login |

The Amazing Race: kezdett a 20. évad

2012. 02. 21. 18:35 - Írta: winnie

50 hozzászólás | kategória: kritika, reality,

Gondolkoztam, hogy mi legyen az első mondatom, hogy üssön a kritika, de mivel úgy döntöttem, hogy leírom, hogy min gondolkoztam, így ezt már bebuktam. Bakker. Na, mindegy. Egyrészt Rachel megint a tévében, de nem hiányzott nekem (a vörös Rachel, mert ketten vannak), kíváncsi leszek, hogy aki most látja őt először, milyennek fogja látni. Másrészt pedig: a 20. évadot tapossuk még még mindig lehet WTF-szerű, még sosem látott jeleneteket produkálni a The Amazing Race-ben, amikre Phil így reagál.

Ez a nem semmi. Amúgy remek start volt, erős 8/10, szerintem az elmúlt évadok kezdései közül ezt élveztem a legjobban, inkább nem is nézem vissza az előző pár szezonpremier kritikáját, hogy megmaradjak ebben a hitemben. S, hogy miért is jött be annyira? Nem tudom, valahogy dinamikus volt, pörgött, s még így is jutott idő egy kivétellel minden csapatról karaktermomentumra. (Pedig sok mindent kivágtak, a repteret, az oda tartó úton az egyik csapat lemaradását, az egyik helyszínre tartás közben totális sorrendkavarodást, sőt, több csapatnál a záró feladat befejezését. Nem tudom, hogy hiányoztak-e…)

Tetszett a bemutatás is, valahogy érdekesnek tűnő fejek és/vagy “foglalkozások” lettek kiválasztva, amikre felkaptam a fejem. Elnézve a versenyzőket egyébként 2, talán 3 totálisan esélytelen duót már most látni, viszont totális dominanciára esélyét egyelőre még nem nagyon vettem észre egyik csapatban sem, kíváncsi vagyok, ki fog kiemelkedni.

A tovább mögött folytatom spoilerekkel.

Misa & Maya balra el. Pedig olyan aranyos a Mis(h)a női név. Biztos az orosz gyökereim…

Hát…, nem semmi körülmények között estek ki az egyszer már elszálló Hawaii-lányok, pedig azt hittem, hogy a déliek lesznek antitálentumok az empenadas-csavarásban – ők nyugodtan okozhatnának még kellemes meglepetést. A Jersey srácok hozták a rutinos “nem tudok tüzet csiholni, úgy megyek Survivor-özni, nem tudok sebváltót használni, úgy megyek a TAR-ra“-rutint, nem rajtuk múlott a maradásuk.

Eszméletlen jó ötlet volt a (gondolom) szándékos roadblock-szöveg, hogy a másiknak kellett ugrania, bár páran így életük élményétől lettek megfosztva, de ez van, ilyen a good television. Valahogy az egész feladat nézése feldobott, pedig sokadjára van hasonló, de tetszett, ahogy beleugrottak a semmibe a játékosokkal és mindegyik követte az operatőr ernyős is.

Ti jöttök, elő a farbával, kinek melyik csapat jön be, vagy kiket kell utálni? Mondom, én a prekoncepcióim miatt Rachel-hez tudok negatívan bizonyulni (pont a 13. Big Brother-évadot kellett látnom… – más kérdés, hogy Brendon teljesen normális), várom a látványos összeroppanásait, hogy aztán a végén nyerjen (ehh, kísért a tudjátokhányadikévadnospoiler szelleme), de ki tudja, lehet, hogy kellemes meglepetést okoz.

ui: Mi történt a pitstop-matraccal? Végre kicserélték a tavalyi évados törékeny példányt? Erre még invitálta is Phil a csapatokat, hogy ugorjanak rá.

ui2: Saját kézikamera? Ez is egy megközelítés.

ui3: Mi lett a bohócok poggyászával?

50 hozzászólás Ne habozz!

ooo - 2012. 02. 21. 19:01

A Roadblocknál ha kimondják, hogy “I do”, akkor már nem is lehet változtatni, miután elolvasták a konkrét feladatot? Feladnak egy kérdést, amiből kb. nem derül ki semmi, magyarul zsákbamacska a feladat további része.

Nekem is tetszett az évad, kedvenc páros még nem alakult ki, ellenszenves talán az a két csaj Mississippiből. Meg a bohócok.

Pocok - 2012. 02. 21. 19:02

kíváncsi leszek, hogy aki most látja őt először, milyennek fogja látni.
Irritáló. Meg az a másik gyökér is, akinek fitness? a beceneve.
Az ugrálós az tényleg érdekes volt: Általában valami olyan kérdés van, ami az ugrással kapcsolatos. Amúgy az ilyen általában a végefelé szokott lenni az évadnak.
A rendőrcsajok, a bohócok, meg az a páros a szimpatikus, amiben két fickó van, az egyik fekete.

ui: nem tudom, mire gondolsz.
ui2: Mármint az ugrásnál?
ui3: Én nem vettem észre, hogy lett volna valami is.

Pocok - 2012. 02. 21. 19:02

ooo – 2012. 02. 21. 19:01

igen.

Dylan - 2012. 02. 21. 19:05

Nagyon jó kis premier volt, különösebben engem is csak az a két gyúrós-bulizós csóka irritál, de ez van, van aki meg biztos beléjük szerelmes…

A vidéki csajok, a két idősebb “szegény” csóka, és a határőrök így az első rész után nálam a favoritok.

MolnarErik - 2012. 02. 21. 19:28

Én kiemelném, h milyen ügyesen megoldották azt, h az ejtőernyőzés ne legyen a szokásos sorrendmegtartós feladat.
Hát a hawaii lányok hiába voltak nagyon szépek, még a múltkoriaknál is butábbak. Phillel 1 bazi stáb szokott lenni, ez most nem volt, v így se vették észre?
Hát nekem a középmezőny semmi maradandó nyomot nem hagyott.
A vörös Rachelben semmi különösebben unszimpatikust nem vettem észre.

MolnarErik - 2012. 02. 21. 19:29

@Dylan: Hát én is nagyon reménykedtem, h a Jersey fiúk kizuhannak.

marcilu - 2012. 02. 21. 19:39

A sorrend összekavarását olyan ügyesen kivágták, hogy csak pislogtam, hogy ez most hogyan-mitől. Meg aztán megint eszembe jutott, hogy gondolom, utasításba adják a versenyzőknek, hogy szaladjanak a szőnyegre, akkor is, ha közel s távol nincs senki, akivel versenyezni lehetne. Néha nagyon kilóg a lóláb. :(

Az én szimpátialistám, főleg azért, hogy lássam később, kik hogy kezdtek nálam. Bárkiből bármi lehet.

Szimpik: Kentucky (Justified rulez!!!), rendőrcsajok a szakmájuk miatt – bár látni nem nagyon lehetett őket, ikrek – eyecandy!!!

Középmezőny: katonaházaspár – esélyesnek tűnnek, hatalmastestű fickó és barátnője, partiőrség-vagy-mi fickók, Mississippi lányok

Ellenszenv: bohócok, Big Brother, fitness-röhej

survivor1 - 2012. 02. 21. 19:40

nekem is nagyon tetszett ez az évadkezdés,amugy nekem semmi bajom nincs rachellal….hogy kinek szurkolok az még eldől

dragon1986 - 2012. 02. 21. 19:54

fenn említett hölggyel nincs semmi gond, nekem nem volt ellenszenves :)

hát én mérges voltam a csajokra, hogy ennyire elkúrták, de aztán sajnáltam is őket, egy ideig tuti nem mossák le magukról a szégyent :D

dragon1986 - 2012. 02. 21. 19:59

kicsit off:

lehet hogy volt már ,de mennyi lehet egy TAR epizód, repülőjegyekkel, forgatási engedélyekkel és egyéb költségekkel együtt?

ha jól olvastam X-factor US 3.5 millió, de nem tudom hogy abban mi a rohadt drága :D

MolnarErik - 2012. 02. 21. 19:59

Megnéztem, a bohócok az udvarba érve ledobták a poggyászukat.
Misáék kiesésének pedig itt a helye
http://www.youtube.com/watch?v=zUanMr0qKT8

winnie - 2012. 02. 21. 20:25

arra gondoltam, hogy ők már az elején is ezzel a tologatós bőrönddel voltak?

Gabe - 2012. 02. 21. 20:26

Rachel a legjobb dolog ami az amerikai reality televíziózás elmúlt 5 éváben történt. Én imádom. És emiatt még annál is jobban vártam ezt az évadot. Az előzetesek alapján Rachel fergeteges lesz, bár az első részben aluljátszották a karakterét egy kicsit szerintem.
“No one comes between me and my million.” A hét idézete by Rachel :D

MolnarErik - 2012. 02. 21. 20:31

@winnie: Ezek olyanok, hha akarod hátra veszed, ha akarod húzod. Többen versenyeztek már ilyennel, de most csak a pókeres csajok ugranak be.
Most jöttem rá egyébként, h Misáék már előző 2 feladatot is utsóként csinálták meg, szal abszolút megérdemelt a kiesés.

Chunky - 2012. 02. 21. 20:31

Észre se vettem és vége lett. Csak pislogtam, hogy mivan?
Elsőre nehéz bármilyen irányba is választani, de a Kentucky srácok és a rocker/kapus páros szimpi. A két jersy-boy meg kieshetett volna igazán.

winnie - 2012. 02. 21. 20:34

“Rachel a legjobb dolog ami az amerikai reality televíziózás elmúlt 5 éváben történt. ”

aki ilyet mond, az még nem ismeri sucklordot:) azért utánaszámoltam és megnyugodtam, szerencsére tudok 173 jobb dolgot felsorolni nála (nem mintha nem lett volna jó, aki idegesítő, azt jó nézni:) – csak az elmúlt két évből, a többi 3 évre vissza sem merek nyúlni. szerencsére még mindig tud sok jó arcot produkálni a reality scene, s akkor még ott van az a 200 reality, amit nem is nézek:)

de tiszta lap van, s főleg, mivel van olyan, aki így gondolja, duplán kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a tar. ez mondjuk nem olyan terep, ahol nagyon lehetne alkotni, pár alfahím parancsolgat a csajának, a lányok meg hisztiznek 1-2 feladatnál vagy frusztráltak, ha eltévednek, szóval simán lehet, hogy az egész évadban szürke kisegér marad. bár tény, hogy nem zavarna, ha ethan + jenna módjára hamar kiesne.

sylem24 - 2012. 02. 21. 21:11

Hát komolyan nem tudom azért mert már ennyire vártam, vagy mert tényleg jó is volt, de úgy elrepült az idő ahogy néztem. Nekem nagyon tetszett így nyitásra, bár picikét rövid volt.
Én képek alapján úgy bele trafáltam hogy első rész után ők voltak a legunszimpatikusabbak XD Ismerek jó pár fitneszes srácot, talán azért voltam úgy első nézésre, hogy őket fogom csípni, de kajakra a fejemet fogtam hogy sebváltós autóhoz se értenek… Mire gondoltak mikor ide jöttek? Vicc… Remélem azért ha többet mutatnak belőlük talán nem lesznek ennyire ellenszenvesek. :S
Roadblock-os csavar egyértelműen jó volt és nagyon nagyon bízok benne hogy minden részbe lesznek hasonló jó csavarok.
Phill arcát muszáj volt vissza néznem mert olyan jót nevettem rajta. XD Elképesztő hogy elmentek mikor olyan közel voltak XD
És igen, ismét félnek megérinteni a cipőjük orrával is a szőnyeget, bár fogalmam sincs miért. Eddig mindig úgy vetődtek rá mint egy baseball játékos az valahogy nekem jobban bejött mint ez az új trend.

Első rész után még annyira nem lehet megmondani kiknek is szurkolok, de Szimpik a katonás pár, a túl izmos pasis páros és az ikrek (bár belőlük sokat nem láttam:) )

Gubóka - 2012. 02. 21. 21:51

nekem is tetszett, nekem alegellenszenvesebbek a bohócok.

egyszerűen gyűlölöm a bohócokat brrr iejsztúek is és olyan furák :D csak ezért nem bírom őket hehe

szimpátiára egyenlőre senki nem ugrik így be. tuti nem a fitness a fiuk az biztos…

Gabe - 2012. 02. 21. 22:06

@winnie: “aki ilyet mond, az még nem ismeri sucklordot:)”

de-de
megvan :D
De nálam Rachel 2 évadon át tartó ámokfutása a Big Brotherben végleg reality legendává tette.
Bele sem merek gondolni, hogy mi lenne, ha esetleg megnyerné a TAR-t is. Akkor lehet, hogy menne a Survivor-be és ott is tarolna?!
Na de kicsit elébeszaladtam a dolgoknak. Erről majd akkor ha esedékes lesz.
(Remélem az lesz) :P
Vissza a TAR témára: Enegm valamiért nem idegesítenek annyira a Guidok mint másokat. Szerintem kicsit együgyüek és ez engem szórakoztat. A bohócok viszont irritálnak. A déli proliktól meg sokat várok. Jó kis évad lesz ez.

winnie - 2012. 02. 21. 22:10

(mondjuk annyiban visszakoznom kell, hogy én csak mostanról ismerem őt, szóval az első szereplését nem láttam, így csak fél képem van róla. így fenntartom a jogot, hogy ha azt bedarálom, változik a véleményem.)

“annyira a Guidok”

az nem jó, a guido már foglalt a TAR-ban:)

AS - 2012. 02. 21. 23:05

Nekem is nagyon tetszett. Így az elején a katonaházaspár és az ikrek a favorit, de bírom a feka-fehér párost is :D Ahogy a Hawaii lányok meg kiestek, vissza kellett tekernem, úgy nevettem :D

szerintem - 2012. 02. 22. 00:23

veeeegre!

nagyon regen nem volt ekkora evadnyito epizod a TAR-ban, mint most. akkora elmeny volt, amit regota nem eltem at a TAR-ral kapcsolatban, az utobbi idoben mindig kicsit keseru szajizzel kellett tudomasul vennem, hogy “na, ez az evad sem lesz mar olyan, mint regen”. ez most ugy tunt, hogy vegre ujra a regi. mindenkinek emlekszem az arcara.
ez nagyban koszonheto a csapatoknak, minimum 6-7 szimpatikus csapat van, kabe 2-3 unszimpatikus (mondjuk egy kapasbol ki is esett), es csak 1-2 semleges. nagyon jo arany.
en nem ismerem Rachelt, de maris rendesen utalom. egyfelol nagyon hasonlit valakire, akit nem szeretek, masreszt az en szememben attol, hogy megnyerte a big brothert, nem lesz tobb (sot). ez meg mar egyeni szocproblema, de sosem birtam, ha penzes csapatok a penz miatt versenyeznek.
nekem szimpatikusak voltak a mississippi lanyok – engem mindig lenyugoz, hogy szulonek lenni mennyire relativva tesz mindent, lasd az anyuka, aki vegul kiugrott 10ezer meter magasbol a repulobol, hogy a gyerekenek mutasson peldat.
szimpatikusak voltak tovabba a bohocok, a kentucky paros, az ikrek, a szovetsegi ugynokokre kivancsi lettem volna, de keveset kaptunk beloluk. a katona es az asszony is jonak tunnek, tovabba a board patrol fickok is. tetszett meg a randizo par, akik 15 eve ismerik egymast.
nem voltak szimpik a lanyok, akik kiestek, es nem szimpatikusak a fitness fiuk, de sokaig tudnam oket nezni, kell minden evadban ilyen, mint ok meg rachel.

a kieses pedig nagy WTF volt, kicsit sajnaltam volna, ha a buta fiuk enek ki ilyen hamar, en latom bennuk a potencialt szorakoztatasra:)

az egyetlen negativum, hogy nagyon vartam az epizod vegen a “stay tuned for scenes from our next episode” szoveget, es helyette valami nagyon mas kivetkezett, mire eszbekaptam, mar keso volt, sajnos. nem akarom leirni, mert spoiler lenne, csak erdekel, hogy mas latta-e es mit szolt hozza.

brk - 2012. 02. 22. 00:32

nekem a katona + felesége (katona full jó arcnak tűnik, felesége meg elég vagánynak, bár lehet csak wisconsin miatt lettek szimpatikusak), az ikrek (we’re not gay you can’t say that, lesznek itt még jó beszólások), és a moneymoneymoney páros lettek a legszimpatikusabbak, bár sok csapatból a bemutatáson kívül nem sokat láttunk.
a “félig mexikói vagyok, úgyhogy jogom van utálni a határőröket” beszólás szerintem szintén esélyes egy hét idézetére :)

kambuc - 2012. 02. 22. 01:30

Hát igen, ez a rész az elmúlt évadok legjobb kezdését produkálta, ez nem is lehet kérdés!
Hogy kinek szurkolnék így egy rész után? Ki a legszimpatikusabb? Erre a két kérdésre nem feltétlenül adnám ugyanazt a választ :D A kinek szurkolnék-ra azért mondanám a nagyon kigyúrt csávót és a csaját (csaj eyecandy ezerrel :D), a legszimpatikusabbnak a bemutatás alapján az ikrek és a Kentucky-aik tűnnek :)
Hát azért, hogy a 20. évadban még lehet ekkora WTF-momentumot tolni, azért az a nem semmi! Tátott szájjal néztem, hogy ezt meg hogy?! De mondjuk a kocsi “elásása” is megérne egy misét… -.-
A Jersey-fiúkban van szórakoztatási faktor, így ilyen szempontból jó, hogy nem estek ki, kell ilyen is a sorozatba :D
A Roadblock pedig, ááááá! az idén én is megakarom csinálni a skydiving-ot, erre most megint ezt kapom az arcomba! Emiatt is nagyon bejött a rész!

És ahogy “szerintem” is leírta, ne nézzétek meg a rész vége utáni Stay tuned… kezdetű részt, mert most valami más lesz, nem a szokásos következő részes történet. Eléggé spoileres… sajnos. :S

MolnarErik - 2012. 02. 22. 08:21

Én nem igazán értem mi a baj a legvégével, ez a megszokott évadpromó, mivel a mostani eddigi promói a régi évadokból voltak összevágva, de az évadpromók mindig is ennyire spoileresek voltak.

winnie - 2012. 02. 22. 08:36

ne is tárgyaljuk itt ki, mert ha jön a példálózás, akkor jönnek a spoilerek is:) ha gondoljátok, akkor kirakom külön posztba és szét lehet cincálni.

(zárójelben: itt gondolom, nem ez a helyzet, de én a reality évadpromókat azért nem szeretem, mert azokból sokszor kiderül, hogy egy valameddig biztosan eljut valaki. a magyar survivor főcímábe például képesek voltak a döntőből berakni egy snittet, így lehetett tudni, hogy amíg nem lesz egy bizonyos ejtőernyős feladat, addig xy nem esik ki.)

MolnarErik - 2012. 02. 22. 10:23

Jut eszembe (remélem ez nem SPOILER), a TAR1 főcímébe (már a legelejétől) a csapatok képeihez a versenyből vágtak be jelenteket, így az aztán totál Spoileres volt (most ugye csak olyan jeleneteket vágnak be a csapatok mellé a főcímben, amik már lementek).

Holdenper - 2012. 02. 23. 12:44

Nekem a redneckek, a bohócok, a jersey srácok, meg rachelék nem szimpatikusak.
Az FBI-os csajok, a katonaházaspár, a határőrök, a rocksztár-focista testvérek szimpatikusak.

Az, hogy az egyik jersey boy nem tudott botváltós autót vezetni iszonyat fail volt.
Azt sem értem, hogy miért megy egy csomó játékos a feleségével/férjével, vagy barátnő/baráttal. Sokkal gyakrabban balhéznak. Meg a nők többnyire alulmaradnak a fizikai feladatokban

winnie - 2012. 02. 23. 12:45

“Sokkal gyakrabban balhéznak.”

ez a cél. a készítőknek legalábbis. nem akarnak verhetetlen csapatokat.

lostgab - 2012. 02. 23. 17:09

Húú, nagyon jó volt ez az évadkezdés! Pörgött végig, és mégis egész sok csapatot be tudtak mutatni.
Nekem bigbrother-es Rachel új, mivel sosem láttam külföldi BB-t, és az első megnyilvánulásai roppant idegesítőek voltak, viszont a tésztás feladatnál kapásból értelmes oldalról közelítette meg a feladatot, ami nálam plusz pontot jelentett, úgyhogy egyelőre kétesélyes, hogy kedvelem-e, vagy sem.
A golfos kislányok számomra idegesítőek voltak, a két “szegény” pasas pedig egyszerűen unszimpi, a többiekről meg még nincs nagyon véleményem.
Az elején csodálkoztam, hogy nem mutatták a reptér fele, hogy szenvedett-e valaki a váltóval, de ezt kárpótolták később. Az epizód legnagyobb égése… lett volna ha, a végén a… Phil arca :D azt jól hallottam, hogy az argentín bácsi még meg is kérdezte, hogy “What are they doing?” :D
Ja, és én is örültem, mikor mondta Phil, hogy “Jump on the mat!” :)
Egyelőre tök érdekes évadnak néz ki, ha ilyen ötletek vannak még, mint a Road Block clue-ja, akkor szuper :)

MolnarErik - 2012. 02. 27. 18:57

Hát voltak fordulatok, a klasszikus, mindenki a nehezebb detourt csinálja, meg a buszlerobbanás, de sajna ezek az elején voltak, nem a végén. Szerencsétlen bohócok kiesésére meg lehetett számítani, mert az ügynökök mellett ők voltak, akik beszéltek magukról.
A szőke Rachel viszont egyértelműen szimpibb, mint a vörös. Viszont a BB csapat + a tegnapi VV döntő kapcsán elképzelten, h mit alakítani mondjuk 1 Attila-Kinga páros. Hát asszem nem lenne semmi, de sajna nagy valószínűséggel csak az első kiesőhelyig élvezhetnénk őket :)
Ja, és a Redneck/Hillbilly kategóriából eddig egyértelműen a Kentuckyi srácok a legszimpibbek.

sylem24 - 2012. 02. 27. 19:44

Ismét élveztem ezt a részt is :)
Nem is értem hogy tud mindig vmi váratlan történni, ha csak nem a stáb dobta meg a buszt XD na jó csak viccelek.
BB Rachel kiborulását nem igazán bírtam és ahogy néztem kövi részbe is jön egy kis sírás… -.-‘ de nem baj had legyen vki benne akitől falnak megyek XD úgy a végjáték sokkal izgibb.
A vízforralásos feladatot nem tartanám nehezebbnek, én is ezt választottam volna.
Ami nagyon, nagyon tetszett az az hogy azt mondták a rendőr csajok hogy ők tanárok. Ami taktikát nézve nem rossz ötlet, mert ha lenne egy visszafordítás, nem egy tanári párt fordít vissza az ember, hanem inkább egy erősebbnek hitt csapatot. Ez a kis kamujuk miatt kezdenek szimpik lenni XD
Az ikrekről nem sokat tudtunk meg, ami bosszantott, de örültem hogy nem estek ki.
És igen végre voltak rendes szőnyegre érkezések!! Nagyon örültem neki.
Phil a végén jó volt, “hanyadik vagy?”, sajnálkozó nézés XD tuti élvezi ezt :)
De volt egy negatívum, Phil mellett álló argentin pasi – ki volt ő? Az angolom nem a legjobb, szóval ha mondták bocsi – argentin mezbe egy pocakos pali. Valami mostani focistát (akár ifi csapatból) oda állítani, bár az iker egyike így is leállt fejelgetni XD

winnie - 2012. 02. 27. 20:26

maradonára hasonlított, de gondolom, nem ő volt.

ooo - 2012. 02. 27. 21:22

Húú de jó rész volt!
Egyébként számomra érthetetlen, miért választotta mindenki a vízforralós feladatot, eszem ágában sem lett volna, mert mindig könnyebb az a feladat, ahol csak pakolni kell valamit. A csaj is mondta, hogy vagy 45 percet vártak, mire elkezdett sípolni.
A most kiesett csapat nem volt valami szimpatikus, így nem sajnálom őket.
Egyértelmű esélyese a játéknak a szőke Rachel csapat, megvan az összhang+okosan játsszák a játékot.

Nagy paraszt volt Phil, amikor a 3. buszosokat várta azzal a fejjel. :D

sylem24 - 2012. 02. 27. 21:24

Ha Maradona az akkor nem szóltam XD
De úgy látom nem csak engem érdekel ki is volt az XD
http://www.squidoo.com/Diego-Armando-Maradona-The-Soccer-Player-Profile

sylem24 - 2012. 02. 27. 21:26

Ha Maradona az akkor nem szóltam. De úgy látom megy a találgatás más külföldi oldalon is hogy ő volt e az. De elég rendesen vezet, hogy ő, szóval elképzelhető.

KLMn - 2012. 02. 27. 23:21

Ez nem maradona volt, meg a meze sem eredeti.

Nitro - 2012. 02. 28. 10:01

Nyilván nem Maradona volt, hanem egy “hasonmás”. A meze meg nyilván nem originál argentin válogatott mez volt, mert azon márkajelzés+szponzorok vannak. Vagy az is lehet, hogy azért, mert a 70-80-as évek autentikus mezét akarták megmutatni.

Nitro - 2012. 02. 28. 10:04

amúgy meg az elmúlt pár évadban már-már komolytalan szintre emelkedett az egymás segítése. A 2. legben nem fogok segíteni valakinek aki nem tud négyjegyűt kétjegyűvel osztani. Ketten ugyanolyan nehéz kiszámolni mint egyedül :D Még az sem lett volna nehéz feladat, ha fejben kell, dehát úgy látszik, az USA-ban ez nem általános iskola 5.o. feladat :D

winnie - 2012. 02. 28. 10:20

“az USA-ban ez nem általános iskola 5.o. feladat :D”

nehogy azt hidd, hogy máshol nem okozott volna gondot. maximum máshol nem lett volna eszük az összmunkára.

inkább az a csoda, hogy korábban nem segítettek egymásnak, de ezek most szerintme semmi extrák nem voltak, bár szívesen néztem volna, ahogy rachel ott marad. a végső 3-ból viszont teljesen logikus volt, hogy összefognak.

sylem24 - 2012. 03. 02. 13:56
winnie - 2012. 03. 02. 22:22

van folytatása is: http://www.origo.hu/teve/20120223-kokaintuladagolas-vegezhetett-a-teves-producerrel.html

egy kvázi location scout, production manager volt, de a halála nem kapcsoaltos szerencslre a sorozat forgatásával.

szerintem - 2012. 03. 20. 01:40

na, megvolt az otodik epizod is, latta valaki?
szerencsere jobb volt, mint az elozo, de azert nem sokkal. a feladatok eleg felejthetok voltak, viszont a taj gyonyoru. az eheti feszkot ezuttal nem rachelnek koszonhetjuk, bar azert egyszer o is elpityeredett.
nem gyozom elegszer leirni, hogy az fbi-os lanyokat nem ertem. lehet, hogy valojaban tanarok es fbi ugynokoknek adjak ki magukat. nem tudom, de a nyomaba sem ernek senkinek, akit a irodatol ismerek, pl. mulder, doggett, cooper…:)

Aragorn83 - 2012. 03. 20. 16:42

Brendon seggreülésén szakadtam, amikor megérkeztek a célállomásra Phil elé.

A táj gyönyörű volt, a feladatok nekem bejöttek. Jó volt, hogy két kastély volt egymáshoz közel tudni lehetett, hogy páran a rosszba fognak először bemenni.

A jövő héten, ha jól értettem Azerbajdzsánba fognak menni. Na az érdekes lesz. :)

szerintem - 2012. 03. 27. 00:08

lesz kibeszelo a hatodik reszhez?

winnie - 2012. 03. 27. 00:09

igen, szerintem ma éjszaka nézem meg, ha végzek a melóval, ergó délután 3 körül.

winnie - 2012. 03. 27. 21:46

megnéztem, de csak most kezdek neki, így 23.00 után nem sokkal jön.

Aragorn83 - 2012. 05. 07. 13:40

Túl az évadzárón! Jó volt! A többit majd a kibeszélőbe…

szerintem - 2012. 05. 07. 16:00

na, en is megneztem. johet a kibeszelo.

winnie - 2012. 05. 07. 22:58

nekikezdtem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz