login |

5 hozzászólás Ne habozz!

zseni - 2012. 03. 04. 19:39

Nem tudom,de szerintem tűrhető a Férjem v. szinkronja.. Nem tökéletes,de elviselhető.. megszokható.. Kiváncsian várom a 3.évad 1. részét ma..

khaos - 2012. 03. 04. 21:15

ma estétől újra van heti hetes is
rtl klub 21:50

winnie - 2012. 03. 04. 21:50

“Nem tudom,de szerintem tűrhető a Férjem v. szinkronja..”

gondolom, hogy az, csak kicsit meglepő volt, hogy a uni nem a megszokott hangokkal csinálta, míg a tv2 hozta a megszokott hangokat.

derek - 2012. 03. 04. 22:15

Persze 6 évad Vészhelyzet és 6 évad Szex és New York után fura egy kicsit , hogy nem a megszokott hangját kapta Julianna és Chris , de Németh Krisztával és Vass Gáborral sincs semmi baj. A többieknél viszont jobb az Universalos hang: Kalinda humorához és keménységéhez jobban illik Ruttkay Laura , mint Zakariás Éva. Éva kicsit – számomra – túl lágy , finomkodó hang. Cary karakterének is jobb a nyálasabb Molnár Levente , mint Szabó Máté. Willhez is jobban illik Czvetkó Sándor , mint Bozsó Péter. Bozsóval nekem túl laza , túl “rágógumis” a figura. Talán a Diane hanja az , ami mindkét szinkronban jó ( kocsis Mariann – Andresz Kati).
Amúgy a 3×01-et már januárban leadta a csatorna. Örültem is , hogy ilyen hamar kezdik , de aztán a 2. évadból adtak részeket.
Sőt a Testvérek mai epizódja is volt már korábban.
De gondolom mostantól kezdve már folyamatosan adják az új részeket.

winnie - 2012. 03. 04. 22:23

“Sőt a Testvérek mai epizódja is volt már korábban.”

igen, így van, a januér elseji elővetítések közben.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz