login |

Az Awake – 1×02 előzetese

2012. 03. 08. 17:10 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: video,

Sőt, nem is csak második részes, hanem teljes évados előzetes az Awake-hez a tovább mögött, kemény egy percben. Holnap kiderül, hogy lehet-e reménykedni a sorozat túlélésében.

4 hozzászólás Ne habozz!

.tnm - 2012. 03. 08. 21:30

Oké, új elmélet:
Mindig is létezett a két párhuzamos valóság, a baleset miatt viszont a két valóságbeli énje összeolvadt.

Venius - 2012. 03. 08. 23:14

Nocsak, még a végén Fringe-szerűség lesz belőle…

Elar - 2012. 03. 09. 09:17

Remélem nem Fringe lesz belőle. A 4. évadot már képtelen voltam nézni, pedig az elején nagyon tetszett :(

TibChee - 2012. 03. 09. 12:11

Az elején nem hittem volna, hogy lehet a pilot-ot überelni, de a mégis sikerült.
A nyomozás most tényleg kicsit suta lett (a pilotban kicsit vázlatos, de hiánytalan, lényegretörő volt; itt még elfért volna pár perc), talán a pszicholóhusok párharca is gyengébb volt (bár itt már más jellegű volt a két fél viszonya, már nem a saját igazukról gyűzködték hősünket, sokkal inkább volt terápia jellege, de ezáltal nem is volt annyira erőteljes), de a két új szál, vagy talán inkább megközelítésnek lehetne nevezni, egyszerűen zseniális volt.

Bár a végére az egyiket valamilyen szinten megoldották, mégis érdekes, hogy a főhősön kívül a szeretteire is hatással van ez a helyzet. Egy egyszerű tárgy, ami az egyik “oldalon” mindennapi használati cikk, az a másik oldalon egy fájdalmas emlék, ami az elvesztett hozzátartozóra emlékeztet.

A megpendített átívelő sztori (és a fenti promo-ban is megjelenő lehetséges okozat) kellően érdekes, hangsúlyos és tartalmas ahhoz, hogy hosszú részeket át összefogja a cselekményt, mégsincs (egyelőre) túlzottan az arcunkba nyomva és túlbonyolítva.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz