login |

Délelőtti videó 3.: Ink Master

2012. 02. 15. 11:55 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: reality, video,

Ha már hírekben jeleztem, hogy az Ink Master megkapta a 2. szezont, akkor egy röpke említést tennék a sorozatról. Rengeteg az olyan kiesős valóságshow, ahol egy mesterségen belül küzdenek a játékosok a győzelemért, ezek afféle szakmázós reality-k. Van/volt divattervezős, lakberendezős, főzős, fényképezős, fodrászos – a legtöbbjük korrekt és izgalmas a verseny aspektusa miatt, egy új világot mutat meg a laikusnak.

Azonban ezeket ritkán ajánlgatom, mert tudom, hogy hiába mondom, hogy a Shear Genius nevű fodrászos anyag remek, senkit nem fog érdekelni. (Pedig tényleg baromi jó.) Viszont tavaly a Syfy bemutatta a Face Off-ot, amiről már írtunk, ami mindenképp említést érdemel, mert tippre nem egy olvasónak bejönne ez a maszkmester reality (minden részben alkotni kell valamit, a leggyengébb kiesik), s talán az Ink Master is ez a kategória. A Dave Navarro műsorvezetésével készült reality ugyanis tetoválós, azaz tetoválóművészek versengenek egymással, hogy a végén csak egy maradjon. Egy hosszabb promó a tovább mögött, hátha valakit érdekel. (Bár, mint látható, vannak “egyéb” feladatok, de nem egyszer emberi bőrre kell dolgozniuk. Durva.)

5 hozzászólás Ne habozz!

Cataflam - 2012. 02. 15. 12:48

Lehet tudni, hogy hányan nézik ezt odakint? Amúgy a tetoválásoktól nem vagyok teljesen elájulva. Ahhoz képest, hogy a műsor címe Ink Master, van egy-két elég gyenge alkotás.

winnie - 2012. 02. 15. 12:54

a keddi nézettségriportban mindig ott van: http://www.sorozatjunkie.hu/2012/02/10/keddi-amerikai-nezettseg-02-07-csalodas-a-the-river/ – főleg 18-49-ben erős.

Cataflam - 2012. 02. 15. 12:57

@winnie: Köszi!

dragon1986 - 2012. 02. 15. 13:54

cataflam: műsor neve félrevezető lehet, masterchef-ben sem mester szakácsok főznek, vagy top chef-ben sem a szakmai legjobbjai főznek (kívétel top chef master), meg a nagyon profik azok nem hiszem hogy szerepelnének.

Cataflam - 2012. 02. 15. 14:30

@dragon1986: Vágom, de azért elég zavaró (bár lehet, csak engem zavar). Mert pl. az egyik díj a verseny végén, hogy a nyertes megkapja az Ink Master elnevezést, vagy valami ilyesmi. Na már most a látottak alapján lehet, hogy valakinek egy bizonyos tetoválás készítése kurva jól megy, míg egy másik fajtóban nem mutat fel semmit. Szóval hiába lesz végül egy nyertese a dolognak, az elmúlt három részből kiderült, hogy egyik versenyző sem tud folyamatosan jó teljesítményt nyújtani az összes kategóriában. Ergó, nem érdemlik meg az Ink Master címet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz