login |

Cougar Town: kezdett a 3. évad

2012. 02. 19. 21:12 - Írta: human

17 hozzászólás | kategória: kritika,

Igazából nem sok mindent lehet elmondani a Cougar Town harmadik évados kezdéséről. Egyrészt mert sitcom, így akkora nagy változások vagy cliffhangerek nincsenek, másrészt pedig azért, mert az írás minősége sem sokat változott.

Az a helyzet, hogy aki megkedvelte eddig a karaktereket, az örömmel nézte ezt a részt. Bár nem mindenki volt végletekig boldog, de olyan kellemesen volt vicces-érzelmes, mint a Scubs anno. Ezúttal az érzelmi rész dominált, meg az, ahogy a baráti társaság azért a sok cikizés közben is támogatja egymást amikor kell. Lehet, hogy nem annyira valószerű ez a közösség és pár problémájuk, valahogy emberien és szerethetőn oldják meg őket.

Nem akarok annyira spoilerezni, de a Született szinglik magyar cím az új rész után még viccesebb. Lehet, hogy ők is valami olyan gagyit akartak adni neki, mint a Cougar Town odakinn, ezzel metásítva a poénokat itthon. Na, meg a főcímek alatti “tudjuk, hogy rossz a cím, de a sorozat jó” szerű kiutalgatásokat (asszem winnie csinált is ezekről egy válogatást, vagy tervezett) így jobban átérzi majd a magyar néző.

Részemről 8/10, nagyon örültem, hogy visszahozták, hogy nem topognak egy helyben, és hogy még pár poén is belefért. Nagyon erős hét volt a szerethető sitcomok között, hiszen mind a New Girl, mind a Raising Hope villantott, amire a Cougar Town ráföcskölt egy kis tengervizet.

17 hozzászólás Ne habozz!

Zsu - 2012. 02. 19. 21:19

nah végre, most daráltam le az első két évadot, és sitcom hiányom van. Raising Hope 2 rész után sem fogott meg sajna.
Ellie a legjobb benne ofkorsz :) imádom azt a nőt :)

zsolt66 - 2012. 02. 19. 21:39

A “kondom el van vetve” után a második helyet bitorolja nálam a sorozat címe.

Evangeline03 - 2012. 02. 19. 21:59

Mindig azt gondoltam eről a sorozatról, hogy dráma. Nem tudom miért. Most, hogy elolvastam ezt, tudatosult, hogy szitkom. Hasonlítja az író a Scrubs-hoz. Ha választani kell tényleg ahhoz közelít? Azt a szitkom stílust annyira nem kedveltem..

Pedig jól jönne egy új szitkom.. :) Az én stílusom inkább: TBBT, HIMYM, TAAHM, The Middle, ModFam, Mike&Molly, Community, Last man standing. Tudom, ezt nehéz megjósolni, de szerintetek a Cougar Town bejönne nekem?

winnie - 2012. 02. 19. 22:06

“Ha választani kell tényleg ahhoz közelít? ”

eleinte nem, de sokak szerint azóta igen – elég hamar feladták az eredeti koncepciót, ld. a címet. (én hamar elkaszáltam a “sajnos nem scrubs” címszóval.)

“Tudom, ezt nehéz megjósolni, de szerintetek a Cougar Town bejönne nekem?”

háát, ezek nagy része többkamerás, így inkább a rules of engagementet ajánlanám vagy a 2 broke girlst vagy a war at home-ot, viszont, ha bejön a community, akkor lehet, hogy megér egy próbát, mert ugye ez abed kedvenc szitkomja.

én egyébként ajánlom a 3. évados 10 perces “előzetest”: http://www.sorozatjunkie.hu/2012/02/07/delelotti-video-1-cougar-town/ – ez alapján abszolút le fog jönni, hogy milyen a stílus. nem kell sokat nézni belőle, nem is annyira spoileres, de ha van is benne, akkor megéri, mert ha nem jön be, nem veszítesz semmit, ha meg bejön, nyersz egy új sorozatot, s a 3. évadra elfelejted, amit most láttál:)

Zirowe - 2012. 02. 19. 22:23

Én vártam már a kezdést, de nem is tudom miért.

Egyre bárgyúbb és repetitív lesz az egész..

Scrubs-hoz hozzá se lehet hasonlítani.

elliot - 2012. 02. 19. 22:31

Engem megvettek.:) egyébként volt vicces címes összeállításotok, jól emlékszel!:) imádtam az érzelmi szálat, imádtam a dalt, mindent. Csak így tovább s ha a törvény engedi, végignézem az évadot…

Evangeline03 - 2012. 02. 19. 22:54

Köszi,winnie! A Rules of Engagement-et szeretem, a 2 Broke girls nem jött be, a pilot-ot láttam, a többire nem voltam vevő. A war at home-ot még nem próbáltam. Úgy döntöttem leszedek egy keveset a Cougar Town-ból, igen, Abed miatt, ha már annyit emlegeti és ha már egyszer valamelyik részben fel is tűnik.. :)

Köszönöm a segítséget!

horathius - 2012. 02. 19. 23:33

örülök hogy végre visszatért, hiányoztak már a karakterek. jól is sikerült a rész ha a többi 8 általam nézett szitkomhoz (+1 animációs) hasonlítom amiből új rész volt a héten. azért remélem a humor kicsit hangsúlyosabb lesz később mint a dráma. bár ha nem, akkor se nagyon fogok panaszkodni.

Lui - 2012. 02. 20. 00:16

Az egyik azok közül a sorozatok közül aminek indokolatlanul sok esélyt adtam. a 2. évad negyedénél telt be a pohár.
Vicces ezt így leírni de nekem inkább volt idegesítő mint poénforrás.
Gondolom az a szint/minőség maradt, úgyh nem sokat vesztek.

Kár. jó lenne jó sitcomot találná de ami volt vagy már láttam, vagy nem tetszett :S

Jó volna valami blokkosítós poszt egyszer.

hogy ha a TBBT bejött akkor ezeket csekkold.
ha a HIMYM bejött, vagy ha a Worst week, akkor ezeket. Ha a Jóbarátok akkor ezeket. és ezt eljátszani 4-5 “nagy” sitcomnál. Nyilván nem lenne objektív, de biztos sok ötletet adna – nem csak nekem :)

human - 2012. 02. 20. 00:40

ne haragudj, de vicces akkor a 3. évadhoz írni, ha nem is nézed és nem is tervezed nézni. Kicsit elegem van a random lehúzó kommentekből a nem odaillő helyen. Remekül kibeszélhető a 2. évad fináléjánál, hogy miért hagyta valaki abba a 2. évadot. Ha valakinek ez a premier nem tetszett a finálé után, az meg nyugodtan itt, nem a negativitás a baj, az oda nem illő a baj.

winnie - 2012. 02. 20. 00:41

“Jó volna valami blokkosítós poszt egyszer.

hogy ha a TBBT bejött akkor ezeket csekkold.”

ilyet akarok sorozatoknál is, már nagyon régóta, de nem lelem a formátumot, hogy lenne lehetséges. szerintem erre egy külön oldal kéne vagy nem tudom.

Flanker - 2012. 02. 20. 05:27

Totális bólogatás volt részemről a kritika olvasása közben. tökéletes évadnyitás, összecsiszolódott szereplők és író. aki szereti nézze, aki nem, 5-6 rész esélyt adjon neki, mert az elején tényleg még csak kereste önmagát.

Nina - 2012. 02. 20. 07:58

Konkrétan kalap fos volt ez az első rész.

Vindon - 2012. 02. 20. 08:39

Szerintem jopofa resz volt, en nem csalodtam.

blade78 - 2012. 02. 20. 10:57

A Jules morning rutin song az ébresztő hangom :)

cyborgwings - 2012. 02. 20. 12:28

a kezdésnél majdnem sírtam, hogy már megint az a k.rva bor, nem igaz, hogy nincs más témájuk, de a végére egész meghatódtam. egyelőre nézem tovább, annak ellenére, hogy a 2. évad nagy része már nem tetszett, a finálét meg végignézni sem bírtam – ha jól emlékszem, de igazából már ezt is elfelejtettem.

ezennel pedig megbocsátom a vállalhatatlan magyar címet. tényleg jó poén lesz erre is a sok “nem értjük miért ezt a címet adtuk” megjegyzés. :)

horathius - 2012. 03. 14. 12:18

jézusom, s03e05 :D az egész rész jó volt, aztán a vége rátett egy hatalmas lapáttal amikor összehozták a bandát.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz