehetségkutatós színpad azért emelt egy picit az összképen:)

fetomy - 2012. 02. 10. 04:15

Háhá tavaly is volt egy noname kedvenc együttesemből énekes (Dia Frampton) és idén is van már :D (Juliet Simms)
Így az egyik kedvencem is, de itt tavaly is volt több is, most is van. Lindsey pl. abszolút, és hát Country forever, szóval Rae Lynn is.

Leginkább egyébként azt szeretem a műsorban, hogy számomra sokkal kevésbé tűnik megrendezettnek az edzők (de rühellem a mentorok kifejezést) viaskodása, sokkal jobb poénok tudnak lenni, mint egy X-Factorban. Talán mert itt valóban harcolni kell az előadóért, és jobban kijön, hogy saját embereket versenyeztetnek, nem tudom de hitelesebbnek hat.

Ahhoz, hogy mennyire szegheti a kedvét valakinek a színvonalesés (ami hozzáteszem nekem egyáltalán nem volt az, szimplán nem volt az a plusz izgalom, amit a forgás okoz), csak annyit tennék hozzá, hogy húgom és baráti köre miután meséltem róla, már kb. fanok lettek és pl. XF-el ellentétben, amit nem voltak hajlandók angolul nézni, ebbe még ők is belekezdtek. De igazából úgy gondolom, hogy ha valaki nem akar túl nagy kritikus lenni, akkor bőven tudja élvezni a későbbi szakaszt is, nem csak a székforgatósat.

f.fredericks - 2012. 02. 10. 16:08

Én is most láttam először a műsort, igaz sajnos csak a youtub-os highlightokat tudom megnézni, amiben az előadás és a kiválasztás van, de szerintem pont ez a lényeg benne (a bemutatkozó kisfilmek valahogy sose érdekeltek). Tetszik a formátum, és az edzők is. Az előadók közül eddig nekem Jesse, ReaLynn és a The LiNE jött be. (náluk vicces volt, mikor Cee Lo megkérdezte “You guys are a couple?” a válasz egyértelmű “No” erre Adam “Not yet”. :D)

Szóval maradok, mert tetszik.

AS - 2012. 02. 10. 20:00

Én úgy nézem, hogy becsukom a szemem, és így hallgatom a versenyzőket. Nagyon szórakoztató!

Christinát ki nem állhatom. Azok a fake nevetések, meg a gyenge beszólásai nem nagyon emelik a műsor színvonalát.

DaMan - 2012. 02. 11. 16:15

Nekem tetszett, bár új voltam ezen a téren(Voice), jó ötlet a blind-audition, szerencsére mi nem azt látjuk, amit a próbálkozók, így sokszor érdekes arcokat lehet látni, ahogy ‘tanakodnak’. Ja, és Christina melle miatt akkor is nézném tovább, ha a magyar X Faktor jelöltjeit kellene hallgatnom :D

marcilu - 2012. 02. 21. 22:17

Most értem a 4. rész végére, és muszáj kiadnom magamból: Blake a legnagyobb arc, nem csak ebben a műsorban, hanem az összes tehetségkutató összes zsűritagja közt. Még azoknál is jobb, akiket nem is ismerek… ;)

fsanyee - 2012. 02. 22. 22:30

hat ez nagyon kiraly, megneztem az elso negy reszt, mar varom a kovetkezot! asszem addigis bepotolom az elozo evadot, mert azt nem lattam :)
kedvencem: http://www.youtube.com/watch?v=G1m43WRoMzQ

simi1029 - 2012. 02. 23. 09:13

Nekem ő a kedvencem:
http://www.youtube.com/watch?v=5aD8QvwnrOU

De Lindsey Pavao is tetszik…

BoaP - 2012. 02. 28. 14:49

egyetértek h Blake a valaha volt legjobb zsűritag azon tehetségkutatókban, melyeket láttam…

nekem ő a kedvencem:

http://www.youtube.com/watch?v=PcTHmzV7CRY

de Lindsey Pavoa és a raszta hajú csaj is nagyon jó aki Bruno Marst énekelt

CyClotroniC - 2012. 02. 28. 21:58

Most fejeztem be az 5. részt és mocskosul jó szerintem a mezőny. Szinte mindegyik csapatban van ~3 szimpatikus, de 1 kiemelkedő mindenképpen került mind a négy helyre, remélem, hogy ők mennek tovább. CeeLo azért idővel felpörgött a többiekhez, de tény, hogy a legszórakoztatóbb judge-panel ez a 4-es, nagyon jó a casting.

A kis random duett a végén nagyon oda lett pakolva… Már most várom a Christina live előadásokat :P

evaka - 2012. 02. 28. 22:09

Jókat nevettem a legutóbbin :)

Christina: I love you Blake. We’re still gonna go fishing, don’t worry.
Blake: Ok good. Good, I’m gonna drown you.

Blake: I love you, Adam.
Adam: I love you too…totally in a non-sexual way.
Blake: I can’t say the same.

CyClotroniC - 2012. 02. 28. 22:27

Igen, azok gyönyörűek voltak… :D

Most néztem át a neveket, szerintem a Team Xtina most a legerősebb, de ha 1-1 embert kéne a döntőbe szurkolnom, akkor jelenleg az nekem Lindsey Pavao(Xtina), Pip (Adam), Tony Vincent(CeeLo) és RaeLynn (Blake), de ez a battle rounddal nyilván változhat, tavaly is voltak pozitív/negatív meglepetések szép számmal.

fsanyee - 2012. 02. 28. 22:30

na ez is kiraly volt.

fsanyee - 2012. 02. 28. 22:55

ja meg annyi, hogy ezek a megjatszott meghivasok nekem nem jonnek be, amikor “meglepik” a meghivoval….

CyClotroniC - 2012. 02. 28. 23:07

Amikor veszi őket másfél méterről a kamera, a haverok néha-néha már bele is pillantanak, és vihogva “lepődünk” már meg a meghívókon is? Pedig azok olyan reálisnak tűnnek… :D

menka - 2012. 02. 29. 01:22

Most fejeztem be az 5. részt. Tök jó ez a műsor:) Blake tényleg nagyon jó arc, de igazából mind a 4-en szimpatikusak (pedig Christinával mindig voltak fenntartásaim, de még őt is megkedveltem).

Coach/team ügyileg még nem drukkolok senkinek, mert mindenhol van kedvenc. A legjobb hangja szerintem Charlotte Sometimes-nak van, de összességében nagyon tetszett még Lindsey Pavao, Orlando Napier, Tony Vincent és Pip is. Remélem tovább is jutnak a jövő héten.

Amúgy meg napokig gondolkodtam, hogy honnan ismerős Tony Lucca neve, mire leesett, hogy ő énekelte a Devil Town-t a Friday Night Lights-ban. Azóta kicsit neki is drukkolok:)

fsanyee - 2012. 02. 29. 13:31
fetomy - 2012. 03. 01. 16:36

Na, örömmellátom, hogy kicsit azért beindult atopic :)

Nekem ismét rengeteg kedvencem van (Lindsey, Mathai, Erin, RaeLynn, Monique, Charlotte, Angie, J.Massone, T.Vincent… és akkor még a felét se mondtam el kb. :D). Blake csapata mondjuk úgy szinte 1on1, hihetetlen,de valami 95%-ban kb. én is arra “pörögnék” amire ő szokott,ha megnyeri az illetőt, ha nem.

Zsűrivel egyetértek, messze a legjobb itt. Blake abszolút kedvencem, de a többieket is nagyon bírom, alig van túl megjátszott dolog tőlük, és annak ellenére, hogy vagy 70 ember volt már, nem is sokszor ismétlik magukat. Annyira a kamumeglepetésüzenet nem is zavar, én inkább az állandó “omájgád disz iz szó hárd” dolgokat venném ki, főleg mert sokszor tök egyértelmű, hogy kit fog az illető választani.

Kicsit hiányzott a 2. esély, de gondolom idén direkt többet hívtak, valamint úgy érzem a Battle rounds után nem leszek vidám, hogy a 20-30 “kedvencem” fele minimum hazamegy :( :D

Menka: Én Erin Martinnal voltam így, csak ő a Pretty Little Liarsban énekelt egy dalt :D

Amúgy ALyX nevű Team Blake tag csaj amúgy csak engem emlékeztet az UKXF-ből Amelia Lily-re? (Akiről meg nemrég tudtam meg, hogy anyai ágon magyar származású :D)

CyClotroniC - 2012. 03. 01. 20:41

fetomy: Én őt meg se jegyeztem… Igazából nekem is van több szimpatikus, de az egyszerűség kedvéért csapatonként kijelöltem a listavezetőt egyetlen előadás után, ami a párharcot követően változhat, de addig is lesz kinek szurkolni. RaeLynnt rögtön el is kezdtem félteni, mert Blake tuti az idősebb countryénekes nővel rakja össze, aki szintén jó volt, de nekem huszadannyira se tetszett (ugye a szubjektívum). Az biztos, hogy Lindseyt naponta visszahallgatom (a legjobban pont az tetszik a hangjában, ami igen erősen kidomborodik Xtina megfordulása után :P). Az a hangszín tökéletes, és imádom, ha egy tucatgagyi számból baromi jót csinál valami (Dia – Heartless a köbön nálam). Egyelőre szerintem Team Xtina a legerősebb, de igazából ez tényleg nagyon sokat változhat, mert bármelyik zsűritag hazaküldheti a kedvenceimet, és továbbviheti a szimplán korrekteket helyettük, szóval most jön csak az izgulós része.

fetomy - 2012. 03. 01. 22:05

Nekem Blake-el azért is lehet sok közös, mert ő sem a hatalmas, “elit” énekesre és hangra megy elsősorban, hanem a különlegesebb hangokra, amiket én pl. imádok. Gondolok itt ugye tavaly az ilyen Xenia-Dia vonalra, vagy idén sokakra, Naia, Charlotte, Erin, Mathai (csak ők 2-en nem hozzá kerültek végül). Szóval ezért is preferálom én a Team Blake-et annak ellenére, hogy kétségkívül “papíron” Xtina csapata viszi a pálmát :)

Xtináékkal pont az a bajom, hogy szerintem kevésbé egyediek, különlegesek (kivétel persze van), így tőlem aztán lehetnek az évezred hangjai is, nem tudnak igazán megfogni.

Ha kellene mondjuk top3at mondani,RaeLynn tuti tagja lenne nálam, és hát valóban evidens a párosítás, de csak nagyon remélni tudom, hogy legalább pár kört megy. Vagy nekem az is megfelel,ha nem, de lesz szép hosszú karrierje :)

fetomy - 2012. 03. 01. 22:06

Kimaradt: Lindsey szintén nálam is top, rengetegszer hallgattam már,eszméletlen jó volt az az előadás…

CyClotroniC - 2012. 03. 01. 22:21

Nálam valami ilyesmi most az erősorrend a csapatokon belül

Adam: Pip > Nicolle > Whitney/Orlando
Blake: RaeLynn > Naia > Jordis
CeeLo: Tony > Jamie > Erin/Juliet
Xtina: Lindsey > The Line > Anthony/Jesse/Geoff

Adamnél nekem nagyon egyértelműen erős a fele, a másik fele meg gyengus, CeeLonál érzem a legnagyobb csatákat, mert neki a legsűrűbb a mezőnye, de nagyon nagyon durván egyik se emelkedik ki számomra. Xtinánál az Anthony/Jesse/Geoff soultrio cseszettül erős, és hát jó a duója, Lindsey meg szimplán WOW :P Blake meg… na ő pont olyan különlegeseket választott, akikről elismerem, hogy egyediek, de nekem nem… Charlotte és Mathai ilyen pl, utóbbi kifejezetten idegesített bevallom, nem bírom ezt a nyámnyila hangszínt… Naia viszont nagyon lehozta a Lazy Song legvégét.

makaay - 2012. 03. 06. 22:31

A 6. részben, amikor RaeLynn ment párbajozni és kapott egy utolsó tanácsot a kocsiban, hát én ott majdnem egy dupla szaltót dobtam azon a Kia reklámom.

winnie - 2012. 03. 06. 23:03

szokni kell, szokni:)

CyClotroniC - 2012. 03. 06. 23:26

Csak annyit meglestem, hogy kik voltak a részben párbajon, de szerencsére nem volt olyan párosítás, ahol valakit mindenképpen el kell, hogy veszítsünk még… A részről majd részletesebben akkor, ha végre kijön egy olyan HD rls, ahol nem csúszik nagyon durván a hang. :|

simi1029 - 2012. 03. 07. 13:42

Azért a Jesse Campbell vs Anthony Evans párbajnál sajnáltam, hogy csak az egyik juthat tovább. Bitang jó hangja van mindkét embernek :-D

fsanyee - 2012. 03. 07. 20:37

CyClotroniC: jah, ezt enis megszivtam, fura volt hogy egy fekete srac tatogott es egy csaj enekelt, aztan lattam hogy irtak mar hogy out of sync 25 perctol vegig…. vegul a gyengebb verziot neztem :(

CyClotroniC - 2012. 03. 09. 22:34

Na végre én is láttam, csak kivártam a proper 720p-t belőle, de megérte…

Fordítva mennék, mert a Top48-as Jesse-Anthony párbaj olyan szinte odacseszett, hogy hihetetlenül ritka az ennyire minőségi pillanat egy tehetségkutatóban, pedig láttam már egy párat. Egyszerűen döbbenet, hogy az egyikőjüknek ki kellett esnie, de sajnos lehetett rá számítani, hogy a soultrioból kettőt egymásnak ereszt majd Christina. Nálam teljesen coinflip döntés volt, szóval mindkettőt sajnáltam volna.

A döntések túlnyomó többségében amúgy Blake-kel értettem egyet, mert a Tony-Chris párbajban talán Chris nekem is jobban bejött, a hangszíne kellemesebb, és őszintébb az előadása.

A RaeLynn-Adley nekem papírforma volt, mert az előbbinek tetszik a hangja, utóbbi meg egytucat számomra, de az tény, hogy RaeLynn azért nincs agyonképezve, bizonytalanul is kezdett, ennek ellenére a szubjektív faktor miatt örülök, hogy ő ment tovább. (KIA reklám, hello!)

A maradék három párbaj eléggé whatever volt nekem, mert egyikben se volt egy kedvenc se… a Chris-Monique párosítás jó furcsa volt, és hiába képzett Chris, nekem kicsit túl hideg és straightforward az előadása, nem igazán tudok hozzá kötődni, hangterjedelem és tisztaság ide vagy oda, de Monique se volt hűdenagyszám.

A Cheesa-Angie párbajnál nálam Angie jobb volt, legalábbis kellemesebb hallgatni, a mélyebb részeken nem affektált annyira, viszont Cheesa-ban több tűz meg erő volt most, ami meglepett, mert fordítva vártam. Mindenesetre ő is töltelék lesz csak szerintem.

A Jordis-Brian meg egy nagy luft volt, viszont Blake tökösen el is ismerte. Nem illett össze a hangjuk, nem illett hozzájuk a számválasztás, a közös részeknél Jordis hangerőben legyilkolta Briant, akinek esélye sem volt ellene, de Jordis se volt igazán nagy szám, pedig a válogatón benne láttam valamit, de itt több, mint felejthető volt…

Az Chris Cauley és Anthony Evans kieséséért kár, mert az 5 továbbjutóból szerintem csak Jesse volt velük egy szinten emlegethető. A szezon viszont sokkal jobb, mint az előző, tartalmasabbak a tanácsok, meg sok aprócska hibát kijavítottak a szerkesztésben is. Profibb lett, na…

ldavid - 2012. 03. 12. 22:17

kis paródia a Chelsea Lately-ből :) http://goo.gl/Msc6z

CyClotroniC - 2012. 03. 13. 15:44

Ez is mocsok jó kör volt… Sokkal jobb ez a szezon, mint a tavalyi, főleg mert inkább pozitív meglepetések érnek a battle round során, semmint a tavalyi negatívak…

Lindsey Pavao hangszíne, játékossága és stílusa még mindig a szívem csücske, magasan a kedvencem a mezőnyből, zseniálisan jó a csaj, bár max egy Top8-at jósolok neki ebben a mezőnyben, de innentől figyelni fogom YouTube-on az biztos.

A legjobb párbajokat eddig Christina szállította szerintem, az operaénekeses pairinget leszámítva, 3 párosítás nagyon epicre sikerült jó számválasztásokkal, és elégedett vagyok a továbbjutókkal is. Jesse simán esélyes a győzelemre, és részben szerintem Geoff emiatt esett ki, mert Sera talán egy alternatívabb árnyalat lehet a csapatban, míg Geoff felesleges lett volna Jesse mellé, de nagyon jó volt a srác.

Eddig Blake hármasát érzem a legközépszerűbbnek, bár RaeLynn hangja kedvenc, de bennünk nem látom az esélyt, hogy sokáig menjenek. Charlotte amennyire hihetetlenül idegesítő a számomra, annyira érdekesen artikulál, affektál és meseszerűen énekel, szóval az ő továbbjutása is jogos volt, meg érdekes a csaj, csak a személyisége miatt nem lesz kedvenc már nálam.

Juliet és Jamar viszont hihetetlen pozitív meglepetés volt CeeLo-nál. Jók voltak ők korábban is, de most mindkettő feljebb lépett egy szinttel, és mindketten szórakoztatóak lesznek a nyers erejükkel szerintem.

Adam idén viszont szerintem túlgondolkodja a dolgokat, mert Kim lehet, hogy erőteljesebb, de Whitney sokoldalúbb, és megszerettethetőbb a nézőkkel szerintem, kár, hogy kiesett, bár nagy kedvencem nem volt ő se. Az viszont biztos, hogy az egy jó hozzáállás, hogy a hasonló erőseket már most összerakni, mert két egyforma később nem kell, egy hatalmas győzelem a battleround során emlékezetesebbé tehet egy énekest az élő adásokra. Jelenleg ezért tartom Jesse-t a legesélyesebbnek talán, de jelentősen szorosabb a verseny, mint az S1-nél volt, ott Javiernek olyan charming aurája volt és finomsága, hogy az már az első adás óta papírforma győzelem volt.

Egy szóval jobb a mezőny, jobb a szerkesztés (bár Miranda megint felhívta a heti KIA-s lányt, aki mosolyogva vezetett a greenscreen előtt), meg jobbak a segítők is. Ne-Yo meglepően jókat mond, Lionel meg hatalmas laza arc, egyiket se gondoltam volna. No szóval jó ez az évad nagyon.

naughtyL - 2012. 03. 13. 20:55

nagyon kész volt Blake, a Nirvana számnál:D

nem gondoltam volna az első évad után, hogy tudják ezt még fokozni. a mentorok is mintha jobban odatennék magukat.

Lionel meg Ne-Yo nekem is pozitív meglepetés volt.

CyClotroniC - 2012. 03. 13. 22:37

Amikor CeeLo mondta neki, hogy néha kimozdulhatna otthonról azért ;D

naughtyL - 2012. 03. 13. 23:08

de ahogy mondja előtte CeeLo, hogy Blake Ez Nirvana:D

De az egész onnan indult, hogy CeeLo benyögte, hogy a megvilágításnak köszönhetően jézusra emlékezteti:D aztán Adam benyögte, hogy creepy, és végül tarolt Blake meg az akcentusa:D

priceless volt na:D

egyébként nem tudom ki, és hogyan hozta össze ezt a zsűrit, de nagyon jól működik a kémia a négyes között. És mintha Christina is előnyére “változott” volna.

CyClotroniC - 2012. 03. 13. 23:46

Nekem Christinával sose volt bajom, ők Adammel remekül húzták egymást. Én egy kicsit CeeLo-t éreztem téliálmos mackónak az első szezonban, de remekül felfejlődött, most már rajta is érzem, hogy érdekli ez az egész, tavaly azért nem nagyon volt így.

naughtyL - 2012. 03. 14. 00:27

Én néha azért úgy éreztem, hogy Christina over the top volt, rossz értelemben. De tényleg csak picit. És nem mindig jött ki jól az odaszólogatás a srácoknak. Viszont az utóbbi részekben teljesen rendben van.

Adam az első perctől kezdve nagyon szimpatikus. Annyira kedves, és érezhetően komolyan vette az egészet. Ő is nagy meglepetés volt számomra. Viszont most aztán tényleg nagyon válogatós volt.

CeeLo nekem mindig hozta, amit kell. Lehet őt nem figyeltem annyira. Mert alapból jó arc. Azért az a fehér cicus nagyon kész:D most is volt valami soul brother szöveg hozzá:D

Blake-et nem lehet nem imádni. Ilyennek képzel el az ember, egy délit meg country énekest:D viszont néha kicsit középszerűnek tartom a választásait.

Carson-ról mindig az jut eszembe, hogy gimis koromban mennyi MTV-t néztem:)

fsanyee - 2012. 03. 14. 12:14

nekem meg Carsonrol dr House jut eszembe :D

CyClotroniC - 2012. 03. 20. 17:09

Ez volt talán a megközepesebb hét eddig…

A CeeLo duett eredményén meglepődtem, az ő Erinje veszettül idegesítő hangon énekel és ez a figyelemkikövetelő magatartása se tette szimpatikussá. A Shield Brothers se váltotta volna meg a világot, de akkor már inkább ők.

A Christina duettekből eddig ez volt a legérdektelenebb, nagyon nem is emlékeztem egyikre se korábbról, és kicsit csalódás volt a produkciójuk, pedig egy remek versenydalt kaptak, ami papíron is duett.

Adam csapata most beerősödött, sőt összességében is egyre combosabbnak tűnik, Pip fantasztikusan jó, Adamtől magasan ő a kedvenc, de Katrina továbbjutásának is örültem. Mindketten megérdemelték, és rájuk kíváncsi leszek majd.

Blake-nél a nagy dráma utolsó duett nem nagyon hatott, egyik csajt se éreztem erősnek, ahogy Alyxet sem, viszont Jermaine Paul fantasztikusan jó, és tovább is jutott, ahogy ez meg volt írva…

Csapatokon belüli szurkolással és rangsorral még megvárom az utolsó hetet, itt max a Pip-Jermaine-Katrina továbbjutásnak örültem, de nagyon nem vágott oda egyik duett sem most.

Christina Milian meg az amerikai Lilu :)

fsanyee - 2012. 03. 22. 21:32

Szerintem aranyos hangja van CeeLo Erinjenek, nekem tetszik.

j-dog - 2012. 03. 27. 15:47

http://www.youtube.com/watch?v=Yb8GYTqqDrw&feature=relmfu ez nálam megütötte a Jesse vs Anthony szintet.Lenyűgőző volt amit csináltak,és a döntéssel is egyetértek . :D

CyClotroniC - 2012. 03. 27. 23:44

Abszolút… Tony Vincent nálam a legnagyobb kedvencek között volt a válogatás után is már, és nem is értem, hogy miért csak CeeLo-nak kellett… Nem lepődnék meg, ha tőle ő lenne a döntős.

glinda - 2012. 03. 28. 20:58

Musicalrajongóként Tony Vincent volt az egyik első nagy kedvencem. Zseniális Simon volt az amúgy elcseszett 2000-es Szupersztár dvd-n (kicsit több kilóval és szőke hajjal), a We Will Rock You musicalt pedig egy fantasztikus szereplőgárda élén ő vitte sikerre anno Londonban. A pályafutását egy ideje már nem követtem igazán, de nem kérdés, hogy ebben a műsorban neki drukkolok :)

j-dog - 2012. 03. 31. 13:03

Megasztár után kifejezetten üdítő volt meghallgatni pár embert újra a voice-ból.:D szerintem a döntős 4: cee-lo csapatjából legnagyobb eséllyel Jamar lesz,de J.Massone és Tony Vincent is esélyes.Adamtől vagy Pip vagy Tony Lucca,Christinatol Jesse vagy Lindsey,Blake-től pedig egyértelműen Jermaine Pault várom döntőbe.

CyClotroniC - 2012. 04. 03. 13:28

Ha nem szurkolást kell mondanom, hanem tippet, akkor

Tony Lucca/Mathai – Tony Vincent – Jesse – Jermaine Paul/Charlotte

Szurkolva meg ilyen döntőt akarok:

Pip – Tony Vincent – Lindsey – Naia

CyClotroniC - 2012. 04. 04. 00:42

Most kezdtem el nézni a tegnapi live showt és Xtina durván jól néz ki. Kb a korábbi részekhez képest fiatalodott egy 5 évet simán… What is this sorcery? :O

Ha 2-2 ember esik ki, akkor szerintem overall-performance alapján, nézve az eddigi összes előadásukat + a bennük rejlő potenciált, akkor… hmmm hát akkor is nehéz dolgom lenne. Azt tudom, hogy nálam Jordis a legfapadosabb a Blake csapatból, és bármennyire is szeretem Naia-t szerintem ő az a másik, akinek mennie kell vagy Charlotte-nak. Jermaine most mellényúlt, de ő a legjobb, RaeLynn igencsak felejthető volt a párbajban, de most az est egyik legjobbja volt, Erin meg erős és képzett hang, de kéne neki valami saját arculat.

Xtina csapatánál Chris, Moses, Ashley nagyon pozitívan meglepett. Lindsey továbbra is unikum és a kedvencem, Jesse meg is fogja nyerni ezt a versenyt, Sera meg szerintem ennek a csapatnak volt a Jordis Unga-ja.

Talán azt mondanám egy kevéske elfogultsággal, hogy Sera/Ashley és Jordis/Charlotte essen ki, de szerintem ők fognak:

Ashley/Moses és Jermaine/Naia… Jermaine-nél tényleg nagyon elcseszték a számválasztást, ráadásul halálslotos első produkció volt… Nem jó dolog az.

menka - 2012. 04. 05. 03:05

Nekem elég nagy csalódás volt ez a live show, az eredményekkel együtt.

A Team Blake iránt el is veszítettem teljesen az érdeklődésemet. Hát most komolyan, Charlotte meg Naia?
Értem én, hogy itt a hang számít, de mind a ketten százszor izgalmasabb zenészek+ előadók mint mondjuk Jermaine Paul vagy Erin. Hozzátetszem, hogy Erin-en nagyon meglepődtem, Blake csapatában simán ő volt a legjobb most.

Jermaine Paul nekem abszolút semmilyen, az a livin’ on a prayer meg kifejezetten rosszul állt neki.
RaeLynn Wake up call-ját meg már háromszor visszanéztem és még mindig nem bírom eldönteni, hogy tetszik-e. A zenei alap nagyon bejövősre sikerült (pedig be vagyok oltva country ellen) alapjában véve RaeLynn-nek sincs rossz hangja és voltak is benne erősebb pillanatok, de összességében olyan volt mintha egy kislány otthon ugrálna a tv előtt a kedvenc számára.

Charlotte volt a kedvencem kb. az egész mezőnyből, de ez a dalválasztás nem sikerült jól, ahogyan Naiának sem. A Paramore dal nagyon langyos volt, Naia hangja meg nem arra rendeltetett, hogy Adele-t énekeljen. Ettől függetlenül még igazán maradhatott volna mindegyikük.

Christina csapata viszont elég szépen alakul (btw Christina tényleg baromi jól nézett ki).

Mosest és Serát egyáltalán nem sajnálom. Chris Mann most tetszett először és meglepő módon Ashley is nagyon jó volt, a sing-offban meg még annál is jobb. Furcsa, hogy közel egy idősek RaeLynn-nel, de színpadi jelenlétben szerintem magasan veri őt.

Jesse-nek meg tényleg remek hangja van, és lehet, hogy egyedül vagyok vele de én utálom azt a fajta hangzsonglőrködést, amit a what a wonderful worldben művelt.

Lindsey még mindig halálosan cuki ezzel visszafogottsággal és szégyenlősséggel, de most ő sem tetszett igazán. Szerintem neki inkább az ilyen elfolyós dalok állnak jól nem pedig az olyanok amiben van kitörési pont. Igazán énekelhetne Fiona Apple-t vagy Lykke Lit.

Remélem a jövő hét jobb lesz és nem potyog ki a maradék kedvencem:(

CyClotroniC - 2012. 04. 05. 10:11

Az igaz, hogy izgalmasak estek ki Blake-től, pedig én még Charlotte-ot nem is szerettem igazán, Naiat igen, de mindketten gyenusok voltak mindkét élő előadásukkal szerintem. Naia esetében Blake a hibás szerintem, hogy lebeszélte a saját vonaláról, míg Charlotte valahogy csak szimplán elvesztette a különcségét az elő két fordulóhoz mérten.

A Blake csapat esetében amúgy az a baj, hogy nem láttam még senkitől, hogy minden körben odarakta volna, pedig eddig nem volt sok. Jermaine Paul például a párbajnál veszett jó volt, ahol RaeLynn borzasztó és fordítva. Én mondjuk őket mindenképpen továbbvittem volna, mert J.P. szerintem a csapat legerősebb pontja, RaeLynn meg aranyos, és a live shownál nagyon jól állt neki a Wake Up Call (pedig én se rajongok a countryért, de ez a mélyebb, affektálósan öblös előadásmódja nálam működik).

Szóval abban maximálisan egyetértek, hogy ők a dalválasztással és az élőprodukciójukkal nem hozták azt, ami lehetett volna bennük és ezért kellett menniük. Erin meg hiába jó énekes, tehetségkutatóban sose jót keresek, hanem egyedit, mert már vannak a piacon nagyon jók, olyan kell nekem, aki még nincs, vagy csak kevés van.

Chris Mann szerintem is most volt a legjobb, eddig nem láttam benne fantáziát… Jesse meg megnyeri az egészet, csak olyan számot kell neki adni, amiben zsonglőrködhet. Pont Xtinának van egy csomó ilyenje, énekeljen azt. Lindsey meg továbbra is a kedvenc, de én nem adnék neki Lykke Lit vagy Björköt vagy Fionát vagy ilyesmit. Ő pont attól nagyszerű, hogy tucatszámból tudja hozni a stílusukat, átalakít, feldolgoz, ez pedig nálam mocskos nagy erény. Ashley meg javult, de semmi extra, ő megy úgyis a következő kettesben, remélem Jesse mellett Lindsey még marad az elődöntőig.

(ezt csak bónuszként Lindsey-től, a fullos verziója a Say Aah-nak, kicsit más mint az audition verziót, de még mindig nagyon jó: http://www.youtube.com/watch?v=Xrb84_TQ7Lg)

Adamnél én egy Pip-TonyLucca-Katrina továbbjutásnak örülnék (Mathai engem végtelenül irritál, pedig úgy látszik, hogy mindenki szereti, csak én nem értem). CeeLo-nál pedig teljesen nobrainer nekem a jó és a hanyagolható tábor. Juliet-Jamar-TonyVincent kell, főleg az utóbbi, az a csávó embertelen jó.

Összességében szerintem Xtina-tól a legjobbak mentek tovább, Blake esetében pedig max Naia hiányzik, de ha azt veszek, hogy csalódtam benne mindig az audition után, talán már ő sem.

menka - 2012. 04. 05. 13:46

Lindseyvel kapcsolatban lehet, hogy igazad van. A Say Aah az egész szezon eddigi legjobb része volt. De szerintem ez a mostani dal nem állt olyan jól neki és ha már nem csinál átdolgozást, akkor inkább énekeljen Fionát:)

Mathait én sem bírom annyira, ő már az a túl cuki kategória, amitől falra mászom. Adamnél én is Pip-Tony Lucca-Katrina párti vagyok. A kedvencem a párbaj óta egyértelműen Pip. Annyira jó volt abban az Amy dalban, hogy kifejezetten zavaró volt, hogy a másik srác beleénekelt:)

Tony Vincent meg érdekes figura. Iszonyú jó hangja van meg tök szuggesztív az egész pali, viszont néhol kicsit túl teátrális nekem. Mármint az előadásmódja. Nyilvánvalóan ezt hozta magával, meg 38 évesen valószínűleg le sem fogja vetkőzni már, úgyhogy felfoghatjuk ezt a saját stílusának is. Amúgy CeeLo-nál nekem is ő a kedvencem, sőt azzal sem lenne gondom ha az egészet ő nyerné.

CyClotroniC - 2012. 04. 05. 14:07

Én már mindenkinek örülök, aki lemezt kap, egyedi volt és megtarthatja az identitását, mert pl Javier Colónról jól lecsiszolták az egyediséget :(

Nálam az álomdöntő a RaeLynn/Jermaine – Pip – T.Vincent – Lindsey, de ezt szerintem max 2 ember fogja képviselni.

Pip mondjuk nálam már a meghallgatáson is kedvenc volt. Van stílusa a srácnak, jó a hangszíne, tisztán artikulál ráadásul még természetes is mellé.

Egyelőre nem tudom, hogy Jesse-t ki verheti meg… Talán ha ő ellaposodik, valaki meg nagyon durván feljön a liveok alatt.

naughtyL - 2012. 04. 06. 11:55

Christina fényévekkel jobban néz ki a szörnyűségesen rettenetes pót/műhaj zuhataga nélkül.

fetomy - 2012. 04. 08. 14:46

Nah, sikerült felhozni magam nekem is :)

Hú, RaeLynn-től mikor továbbjutott az a masszív holy shit nagyon aranyos volt :D Egyébként ő volt a liveokban az egyik kedvencem, persze amúgyis az, és a countryt is imádom, de lényeg, hogy szerintem baromijó volt.
Innen még Jordist bírom,erős és jó a hangszíne, Erin szimpatikus, de semmi extra, akárcsak Jermaine, Charlotte és Naia pedig olyan szeretem is meg nem is, egyedi is meg nem is, bánom is hogy kiestek meg nem is… Charlotte-tól többet vártam, és én nem gondolom, hogy csak a dalválasztáson múlott. Attól még lehetett volna egyedin énekelni, ami meg nem jött össze.

Xtinától nyilván Lindsey abszolút favoritom RaeLynn mellett, ráadásul imádom az ilyen stílusú előadást, amit ő hozott látványban, énekben és összhatásban is. Serah-t nem bírtam főleg mert annyit mondogatta már minden kommentre a WOW-t, mint anno Stacy az X-ben ahányszor sírt meg egyebek. Mosest sajnáltam, kedvelem akik tudnak énekelni és hip-hopban nyomulni is, de hát persze már ez is sok volt ahova jutott. Ashley nem volt rossz, de nem tudott megfogni, Chris Mann meg elég jó, de ő is kilóg szerintem a műsorból ahogyan Moses. Jesse meg jó, de nem tud megfogni.

Összességében nekem nagyon pozitív volt ez a hét, a jövő hetitől viszont félek. CeeLo-tól Juliet, Erin, James és Tony Vincent is nagyon bejön, mindegyiket nagyon nagyon sajnálnám ha kiesne :/ Adamtől Pip, Angel és ahogy látom mindenkivel ellentétben ( :D ) Mathai a kedvencem. Remélem azért ebből a 7-ből egy 4-6 legalább továbbmegy :)

tom - 2012. 04. 10. 21:39

Hát ez sokkal jobb volt mint a legutóbbi hét.Jamar szerintem toronymagasan a mezőny legjobbja,és az egyetlen akit hallgatnék utcán is akár.Juliet most nagyon jól tolta,valamint J Massone is.Tony Vincentnek szar számot adtak,de viszonylag ügyesen lenyomta.Furcsa,hogy eleinte Cee-lo csapata tünt a leginkább szedett-vedett-nek,de most szerintem onnan fog kikerülni a győztes,innen látszik,hogy nem feltéten azok a legjobbak akikre a legtöbb szék megfordul először…

CyClotroniC - 2012. 04. 11. 01:02

Fúúú hát nekem ez pont középszerűbb mint a múltheti… Lehet, hogy több jó éneklés volt, de nem tartottam annyira eredetinek. Ebből az adagból engem továbbra is csak a Pip-T.Vincent-Juliet trió mozgatott meg. Jamar tehetséges, hatalmas bulit csinált, de szerintem semmi extra nem volt benne. Mondjuk összességében a tavalyi évhez hasonlóan én megint csalódtam a LIVE-részben. Ahogy a válogatónál és a párbajnál simán az X fölé tudni nőni a Voice, addig nálam ez az élő résznél nem működik. A Megánál divatos ezt elővenni, de szerintem a zúzós számoknál itt is szar a hangosítás, Jamar is teljesen elveszett a zenében, ezért se éreztem annyira jónak.

fetomy - 2012. 04. 11. 13:31

Igazság szerint Chessa azóta unszimpatikus, mióta “kiverte” Angie-t, de most már méginkább. Nem hiszem el, hogy Tonyt és Erint ki kellett rakni érte, komoly csalódás ez. Egyiküket megértettem volna, de hogy mindkettő az már sok. Alapból is bírtam őket, de a Sweet Dreams és a Your song…. Két top kedvencem ezekben a műsorokban és még ha előbbiből az X-es Tiah-tól jobban tetszett, utóbbiból pedig Janeté a top, akkor is imádtam mindkettőt..

btw örülök Pip, és Juliet továbbjutásának, Katrina és Chessa pedig továbbra is áttekerősek maradnak sajnos.

Egyébként Mathai elvesztette kicsit a szimpátiámat. Az a túlzott “confidence” sem szimpatikus az meg végképp nem, hogy túl sokat énekel magasan, amikor már inkább kislányos vinnyogásnak hat, miközben a lágyabb, mélyebb hangoknál sokkal jobban kijön egy kicsit különlegesebb hang. Hát mindegy, ez ilyen dolog, van még 2-3 olyan aki miatt nézem, de ha kövi fordulóban ők is kiesnek, átváltok a maradék 1-2 énekes youtube videójára inkább.

CyClotroniC - 2012. 04. 11. 13:47

fetomy: Az egy dolog, de Cheesa hóóót nulla, affektálóan ad elő mindent, abszolút nem kellemes hallgatni, egy vicc. Tony Vincent egy egyéniség volt legalább, ennek a csajnak meg nulla karizmája van. Mondjuk akiket a zsűri ment meg, az úgyis csak egy hetet nyer vele, mert belőlük még elődöntős sem lesz szerintem.

Katrina-t bírom, ő tényleg egy kicsit Adeles, de pont ezért csak mérsékelten szerethető, mert mindig kicsit piaci utánzat érzésem lesz tőle, ha valakit nagyon mássá akarnak faragni.

Akikre még KICSIT IS kíváncsi vagyok, és jó lenne ha innen őket nyomnák tovább:
– Pip & Katrina
– RaeLynn & Jermaine
– Lindsey & Jesse
– Juliet & Jamar

Na és itt jön a gondom, hogy ebből a 8 névből szerintem 3 jut csak tovább az elődöntőkbe, nagyon-nagyon talán 4. Főleg Linsdey-ért szurkolok, mert tőle érzem, hogy valami pluszt kaphatok még. Az tuti hogy Xtina csapatnál Jesset nyomja tovább a nézősereg, de remélem, hogy Xtina inkább Lindseyt tolja be mellé.

fetomy - 2012. 04. 11. 15:38

Katrina a “Poor man’s Adele” karakterrel már nem szimpatikus, mert Adele-nek is tetszik pár száma, de egyáltalán nem szimpatizálok vele. Katrinában pedig egyszerűen nem szimpatikus az sem, ahogy beszél, a mimikája, pedig hallgatni nem rossz, csak néznem.

RaeLynn-Lindsey-Juliet akiket te is írtál, ők nálam már a mindenképp akarom szint. Előbbi kettőt már én is elmondtam, Julietben pedig nagyon tetszik ez az old school garage rock stílus. Szeretem is és nagyon hiányzik is ez a mai rádiókból. Meg hát miatta imádtam mindig is az Automatic Lovelettert :)

menka - 2012. 04. 11. 17:40

Kicsit kezdem elveszíteni a hitem a műsorban. Ez már megint mi volt?

A Team Adam tegnap nálam egy az egyben betli volt. Katrinának szeretem a hangját, de nekem sem szimpatikus ez a “Poor man’s Adele” karakter. A vicc az, hogy mielőtt hozzányúltak volna, ez nem is volt annyira feltűnő, de tegnap még a haját is olyanra fésülték. Nem is igazán értem, hogy ezzel mi a koncepció.

Tony Luccával kapcsolatban kicsit egyetértek Christinával, de mondjuk az ő helyében megtartottam volna magamnak a véleményemet. Szerencsétlennek tök rosszul esett.

Kim szerintem megérdemelten ment haza, Karlának meg már Orlando Napierrel szemben ki kellett volna esnie.
Mathai nekem még mindig nem, és kicsit Pip is csalódás volt. A stílus és az elegancia ami megvolt az előző két alkalommal, az valahogy most elveszett.

Bírom Adam-et, de kicsit szerintem ez az ő sara is. A dalok közül sem volt egyik sem igazán jó versenydal.

CeeLo-nál Juliet elképesztően jó volt. A live showk alatt eddig tényleg az övé volt a legjobb produkció. Tetszett Jamar is és teljesen meglepő módon James Massone is. Nem mondom, hogy hú de jól énekel, de van egy tök aranyos kisugárzása. Ő a fiúMathai, csak kevésbé idegesítő formában:)

Cheesa nekem sem volt szimpatikus már az elejétől, de most ugrott két kategóriát lefelé. Lehet, hogy tud énekelni, de karizmája az valóban nincs. Tonyt meg CeeLo végezte ki azzal a Tears for Fears dallal. Soha nem adtam volna neki ezt a számot. Mennyivel jobb volt már a Sweet Dreams.

A legnagyobb csalódás a műsorban egyébként az, hogy más műsorokkal szemben, ahol évadonként csak egy vagy kettő izgalmas karakterű énekes van, itt volt 6-7 is, és a többségüket lazán kiszórták.
Azért belegondolva röhej, hogy egy Cheesa meg egy Erin Willett versenyben van miközben egy Tony Vincent vagy Charlotte Sometimes nincs.

CyClotroniC - 2012. 04. 11. 18:15

Teljesen osztom ezt amúgy… Mondjuk én egyediség párti vagyok, így hiába voltak hibák Naia vagy Charlotte produkciójában, inkább én is őket, mint Erint, hiába énekel utóbbi jobban, pedig még Charlotte nem is volt kedvenc nálam…

Eddig Tony Vincent a legfájóbb veszteség, tudtam, hogy nem nyerhet, de ilyen korai távozást nem vártam volna tőle, főleg nem CeeLo dupla hibájából.

Kíváncsi vagyok a UK verzió tud-e majd működni az élő fázisban, mert egyelőre ott sincsenek nagyon durva vokálok, de több az egyéniség valahogy. Ráadásul a zsűrit is tartom annyira kreatívnak, hogy merészek merjenek lenni. Az X azért jó az élő műsorban, mert ott támogatják kicsit az ilyen próbálkozásokat. Jessie-ből, sőt will.i.autotune-tól is kifejezetten jó zsűrimunkát várok majd. Danny-től a jó számválasztásokat várom, mert egy jófajta ízlésű előadónak tartom, a Sir pedig rejtély, hogy mit fog alkotni, de szerintem ő marad a konzervatívabb vonalnál. Majd meglátjuk :)

fetomy - 2012. 04. 11. 18:20

Charlotte-al nekem annyi problémám lett, hogy amellett, hogy elveszett az az egyedisége, ami az elején megvolt, eléggé nagyképűnek is éreztem már. Pedig nagyon bírtam az elején. Erin meg szimpatikusabb, de gyengébb, szóval ha ezt félreteszem tényleg inkább Charlotte-nak kéne itt lennie.

Meg most jut eszembe, Cheesa-ellenszenvem első pillanata akkor jött el, mikor egy pillanatra mutatták a battle-ben, ahogyan Angie-re nézett, mikor ő énekelt…

CyClotroniC - 2012. 04. 11. 18:28

Charlotte nagyon nagyon nagyképű volt, viszont bármennyire is nem tetszett, részben emiatt, a párbaj jó volt, és érdekesen artikulál éneklés közben, sőt idővel a *MEH* kategóriás Apologize is kifejezetten tetszetőssé vált nálam többszöri hallgatásra.

Cheesa-nál pedig az ellenszenvre rátesz sajnos az is, hogy abszolút szomorkás és flegma arca van, amit nem kellemes nézni. Tipikusan unott tinifeje van, és pont ettől nincs semmi szuggesztív a produkcióiban sem.

menka - 2012. 04. 11. 21:41

Ez fura, én Charlotte-ot soha nem éreztem nagyképűnek, inkább flegmának (nem kimondottan rossz értelemben). Ez a flegmaság érződik az énekstílusán és szerintem ettől van az az érdekes artikuláció, amit én is nagyon bírok. (Jó, hogy van fent sok dala a youtube-on:))

Enyhe teátrálisság ide vagy oda Charlotte mellett nekem is Tony a legfájóbb veszteség:(
Most már csak Pipnek és Lindseynek meg talán Julietnek drukkolok úgy igazán.

De mondjuk ezek után simán el tudok képzelni egy RaeLynn-Jesse- Mathai- Jamar négyesdöntőt. Ott mondjuk nekem már tök mindegy lenne, hogy ki nyer:)

fsanyee - 2012. 04. 11. 22:20

erin :(
hajra lindsey!!!

CyClotroniC - 2012. 04. 17. 11:51

Előre szólok, hátha így nem futtok bele, hogy ma valamiért volt coach-elimination már a The Voice-ban. Csak fel akartam menni a wiki-re megnézni a számválasztásokat, és láttam, hogy Xtina és Blake is kitett már 1-1 versenyzőt, szóval ne tegyétek, ha nem akartok spoilerbe futni. Az egyik döntés mocskosul meglepett, de nagyon, így most előre kell vennem, hogy meg tudjam hogy mi történt :P

fetomy - 2012. 04. 17. 12:25

SZPOLJER, ha esetleg valaki lenne olyan merész, hogy úgy jön ide, hogy még nem látta :)

Baromira meglepett ez a Team Xtina elimination. Féltettem nagyon Lindseyt, hátha majd őt küldi haza, főleg miután mondott vmi olyasmit, hogy változatosságot is akar, előtte meg ugye Lindseynek pont azt mondta, hogy túl egydimenzionális amit énekel. De örülök, hogy így alakult, bár tőle csak Lindsey érdekel.
Blake-től nyilvánvaló volt, hogy a héten ha 2 kieső lesz, az Jordis és Erin, amit nagyon sajnálok, mert nekem a srác még ha szimpatikus is, zeneileg egyáltlán nem jön be, Jordist meg szerettem, főleg mert nagyon hasonlít a hangja egy kedvenc énekesnőmére, de hát evvan. Fő, hogy RaeLynn maradt :) Amíg ő és Lindsey itt van, addig van értelme néznem :)

Amúgy az ausztrál voice-ról lesz cikk, vagy csak én nézem? :D

CyClotroniC - 2012. 04. 17. 12:57

EHETI KIESÉS SPOILERR:

fetomy: a másik kieső tipped Blakenél szerintem nem vehető 100%-ra azért, de Xtina engem is durván meglepett, bár szerintem kiszórta azt, aki megnyerhette volna kisujjból a műsort. Most már Jermaine-t tartom a legesélyesebbnek a végén, de RaeLynn elődöntőjét tényleg nem venném 100%-ra.

Ausztrálnál meg reménykedem még egy 720p-ben, mert HD sznob vagyok :D

BoaP - 2012. 04. 17. 14:02

Christina! miért?????

FZolee - 2012. 04. 17. 17:38

Én még szerintem sose írtam ide, csak read only módban vagyok, de ez azért engem is meglepett eléggé :\

fetomy - 2012. 04. 17. 18:25

Cyclo: Azért nem gondolom, hogy raelynn kiesne, mert meglepne ha kisebb bázisa lenne mint Erinnek. Jermaine tuti bejutó, valóban nem sima az Erin out, csak meglepődnék ha nem így lenne :) Meg persze titkon remélem is, mert már kevés nagy kedvencem van bent, nem szeretném itt is kihagyni a döntőt :)

Ausztrálnál szerintem nem lesz HD. X-ekből sem volt, mert én úgy emlékszem ők nem abban sugároznak. De szerintem érdemes bepróbálni mert ahogy az X-nél itt is lazább a műsor, sok a nevetés, és van pár -szvsz- igen komoly produkció. Az egyikük pl. felkerülés után kb. azonnal 4. az ausztrál itunes letöltési listán, plusz egy nagyon durva csaj volt, aki után kb. 5 mp-el az első hang után egyszerre fordultak meg mind a 4-en :) Amúgy naponta van 1 rész egyelőre. Linkelném, de tiltják őket youtube-ról sajnos, de én azt mondom azért ha nem is jön HD, érdemes 1 próbát tenni :)

CyClotroniC - 2012. 04. 17. 18:40

Oké, oké, UK írásnál is írták, igazából úgy lesz teljes a The Voice élmény, ha itt is ránézek akkor mindháromra, de írni nem tudom, hogy mikor fogok róla. Kicsit lutri nekem, hogy Sealt leszámítva nagyon fogalmatlanul állok az ottani zsűri előtt, de legalábbis nincsenek elvárásaim egyáltalán :) Mondjuk nekem a UK és a US is bejött (live-ot leszámítva), pedig már ez a kettő is nagyon más jellegű szerintem. A US kicsit profiskodóbb, a UK családiasabb, de nem vagyok benne biztos, hogy a UK-t szeretem-e jobban, az viszont fix, hogy eddig nekem a 8 zsűritagból Jessie J a csúcs azzal, ahogy kommunikál a kamerával, ahogy bulizik, ahogy lelkendezik, az arcmimikája és persze az, ahogy néha ütemre oda tud vágni a gombra ;D

fetomy - 2012. 04. 17. 20:34

Nekem ez úgy van, hogy a US a keményen, esetenként trágáran poénos, a UK a teljesen kimért, elegáns viszonylag ritkábban poénos, az Aussie pedig amolyan családiasan poénos :) A UK coachoktól nekem ami nem annyira jön be, hogy Danny javarészt csak akkor forog, ha előtte meggyőzött már valakit, hogy megforduljon. Na de mindegy, ha írsz legalább lesz hol beszélni róla, ha nem hát nem, de azért ha időd engedi nézz bele :) Persze az én ízlésem egyáltalán nem mérvadó, de sztem szimpi az ottani coach gárda is :)

Amúgy ha esetleg tudsz elérhetőséget az írhez jelezd valahol kérlek, mert azt is nézném :DD

CyClotroniC - 2012. 04. 18. 11:27

RESULT SHOW SPOILER:

fetomy: mondtam :( Bár eddig őszintén szólva nem lepett meg, A Blake top2-t erre tippeltem eddig is, Jermaine lesz a döntős szerintem, Xtina viszont meglepett, mert Jesse-t győzelemre vártam, viszont, a 2-3. helyre nála én is Lindseyt és Christ tettem. CeeLo-nál nem lesz egyszerű azt a kettőt kiválasztani. Juliet és Jamar lenne nálam a nyersségük és az erejük miatt, de tartok tőle, hogy szépfiú és citromfej megy tovább pont :(

Ja és még annyit, hogy ez a két live show most klasszisokkal verte az előző két hetet szerintem. Talán először élveztem a Voice-t élőben.

menka - 2012. 04. 18. 16:06

Hát ez érdekes volt. Meglepődtem én is, hogy Christina szemrebbenés megvált a hangzsonglőrtől. Szerintem ő a két lányt vitte volna tovább, és talán úgy gondolkodott, hogy Chris Mannt előbb kiszórják a nézők mint Jesse-t.
Számomra mondjuk érthetetlen, hogy azután a borzalmas Viva la Vida után, hogyan maradhatott Chris, viszont annak örülök, hogy Lindsey is ott van még.
A Team Blake-ből nem bírtam igazán senkit, de RaeLynnt legalább mindig vártam, hogy mit alkot. Nem is értem, hogy Erinben mit lát Blake, mert amellett, hogy nem jön át a személyisége, szerintem a hangja sem akkora, hogy indokolná a bentmaradását. Jermaine meg valahogy abszolút nem az én világom.
Most akkor a következő körben a nézők döntenek egyedül?
Amúgy ez a result show egy kicsit sok volt a bojbenddel meg Bieberrel. De Christina iszonyú vicces fejet vágott amikor JB odament jópofizni:)

CyClotroniC - 2012. 04. 18. 17:18

“Számomra mondjuk érthetetlen, hogy azután a borzalmas Viva la Vida után, hogyan maradhatott Chris”

Szerintem kifejezetten az egész este leggyengébb előadása volt, erre a nézők #1 helyen vitték tovább. Mondjuk én őt szórtam volna ki eleve. Ashley viszont tényleg durván feljavult. Erinnel meg az a baj, amit te is leírtál, hogy nulla személyiség van a produkcióiban. RaeLynn a maga kis hibáival legalább baromi élethű lelkesen keménykedő tinilány, azonnal beazonosítható a mezőnyben.

AlrightSir - 2012. 04. 18. 20:10

RaeLynn-t nagyon sajnáltam, nem az én ízlésvilágom a stílusa, de hihetetlen jelenléte volt a színpadon. Azt hittem Blake őt fogja tovább vinni. Erin olyan semmilyen, a néger csávó meg jó, jó, de nem nagyon tud kilépni a volt vokalista szerepéből.

Christina döntésén nagyot néztem, ahogy Adam is. Jesse kiváló énekes volt, habár a Halo utolsó részének végig yeahyeahyeah-zése számomra elrontotta az egész produkciót. Lindsey-nek örülök, a párbajdal kifejezetten tetszett.

Én Lindsey-t és Jesse-t, Blake-től pedig ReaLynn-t és Jordis-t vittem volna tovább. Szóval nekem Team Blake OFF.

Amúgy mi volt ez a Bieber-es jelenet? Olyan esetlennek és hirtelennek tűnt az egész. Az Adam-mel való beszélgetésük a valamilyen “super group”-ról is olyan volt, mintha lusták lettek volna felhívni egymást, és így megbeszélték, hamár összetalálkoztak. (gondolom valami collabról lehetett szó, amit Adam lemondott így elő adásban lol). Meg mehetne a hét idézetének az, hogy
“-And I’d like to officially invite you to perform that wonderful single of the finale of The Voice!
-Really? Ummm okay.
-Are you in?
-I’m in.”
Elfelejtett szólni a menedzsere, vagy mi a szösz?

CyClotroniC - 2012. 04. 18. 20:56

Nálam Ashley durván feljött, lehet, hogy Lindsey mellett inkább őt vittem volna Jesse helyett, bár Jesse tuti népszerűbb (mondjuk én pont csak a végén lévő imprózást találtam értékelhetőnek, a többi szürke volt tőle). Lindsey-től meg ez a Say Aah után ez a párbaj dal volt a legerősebb, érdemes összevetni az eredetivel :)

Blaketől meg Jermaine magasan veri a mezőnyét szerintem, egyáltalán nem éreztem most vokalistásnak az előadását, de tény, hogy egyediség sincs annyi a karakterben. RaeLynnt és őt vittem volna tovább, nekem Erin és Jordis nagyon tucatelőadó volt.

Bieber meg szerintem játszotta a laza nyikhajt, hogy ó meghívtatok, hát jó, akkor eljövök, miért is ne. Az image része ;D

fetomy - 2012. 04. 19. 00:19

Jólvan akkor a teljes műsor nekem off. A maradék kb. 2 illetőt (Lindsey és Juliet) megnézem majd youtube-on aztán kész. Gondoltam, hogy RaeLynn bottom2-ban lesz, mivel Jermaine tipikusan nézők kedvence, de azért gondoltam csak nem Erint viszi tovább Blake, de hát ez van.

Bizonyára mostanra tényleg már túl sok lett ez az évi 10 tehetségkutató nekem, de akkoris szeretnék végre egy olyat, ahol a nulla egyediségű kiabálás vs nem hibátlan egyediség csatában utóbbit részesítik előnyben.
Kemény, hogy tényleg már minimum 25 ilyen műsort néztem, és eddig ha jól emlékszem az Altiyan-os aussie XF volt az egyetlen, aminek az elsőtől az utolsó percig minden másodpercét végignéztem…

CyClotroniC - 2012. 04. 19. 00:52

RaeLynn-nel szerintem csak az volt a baj, hogy kamaszosan pimasz természete volt. Nekem pont ettől tette szerethetővé a countryt, ami nem is a kedvencem, sőt, de neki jól állt, bár gyanítom, hogy a szoknyában vonagló tinilány nem sok embert nyert meg magának. Mondjuk én döntőbe biztosan nem vártam volna, és Lindseyt se várom. Juliet se lesz a fináléban szerintem, bár ő pont kiabálós énekes ;)

Mondjuk az a finálé lesz, amire számítok (Jermaine-Mathai-Chris-James), akkor az nagyon érdektelen lesz számomra is… Azt már remélem Jermaine nyeri akkor, persze még lehetnek meglepetések és csodák. Nekem már az is az volt, hogy végre jó volt a LIVE hét :D

fetomy - 2012. 04. 19. 01:35

Kiabálás alatt nem azt értem én személy szerint, hogy úgymond hangosan énekel :) Hanem hogy nincs felismerhető stílusa, hangja sem igazán, hanem abból él meg, hogy hibátlanul kiénekli a hangokat. Ezek a tipikus ilyen Melanie Amaro jellegű dolgok, akiknek rendszeresen beadják a Whitney Houston, Adele, stb.. kategóriájú dalokat, amikben aztán kiereszthetik állandóan, éjjel-nappal, kitarthatják évekig a hangokat és mindenki beájul tőle a szék alá. Nyilván tök jó dolog, hogy bármilyen hangot kiénekel meg minden, csak nekem ez a stílus baromi unalmas. Ki vannak utálva minden ilyen műsorból úgymond az egyedi előadók, mert mondjuk itt-ott hamisak, és mindenki be van ájulva ezektől a hatalmas énekesektől, merthogy ha valaki énekes akar lenni, ne legyen pl. hamis. Szerintem meg ha valaki énekes akar lenni, akkor amikor leadják a rádióban egy dalát, ne az legyen a fejemben, hogy “Ez meg ki?”.

Ma pl. hallottam 2 dalt, amit most hallottam először. Kocsis Tibié után ha nem mondják, hogy ő az, mostanáig nem tudnám, Kállay-Saunders Andrásét meg két szó után felismertem. Hozzáteszem egyiket sem szerettem, de előbbi agyonimádott győztes, utóbbi meg nem is tudom már hányadik lett, de nálam a kettő közül csak KSA egy felfedezett énekes.

fetomy - 2012. 04. 19. 01:46

Juliet pl. lehet, hogy kiabál, de abszolút egyedi stílussal és hanggal rendelkezik, ami ráadásul manapság már nem nagyon van jelen. Valószínű, ha ez lenne agyonjátszva mindenhol, ez is unalmas lehetne, de így nem az.

Aki meg elénekel egy pl. Adele dalt ugyanúgy, ahogy Adele, az nálam onnantól tekerős énekes, mert akkor már az eredeti jobb.

AlrightSir - 2012. 04. 19. 13:37

CyClotroniC: Nekem is Ashley is a “kiabálós” kategória, de hát nem vagyunk egyformák. :) Jordis igazából a meghallgatáson nagyon tetszett, nagyon sok erő és érzelem volt benne. Kár, hogy az élő adásokra ez eltűnt.

fetomy-val meg egyetértek, elnézegetem ezeket a tehetségkutatókat, de általában jó ha van 1-2 énekes, aki igazán lázba hoz. Most ilyen Juliet.

CyClotroniC - 2012. 04. 19. 14:54

Az 1-2 jó… sőt már tényleg ritka, ha valaki a végéig ki tud tartani… Az elmúlt 3-4 évből nekem csak az utolsó két brit X volt amit végignéztem, de igazán csak Cher Lloyd volt aki nagyon durván bejött.

Julietet amúgyis én is szeretem, Tony Vincent hiányában remélem ő döntőzik CeeLo-tól, de én abban se bíznék, hogy az elődöntőbe bejut. Az Adele-os megjegyzésen meg egyetértek… Ezért nem szeretem általában a “dívákat” az ilyen versenyeken.

Thomas - 2012. 04. 19. 18:40

CyClotroniC: én is belefutottam a wikipedian kedden a kiesettekbe:) Ezért nagyon örülök, hogy állandóan változik a szabály… meg így, ebben a formában semmi értelme, hogy múltkor megmentettek valakit, akit most az előadás után ki is pakolhatnak egyből. Blake meg is tette Jordissal, aki szerinte tökéletes volt, mégsem tudtuk meg, hogy a nézőknek jobban tetszett-e. Ez csak azért fáj nekem, mert nemcsak hogy az egyik kedvencem volt, de a válogató után őt vártam volna Blake csapatából a döntőbe. A kedvencem RaeLynn volt, egyszerűen imádnivaló az a csaj, és a mostani előadása nálam az est fénypontja volt. Úgy tűnt, hogy Blake is szereti, őt választotta ki a country előadói közül, azt hittem tovább is viszi, erre őt is kiejtette… Azt gondoltam, hogy a nép majd nem szavaz rá, és a 8 között elvérzik, de hogy Blake ejti ki… na ez előtt értetlenül állok. Ha jövőre még egyetlen country énekes is válassza Blake-et, onnantól egyértelmű, hogy előre be vannak osztva a csapatok, és nem a versenyző választ, mert ebből a 2 évadból kiderült, hogy ő nemhogy kedvez nekik, hanem hátrányban vannak nála. Nem volt rossz amúgy senki, Jermaine is jó énekes, Erin is, de én a másik két lányt jobban szerettem, ennyi:)
A másik csapatban annyi különbség van, hogy Lindsey és Chris nagyon nem az én stílusom, ráadásul Lindsey nem is tud tisztán énekelni, szóval én biztos hogy a másik két énekest választottam volna (Ashley is hamis szokott lenni, de ő legalább szimpatikus), de ez már nem érdekel különösebben a két kedvencem elvesztése mellett:(

Thomas - 2012. 04. 19. 18:49

Persze az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy én biztos hogy elfogult vagyok a country énekesekkel szemben, sokat hallgatok Jason Aldean-t és Sara Evans-t is, amit ugye Jordis énekelt, és szerintem is tökéletes közeli volt, egyedül azt nem értettem, hogy miért vitte fel két helyen a hangját, ahol nem kellett volna…. mindegy. Az If I Die Young az egyik kedven dalom, amit RaeLynn másnap énekelt, a The Band Perry meg az egyik kedvenc együttesem:) Szóval ezek nagyon találkoztak a zenei ízlésemmel:)

CyClotroniC - 2012. 04. 19. 18:55

RaeLynn különleges volt, de max Adamnél lehetett volna még esélye, Xtina és CeeLo tuti nem vitte volna őt sokáig, sőt szerintem náluk ideáig se jutott volna.

Lindsey meg nekem azért is a kedvencem továbbra is, mert a válogatós ‘SAY AAH’ előadása volt a legjobb, amit idén a műsorban hallottam, a stúdió verziós a kicsit zúzós lezárással még talán jobb is volt, azóta naponta előkerül nálam. Plusz a párbaj dallal megint valami fantasztikusan hozott, és végre jó volt élőben is (mert a két “fő” produkciójától én se voltam elájulva). Mondjuk nekem tavaly is Dia Frampton lett a legemlékezetesebb a Heartless-szel, szóval nagyon bejönnek az egyedibb, törékenyebb, akár még kissé tökéletlen női előadások. Plusz nálam mindig nagy siker, ha egy alapvetően gagyi számból csinálnak valami nagyon jót, és ezek remek példák rá.

Most hogy a UK-nál vége a válogatásnak, talán ott erősebb lett a mezőny, és az AU-ba még nem néztem bele, de a US-nél tényleg megint megfakultunk a szezon végére. Előre félek, hogy CeeLo-nál pont Jamar és Juliet megy majd haza, a tök nulla Cheesa és a szépfiú meg megy elődöntőzni… Adamnél meg nekem mindegy, csak Pip menjen tovább és Mathai essen ki :)

Thomas - 2012. 04. 19. 19:10

Az lehet, hogy ők még a párbajnál kiejtették volna, de ha mondjuk 2 country előadó kerül hozzájuk, összerakják őket, RaeLynn továbbjuthat, és akkor ugyanúgy bejuthatott volna a 16-ba nézői szavazattal (még én is szavaztam rá facebookon mindkét alkalommal, ebben az egyben tetszik jobban a Voice, hogy itt nem ellenőriznek IP-t:). De most megint mondhatnám, hogy mennyire bosszant a formátum, mert én nem 4, hanem legalább 40 előadást szerettem volna hallani RaeLynn-től:) Persze lehet, ha az Idolban indul, még a 24-be se került volna be, de ezt már sosem fogom megtudni:)
Lindsey tényleg olyan, mint Dia volt, nekem egyikük se lett kedvenc, úgy néz ki, tényleg nem ez az én stílusom. Stúdió felvételeket idén nem is hallottam, most épp elég volt az Idolosokat hallgatni, tavaly is akkor kaptam rá, amikor már az Idol végetért:)
Megmondom őszintén, én a UK-nek csak pilotjába néztem bele, de Jessie J olyan szinten idegesített, hogy azt mondtam, nincs az az isten, hogy ezzel kínozzam magam:) Meg potenciális kedvencet sem találtam az első részben, így azt annyiban is hagytam. Így is nézek 4 tehetségkutatót + néhány egyéb reality-t, mert még a magyarokkal is igyekszem azért képben lenni:)

Thomas - 2012. 04. 19. 19:14

Jajj, Cheesa-t én sem bírom, meg a szépfiút sem. Azért az gyönyörű lenne, ha jövő héten is azok jutnának tovább, akiket nem szeretek:( Még Julietet, Mathai-t és Katrinat szeretem a bentmaradtak közül, innen meg Jermaine-t, a többiek nem nagyon érdekelnek… na jó, talán még Jamar:)

CyClotroniC - 2012. 04. 19. 19:17

“de Jessie J olyan szinten idegesített”

Én meg azt mondtam 10 perc után, hogy legjobb arc judge ever a csaj, annyira önfeledten természetes és laza volt. Én nem szeretem a karót nyelten szakmázgató, “profiskodó” figurákat, és ő nála kellően elkapott ez a “fan-feeling”, mert nagyon érződik rajta, hogy jól érzi magát. Főleg hogy azóta is a legelső fellépő, a Price Tag-es, gitáros Jessica Hammond a topkedvencem, meg az Eminem-mashupos gitáros gyerek is bejött. Pedig Jessie-t amúgy eddig nem is kedveltem annyira, mint énekest nagyon jónak tartom, a számainak a fele is tetszik, de az meglepett, hogy ennyire kedvelhető.

Szóval a tanulság asszem az, hogy furcsa egy dolog az ízlés ;D

Thomas - 2012. 04. 19. 21:12

Nekem talán Randy Jackson a kedvenc judge-om, rajta is látszik, hogy szereti csinálni, elég rutinos ebben, jól látja/hallja a dolgokat, érthetően meg is tudja fogalmazni a kritikáit, szerintem igazságos mindenkivel, humora is van, egyszóval én adok a véleményére:)

fetomy - 2012. 04. 19. 21:30

Jesse J nálam pont közép :D Jó zsűritag, de nekem annyira nem extra. A három szériát nézve mondjuk egyelőre nincs olyan aki idegesítene egyikben sem hálistennek :)
Amúgy nálam Blake a top, de mondjuk én odavagyok a countryért, főleg amikor alapvetően is úgy beszél az illető ahogyan egy countryt igazán énekelni kell :) Viszont általában pontosan azokért forog, akikért én is megfordulnék, gyakorlatilag leglább 80-90%-ban egyetértek a nyomásaival. Egyedül az nem tetszik benne, hogy a country énekeseknek nincs nagy jövőjük nála, pedig pont azt -is- várnám tőle, hogy nála van esélyük igazán. :/

Az előzőből nekem is Dia volt a kedvenc, igaz őt is nagyon szerettem már a Voice előtt is :)

Thomas - 2012. 04. 19. 22:05

Én tavaly akkor csalódtam nagyot Blake-ben, amikor a leggyengébb emberét, Xenia-t vitte tovább a 8-ba. Idén eddig tök jól megvoltunk, nagyjából egyetértettem vele a párbajoknál (pedig néhányszor ellentmondott a többieknek), de ez, hogy RaeLynn-t kiejtette Erin ellenében, megbocsáthatatlan számomra:) Szóval maradjunk annyiban, hogy ezentúl addig fogom kedvelni, amíg énekel, de ha beül a nagy piros székébe, én többet nem foglalkozom a véleményével:)
Diat ismerted a Voice előtt? Komolyan?:)

fetomy - 2012. 04. 19. 23:05

Hát most én is kiábrándultam kicsit egyébként… De mire jön a következő, úgyis elfelejtem sztem :D

Diát nem személyesen :D De igen, még úgy 4-5 éve regisztráltam last.fm-re, akkor még ingyenes volt a rádió, ami ugye olyan (is lehet), hogy a megadott énekes/együtteshez hasonló előadókat játszik. Asszem Avril rádiójából ismertem meg őket Meg&Dia néven nyomultak a tesójával (meg Juliet bandáját is egyébként innen ismerem), csak akkor ennél zúzósabb stílust képviseltek :) De azt is szeretem, meg ott is már sokszor érezhető volt azért, hogy annyira nem átlagos a hangszíne :) Mindenesetre azért örülök, hogy “puhult” kicsit, jobban áll ez a stílus neki :)

Sok ilyen noname “kedvencem” lett ennek köszönhetően amúgy, remélhetőleg folytatódik a széria és minden évben felkapnak 1-et 1-et legalább :D

Thomas - 2012. 04. 20. 00:14

A last.fm-et régen én is hallgattam, bár főleg country vonalon, ha jól emlékszem:) Csak meguntam, mert nekem fél óránkánt leállt, mindig újra el kellett indítani. A Pandorat jobban szerettem, csak az már akkor sem ment… De az tök jó, hogy megismerted őket:) Persze személyesen még jobb lett volna, de ez se rossz:) Én RaeLynn-t szeretném személyesen megismerni:)) Amikor legutóbb benyögte, hogy “I’m a heartbreaker”, hát kész voltam:)) Ilyen aranyos csajt…:)

AlrightSir - 2012. 04. 24. 22:36

Íme egy kis összefoglaló, amit nézés közben jegyzeteltem(, a pontok az adás előrehaladtával változtak):

Jamar: Azta micsoda kezdés volt! A staging, a hangja, az érzelem, minden passzolt. Bírom a csávót. 10/8

Kathrina: Basszus. Ez is nagyon nagyon jó volt. Tényleg olyan volt, amit a műsor elején mondtak, hogy “úgy kell végig versenyezni, mintha ha az utolsó esélyed lenne”. Eddig egyébként nem nagyon keltette fel az érdeklődésem Kathrina, de most ez betalált. 10/8

Matai: Miért érzem úgy, hogy ez a legerősebb mezőny eddig? Xtina/Blake labdába sem rúghat. Matai egyedi, különleges és olyan jó nézni, ahogy énekel. Igazán könnyed jelenség a színpadon, minden jó értelemben. Viszont az akrobata felesleges volt, többször is elvonta a figyelmem. 10/7

James: Úgy látszik, a romantikus ‘cutie pie’-ból nem tud kilépni. Vagy nem akar. A hangja jó (mondjuk ez itt már nem is kérdés), de nekem túl giccses volt. 10/4

Tony: Úúú b*******. Ez nagyon tetszett!!! Minden percében a képernyőhöz szögezett, ráadásul milyen jól tud szólni egy Britney dal ilyen rock feldolgozásban. Eddig az este kedvence. 10/9

Cheesa: Az örökzöld díva dal. She did justice. Ennyi. 10/5

Pip: Miért nem maradt a zongoránál? Kár, pedig simán egy zongorával sokkal bensőségesebb és eredetibb lett volna. Sajnálom, de azért így sem volt rossz. 10/7

(Adamék közös produkciója de jó volt. Tiszta music jam hangulatom lett!)

Juliet: Azt hiszem ide elég lenne egy pontszámot írnom. De mégse, az ELSŐ hangnál végigsöpört rajtam a libabőr. Aztán két perc tömény jawdrop. Még most is keresem az állam. JÉZUSATYAÚRISTEN ez valami eszméletlen volt. És az utolsó hang után alig bírt felállni, azt se tudta hol van, na ez az, amit keresek egy énekesben, egyszerűen kidobta a szívét-lelkét a közönség elé. Ezek után van egyáltalán feljebb?? Ha amerikai lennék, akkor az összes pénzem az ő szavazataira költeném. 10/10 (de ha ez 10, akkor az összes többi 0,1;0,2;0,3 stb kellene hogy legyen)

Szóval én James-t és Pip-et ejteném ki, habár Kathrina alatt is rezeg a léc. És no lám, be is jött.

Összességében Cee-Lo csapata a legerősebb, aztán jön Adam, majd Christina és Blake. A mostani műsor igazán kitüntetett figyelmet érdemelne, egyszerűen zseniális volt. Nem is tudom igazán, mikor tetszett már tehetségkutatós adás ennyire. Egy képet tudnék ida rakni, ami mindent elmondana a mai adásról: http://images4.fanpop.com/image/photos/21300000/Rainbow-Puke-D-random-21329583-500-382.jpg

CyClotroniC - 2012. 04. 25. 09:55

Jamar: Általában támogatom az eredetitől való elszakadást, de itt valamiért nekem nem jött be, persze ez ízlés kérdés, mert a srác nem igazán rontott el semmit és egyedi is volt.

Katrina: Itt lehet, hogy a számválasztás is rátett egy lapáttal, de jelenleg a sallangmentes power-énekesek közül nekem ő a kedvencem a versenyben. A hangszíne nagyon bejön, és Erintől, Cheesatól egyértelműen árnyaltabb és jobb előadó. Talán most volt a legjobb.

Mathai: Nekem továbbra sem… Se a hangja nem tetszik, se az amit játszik vele. Most se győzött meg másról, de biztos valakinek ez is tetszett.

James: A mostani nyálas és szépfiú énekesek szintjét simán hozza a srác, talán még meg is ugorja, de ennek nem én vagyok a célcsoportja, ez nekem túl tiszta és plasztikus volt.

Tony: Először éreztem benne valami pluszt talán, de nekem még így is kevés a srác. Nem tudásra, pusztán abból a szempontból, hogy érdeklődjek iránta. Mellesleg a ‘Baby One More Time’-ot sokkal, de sokkal jobban coverelte Matt Cardle az The X-Factor UK-ben: http://www.youtube.com/watch?v=K4mfUyjfuA0

Cheesa: A szokásos díva dal. Abszolút jól hozta, és több van benne, mint amennyit eddig gondoltam volna, elismerem, de semmi extrát nem tett vele, ami miatt nekem most örülnöm kéne. És még egy az affektálósan öblös éneklése mindig zavar :S

Pip: Szerintem még mindig ő volt a legjobb Adam csapatából, sőt a teljes fiúmezőnyben neki volt a legsfülbemászóbb a hangszíne, egy jó számot kapott. Ha végig a zongorával énekli el, szerintem is sokkal jobb, eredetibb, érdekesebb lett volna. Talán nagyobb hülyeség volt őt kitenni, mint Jesset Xtinánál. A csapat legjobbja volt szerintem. :(

Juliet: Igazából nagyon durván nem nyúlt a számhoz, de nem is követte 100%-ig szolgalelkűen. Hogy is mondjam, nagyon őszintén adta elő, és baromi erőteljesen. Rég volt ilyen szerethető rockker csaj, kifejezetten megérdemelné, ha nyerne. (Bár ha ezután is CeeLo-nak kellett megmentenie, akkor sajnos tuti nem fog, pedig a Torn-nál is megvillant, hogy mennyire durván sokoldalú a csaj) :(

Nálam ma este:
1. Juliet
2. Pip
3. Katrina

CeeLo-nál egyértelműen a két jobb, két “koszosabb” előadó jutott tovább. Pip viszont szerintem jobb volt, mint Tony, de hát Tony nyerte így is a szavazást, szóval ez a döntés nem vitatható, nekem ő kicsit távolságtartó előadó még mindig. Az Instant Elimination videójának az értékelése elég beszédes :P

Amúgy nem hiszem, hogy a %-leírásoknál nagyon beleszólnának már az elődöntőben a mentorok, így ha azt nézzük, hogy most kik nyertek Jermaine-Chris-Jamar-Tony férfidöntő várható, ahol ráadásul Jamart leszámítva mindenki “jófiú”.

Mondjuk egy Juliet-Jamar-Jermaine-Lindsey győzelem bármelyikével kibékülnék, a többi 4 számomra elég nagy let-down lenne, így is úgy érzem, hogy pont az érdekességeket faragták le többnyire idejekorán, és hiába szimpatikus és nagyon jó egy Jermaine pl meglepőt én már csak Juliettől és Lindseytől fogok várni.

Ja és amennyire a legsótlanabb mentor volt tavaly CeeLo, idén egyértelműen a legjobb és legösszeszedettebb nálam.

carpediem - 2012. 04. 25. 19:54

A szomorú az, hogy ezt a versenyt Juliet Simms-nek kellene megnyernie, mindent tökéletesen 10/10-esen hoz, s valóban férfi döntő lesz…

menka - 2012. 04. 27. 01:09

Előre szólok, hogy negatív leszek.

Sajnálom, hogy elvesztettük Pipet is. Igaz, hogy most nem jött be amit csinált, sőt ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor utoljára a párbajában tetszett igazán(igaz akkor nagyon). Jobban örültem volna, hogyha megmaradnak azon a vonalon Adammel.

Innentől kezdve nálam a Team Adam is kilőve, annak ellenére, hogy Katrina tényleg baromira feljött így a végére, de engem még mindig zavar ez az Adele dolog. Persze arról nem tehet szerencsétlen nő hogy hasonlít rá, de az idióta stylist még rá is játszik erre.
Azért annak örültem, hogy Adam őt tartotta bent a cukilány helyett.

Tony Lucca meg számomra unalmas volt. Gondolom Christinának akartak visszavágni ezzel a Britney dallal, ami alapjában mókás ötlet lett volna, de kreatív munka nem nagyon volt mögötte. Legalábbis én elég sok hasonló hangzású feldolgozását hallottam a Baby one more time-nak.

CeeLonál is sajnáltam a kisfiút, nem mondom hogy világmegváltó volt az éneklése, de engem szórakoztatott. Lehet én voltam a célcsoport:)

Juliet meg elénekelte az alltimefavorite dalomat, nem is rosszul, de a Roxanne-nél nem volt jobb és nekem másnap a Torn is jobban tetszett. A hangja még mindig elképesztő, remélem a végére még kapunk egy Joplint tőle. A döntőbe szerintem is Jamar jut be, talán meg is nyeri.

Egyébként általában teljesen hidegen hagy, hogy egy énekes hogy néz ki, de ha már szidtam a stylistot, akkor kapjon a fodrász is: melyik hülyének jutott eszébe kiszőkíteni Julietet? Alapjában véve nem áll neki rosszul az új haja, de a (legjobb értelemben vett) mocskos rocker karakterhez nem illenek a szőke hullámos fürtök.

Én nem néztem tavaly, úgyhogy összehasonlítási alapom nincs, de nekem is úgy tűnik, hogy CeeLo végzi most talán a legjobban a munkáját (persze neki is voltak súlyos tévedései.Pl: Tony Vincent)
A többiek valahogy meg sem próbálnak felépíteni egy énekest, csak hasraütésszerűen adnak mindig egy dalt, hogy akkor most ezt fogod énekelni. Aztán vagy kap a szerencsétlen énekes egy olyan dalt, ami közelében nincs egy versenydalnak, vagy jó versenydal de köze nincs hozzá az énekesnek.
Legalábbis nekem ilyen érzésem van. Aztán lehet, hogy az x factorral szemben itt nincs is erre idő.
Kíváncsi leszek, hogy a UK-ben mit alkotnak ilyen szempontból a coachok a live show-kra.

CyClotroniC - 2012. 04. 27. 01:17

menka: A UK-ben szerintem Danny párbajai toronymagasan kitűntek a mezőnyből, nem volt se lapos, se túlspilázott, és mindegyikben ott volt az az egyedi plusz. Amennyire meglepett, hogy milyen szürkén kezdte az egészet, olyannyira szétalázta szerintem a többieket a párbaj során, és szerintem van 2 nagyon érdekes figurája, de ezt már a UK postban leírtam ;)

menka - 2012. 04. 27. 01:56

A UK postot még nem nagyon olvasgattam, majd ezután:)

Egyébként nálam az elég döcögősen indult. Míg az amerikainál kb. 5 perc alatt megkedveltem mind a négyüket, az angolnál kellett kb. három rész. Danny kifejezetten idegesített, hogy nem képes egyedül megnyomni a gombot,viszont a párbajai tényleg jók voltak. A Max-Bill féle Beggin’ elképesztően jó volt, legalább 10-szer vissza is néztem.
Remélem, hogy az amerikaival szemben itt a lendület megmarad a live showkra is.

fsanyee - 2012. 05. 02. 20:11

!%#&@$ß!!!4444
tudtam hogy ez lesz…

CyClotroniC - 2012. 05. 02. 22:42

Igazából Lindsey kipottyanása ellenére se vagyok olyan végtelenül dühös. Juliet és Jermaine jogosan jutott be, Adamnél totál tök mindegy, két szürkéje maradt, Lindsey meg jóval jobb, mint Chris, de hát ez van… Szerintem Jermaine nyeri, de Julietnek szurkolok.

AlrightSir - 2012. 05. 02. 23:37

F*CKYEAH Juliet a döntőben!!! Pozitívan csalódtam Amerikában! :D

menka - 2012. 05. 03. 01:17

Hú Julietnek nagyon örülök én is. Lesz kinek drukkolni a döntőben:)

Thomas - 2012. 05. 07. 23:36

Szerintem Tony nyeri, de én is Julietnek szurkolok:)

carpediem - 2012. 05. 08. 00:28

SZERINTEM MEG jULIET NYERI. a másiklegjobbat már magasan legyőzte, ha odateszi magát a fináléban, akkor minden esélye meg van rá!

Thomas - 2012. 05. 08. 11:38

Úgy legyen!:) Mondjuk ez vicces, hogy 3. adásban is Juliet lép fel utolsóként, úgy néz ki, ők is vele szeretnék megnyeretni:) Na mindegy, ennek csak örülök! Kíváncsi vagyok, milyen volt Jermaine a God Gave Me You-val:) Legalább volt egy jó szám is:) Na jó, a Yesterday-t is szeretem:)

Thomas - 2012. 05. 08. 14:27

Aggódom Julietért:( A Crazy-t jól énekelte, de eléggé visszafogottan, legalább a végét meg kellett volna nyomnia kicsit. A Born to Be Wild-ban szintén mintha kímélte volna a hangját, vagy nem tudom, pedig abban aztán őrjöngeni kéne… remélem nincs vele semmi baj:(
Azt nem értem, hogy miért lett megint ilyen bumburnyák frizurája, mikor 2 hete szinte újjászületett, sokkal fiatalabbnak és sokkal helyesebbnek nézett ki úgy. Aztán múlt héten már megint bumburnyák stílusban nyomta, de még legalább a színe jó volt, most meg már az sem…:(

AlrightSir - 2012. 05. 08. 19:08

Azta bmeg. Christina megint kihozott a sodromból. Mi az, hogy derogáló a nőkkel szemben a “99 problems but the b*tch aint one” sor? Maximum Xtinával szemben, mióta a fél zeneipar már ‘b*tch’-nek nevezte; ezek után nem csoda, hogy magára vette. Meg ahogy Chris dala után is felhozta ezt. Undorító, mint ahogy folyamatosan kibuggyant a melle a duettben.

Meglepetésemre Tony Lucca nagyon tetszett. Mindhárom dala nagyon ott volt, de leginkább az a bizonyos 99 problems. Julietet az első két dal után eltemettem, pedig imádom. Az a Crazy olyan volt, mintha nem is a döntőben énekelné, csak elveszetten sétálgatna fel-alá. A duettük is furcsa volt, de egy fokkal már jobb, mondjuk ezeket betudtam annak, hogy beteg. Aztán jött a Freebird, hát istenem, ez a csaj eszméletlen. Most ódákat tudnék zengeni róla, de inkább nem teszem. Azért kicsit hiányoltam egy Janis Joplin számot (mondjuk egy Summertime). A másik két versenyző rendben volt.

CyClotroniC - 2012. 05. 09. 12:16

I hate to say it, de mondtam…

Folytatódik a jó hangú, tehetséges, szerény, konszolidált, fekete srác sorminta.

Jermaine amúgy simán Top8-10 alapanyag volt, de azért nem vele nyerettem volna meg, ha már az egyediséget is nézzük. A műsort mondjuk csak YouTube-on követen az elődöntők óta, mert erre van idő csak sajnos, de megint leszerepelt a végjátékban a show.

AlrightSir - 2012. 05. 09. 13:34

Hát jah, papírforma. Két évad, két ugyanolyan nyertes.

De Juliet 2. helyének nagyon örülök. Hosszú idők óta az első tehetségkutatós, akinél nagyon várom, hogy mi lesz ezután (a legutolsó Cher volt, de ő is eltűnt a radaromról mostanra, sajnos).

CyClotroniC - 2012. 05. 09. 13:44

Cher-nek szerintem azért kerültek jó számok az albumára. Mondjuk úgy, hogy 4-5 teljesen hallgatható volt. Nem a legjobb arány, de az a pár Lily Allen-re hajazó szám bejött, főleg a ‘Grow Up’.

Thomas - 2012. 05. 09. 15:29

Engem meglepett, hogy Tony csak 3. lett, a válogató óta őt vártam győztesnek, de nem baj:) Jermaine-t jobban szerettem, és szerintem Javiernél is sokkal színesebb, érdekesebb előadásai voltak, legalábbis én szívesebben hallgattam őket. Az I Believe I Can Fly tényleg fantasztikus volt, és nekem a duettje Blake-el is tetszett (a legjobb duett volt tegnap), nagy meglepetésemre még Blake is milyen jól nyomta a soult:) Szóval megérdemelte, ez nem kérdés. Julietnek persze jobban örültem volna, mivel egyedibb, érdekesebb hangja van, meg amúgy is olyan ritkán nyer lány tehetségkutatót, de hát ez van…:( Én nem tudtam, hogy beteg, most hallottam csak, amikor Christina Milian mondta, de az első két dalban hallhatóan kímélte a hangját, csak fél gőzzel (vagy annyival se) nyomta el őket, de a Free Birdbe már mindent beleadott, az tényleg remek lett!:)
A mai show meglepően lapos lett, a sztárfellépők se tudtak nagyon feldobni, meghívták a legunalmasabb country együttest (pedig én aztán majdnem minden country előadót szeretek), akik előadták az eddigi legunalmasabb számukat:) Azt a Bieber gyereket meg úgy nyomják, mintha a galaxis legnagyobb sztárja lenne, pedig csak az aktuális tininyál, akiért a 15 éves lánykák sikítoznak, de 2-3 év múlva majd ők röhögnek a legjobban magukon, hogy kiért voltak oka… Csak RaeLynn és Jordis visszahozásának örültem, őket jó volt újra látni:)

menka - 2012. 05. 09. 20:36

Megnéztem én is. Ahhoz képest, hogy nem vártam semmi jót, egész kellemesen szórakoztam.

Tony Luccának mindhárom dala tetszett (ilyen se volt még), a Jeremaine- Blake duett is nagyon jól sikerült, Juliet meg az elején nem találta hangját (gondolom akkor a betegség miatt), de a Free Bird zseniális volt megint.

A tegnapiban/maiban is aranyosak voltak mind a négyen a barátaikkal, főleg a Chris Mann-Lindsey- Katrina trió volt érdekes. Volt valami furcsa perverzió az egész előadásban.

Egyébként meg Julietnek drukkoltam így a végén már. Számomra Jeremaine teljesen szürke és érdektelen mint előadó, aki soha nem tudott több lenni, mint egy jó vokalista. Lehet, hogy én vagyok érzéketlen de az I believe I can fly sem bírt meghatni. Végig azt a baromi nagy akarást láttam rajta rajta, aminek nyögés ugyan nem lett a vége, de katarzis sem.

Összességében nem bántam meg, hogy elkezdtem nézni, mert megismertem olyan előadókat, akikről remélem még hallunk (Lindsey, Charlotte Sometimes, Tony Vincent, Pip), de a végére rútul ellaposodott a műsor, köszönhetően részben a coachok idióta dalválasztásainak és döntéseinek.

fetomy - 2012. 05. 10. 12:40

Mióta írtam,hogy már nem nézem, nem is tettem, viszont az eredményt látva kérdés:
Most nem úgy volt, hogy a döntősök 1 saját számmal is fellépnek? Vagy rosszul rémlik tavalyról?

AlrightSir - 2012. 05. 10. 15:03

de, én is hiányoltam a saját számokat.

Thomas - 2012. 05. 11. 15:59

Én leginkább RaeLynn-t szeretném még látni, belőle semennyi sem elég:) De Jordis nevével is szeretnék még találkozni, mert aki így elő tudja adni a A Little Bit Stronger-t, az egy nagyon komoly énekes:) Azért azt nagyon remélem, hogy Juliet be fog futni, és Karla Davis-nek is nagyon szurkolok, de térjen vissza a country-hoz:) A fiuk közül Jordan Rager-nek szurkolok a legjobban, mert a tehetsége megvan, hogy egy komoly country előadóvá váljon!:)

dragon1986 - 2012. 05. 15. 11:40

Vajon mennyi esélye lett volna a nyertesnek, ha nem mondják be minden adandó alkalommal, hogy “Alicia Key háttérénekese”. Valószínűleg jelentős számú Alicia Key fan szavazott, és gondolom kampányoltak a srác mellett. Egy két twitter és egyéb üzenet, szavaz rá és kész. :D

ldavid - 2012. 05. 25. 22:07

tv2 pár perce promózta a Voice – magyarország hangját

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz